Weehuuu… Baju Kebarung Songket dah datang. Yeay! Yang menantikan baju kebarung songket selama ni bolehlah dapatkan loleksi baju kurung songket terbaru ni. 

Keistimewaan Baju Kebarung Songket Koleksi Lagenda Mahsuri

  • Anggun dan bergaya sopan berkebarung-KEBAYA + KURUNG
  • Special Modern Design dengan zip sembunyi di bahagian depan kebaya menggantikan butang. BF Friendly. Sesuai sangat untuk ibu-ibu yang sedang menyusukan bayi. Ibu-ibu yang ada baby pun masih boleh bergaya dengan kebarung ni. 
  • LIMITED EDITION
  • Cutting : Potongan baju kebarung berdat di belakang baju untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan anda yang memakainya.
  • Diperbuat dari kain jenis lavenzi cotton yang senang iron. Texture kain menarik. Yang paling penting, baju ni tak panas. Sangat sesuailah dengan cuaca panas sekarang ni kan. Baru lah rasa selesa sepanjang hari. Yesszzzaa! ^_^ 
  • Kain lipat /selisih batik yang patuh syariah (tak terbelah, tak nampak kaki).
  • Kain diperbuat dari jenis kain batik cotton yang bercorak songket menyerlahkan lagi penampilan anda. 
  • Jika anda ada majlis bertemakan tradisional, design baju kebarung songket Lagenda Mahsuri ini sangat sesuai untuk anda gayakan. 
  • Anda hanya perlu pilih di antara 9 warna ini untuk anda gayakan. Wah, cunz uols! 
  • Saiz : SS hingga XL

 

baju kebarung songket terkini 2017 mustard KLM-170

KLM-170 Mustard – SOLD OUT

.

baju kebarung songket terkini 2017 biru medium blue KLM-171

KLM-171 Medium Blue – SS, S, XL

.

baju kebarung songket terkini 2017 ungu purple indigo KLM-172

KLM-172 Purple Indigo – SS, M

.

baju kebarung songket terkini 2017 coklat brown KLM-173

KLM-173 Coklat – XL

.

baju kebarung songket terkini 2017 Hijau gelap dark green KLM-174

KLM-174 Hijau Gelap – SOLD OUT

.

baju kebarung songket terkini 2017 hot pink merah jambu KLM-175

KLM-175 Hot Pink – SOLD OUT

.

baju kebarung songket terkini 2017 Ungu Gelap dark purple KLM-176

KLM-176 Ungu Gelap – SOLD OUT

.

baju kebarung songket terkini 2017 biru langit deep sky blue KLM-177

KLM-177 Deep Sky Blue – SOLD OUT

.

baju kebarung songket terkini 2017 kuning mustard yellow KLM-178

KLM-178 Yellow Mustard – SOLD OUT

.

baju kebarung songket terkini 2017 Ungu Gelap Dark Purple KLM-179

KLM-179 Ungu Gelap – M

.

baju kebarung songket terkini 2017 hijau kuning yellow green KLM-180

KLM-180 Yellow Green – M

.

baju kebarung songket terkini 2017 biru blue KLM-181

KLM-181 Biru – SOLD OUT

.

baju kebarung songket terkini 2017 coklat brown KLM-182

KLM-182 Coklat – SOLD OUT

.

baju kebarung songket terkini 2017 hijau kekuningan yellow green KLM-183

KLM-183 Yellow Green – S

.

baju kebarung songket terkini 2017 Kuning Mustard Yellow KLM-184

KLM-184 Yellow Mustard – SOLD OUT

.

baju kebarung songket terkini 2017 hijau kuning yellow kuning KLM-185

KLM-185 Yellow Green – SOLD OUT

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
Ukuran baju kebarung songket KLM

Ukuran baju kebarung songket KLM

.

===
HARGA
===
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
 

update baju kurung terkini assyahidcollections

Klik sini untuk kami beritahu anda setiap kali baju baru dilancarkan!

.

NAK UPDATE BAJU TERBARU?

NAK UPDATE BAJU TERBARU?

Masukkan nama, emel dan no tel anda untuk kami hantarkan update terus ke emel anda :)

Semak emel anda untuk sahkan emel anda

Nak UPDATE Baju Terkini?

Nak UPDATE Baju Terkini?

Masukkan nama, emel dan no tel anda di bawah untuk kami hantarkan update kepada anda secara PERCUMA!

Semak emel anda dan sahkan emel tersebut emel anda untuk kami hantarkan update