Job di rumah tipu, tak bayar komisen aku yang ke-3, 4 dan 5.

 

Waahhh… Job Di Rumah tipu? Job Di Rumah tak bayar komisen? Betul ke Job Di Rumah penipu?

 

Sebenarnya aku ada terima emel dari Job Di Rumah (JDR) beberapa minggu lepas yang mengatakan bahawa mereka tak dapat nak bayar komisen aku sebab aku tak update lagi personal information. Sebenarnya Job Di Rumah dah upgrade website dan sistem mereka, jadi untuk sistem baru ni aku lambat update informasi personal, so JDR tak dapatlah nak bayar komisen. Bukan mereka tak nak bayar. Boleh baca emel dari Job Di Rumah (sistem sekarang dipanggil agenaffiliate).

 

job di rumah tipu tak bayar komisen ke 3 4 5

Lepas baca emel ni, sepantas kilat aku update personal information, terutama bahagian no akaun bank. Mestilah update cepat-cepat kan. Duit wooo, siapa tak nak, kan?.

Selepas je aku update no akaun, dalam sejam tu, terus dapat emel dari maybank yang menyatakan bahawa  RM 75 telah dipindahkan ke dalam akaun aku. Maksudnya ada 3 komisen aku yang pending sebab tak update informasi. Jadi dengan ini secara rasminya aku dah terima komisen ke-3, ke-4 dan k3-5 dari Job Di Rumah.

komisen ke 3 4 5 job di rumah

Job Di Rumah tipu?. Ish, memang tak lah. Setakat ni memang JDR tak pernah gagal bayar komisen kepada aku. Rakan-rakan lain pun ramai yang dah dapat komisen dari JDR ni. Ada yang dah dapat komisen yang ke 89. Fuuuhhhh.. Dahsyat kawan-kawan aku ni.

Aku mungkin tak berapa concentrate sangat dengan Job Di Rumah  ni, sebab tu lah komisen aku tak banyak masuk. Kalau rajin, memang lagi masyuk lah. Man Jadda Wa Jada lah kan.

Dengan tarif elektrif yang makin naik, kadar interest bank pun akan turut naik, jadi bagi aku, buat kerja di rumah part time adalah satu langkah yang dapat mengurangkan tekanan tak cukup duit akibat keperluan hidup yang semakin mahal sekarang ni. Banyak jawatan  kosong  kerja di rumah yang ditawarkan oleh Job Di Rumah ni. Kerja-kerjanya pun mudah seperti kerja data entry yang sememangnya boleh dilakukan hanya dari rumah.

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang Job Di Rumah ni, boleh rujuk pada artikel ini –> Kerja Di Rumah – Trend Kerja Part time Masa Kini

Jika anda tengah cari peluang  kerja di rumah dan nak tambah pendapatan sampingan, boleh lah join Job Di Rumah ni. Klik je link ini ini untuk mendaftar –> http://syaisya.com/JobDiRumah

error: Content is protected !!