Baju Kurung Songket Terkini Koleksi Songket Gegar Vaganza (SGV)

Baju Kurung Songket Terkini Koleksi Songket Gegar Vaganza (SGV)

BAJU KURUNG SONGKET TERKINI KOLEKSI GEGAR VAGANZAR Р(SGV) SPECIAL EDITION !! 

Yeay!. As Syahid Collections melancarkan baju kurung songket terbaru iaitu Koleksi Baju Kurung Songket Gegar Vaganza. Konsert Gegar Vaganza dah habis, Siti Nordiana dah menang juara Gegar Vaganza 2.

Jadi, koleksi baju baru kali ini kita ambil nama Gegar Vaganza pula lah.

Koleksi baju kurung Songket Gegar Vaganza masih available, ya. Tapi stok terhad ūüėČ Siapa cepat dia dapat.

Ni di bawah ni saya senaraikan details nya :

Cutting : Mini Kurung (Baju Kurung Malaysia – Tiada Pesak)

KAIN : Lipat Batik, Susun DEPAN.

Material baju : Printed Songket CrepeSilk

DESIGN EKSLUSIF – Printed Songket Kain lembut daripada sutera dengan texture sederhana licin,

Kelebihan Baju Kurug Songket Terkini Koleksi Gegar Vaganza :

  • ¬†tidak panas
  • ¬†mudah dijaga
  • ¬†tidak berkedut
  • ¬†kain lembut
  • ¬†READY STOCK
  • ¬†LIMITED EDITION!
  • SAIZ : SS, S, M , L, XL

KOLEKSI INI DAH SOLD OUT 

KLIK SINI untuk PILIH KOLEKSI BAJU KURUNG TERBARU

===

RM 140  (Semenanjung)

RM 145 (Sabah / Sarawak)

===

CARA ORDER

 ===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz” ke 019 – 776 3820

Baju Kurung Pahang Moden Cotton Koleksi Cotton Emilia

Baju Kurung Pahang Moden Cotton Koleksi Cotton Emilia

Anda peminat baju kurung pahang moden?. Nak menggayakan fesyen baju kurung pahang moden cotton untuk ke majlis rumah terbuka atau majlis pertunangan / majlis perkahwinan?

Demam raya tak habis lagi.
Banyak rumah terbuka perlu dihadiri.

Koleksi baju kurung terbaru muncul lagi.

Bolehlah bergaya dengan wajah berseri-seri ūüôā

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi, koleksi songket kami mendapat sambutan yang sangat hangat. Ramai rasa terkilan sebab jumpa web/blog ni lambat. Baru nak order, dah sold pula bajunya. Baju yang dah sold out memang tak akan direstok.

Jadi, bagi memenuhi keperluan raya anda, kami tampilkan koleksi terbaru untuk anda gayakan ke majlis open house (rumah terbuka) mahupun majlis-majlis Sambutan Hari Raya.

Memperkenalkan Koleksi Cotton Emilia!

Untuk Koleksi Cotton Emilia ini, kami tampilkan kombinasi polkadot dengan corak jalur berwarna-warni bagi menyerlahkan lagi penampilan anda.

Selain itu, cotton lace di bahagian kaki baju dan lengan menambahkan keunikan tersendiri.

Potongan baju kurung moden pahang

Tangan kembang

Ada zip tersembunyi dibahagian belakang baju

Kain selisih batik (tidak terbelah). Jangan risau, koleksi baju kurung As Syahid Collections tiada yang kainnya terbelah. ūüôā

Material 100% cotton.

Tak jarang dan tak panas.

Mudah berkedut tapi mudah digosok.

EDISI TERHAD! Stok sangat LIMITED!

Siapa cepat dia dapat!.

Saiz : SS, S, M, L, XL
Untuk koleksi ini, tiada saiz XXL, ye.


CARA PENJAGAAN

Boleh dibasuh seperti biasa.

Jika menggunakan softlan, digalakkan hanya celup-celup dengan softlan untuk menjaga kualiti kain.

Ada 5 warna pilihan untuk anda pilih dan gayakan :

Baju kurung pahang moden cotton light pink merah jambu CE01
CE01- Pink Cerah – SOLD OUT

 

Baju kurung pahang moden cotton polkadot biru CE02
CE02 – Biru – SOLD OUT
Baju kurung pahang moden cotton polkadot merah jambu bandung CE03
CE03 – Pink Bandung – SOLD OUT

 

 

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju anda.

 

 ===
HARGA
===
 
Semenanjung RM 170
 
Sabah Sarawak RM 175
===
CARA ORDER
===
 
SMS / WhatsApp “Kod baju dan saiz” ke 019 – 776 3820
 
Klik butang hijau di bawah untuk koleksi baju kurung terkini :
https://facebook.com/assyahidcollections

 

Baju Raya 2015 Baju Kurung Pahang Corak Bunga Sutera Kasih

Baju Raya 2015 Baju Kurung Pahang Corak Bunga Sutera Kasih

Baju Kurung Pahang Corak Bunga Koleksi Sutera Kasih

Jika anda masih tercari-cari baju raya 2015 untuk digayakan, anda boleh pilih di antara baju kurung pahang corak bunga dari Koleksi Sutera Kasih ini.

Ia diperbuat dari kain jenis China Silk yang mampu memberikan rasa lembut dan selesa kepada anda.

 

Baju Raya 2015 terkini dari As Syahid Collections.
Cutting : Baju Kurung Pahang
Material kain : China Silk Gred A+
Design konsep : Corak Bunga Overlapping design
Kain : Susun tepi
 Saiz : SS, S, M, L, XL, XXL
baju raya 2015 china silk baju kurung pahang corak bunga kuning
SK-100 Bunga Kuning – SOLD OUT
baju raya 2015 kain china silk baju kurung pahang corak bunga tiger cantik
¬†SK – 200 Corak Bunga Tiger ¬†–¬†SOLD OUT

SK-300 Bunga Ros –¬†SOLD OUT

 Perhatian : Warna pakaian adalah 90% real color. Perbezaan color disebabkan resolusi pencahayaan laptop / handphone anda dan flash camera. Warna sebenar biasanya lebih gelap berbanding gambar.

Tentukan saiz anda berdasarkan jadual ukuran ini :

===
HARGA
===
RM 130 (Semenanjung)
RM 135 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
===
SMS / WhastApp “Kod baju, Saiz ” ke 019 -776 3820¬†
p/s: Nak cepat dapat reply?. Sila whatsApp kerana saya aktif di WhatsApp.
Klik gambar di bawah untuk koleksi baju kurung terkini :

 

Baju Kurung Songket Moden Pilihan Terbaik Raya 2015

Baju Kurung Songket Moden Pilihan Terbaik Raya 2015

Baju Kurung Songket Moden Impiana Vista In The House!

Salam hormat, salam Ramadhan Kareem untuk semua fans As Syahid Collections ^_^

Alhamdulillah, ya Syakur.  Ramai yang suka 2 koleksi baju kurung songket Impiana Kaseh yang kami keluarkan minggu lepas untuk koleksi baju raya terkini 2015.

Bagi memenuhi permintaan terhadap baju kurung songket moden yang tinggi, koleksi kali ini kami gabungkan element songket dan canibal.

Memperkenalkan Koleksi Baju Kurung Songket Impiana Vista!!!.

Cutting : Baju Kurung Moden / Mini Kurung / Baju Kurung Malaysia.

Diperbuat dari kain Printed Songket Crepe Silk Gred A++ yang lembut, serap peluh dan mampu memberikan anda rasa selesa dan segar sepanjang masa memakainya. Bukan itu sahaja, kain jenis ini tak mudah renyuk. Jadi, anda bebas untuk duduk macam mana gaya pun, tanpa perlu risaukan baju renyuk ^_^

Kain lipat batik.

READY STOK!

EDISI TERHAD!. Dah habis tak restock lagi!. Sebab kami akan keluarkan design lain pula.
Siapa cepat, dia dapat, ya ūüôā

Saiz : SS, S, M, L, XL dan XXL.

Ada 5 warna gojes untuk anda pilih.

Koleksi Baju Ini Dah Sold Out. 
===
HARGA
===

RM 180 (Semenanjung)
RM 185 (Sabah Sarawak)Saiz XXL Tambah RM 20



Memakai baju yang cantik boleh menjadikan anda kelihatan cantik!.
Nak nampak cantik di hari raya yang bakal menjelma?. 
SMS / WhatsApp¬†“Kod Baju & Saiz” ke 019 – 776 3820¬†
untuk kelihatan cantik dan elegant raya nanti!
p/s: Nak cepat dapat reply? Sila wasap saya kerana saya aktif di Wasap ūüôā

Baju Raya 2015 Terkini | Baju Kurung Songket Crepe Silk

Seperti yang dijanjikan, koleksi Baju Raya 2015 telah dilancarkan!!!.

Ramadhan semakin menghampiri kita. Kami di As Syahid Collections mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.

Saya doakan agar Ramadhan anda kali ini lebih baik dari Ramadhan sebelum ini. Aamiin Ya Mujib ^_^.

Koleksi Raya 2015 kali ini ialah baju kurung songket.

Baju ini diperbuat daripada kain Crepe Silk gred A++. Kainnya yang lembut mampu memberikan rasa selesa dan cantik kepada anda.

Anda akan rasa selesa dan tak panas memakai baju ini walaupun sudah sakan beraya dari pagi hingga ke malam.

Kain ini juga tidak mudah renyuk.

Anda akan tetap kekal bergaya sepanjang hari kerana baju anda tidak renyuk walaupun anda telah duduk berpuluh-puluh kali. ^_^

Cutting Baju kurung songket ini cutting Kurung Pahang.

Kain lipat tepi.

Ada saiz SS, S, M, L, XL dan XXL.

Didatangkan dengan 9 Pilihan warna cantik untuk anda pilih dan gayakan.

KOLEKSI INI DAH SOLD OUT 

KLIK SINI untuk PILIH KOLEKSI BAJU KURUNG TERBARU

===
HARGA
===
RM 180 (Semenanjung)
RM 185 (Sabah Sarawak)Saiz XXL Tambah RM 20

Nak kelihatan cantik menggayakan Baju Kurung Songket ini di hari raya yang bakal menjelma?. 
SMS / WhatsApp¬†“Kod Baju & Saiz” ke 019 – 776 3820¬†
 
p/s : Nak dapat respon yang cepat?. Wasap saya, ya. Saya aktif di wasap kiki emoticon
Baju Raya 2015 Terkini Baju Kurung Pahang Murah dan Cantik

Baju Raya 2015 Terkini Baju Kurung Pahang Murah dan Cantik

Selepas melancarkan koleksi Pra-Raya 2015, Baju Kurung Valentino Lace, As Syahid Collections melancarkan koleksi baju kurung pahang murah dan cantik iaitu Koleksi Cinta Sayang.

Koleksi kali ini khas untuk peminat corak BUNGA.
Cutting : KURUNG PAHANG
KAIN : SUSUN TEPI
Material Kain : China Silk Gred A+.
Exclusive design – Various Design Concept
Kali ini kami keluarkan design campur-campur bagi memenuhi kepelbagaian citarasa anda semua kiki emoticon.
Ada saiz S, M, L, XL dan XXL ya.

Ada 7 design corak dan warna untuk anda pilih :

CS 001 Pink – SOLD OUT
CS 002 Bunga Purple –¬†SOLD OUT
CS 003 Bunga Hijau dan Merah –¬†SOLD OUT
CS 004 Bunga Biru –¬†SOLD OUT

 

CS 005 Merah Putih Hitam –¬†SOLD OUT
CS 006 Hijau –¬†SOLD OUT
CS 007 Biru –¬†SOLD OUT
Perhatian: Warna Pakaian akan mungkin/akan berbeza sedikit dari yang sebenar kerana faktor Pencahayaan.
WARNA GAMBAR ADALAH 90% REAL COLOR
===
HARGA
===

 

RM : 120 (SM)
RM125 (SS),
XXL TAMBAH RM10.00
 

 

* Harga termasuk postage.
===
CARA ORDER
===

 

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz” ke 019 – 776 3820
p/s : Nak dapat respon yang cepat?. Wasap saya, ya. Saya aktif di wasap kiki emoticon

.
.
Kami komited untuk menghasilkan Fesyen Baju Raya Terkini 2015 untuk anda gayakan di Hari Raya ini. Selain dari koleksi Cinta Sayang ini, kami ada mengeluarkan lebih banyak koleksi baju kurung pahang murah dan cantik. Klik gambar di bawah untuk memilih koleksi baju raya terkini yang cantik-cantik dan selesa dipakai. Bonus untuk anda, baju-baju kami diperbuat dari jenis kain yang TIDAK MUDAH RENYUK!.

Klik untuk pilih design baju raya terkini 2015!

error: Content is protected !!