Baju Kurung Pahang Songket Warna Pastel Koleksi Gema Pastel Songket

Baju Kurung Pahang Songket Warna Pastel Koleksi Gema Pastel Songket

Khas untuk anda yang gemarkan warna pastel. Baju Kurung Pahang Songket Warna Pastel Koleksi Gema Pastel ni khas untuk anda gayakan ke mana jua :). Nak pakai untuk majlis rasmi yang bertemakan songket? Atau Tradisional pun boleh sis ūüôā

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG PAHANG SONGKET KOLEKSI GEMA PASTEL SONGKET 

  • Patern¬†baju kurung pahang¬†yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung. Mummy-mummy semua tak perlu risau sebab selesa pakai kain ni.
  • Material¬†baju¬†dari jenis kain¬†linen cotton¬†yang berkualiti tinggi dan texture yg menarik.

  • Selesa dan tidak panas¬†untuk cuaca khatulistiwa Malaysia
  • Kain lipat batik¬†diperbuat dari jenis kain¬†Sakura Thai Silk. Juga mempunya texture yang¬†sangat lembut dan selesa.

  • LIMITED edition.

  • Saiz :¬†SS, S, M, L, XL, 2XL dan 3XL

  • Baju¬†Kurung ¬†PAHANG

  • Kain Lipat Batik
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-grey-kelabu-GPS-871

GPS-871 Grey ‚Äď S, L, XL

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-coral-GPS-872

GPS-872 Coral ‚Äď S, XL

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-dark-teal-GPS-873

GPS-873 Dark Teal ‚Äď S, L

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-coral-GPS-874

GPS-874 Coral ‚Äď XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-magenta-GPS-875

GPS-875 Magenta ‚Äď XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-light-lavender-ungu-purple-gps-354

GPS-354 Light Lavender –¬†¬†SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-hijau-olive-green-gps-355

GPS-355 Olive ‚Äď SS, S

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-hijau-jadite-green-gps-356

GPS-356 Jadite Green ‚Äď S, M, 2XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-rose-pink-merah-jambu-gps-357

GPS-357 Rose Pink –¬†M

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-krim-cream-gps-358

GPS-358 – Gobie Dessert Cream –¬†S, 3XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
UKURAN_GPS
===
HARGA
===
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Pahang Songket Bali Koleksi Gemersik Hawa

Baju Kurung Pahang Songket Bali Koleksi Gemersik Hawa

Khas untuk anda yang sukakan design yang simple tapi cantik.¬†Baju Kurung Pahang Songket Bali Koleksi Gemersik Hawa ini sangat sesuai untuk anda. Boleh dipakai ke majlis rasmi yang bertemakan songket atau tema tradisional. ūüôā
Cutting : Baju Kurung Pahang 
 
Kain Lipat Batik 
Material Baju : Paloma / Tessa / Valentino Soluna
Material Kain : Cotton Bali
Saiz : S, M, L, XL
 
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-biru-steel-blue-KGH-860

KGH-860 Steel Blue – M

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-red-heart-merah-hati-KGH-861

KGH-861 Red Heart –¬†S, L, XL

 .
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-coklat-burnt-lamber-KGH-862

KGH-862 Burnt Lamber –¬†S, M, L, XL

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-red-heart-merah-hati-KGH-863

KGH-863 Merah Hati – M, L

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-coklat-burnt-lamber-KGH-864

KGH-864 Burnt Lamber –¬†S, L

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-red-chilli-merah-cili-KGH-865

KGH-865 Red Chilli –¬†M, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

UKURAN_KGH

===
HARGA
===
RM 130  (Semenanjung)
RM 135 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Pahang Koleksi Songket Adinda Mahsuri Songket 2017

Baju Kurung Pahang Koleksi Songket Adinda Mahsuri Songket 2017

Baju kurung songket sentiasa mendapat permintaan ramai. Lebih-lebih lagi dibuat cutting baju kurung pahang. Memang ramai lah yang suka.  

Koleksi Baju Kurung Pagang ADINDA MAHSURI SONGKET ini didatangkan dengan 17 warna-warna gojes kegemaran ramai yang sweet-sweet.

Yang pastinya, warna-warna ini insyaAllah boleh buat sis kelihatan ekslusif dan mewah ketika memakainya. Mana nak dapat baju yang ekslusif dengan harga yang rendah macam ni lagi?

.Apa yang best kebabomm ADINDA MAHSURI SONGKET ni?

Baju Kurung Pahang 

Kain Lipat Batik

Material : SONGKET INDIA yang digabungkan dengan kain plain dari material DZARRA HEAVY VALENTINO yang superb quality!  

Songket India ni best sangat tau, serap peluh..tak gatal. 

19 pilihan warna yang manis gojes!

 Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL,  XXL, XXL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-ungu-cerah-light-purple-redstone-AMS-771

AMS-771 Light ¬†Purple –¬†SS, L, XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-merah-redstone-AMS-772

AMS-772 Redstone – SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-hijau-jeruk-pickle-green-AMS-773

AMS-773 ¬†Pickle Green –¬†SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-hijau-forest-green-AMS-775

AMS-775 Forest Green – SS, S

.

baju-raya-2017-kurung-pahang-songket-deep-indigo-purple-ams-777

AMS-777 Deep Indigo –¬†S, 3XL

.

baju-raya-2017-kurung-pahang-songket-ungu-purple-plum-ams-778

AMS-778 Purple Plum –¬†L

.

baju-kurung-pahang-songket-merah-rasberry-red-ams-882

AMS-882 Rasberry Red¬†–¬†S, M, L, XL, XXL

.

AMS-883 Medium Sea Green - XL,

AMS-883 Medium Sea Green¬†–¬†XL

.

baju-kurung-pahang-songket-blue-black-dark-purple-biru-gelap-ams-884

AMS-884 Blue Black (Baju) Dark Purple (Kain)¬†–¬†L, XL, XXL

.

baju-kurung-pahang-songket-biru-turqoise-blue-ams-885

AMS-885 Turqoise Blue¬†–¬†M, L, XL

.

baju-kurung-2017-kurung-pahang-songket-turqoise-ams-887

AMS-887 Turqoise¬†–¬†L, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===

JADUAL UKURAN SAIZ 

===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran AMS

===

HARGA

===

RM 180  (Semenanjung)

RM 185 (Sabah / Sarawak)

*Saiz XXL Tambah RM 20

**Saiz 3XL Tambah RM 30

===

CARA ORDER

 ===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820