FESYEN JUBAH MUSLIMAH TERKINI | KAIN COTTON CANTIK DAN SELESA

Jubah Muslimah Online Terkini 2014 untuk raya

Koleksi Jubah Muslimah Terkini 2014

 

Kali ni, aku nak kongsikan satu koleksi jubah muslimah dari As Syahid Collections yang mempunyai kombinasi 2 warna yang padan. Ada 5 pilihan warna kesemuanya. Kesemuanya warna lembut dan sejuk mata memandang :). Cuma warna merah hitam tu je nampak terang sikit, tapi tetap kelihatan manis sebab dipadankan dengan warna hitam.

Jubah ni diperbuat dari kain Lavenzi Cotton yang berkualiti tinggi. Kain ni lembut dan “flow” dia cantik. So, kain nampak ‘terjatuh’ kemas. Jubah ni juga tak licin dan tak jarang.

Leher jubah ni bulat, ada zip kat bahagian belakang. Senang lah nak sarung nanti.

Kat bahagian lengan pula, ada “caft” dan satu butang. Caft ni boleh disinsing sampai siku, jadi, tak ada masalah bila nak ambil wudhuk nanti. Caft jubah ni pula, bukan jenis yang kembang kalau kita dah sinsing ke siku.

Cutting jubah ni besar, tak menampakkan bentuk badan πŸ™‚

Jika anda meminati jubah, jubah Koleksi Jubah Siti Khadijah ini adalah pilihan yang tepat untuk koleksi jubah anda.

Memang sesuai sangat lah pakai jubah ni untuk apa jua majlis. Nak menggayakan jubah ni pada hari raya nanti pun boleh. πŸ™‚

Jom tengok setiap warna jubah muslimah terkini ni :

fesyen jubah muslimah online cotton terkini merah hitam

Merah – Hitam, JSK-201 – SOLD OUT

 

Fesyen Jubah Muslimah Cotton Terkini 2014 Biru - Kelabu JSK-202

Biru – Kelabu, JSK-202 – L Sahaja

.

Fesyen Jubah Muslimah Terkini 2014 Kelabu Pink

Grey – Dusty Pink, JSK-203 – M Sahaja

.

Jubah Cotton Muslimah Online Terkini Kelabu Ungu Purple

Grey – Purple, JSK-204 – SS, L, XL

.

Jubah Online Murah Muslimah Fesyen Terkini 2014 Oren Hijau

Green Grey – Light Orange, JSK-205 – SOLD OUT

 

Untuk pengetahuan, cutting jubah ni besar. Jadi, untuk yang berbadan besar, boleh juga menggayakan jubah ini. Wanita yang berbadan XXXL juga masih boleh bergaya dengan koleksi jubah terkini ini kerana ia juga merupakan jubah plus size. Β Sila rujuk jadual saiz di bawah untuk menentukan saiz jubah anda.

 

Koleksi Jubah Saiz Plus Size

Saiz Jubah

Perhatian: Warna pakaian akan mungkin/akan berbeza sedikit dari yang sebenar kerana faktor pencahayaan.

Jubah Muslimah Terkini, kain cotton lavenzi berkualiti, selesa dipakai dan harga yang berpatutan. πŸ™‚

Harga : RM 159 (Semenanjung); RM 165 (Sabah/Sarawak)

Nak kelihatan anggun dan sopan menggayakan Jubah Muslimah ini di hari raya nanti?.

Untuk tempahan : SMS / WhatsApp <Kod Jubah> <Saiz> ke 019 – 776 3820

Nak lebih banyak pilihan baju kurung dan jubah terkini?. KLIK SINI πŸ™‚

Update ASC
error: Content is protected !!
NAK UPDATE BAJU TERBARU?

NAK UPDATE BAJU TERBARU?

Masukkan nama, emel dan no tel anda untuk kami hantarkan update terus ke emel anda :)

Semak emel anda untuk sahkan emel anda