Baju Kurung Songket Terkini 2017 Koleksi Adinda Mahsuri (Kurung Pahang) 

Dilancarkan koleksi baju kurung terkini untuk tahun baru (2017) dari As Syahid Collections : Koleksi Adinda Mahsuri.

Raya pun dah nak dekat ni kan. Dah boleh mula buat persiapan awal, kan dear. 
 
Kalau tak nak jadikan sebagai baju raya pun, baju kurung songket ni sesuai sangat untuk anda gayakan di majlis perkahwinan, pertunangan, hi tea. Nak pakai untuk pergi ke tempat kerja pun boleh.
.
ADINDA MAHSURI SONGKET ni didatangkan dengan warna-warna gojes kegemaran ramai yang sweet-sweet. Yang pastinya, warna-warna ini insyaAllah boleh buat sis feeling-feeling beautiful. Memberikan keyakinan pada diri di mana jua sis pergi. 
.

Keistimewaan Koleksi Baju Kurung Songket AMS – Adinda Mahsuri 

 
  •  Baju Kurung Pahang 
  •  Kain Lipat Batik
  •  Material : SONGKET INDIA yang digabungkan dengan kain plain dari material DZARRA HEAVY VALENTINO yang  superb quality!  
  •  Songket India ni best sangat tau, serap peluh. Tak gatal pula tu.  
  •  5 pilihan warna yang manis gojes!
  •  Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL dan XXL
 .

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-ungu-cerah-light-purple-redstone-AMS-771

AMS-771 Light  Purple – SS, L, XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-merah-redstone-AMS-772

AMS-772 Redstone – SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-hijau-jeruk-pickle-green-AMS-773

AMS-773  Pickle Green – SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-hijau-forest-green-AMS-775

AMS-775 Forest Green – SS, S

.

baju-raya-2017-kurung-pahang-songket-deep-indigo-purple-ams-777

AMS-777 Deep Indigo – S, 3XL

.

baju-raya-2017-kurung-pahang-songket-ungu-purple-plum-ams-778

AMS-778 Purple Plum – L

.

baju-kurung-pahang-songket-merah-rasberry-red-ams-882

AMS-882 Rasberry Red – S, M, L, XL, XXL

.

AMS-883 Medium Sea Green - XL,

AMS-883 Medium Sea Green – XL

.

baju-kurung-pahang-songket-blue-black-dark-purple-biru-gelap-ams-884

AMS-884 Blue Black (Baju) Dark Purple (Kain) – L, XL, XXL

.

baju-kurung-pahang-songket-biru-turqoise-blue-ams-885

AMS-885 Turqoise Blue – M, L, XL

.

baju-kurung-2017-kurung-pahang-songket-turqoise-ams-887

AMS-887 Turqoise – L, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===

JADUAL UKURAN SAIZ 

===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran AMS

===

HARGA

===

RM 180  (Semenanjung)

RM 185 (Sabah / Sarawak)

*Saiz XXL Tambah RM 20

**Saiz 3XL Tambah RM 30

===

CARA ORDER

 ===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

 

NAK UPDATE BAJU TERBARU?

NAK UPDATE BAJU TERBARU?

Masukkan nama, emel dan no tel anda untuk kami hantarkan update terus ke emel anda :)

Semak emel anda untuk sahkan emel anda