PELUANG BUAT DUIT DENGAN PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL

PELUANG BUAT DUIT DENGAN PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL

Buat Duit Dengan Program Affiliate Paling Best 2013 Hari ni aku nak kongsi dengan rakan-rakan blogger dan juga pembaca blog syaisya.com tentang peluang buat duit dengan program affiliate yang sangat best sebab boleh dapat komisen sehingga 2 level. Komisen 2 level bermaksud, bukan setakat dapat komisen hasil jualan sendiri, tapi dapat juga komisen hasil dari jualan orang yang beli sistem ini dari anda. Berapa banyak komisen boleh dapat?. Meh tengok komisen yang akan diterima ni: Haa… lumayan, kan?. Tak nak ke?. Selain itu, dalam Pakej Jualan Pro ini, Rahman Basri juga menambah 2 lagi cabang pendapatan yang sangat mudah untuk diperolehi iaitu : Ini bermakna ada dua cabang pendapatan dalam Sistem Jualan Pro ini iaitu : 1. Sistem Jualan Pro (Lengkap dengan replika web dan sistem autoresponder dan pelbagai video dan ebook affiliate) 2. CD MP3 Idea Bisne Dari Rumah   Ini adalah antara pendapatan sampingan dari rumah yang berjaya di jana oleh salah seorang pengguna Sistem Jualan Pro : Apa rahsia diorang ni buat duit dengan affiliate boleh dapat komisen banyak macam ni dalam masa yang singkat?.   Berdasarkan pengalaman dan pengamatan Sifu Internet Marketing, Rahman Basri, beliau mendapati senjata utama dalam kejayaan seseorang ahli affiliate ialah mempunyai senarai List yang ramai dan targeted, yang mampu menghasilkan jualan. Jika anda nak tahu, list ialah mereka yang berminat dengan produk yang anda tawarkan. Jika anda hendak buat duit di internet, tidak kira apa juga produk yang anda jual anda mestilah mempunyai laman web yang membina list secara automatik! List yang aktif dan tidak sabar menerima maklumat daripada anda! ~ Rahman Basri Tetapi, untuk mendapatkan senarai list yang banyak, ia...
PERCUMA! CD AUDIO MP3 IDEA BISNES DARI RUMAH

PERCUMA! CD AUDIO MP3 IDEA BISNES DARI RUMAH

Hari ini saya menerima berita gembira, tuan Rahman Basri sedang melancarkan CD Audio MP3 Idea Bisnes Dari Rumah. CD ini diberikan PERCUMA kepada mereka yang mahu belajar menjana wang dari rumah. Di dalam CD berkenaan tuan Rahman Basri berkongsikan pengalamannya menjana wang sehingga 5 angka sebulan hanya melalui bisnes dari rumah. CD AUDIO MP3 Idea Bisnes Dari Rumah ini mendedahkan idea & strategi bagaimana untuk memulakan bisnes dari rumah dengan modal yang rendah, risiko yang rendah, tapi keuntungan yang LUMAYAN! Siapakah Rahman Basri? Rahman Basri merupakan seorang pakar affiliate. Walaupun di universiti (UPSI), beliau adalah pelajar dalam jurusan Pendidikan Sains Fizik yang secara total tidak ada kena mengena dengan perniagaan, beliau telah mencapai kejayaan jauh lebih pantas dalam masa lebih kurang 3 tahun berbanding apa yang mampu dicapai oleh ramai lagi usahawan internet lain di Malaysia. Seawal pembabitan beliau dalam dunia perniagaan internet, pada tiga bulan pertama, beliau hanya mampu menjana pendapatan 2 hingga ke 3 angka sahaja setiap bulan. Namun, masuk bulan keempat dan berikutnya, beliau telah berjaya melonjakkan pendapatan daripada 4 angka sehingga 5 angka dalam masa sebulan!. Beliau juga bergiat aktif dalam melakukan training & seminar untuk membantu lebih ramai orang memulakan bisnes internet dari rumah mereka. Sehingga hari ini, saya telah berkongsi ilmu dengan lebih 20,000 orang tentang bisnes internet, dan ada antara mereka yang telah berjaya menjana pendapatan RM4 – 5 angka setiap bulan secara konsisten. Oleh itu, beliau merupakan satu role model dan mentor yang baik untuk kita semua. Begitulah serba ringkas mengenai latar belakang dan kisah kejayaan Rahman Basri. Setelah mendapatkan CD ini, baru saya faham bagaimana usahawan internet berjaya menjana wang dengan mudah....
UNLOCKED MAXIS BROADBAND MODEM ZTE MF190

UNLOCKED MAXIS BROADBAND MODEM ZTE MF190

Tak tahu hujung pangkal, dengan tak ada ribut, tak ada petir, tiba-tiba rosak pula modem broadband maxis Huawei yang aku dah gunakan 3 tahun ni. Modem ni mula bengong masa aku kat kampung, balik raya haji hari minggu lepas. Aku cuba lah masukkan sim kad broadband Umobile mak aku dalam modem ni, tengok-tengok ada connection, tapi Internet Explorer, Mozilla Firefox semua kosong je, tak ada apa yang display. Dia loading je tak habis-habis. Boring lah aku macam tu kan. Aku tekan pangkah je lah. Bila aku masukkan simkad Digi aku dalam modem tu pun, sama juga hasilnya. Masa tu aku ingat sebab quota simkad aku memang dah nak habis, tu yang slow loading. Tapi bila aku dah balik ke universiti, pasang sim kad broadband Digi yang baru aku beli, tak boleh juga loading. Owh, geramnya. Aku pun call lah hotline Digi. Payah juga nak bercakap dengan operator. Busy. Akhirnya dapat juga cakap dengan operator setelah dail beberapa kali dan menunggu lama juga. Berapa minit tah total aku tunggu, tak timing lah pula. Ding dong ding dong… bla bla bla… operator reset kan no sim aku. Lepas tu still lagi tak boleh. Tapi operator cakap tengok connection ni ada. Sepatutnya boleh. Mungkin modem rosak. Alamak!  So, aku cari lah modem baru. Nak beli. Malas nak pi Maxis centre untuk minta technician check modem tu, sebab agak jauh Maxis Centre dari tempat aku. Kat JB ni, Maxis Centre kat Taman Molek. Umobile Centre, Celcom Centre, semua pun kat sana lah. Dalam pencarian modem ni, memang aku cari modem broadband yang unlocked siap-siap. Senang nanti, semua sim kad pun aku boleh sumbat. Kalau yang lock, macam modem broadband Celcom yang mak aku...
APA YANG SAYA BELAJAR TENTANG BUAT DUIT DENGAN BLOGGING

APA YANG SAYA BELAJAR TENTANG BUAT DUIT DENGAN BLOGGING

Apa Yang Saya Belajar Tentang Buat Duit Dengan Blogging Sejak berblogging 3 tahun yang lalu, banyak yang telah aku belajar tentang buat duit dengan blogging. Walaupun tujuan asal aku buat blog bukanlah untuk buat duit dengan blog, tetapi setelah 5 bulan aku berblogging, aku mula belajar cara-cara untuk buat duit dengan blogging. Buat Duit Dengan Nuffnang Ya. Benda pertama yang aku belajar buat duit dengan blog ialah buat duit dengan Nuffnang. Tapi pada masa tu, target aku bukannya nak dapat duit dengan iklan yang ada di Nuffnang. Fokus aku masa tu ialah untuk dapatkan duit RM 30 untuk setiap entri yang dihasilkan. Ketika itu, ada projek Alpha Nuffnang. 30 orang pertama yang berjaya submit entri blog berdasarkan tajuk yang diberi akan dapat RM30. Masa tu tengok blogger-blogger dapat duit dari projek tu, best je. Aku pun nak lah, tapi tak pernah dapat. Sebab tajuk entri selalu keluar masa aku tengah kerja. Bila aku balik kerja, cek kat website Nuffnang, dah ramai dah hantar. Huhu… habis quota sudah. Jadi, tak dapatlah aku merasa duit Nuffnang dari Projek Alpha tu sampai ke sudah. Huhuu… Sedih juga lah, sebab memang aku nak duit tu kan. Tak lama lepas aku join Nuffnang tu, projek Alpha tu pun tamat. Tapi, walaupun aku tak dapat sesen pun dari Projek Alpha tu, aku dapat duit dari iklan Nuffnang yang tersiar di blog. Masa tu rasa memang best juga lah. Walaupun baru 5 hari join Nuffnang, aku dah dapat duit dari Nuffnang. Itulah duit dari blog yang pertama yang aku dapat, iaitu 50 sen. ^_^ Of course aku rasa happy sebab aku ada terbaca yang ada blogger...
TIP PILIH BRA UNTUK IBU MENGANDUNG / HAMIL

TIP PILIH BRA UNTUK IBU MENGANDUNG / HAMIL

Ketika mengandung, perubahan saiz dan bentuk payudara akan berlaku. Ini kerana sewaktu mengandung buah dada membina tisu-tisu yang lebih banyak untuk memuatkan kelenjar-kelenjar susu. Terdapat pelbagai jenis bra / coli untuk wanita-wanita mengandung atau yang sedang menyusukan.  Pemakaian coli semasa mengandung atau ketika menyusukan bayi adalah pilihan peribadi seseorang wanita. Walau bagaimanapun, memakai coli yang memberi sokongan boleh mengurangkan penarikan tisu yang boleh menyebabkan buah dada menjadi kendur. Wanita yang mempunyai buah dada yang besar secara amnya akan berasa lebih selesa jika memakai coli.   Coli Berdawai Tidak Sesuai Untuk Ibu Mengandung / Menyusukan Bayi Ramai wanita suka memakai coli berdawai. Apabila  diberitahu coli berdawai tidak digalakkan dipakai ketika mengandung atau semasa menyusukan bayi, mereka jadi keliru. Sebab utamanya ialah kerana bentuk buah dada anda sedang berubah. Semasa menyusukan anak, saiz buah dada boleh bertambah atau berkurangan pada waktu siang, kerana susu sedang giat dihasilkan dan dikeluarkan. Pengumpulan cecair pada akhir kandungan juga boleh menyebabkan buah dada membengkak. Walaupun sedikit sahaja perubahan saiz berlaku, coli berdawai yang keras boleh menekan buah dada yang sedang membesar. Tekanan ini menyebabkan saluran susu tersekat. Walau bagaimanapun, sekarang ini, terdapat coli penyusuan yang mempunyai sokongan plastik yang fleksibel yang hampir sama dengan dawai. Ia direka untuk mengembang dan bertukar kedudukan, sejajar dengan perubahan bentuk  buah dada. Coli Yang Sesuai Untuk Menyusukan Bayi Coli yang direka untuk wanita mengandung juga boleh digunakan oleh wanita yang menyusukan. Coli mengandung dan coli menyusukan sebenarnya adalah sama. Tip Memilih Coli Untuk Ibu Yang Menyusukan Anak Ketika memilih bra, cuba buka dan tutup cawannya. Kebanyakan coli boleh dibuka untuk menyusukan dan sesetengahnya lebih mudah digunakan daripada yang lain. Carilah coli yang boleh dibuka keseluruhan cawannya, berbanding dengan jenis...