cara beli domain murah hosting percuma

Panduan Cara Beli Domain Murah & Hosting Percuma

Hari ni aku nak share tentang 1 panduan ringkas tapi power yang menerangkan tentang cara untuk beli domain murah dan dapat hosting percuma.

Harga domain di pasaran ada yang mahal dan ada yang murah. Domain yang popular ialah .com. Biasanya harga sekitar RM 33- RM 35. Ada juga RM 49.90.

Tapi, dengan taktik yang ditunjukkan dalam panduan ini, boleh beli domain .com dengan harga serendah RM 3.85 sahaja! Fuuuhh… alangkah jimatnya duit!. Domain berharga RM 35 boleh beli dengan harga 3 ringgit lebih je.

Beli domain .com murah

Beli domain .com murah

Semua cara pembelian domain murah ini ditunjukkan step by step. Panduan ni tak lah meleret-leret. Straight to the point je. Ambil masa kurang dari 10 minit je untuk baca dan dah boleh terus beli domain murah dah lepas habis baca tu.

Taktik yang terdapat dalam panduan ini telah dicuba dan diuji berkali-kali. Segala sumber, pengetahuan dan pengalaman yang penulis ada semuanya diceritakan dalam panduan ini. Terbukti, taktik yang digunakan memang menjadi (sehingga ke saat dan ketika ini).

Dalam panduan ini dikongsikan :

–> Langkah demi langkah untuk beli domain pada harga jauh lebih murah dari harga pasaran

–> Pendedahan laman web yang menyediakan hosting PERCUMA (ramai yang tak tahu)

–> Idea untuk buat duit selepas anda baca ebook ini (berdasarkan pengalaman peribadi penulis)

So, dengan memiliki Panduan Beli Domain Murah dan Hosting Percuma ini, lepas ni, tak perlu lagi habiskan duit yang banyak untuk membeli domain. Lebih baik gunakan duit tu untuk sesuatu yang lebih penting, kan. Baik gunakan duit yang ada untuk buat modal mempromosikan bisnes kat FB Ads ke, Google Ads ke… ^_^

Dengan adanya panduan ini, tak perlu menghabiskan masa mencari, mencuba sendiri dan membuat kesalahan demi kesalahan. Sebab boleh gunakan ebook ini sebagai “short cut”. Jimat masa dan kepala pun tak PENING.

Bila ada masalah berkaitan domain je, boleh terus tanya kepada penulis ebook ini (En. Zul Hairi). Group support ada disediakan. So, senang nak tanya je apa yang nak ditanya. 🙂 Jadi, tak lah terkapai-kapai sorang-sorang apabila ada masalah berkaitan domain. Dah tahu kat mana nak tanya dan rujuk.

Memang tidak rugi baca ebook ringkas ini!.

Kat mana nak dapatkan panduan ni?. Klik je gambar di bawah, gambar lelaki comel pakai spek ni :

klik untuk dapatkan panduan domain murah hosting percuma

 

Jualan Panduan Ini Sudah Ditutup. Namun begitu, anda boleh mendapatkan DOMAIN PERCUMA dengan setiap Pembelian Hosting dengan hanya serendah RM 60. KLIK SINI untuk mendapatkannya
error: Content is protected !!