019 - 776 3820

Baju Kurung Songket Terkini 2017 Koleksi Adinda Mahsuri (Kurung Pahang) 

Dilancarkan koleksi baju kurung terkini untuk tahun baru (2017) dari As Syahid Collections : Koleksi Adinda Mahsuri.

Raya pun dah nak dekat ni kan. Dah boleh mula buat persiapan awal, kan dear. 
 
Kalau tak nak jadikan sebagai baju raya pun, baju kurung songket ni sesuai sangat untuk anda gayakan di majlis perkahwinan, pertunangan, hi tea. Nak pakai untuk pergi ke tempat kerja pun boleh.
.
ADINDA MAHSURI SONGKET ni didatangkan dengan warna-warna gojes kegemaran ramai yang sweet-sweet. Yang pastinya, warna-warna ini insyaAllah boleh buat sis feeling-feeling beautiful. Memberikan keyakinan pada diri di mana jua sis pergi. 
.

Keistimewaan Koleksi Baju Kurung Songket AMS – Adinda Mahsuri 

 
? Baju Kurung Pahang 
? Kain Lipat Batik
? Material : SONGKET INDIA yang digabungkan dengan kain plain dari material DZARRA HEAVY VALENTINO yang superb quality!  
? Songket India ni best sangat tau, serap peluh. Tak gatal pula tu.  
? 5 pilihan warna yang manis gojes!
? Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL dan XXL
baju kurung songket india terkini 2017 light purple ungu cerah AMS-771

AMS-771 Light Purple – SS, S, L, XL

.

baju kurung songket india terkini 2017 merah redstone AMS-772

AMS-772 Redstone – SS

.

baju kurung songket india terkini 2017 hijau pickle green AMS-773

AMS-773 Pickle Green – SS, XL

.

baju kurung songket india terkini 2017 AMS-774

AMS-774 Delicious Plum – S

.

baju kurung pahang songket india terkini 2017 forest green hijau

AMS-775 Forest Green – SS, S, XL

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda. Warna sebenar biasanya lebih gelap dari gambar. 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran baju kurung pahang AMS

.

===
HARGA
===
RM 180  (Semenanjung)
RM 185 (Sabah / Sarawak)
*Saiz XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===

Klik sini untuk kami beritahu anda setiap kali baju baru dilancarkan!
.