Program Affiliate 5 tier kini di lancarkan…

 

program affiliate komisen 5 tier wang dot com dilancarkan

 

Pagi ni aku dapat tahu mengenai 1 lagi program affiliate baru yang menawarkan komisen 5 tier. Wow! 5 tier, ok. Lumayan juga ni, boleh dapat komisen banyak kali.

Komisen akan dibayar 2 kali dalam sebulan :

1) Pada setiap 1, 2,dan 3 haribulan (awal bulan).
2) Pada setiap 15, 16 dan 17 haribulan (pertengahan bulan).

Minimum payout ialah RM10.

Produk yang boleh dipromote :

– Produk Fizikal (baju, kasut, produk kecantikan, etc)

– Produk Digital (ebook, software , etc)

– Servis (servis translate, bina website, etc)

Nak daftar sebagai agen affiliate ni PERCUMA sahaja. Boleh daftar di SINI –> http://syaisya.com/Affiliate Wang Dot Com

 

Daftar Sebagai Merchant PERCUMA

cara termudah bina perniagaan di internet

Lagi satu, bukan setakat boleh jadi affiliate, tapi boleh juga jadi merchant. Kalau ada produk sendiri untuk dijual, bolehlah letakkan produk sendiri di siniĀ  untuk dipromosikan oleh agen-agen. Dengan cara ini, produk kita lagi mudah terjual kerana akan mempunyai agen-agen yang ramai untuk membantu mempromosikan produk kita tu.

Produk yang boleh dijual :

– Produk Fizikal (baju, kasut, produk kecantikan, etc)

– Produk Digital (ebook, software , etc)

– Servis (servis translate, bina website, etc)

Terma dan syarat untuk jadi merchant mudah je. Boleh rujuk sini –> Merchant Wang Dot Com

TAK perlukan sebarang modal untuk sertai program affiliate ataupun untuk jadi merchant dan masukkan produk sendiri untuk dijual.

InsyaAllah, next year baru boleh letakkan produk untuk dijual. Tapi dah boleh mula daftar sebagai agen affiliate sekarang ni.

Semuanya percuma.. Daftar sekarang. Boleh lah tambah duit poket dengan jana pendapatan sampingan secara online a.k.a buat kerja dari rumah ni. Tak susah pun sebenarnya. Daftar pun PERCUMA je kan. Tak keluar duit walau satu sen pun ^_^