peluang buat duit dengan affiliate komisen 2 level jualan pro

Buat duit dengan affiliate

Buat Duit Dengan Program Affiliate Paling Best 2013

Hari ni aku nak kongsi dengan rakan-rakan blogger dan juga pembaca blog syaisya.com tentang peluang buat duit dengan program affiliate yang sangat best sebab boleh dapat komisen sehingga 2 level. Komisen 2 level bermaksud, bukan setakat dapat komisen hasil jualan sendiri, tapi dapat juga komisen hasil dari jualan orang yang beli sistem ini dari anda.

Berapa banyak komisen boleh dapat?. Meh tengok komisen yang akan diterima ni:

komisen affiliate 2 level jualan pro rahman basri

Haa… lumayan, kan?. Tak nak ke?.

Selain itu, dalam Pakej Jualan Pro ini, Rahman Basri juga menambah 2 lagi cabang pendapatan yang sangat mudah untuk diperolehi iaitu :

komisen cd pm3 idea bisnes dari rumah rahman basri

Ini bermakna ada dua cabang pendapatan dalam Sistem Jualan Pro ini iaitu :

1. Sistem Jualan Pro (Lengkap dengan replika web dan sistem autoresponder dan pelbagai video dan ebook affiliate)

2. CD MP3 Idea Bisne Dari Rumah

 

Ini adalah antara pendapatan sampingan dari rumah yang berjaya di jana oleh salah seorang pengguna Sistem Jualan Pro :

komisen jualan pro rahman basri idea bisnes dari rumah

Komisen yang diterima oleh salah seorang afiliater dalam masa tak sampai seminggu

Apa rahsia diorang ni buat duit dengan affiliate boleh dapat komisen banyak macam ni dalam masa yang singkat?.

 

Berdasarkan pengalaman dan pengamatan Sifu Internet Marketing, Rahman Basri, beliau mendapati senjata utama dalam kejayaan seseorang ahli affiliate ialah mempunyai senarai List yang ramai dan targeted, yang mampu menghasilkan jualan. Jika anda nak tahu, list ialah mereka yang berminat dengan produk yang anda tawarkan.

Jika anda hendak buat duit di internet, tidak kira apa juga produk yang anda jual anda mestilah mempunyai laman web yang membina list secara automatik! List yang aktif dan tidak sabar menerima maklumat daripada anda! ~ Rahman Basri

Tetapi, untuk mendapatkan senarai list yang banyak, ia bukanlah kerja mudah. Banyak benda kena set up dan pastinya memakan masa yang lama untuk mendapat list yang aktif. Memang payah untuk orang yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia affiliate untuk mempunyai list yang banyak dan targeted ini.

Sebab itulah, Rahman Basri menyediakan satu sistem yang bukan sahaja mampu membina list, malah sistem ini berjaya menjana pendapatan yang diluar dugaan.

testimoni sistem jualan pro

 

Apakah dia sistem yang hebat ini?

Sistem ini dikenali sebagai Sistem Jualan Pro (SJP). Apabila anda menjadi pengguna Sistem Jualan Pro, anda mendapat satu sistem buat duit lengkap berikut:

sistem jualan pro rahman basri komisen affiliate 2 level

Ya. Sistem Jualan Pro adalah satu sistem yang lengkap dari A-Z. Tak perlu susah-susah nak buat squeeze page, tak perlu susah nak merangka ayat emel, tak perlu nak langgan sistem autoresponder, tak perlu set up sistem affiliate, semuanya Rahman Basri telah melakukannya untuk orang lain menikmati komisen yang besar.

Apa yang perlu dilakukan sebagai pengguna Sistem Jualan Pro ialah hanya promote link affiliate dan kemudian menerima komisen bila ada orang membeli.

Saya newbie. Tak tahu apa pasal affiliate, macam mana nak promote?

Aku juga newbie dalam affiliate. Apa yang aku buat pada hari pertama setelah aku mendaftar sebagai pengguna Sistem Jualan Pro ini, aku terus mempromosikan link affiliate aku mengikut cara yang telah diajarkan oleh Rahman Basri dalam modul di ruangan ahli. Rahman Basri mengajar step by step cara untuk membuat promosi. Dan hasilnya, sebaik sahaja aku mempromosikan link aku, sudah ada yang membuat pembayaran.

pelanggan pertama membeli

Terus close sale!

Sudah pasti aku berasa gembira kerana buat pertama kalinya aku dapat close sales dengan produk affiliate sebegini pantas. ^_^ Sebelum-sebelum ni sampai nak nangis aku rasa bila tengok sales ‘telur katak’ je. Susah betul nak pecahkan angka ‘0’.

Inilah program affiliate yang lengkap yang pernah aku join kerana tidak perlu bersusah-payah mengarang email follow up bagai. Dalam masa yang singkat, mana nak kumpul list yang banyak apatah lagi list yang converted. Tapi melalui sistem ini, dan tunjuk ajar yang diberikan oleh Sifu Rahman Basri, ianya menjadi mudah.

Sebenarnya bukan itu sahaja yang menyebabkan aku rasa SJP ni sangat best. Ada lagi yang buat aku terperanjat dan rasa sangat impressive.  BONUS-BONUS yang diberikan memang sangat mantop!.  Complete semuanya!. Di bawah ini aku senaraikan BONUS-BONUS yang aku terima setelah menjadi pengguna Sistem Jualan Pro ini :

Bonus #1.
Pakej Video Tutorial Kursus Affiliate (Bernilai RM100!)

Bonus #2.
Pakej Ebook Split Affiliate (Bernilai RM50!)

Bonus #3.
Pakej Video Kumpul Email List cara Premium (RM100!)

Bonus #4.
Pakej Video Casestudy Jualan Affiliate di FB (RM60!)

Bonus #5.
Ebook Panduan Menulis Surat Jualan (RM50)

 

Fuuuhhh… Bonus di atas ni sahaja sudah cukup mantop. Sampai tepu kepala aku ni dek kerana menerima limpahan maklumat dalam satu-satu masa. Banyak juga video yang aku dah tengok. Tapi masih banyak lagi yang belum ditengok dan hadam. Hehe.. Man man lah kan, slow-slow kayuh. Mana larat nak hadam semua. Yang penting lepas tengok dan baca, kena bertindak!. Barulah duit masuk.

Bila aku layan lepas satu-satu video dan ebook yang terdapat dalam SJP ni, aku rasa berbaloi-baloi join SJP ni. Lepas ni dah tak payah nak beli ebook mahupun video pemasaran yang lain-lain sebab  yang Rahman Basri sediakan ni semua memang dah cukup lengkap. Untuk newbie yang baru nak belajar tentang pemasaran affiliate macam aku ni, memang rasa info-info ni sangat berguna!. Rahsia-rahsia otai IM terbongkar!

Oh, ada lagi!!!

Tak cukup dengan bonus premium yang gempak tu, Rahman Basri bagi lagi 103 produk digital yang disertakan dengan lesen RR, MRR dan PLR. Produk-produk ini boleh dijual balik dan hasil keuntungannya boleh masuk poket sendiri 100%.

bonus gempak sistem jualan pro

Sebahagian dari produk digital yang boleh dijual semula

Ini adalah sebahagian sahaja produk digital yang diberi percuma. Ada 103 kesemuanya, tak dan lah aku nak letak semua screen shot kat dalam entri ni. Ada yang aku dah tengok video dan baca ebook nya, ada lagi yang belum. Setelah tengok sekali lalu semua bahan-bahan ni, dan baca dan tengok beberapa produk yang aku rasa urgent untuk dibaca dan ditengok, aku dapat sangat banyak ilmu baru. Barulah aku tahu apa Internet-internet Marketer yang hebat-hebat tu buat. Macam mana mereka boleh berjaya. Semuanya lengkap!. Malah ada video yang baut aku rasa surprise sangat. “Oh… macam ni rupanya diorang buat!.

Ok, panjang pula entri ni. Bagi yang berminat nak buat duit dengan affiliate, aku sarankan anda dapatkan Sistem Jualan Pro ini, sebab ianya memang cukup lengkap. Bagi aku, ianya memang satu pelaburan ilmu yang sangat berbaloi. Sambil belajar, sambil buat duit. Semuanya dah disediakan dan dah ada depan mata. Nak grab atau tidak?. Tanya pada diri sendiri.

your teacher can open the door

Chinese proverb

 

Menarik! Tapi…Erk.. betul ke ni?. Takutlah kena tipu!!!

jaminan sistem jualan pro warranty

Jaminan Sistem Jualan Pro

Jaminan 12 bulan diberikan. Jika anda tak puas hati dan rasa pakej Jualan Pro ni hampeh, tak membantu anda menjana pendapatan langsung, anda boleh meminta wang anda dikembalikan semula. Setahun tu warranty yang diberikan. Bersamaan dengan 365 hari!.

Bagi yan nak join, klik je link ini >>> http://syaisya.com/SistemJualanPro <<<

Selamat menjadikan FB, Blog, Forum dan Email sebagai mesin wang anda!!! Buat duit dengan affiliate BEST!