Wehooo… Nak update kat sini. As Syahid Collections baru sahaja launch koleksi baju kurung terbaru. Kalau sebelum ini, kami keluarkan baju kurung pelikat, kali ini, giliran baju kurung songket pula dan diberi nama Songket Sri Ayu Vistana.

Koleksi kali ini diperbuat dari Kain Printed Songket Crepe Silk.

Kain jenis Crepe Silk ni licin, lembut, selesa dipakai, tak panas dan yang paling best tak mudah renyuk. So, senang nanti nak pergi kerja, tak payah susah-susah nak iron baju. Kalau dah terbangun lambat nak pergi kerja pun, just sarung je baju ni. Tak payah iron pun boleh. ^_^

Untuk penggemar baju kurung corak songket, ini adalah pilihan yang berbaloi-baloi!. Tak akan rasa gatal pakai baju ni sebab corak songket ni printed, bukan songket yang berbulu-bulu tu.

Ada 5 warna cun mengancam untuk dipilih :

baju kurung songket terkini 2015 burgendy

Burgendy

kain baju kurung songket warna burgendy

Close Up, Burgendy

baju kurung songket printed crepe silk jade green

baju kurung songket maroon terkini 2015

Maroon

kain baju kurung songket maroon

Close up kain

baju kurung songket ungu

Purple

baju kurung songket coklat

Sienna Brown

baju kurung songket sienna brown

close up kain

Jadual ukuran saiz baju kurung songket SVA

Rujuk jadual saiz ukuran baju ini untuk tentukan saiz anda.

Ingin kelihatan cantik menawan raya ni dengan baju kurung songket yang cun mengancam?. Rujuk cara order di bawah :


===
CARA ORDER
===
SMS / WhatsApp “Kod Baju dan Saiz” ke 019 – 776 3820

p/s: WhatsApp lebih cepat response ^_^

Klik untuk koleksi baju kurung terkini

 

Update ASC
error: Content is protected !!
NAK UPDATE BAJU TERBARU?

NAK UPDATE BAJU TERBARU?

Masukkan nama, emel dan no tel anda untuk kami hantarkan update terus ke emel anda :)

Semak emel anda untuk sahkan emel anda