Weehuuu… Baju Kebarung Songket dah datang. Yeay! Yang menantikan baju kebarung songket selama ni bolehlah dapatkan loleksi baju kurung songket terbaru ni. 

Keistimewaan Baju Kebarung Songket Koleksi Lagenda Mahsuri

  • Anggun dan bergaya sopan berkebarung-KEBAYA + KURUNG
  • Special Modern Design dengan zip sembunyi di bahagian depan kebaya menggantikan butang. BF Friendly. Sesuai sangat untuk ibu-ibu yang sedang menyusukan bayi. Ibu-ibu yang ada baby pun masih boleh bergaya dengan kebarung ni. 
  • LIMITED EDITION
  • Cutting : Potongan baju kebarung berdat di belakang baju untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan anda yang memakainya.
  • Diperbuat dari kain jenis lavenzi cotton yang senang iron. Texture kain menarik. Yang paling penting, baju ni tak panas. Sangat sesuailah dengan cuaca panas sekarang ni kan. Baru lah rasa selesa sepanjang hari. Yesszzzaa! ^_^ 
  • Kain lipat /selisih batik yang patuh syariah (tak terbelah, tak nampak kaki).
  • Kain diperbuat dari jenis kain batik cotton yang bercorak songket menyerlahkan lagi penampilan anda. 
  • Jika anda ada majlis bertemakan tradisional, design baju kebarung songket Lagenda Mahsuri ini sangat sesuai untuk anda gayakan. 
  • Anda hanya perlu pilih di antara 9 warna ini untuk anda gayakan. Wah, cunz uols! 
  • Saiz : SS hingga XL

.

baju-kebaya-kurung-kebarung-songket-kebarong-terkini-online-biru-klm-171

KLM-171 Medium Blue – SS

.

baju-kebaya-kurung-kebarung-kebarong-songket-terkini-online-purple-indigo-ungu-klm-172

KLM-172 Purple Indigo – SS, M

.

baju-kebaya-kurung-kebarung-kebarong-songket-terkini-online-brown-coklat-klm-173

KLM-173 Coklat – XL

.

baju-kebaya-kurung-kebarung-kebarong-songket-terkini-online-dark-purple-ungu-gelap-klm-176

KLM-176 Ungu Gelap – SS, S, M

.

baju-kebaya-kurung-songket-kebarung-kebarong-terkini-online-sky-blue-biru-langit-klm-177

KLM-177 Deep Sky Blue – SS, S, L

.

Baju-kebarung-songket-labuh-dark-purple-ungu-gelap-KLM-179

KLM-179 Ungu Gelap – M

.

Baju-kebarung-songket-labuh-hijau-kuning-KLM-180

KLM-180 Yellow Green – SS, S, M, XL

.

Baju-kebarung-songket-labuh-hijau-kuning-KLM-183

KLM-183 Yellow Green – SS, M, XL

.

Baju-kebarung-songket-labuh-kuning-mustard-KLM-184

KLM-184 Yellow Mustard – L

.

baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-hijau-forest-green-klm-883

KLM-883 Forest Green – XL

.

baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-hijau-forest-green-klm-885

KLM-885 Olive Green – S, L

.

baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-biru-medium-blue-klm-886

KLM-886 Medium Blue – S, M

.

baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-maroon-klm-887

KLM-887 Maroon – S, M, L

.

baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-hijau-olive-green-klm-888

KLM-888 Olive Green – M, L

.

baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-hijau-olive-green-klm-889

KLM-889 Olive Green – XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran KLM.

===
HARGA
===
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
 

 

NAK UPDATE BAJU TERBARU?

NAK UPDATE BAJU TERBARU?

Masukkan nama, emel dan no tel anda untuk kami hantarkan update terus ke emel anda :)

Semak emel anda untuk sahkan emel anda