Oh My Pucci 🙂

Pucci cantik kan?. Ramai yang suka pucci sekarang ni.

Yeah, ni ada koleksi terbaru Baju Kurung Pucci Batik koleksi terbaru 2017 dari As Syahid Collections untuk anda gayakan ke mana jua majlis. 

Nak jadikan untuk baju raya 2017 pun boleh. Sebab pucci memang tengah in sangat sekarang ni kan 🙂

Keistimewaan Baju Kurung Moden Batik Pucci PALOMA MYSTIQUE COLLECTION (PMC)

  • Lengan baju bercorak batik pucci menyerlahkan penampilan anda. 
  • Cutting : Baju Kurung Malaysia. 
  • Design KHAS dan Unik dengan Kain Lipat Batik depan/selisih batik. Tak nampak kaki (patut syariah). Kain tak terbelah ye dear 🙂 As Syahid Collections memang takde jual kain terbelah. Don’t worry ^_^
  • Baju Polos dari kain jenis Twill Paloma yang bermutu tinggi– HOT SELLING FABRIC!
  • Tak mudah kedut
  • Senang iron 
  • Senang nak jaga baju ni 
  • Material jenis lembut, sedap dan selesa dipakai.  
  • Kain dari jenis galaxy printed creepe dengan corak yang memukau mata yang memandang. WOW! 
  • Saiz : S, M, L dan XXL
  • READY STOCK! – Dapat baju boleh terus pakai 🙂
  • Didatangkan dengan 5 warna cantik yang sentiasa mendapat permintaan ramai.
baju-kurung-malaysia-batik-terkini-2017-online-ungu-gelap-dark-purple-PMC-122

PMC-122 Dark Purple – XL

.
baju-kurung-moden-malaysia-terkini-ungu-violet-purple-PMC-126

PMC-126 Violet – M, XL

.
baju-kurung-moden-malaysia-terkini-dark-grey-kelabu-gelap-PMC-128

PMC-128 Dark Grey – M, L, XXL

.

baju-kurung-moden-malaysia-terkini-dark-maroon-gelap-PMC-129

PMC-129 Dark Maroon – S, L, XL

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran PMC

===
HARGA
===
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
*Saiz XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
NAK UPDATE BAJU TERBARU?

NAK UPDATE BAJU TERBARU?

Masukkan nama, emel dan no tel anda untuk kami hantarkan update terus ke emel anda :)

Semak emel anda untuk sahkan emel anda