Baju Kurung Batik Terkini 2016 Koleksi Bella D Zarra

Koleksi Bella D Zarra?. Eh, nama dah macam Zara Batrisya je, heroin Cinta Si Wedding Planner. Ehehe… 🙂 Almaklum sekarang ni demam Drama Cinta Si Wedding Planner kan. Bila sebut Zara je mesti ramai yang terfikirkan Zara Batrisya tu kan. Lembut je Mira Filzah dalam cerita tu.
 
Kalau sebelum-sebelum ni dah banyak koleksi songket yang kami hasilkan, kali ini, design batik pula ye.
 
Ramai yang nak pakai baju batik terutama untuk majlis-majlis rasmi. Tak kiralah, sama ada majlis itu di sekolah, di pejabat atau apa jua majlis rasmi.
 
Batik juga menyerlahkan ciri-ciri keMelayuan.
 
Walaupun Indonesia juga ada batik, tetapi batik dari Malaysia berbeza dari Indonesia.
 
Batik Malaysia berasaskan corak flora (bunga), manakala batik Indonesia berasaskan corak fauna (haiwan).
 
Jadi, untuk Koleksi terbaru dari As Syahid Collections, kami tampilkan Koleksi Baju Kurung Malaysia berasaskan batik yang dinamakan Koleksi Bella D Zarra.
 
Baju kurung batik ni, selain dari sangat sesuai untuk anda gayakan ke majlis-majlis rasmi, ia juga sesuai dipakai untuk ke pejabat. Biar  anda tampil ekslusif bagaikan eksekutif gitu.
 
Material : Baju diperbuat daripada kain Korean Creepe berkualiti Gred A++ dipadankan dengan kain bercorak abstrak dengan gabungan seni ukir lukis BATIK yang berwarna terang dan menyerlah.
 
READY STOK.
 
Stok TERHAD. Kalau dah habis, tiada restock ye dear.
 
Siapa cepat, dia dapat.
 
Untuk koleksi batik kali ini, kami tampilkan 5 warna terang untuk menyerlahkan penampilan anda. Sebenarnya, memakai baju berwarna terang dan ceria ke tempat kerja boleh memberikan anda mood ceria. Jika anda selalu dilanda sindrom Monday Blues, cer try pakai baju color terang dan ceria. Ceria-ceriakanlah diri anda ^_^ InsyaAllah.
 
 
 
BDZ-231 Merah Hati – SOLD OUT
 
 
 
 
 
BDZ-232 Irish Coffee – SS Sahaja
 
 
 
 
 
BDZ-233 Magenta Gelap – SS Sahaja
 
 
 

 

BDZ-234 Coral Gelap – XL Sahaja
 
 
 
 
BDZ-235 Biru Dodger – SOLD OUT

 

Baju Kurung Batik terkini 2016 Murah Online Kelabu Gelap

BDZ-301 Kelabu Gelap – XL Sahaja

 

Baju kurung batik terkini 2016 murah online merah hati BDZ-302

BDZ-302 Merah Hati – XL Sahaja

 

baju kurung batik terkini 2016 murah online coklat BDZ-303

BDZ-303 Coklat – SOLD OUT

PERHATIAN : Warna baju gambar adalah 90% REAL COLOR. Perbezaan color kerana faktor pencahayaan kamera dan resolusi laptop/handphone anda.
 
 
===
UKURAN SAIZ BAJU
===

 

Rujuk jadual saiz di bawah ini untuk tentukan saiz baju anda :

 
 
===
HARGA
===
 
RM 145  (Semenanjung)
RM 150 (Sabah / Sarawak)
 
Saiz XXL tambah RM 20
 
 
===
CARA ORDER
 ===
 
 SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz” ke 019 – 776 3820
 
SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz” ke 019 – 776 3820
 
 SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz” ke 019 – 776 3820

 

Update ASC