019 - 776 3820
BAJU KURUNG PUCCI UOLS ? ? ?
 
Yang ni memang latest.
Baju kurung terkini
Design Pucci pula. Memang tengah fenomena sekarang ni ūüôā
Mesti anda ada atau kawan-kawan ada pakai tudung pucci.  
Haa… boleh lah matchingkan tudung pucci anda tu dengan koleksi Baju Kurung Pucci – PDE ni ?
Kalau tak de tudung pucci pun, boleh juga pakai baju ni. Sebab banyak tudung boleh matching dengan baju ni. 
 

Keistimewaan Baju Kurung Malaysia Pucci Koleksi Pesona Dirgahayu Ekslusif

Terus jatuh cinta dengan koleksi baju kurung pucci terkini Koleksi ‚ÄúPESONA DIRGAHAYU EKSKLUSIF‚ÄĚ ni.

? Diilhamkan dari design  Pucci terkini yang memang tengah HOT sekarang ni.  
? Baju depan plain, belakang corak penuh.
? Kombinasi warna terang untuk membangkitkan aura menarik dan seri apabila anda memakainya. Warna terang dapat menaikkan lagi semangat anda.  

? Diperbuat dari kain Valentino Creepe yang tidak melekap dibadan. Ya, saya faham, anda tak suka pakai baju fit-fit ni. Jadi, kami sediakan baju yang longgar dan yang paling penting, patuh syariah. Kita nak berfesyen sampai menjaga aurat, kan ? 

? Potongan Baju Kurung Malaysia yang longgar dan selesa. Cutting yang digemari ramai.

? Fabrik baju ini less iron, lembut dan flowy. Terletak cantik kemas di badan anda apabila menggayakannya. Tak perlu iron sangat. Iron sikit-sikit pun dah ok. 

? Pinggang kain separuh getah. Boleh meregang sehingga 2 inch. 

? Kain lipat batik. Tidak terbelah, tak nampak kaki. Jangan risau, baju ini memang patuh syariat. 

? Terdapat dalam saiz S, M,L,XL, 2XL dan 3XL РYeay, koleksi terbaru kali ini ada sehingga 3XL. Ramai yang minta saya adakan saiz ni. Jadi, baju ni memang untuk anda. Grab cepat-cepat ye, sebab stok terhad. Kalau dah habis, memang takde restok ye. 
 
baju kurung pucci terkini merah hati PDE-100
PDE-100 Merah Hati
3XL
baju kurung pucci terkini 2017 merah hati red heart pde-100A

PDE-100A Red Heart РS dan M

 

baju kurung pucci terkini emerald green hijau PDE-200
PDE-200 Emerald Green
SOLD OUT 
 
baju kurung pucci terkini 2017 emerald green PDE-200A

PDE-200A Emerald Green –¬†L Sahaja

baju kurung pucci terkini 2016 coral PDE-300
PDE-300 Coral
SOLD OUT
baju kurung pucci terkini 2016 hot pink merah jambu PDE-400
PDE-400 Hot Pink
SOLD OUT 
baju kurung pucci terkini 2017 hot pink merah jambu PDE-400A

PDE-400A Hot Pink –¬†S, M. L, XL dan XXL

baju kurung pucci terkini 2017 dusty pink belacan PDE-400B

PDE-400B Dusty Pink –¬†M Sahaja

baju kurung pucci terkini 2016 kelabu gelap dark grey PDE-500
PDE-500 Dark Grey
 S, M dan 3XL
baju kurung pucci terkini 2017 dark grey kelabu gelap PDE-500A

PDE-500A Dark Grey S, M, L, XL dan XXL

 

baju kurung pucci terkini 2017 emerald green PDE-600

PDE-600 Emerald Green – M Sahaja

.

baju kurung pucci terkini 2017 hot pink merah jambu PDE-700

PDE-700 Hot Pink –¬†SOLD OUT

baju kurung pucci terkini 2017 dusty pink belacan PDE-700A

PDE-700A Dusty Pink –¬†SOLD OUT

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
===
HARGA
===
 
RM 130  (Semenanjung)
RM 100 (Sabah / Sarawak)
*Saiz XXL Tambah RM 20
*Saiz XXL Tambah RM 30

CARA ORDER BAJU KURUNG PUCCI YANG CANTIK INI :

Terbaru 2017! Baju Kurung Batik (Kurung Pahang) Koleksi ABL

Baju kurung batik sentiasa dicari. Terutama untuk anda yang bekerja kerajaan atau yang aktif berpersatuan. Baju kurung batik sangat sinonim dengan majlis-majlis rasmi. Mana nak cari baju batik yang bukan setakat cantik, tapi selesa, tak mudah renyuk. Paling penting,...

read more

Baju Kurung Songket (Kurung Pahang) Koleksi Adinda Mahsuri

Baju Kurung Songket Terkini 2017 Koleksi Adinda Mahsuri (Kurung Pahang)  Dilancarkan koleksi baju kurung terkini untuk tahun baru (2017) dari As Syahid Collections : Koleksi Adinda Mahsuri. Raya pun dah nak dekat ni kan. Dah boleh mula buat persiapan awal, kan dear. ...

read more

Baju Kurung Batik Terkini 2017 Koleksi ECE

Khas untuk anda yang mencari baju kurung batik terkini untuk digayakan ke mana jua majlis rasmi.¬† Nak pakai untuk ke pejabat / ke tempat kerja pun boleh dear ūüôā Sebab design batik ni catchy dan tak terlalu formal.¬† Batik - sentiasa mendapat tempat di hati peminatnya...

read more