Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1

Segmen mudah, ringkas tapi simple amat.   Kenapa mesti join segmen ini? 1. Tidak perlu membuat artikel panjang lebar 2. Free backlinks dari Blog 3 Dalam 1 3. Hanya perlu share link 4. Tambah Blog Trafik 5. Tambah Rangkaian 6. Upload gambar di bawah ini Klik Untuk Join (Link kepada artikel ini)...

Ada Blogger Nak Bagi RM 50… Siapa Nak, Angkat Tangan!

Haa… nampak gambar kat atas ni?. Of course lah nampak, kan. Hehe… ­čśÇ Sebenarnya, bermula 1 Mac 2013, Bloggerwanita.com menawarkan ganjaran insentif wang tunai sebanyak RM50 kepada seorang Top Komentator bulanan blog ini setiap bulan untuk tahun 2013. Diulangi sekali lagi, RM 50 untuk pengkomen paling banyak setiap bulan sepanjang tahun 2013 start bulan Mac. Kenapa Dr. Aya a.k.a. penulis blog bloggerwanita.com ni baik hati nak bagi RM 50 ni?. Sebab beliau nak bagi penghargaan buat pembaca Bloggerwanita.com selama ini yang tak henti-henti memberi komen dan pendapat di dalam blog ini sejak blog ini diwujudkan 3 tahun lalu. So, apa lagi. Rebut peluang yang ada ini. Kalau menang setiap bulan, jadi top komentator, RM 50 x 10 bulan = RM 500 setahun. Haa…. pak cik kayo…. Dah dah… tak yah nak terkebil-kebil mata, dok fikir-fikir lagi. Klik je link ni untuk terus ke >> Bloggerwanita.com. Banyak info menarik kat situ. Dah baca tinggalkan komen. Tiap-tiap hari datang singgah blog ni dan komen, ada harapanlah nak menang....

KURSUS PERCUMA UNTUK MENJADI USAHAWAN EMAS YANG BERJAYA

Satu pengalaman yang mengujakan apabila dapat menghadiri Kursus Professioanl dan Keusahawanan GSR (Gold Silver Resources Sdn Bhd). GSR bukan sekadar membekalkan EMAS pada HARGA BORONG, tetapi menyediakan latihan dan kursus untuk memastikan para pengedarnya berjaya sebagai usahawan emas dengan modal yang kecil sahaja. Berikut adalah suasana sekitar Kursus Profesional & Keusahawanan GSR Siri 4- 2013 selama 2 hari 1 malam yang diadakan di Grand Ball Room De Palma Shah Alam pada 2-3 Mac 2013. Kursus ini senenarnya bernilai RM1,500 tetapi diberikan secara PERCUMA khas untuk pengedar GSR. Berbaloi–baloi! ­čśÇ   GSR mempunyai PAKAR dalam pelbagai bidang yang sentiasa sedia membantu dan melatih para pengedarnya untuk berjaya dalam bidang perniagaan EMAS dan PERAK. KURSUS PROFESSIONAL & KEUSAHAWANAN GSR   Kursus keusahawanan ini merangkumi pelbagai topik yang meliputi semua aspek secara menyeluruh dalam usaha mendidik dan menyiap sediakan diri pengedar untuk menjadi usahawan emas dan perak. Topik : KENALI POTENSI DIRI Speaker: PUAN HANA…. Seorang yang pakar dalam bidang motivasi di Malaysia. Dibawa khas untuk pengedar GSR untuk mengenali diri lebih mendalam lagi dan pastinya luar biasa akan menanti mereka di luar nanti. Kadang kala kita sendiri tidak tahu potensi yang ada dalam diri kita. Dalam slot ini, peserta bukan sahaja dapat mengenali potensi diri sendiri, malah dapat mengenali karakter prospek dan pelanggan. Ini penting untuk mengetahui cara untuk berhadapan dengan pelanggan, yang pastinya mempunyai karakter yang berlainan dan seterusnya dalam membuat jualan.   Topik : SISTEM KEWANGAN & OPERASI PRODUK Speaker: Tuan Khairul Amree Pakar dalam bidang kewangan & emas dan perak . Dibawa Khas untuk Membantu pengedar GSR berjaya dalam bidang perniagaan. Tidak dapat dinafikan, pengurusan kewangan adalah penting...

MPH ONLINE TERIMA BAUCAR BUKU 1 MALAYSIA

Selain dari kedai buku MPH, Baucar buku 1 Malaysia 2013 juga boleh digunakan untuk beli buku di MPH Online. Yang boleh beli dengan baucar buku ni kat MPH online cuma buku, majalah, jurnal dan juga alat bantuan pendidikan (alat tulis rasanya ni). Baucar buku boleh digunakan di MPH Online sehingga 19 May 2013. Tapi sebelum beli gunakan baucar buku ni, kena fahamkan syarat-syarat penggunaannya dulu: Cara-cara gunakan BB1M untuk beli buku di MPH Online: 1. Semak dulu sama ada poskod kawasan tempat tinggal anda boleh gunakan baucar ni atau tak. Klik SINI. 2. Ikut langkah-langkah untuk buat pembelian. 3. Email pengesahan akan diberikan untuk transaksi yang berjaya. 4. Selepas PosLaju dah ambil bungkusan dari MPHOnline, satu lagi emel akan dihantar kepada anda untuk memberitahu pelanggan. 5. PosLaju akan hubungi anda untuk waktu penghantaran. 6. Tunggu posmen Poslaju  sampai. 7. Ketika barang sampai, tunjukkan dokumen berikut. Kegagalan memberikan dokumen berikut akan menyebabkan kegagalan penghantaran.    (Sila rujuk Terms and Conditions). a. Original IC  (untuk posmen verify) b. BB1M c. Baki duit (jika berkaitan) 8. Terima barang. Syarat guna baucar buku di MPH Online MPHOnline.com terima baucar buku 1 Malaysia untuk  kawasan poskod yang terpilih sahaja. klik SINI Penggunaan BB1M untuk pembelian minimum RM100.00 Untuk setiap transaksi, maksimum 5 helai baucar sahaja dibenarkan. Hanya baucar asal dengan maklumat yang lengkap sahaja (cth: nama penuh, MyKad IC/Army ID/Police ID dan stem Institusi )  akan diterima. Baucar yang masih belum expired sahaja yang akan diterima. Baucar boleh digunakan untuk beli buku akademik, jurnal, peralatan saintifik dan pendidikan mengikut keperluan pelajaran masing-masing. Jika jumlah pembelian lebih dari nilai baucar yang digunakan, anda perlu top up...

SENARAI TEMPAT YANG TERLIBAT TERIMA BAUCAR BUKU 1 MALAYSIA

Ramai yang dah dapat baucar buku 1 Malaysia, tapi tak tahu di mana tempat / kedai yang terima baucar buku 1 Malaysia ni. Walaupun aku masih belum terima lagi baucar buku ni, tapi adalah juga buat survey kat kedai-kedai buku, tengah fikir dan plan macam mana nak gunakan baucar buku┬á1 Malaysia bernilai RM250 ni. Banyak tu RM 250. Macam-macam boleh┬ábeli.┬áLebih-lebih lagi┬ábila aku dapat tahu,┬ájika menggunakan baucar buku sebanyak RM250┬ádi kedai buku Popular, dalam 1 resit,┬áPopular akan bagi lagi baucar buku Popular RM50 + kad keahlian Popular. Haaa…┬átawaran yang menarik, kan. RM 250 + lagi RM 50, total boleh dapat RM300 baucar buku. Yabedabeduuu… I like!. Tapi aku memang dah ada kad Popular dah pun. Tapi tulah, kenalah plan betul-betul kan, nak beli apa, kalau nak habiskan one shot RM 250 tu. Tu yang aku survey sana sini. Ada buku yang aku nak beli, tapi takde pula kat kedai Popular ni. Ada kat MPH atau Badan┬áCemerlang Plaza Angsana┬ápula. So, kenalah fikir betul-betul. Boleh beli external hard disk dengan baucar buku 1 Malaysia? Ramai yang berhajat nak beli external hard disk dengan baucar buku┬áni. Boleh ke tidak, beli hard disk ni dengan baucar buku?. Jawapannya,┬áboleh. Kalau kedai Popular tu, memang dia┬ábagi beli apa┬áje dengan baucar buku tu. Beli je lah apa pun┬ábarang yang ada dalam kedai tu.┬áSo, kenalah cari kedai Popular yang ada jual external hard disk ya, kalau nak beli hard disk guna baucar buku ni. ­čśÇ Semalam, aku pergi Jaya Jusco Bukit Indah, Johor Bahru, Popular kat sana ada external hard disk. Kalau 1 Tb, harga dalam┬áRM 279. So kena tambah sikitlah duit kalau nak guna baucar buku tu....