Notice: Trying to get property of non-object in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26

Koleksi baju raya 2014 mempersembahkan baju kurung Malaysia rekaan terkini.

Ramai dah mula cari baju kurung raya. Ehe… Raya dah nak dekat dah kan. Sebelum raya, puasa dulu 😀

Tapi tak kisah lah, tak salah pun kalau prepare awal untuk raya ni kan. Ye lah, banyak nak kena sediakan untuk raya. Jadi, buat persediaan raya awal-awal adalah satu langkah yang bijak. Jadi, tak adalah duit keluar selepuk masa bulan Ramadhan, kan. Lepas tu, lepas raya, pokai. Huhu…

Ok, meh tengok Koleksi Baju Kurung Malaysia (Mini Kurung), princess cut ni.

 Ada 5 warna. Terdapat untuk saiz SS, S, M dan L je. Untuk saiz besar belum keluar lagi. Hehe.. 😀 Ukuran saiz ada kat bawah. Sila skroll ye, jangan malas 🙂

baju kurung malaysia

SOLD OUT

 

Baju Kurung Malaysia Moden Princess Cut Terkini Murah

SOLD OUT

 

Baju Kurung Moden (Baju Kurung Malaysia) Princess Cut Murah Cantik Terkini

SOLD OUT

 

Baju Kurung Malaysia Modern Princess Cut

SOLD OUT

 

Baju Kurung Malaysia Moden Princess Cut

SOLD OUT

Nak lebih banyak pilihan baju kurung dan jubah terkini? KLIK SINI 🙂

Design Baju : Kurung moden pendek “princess cut” ini simple dan elegant.

Material kain : Creepe Jepun yang berkualiti tinggi.

Labuh baju : Antara 29 hingga 30 inci.

Design Kain : Kain corak dipotong kepada 6 panel dan dicantum

untuk potongan punggung dan “flow” kain yang cantik dan kemas.

Saiz : SS, S, M dan L

saiz baju kurung malaysia

Harga Asal : RM 159.00 (Semenanjung) RM 165 (Sabah/Sarawak)

Harga Selepas Diskaun : RM 100.00 (Semenanjung) RM 105 (Sabah/Sarawak)

DAPATKAN SEGERA SEMENTARA STOK MASIH ADA!

Nak bergaya dengan Baju Kurung Malaysia yang cantik ini untuk apa jua majlis?

SMS / Wasap <Kod Baju> <Saiz>  ke 019-776 3820 untuk fast response 🙂

 

NAK UPDATE BAJU TERBARU?

NAK UPDATE BAJU TERBARU?

Masukkan nama, emel dan no tel anda untuk kami hantarkan update terus ke emel anda :)

Semak emel anda untuk sahkan emel anda