2 Cara Jana Duit Dengan Affiliate

2 Cara Jana Duit Dengan Affiliate

macam mana nak buat duit dengan affiliate jana duit online dari rumah percuma

Dalam banyak-banyak model buat duit di internet, buat duit dengan affiliate adalah antara favourite aku. Dah 2 tahun aku buat duit dengan affiliate ni.

Aku suka jadi agen affiliate sebab dengan affiliate, aku tak perlu fikir banyak benda, kecuali cara untuk promote dan menghasilkan jualan je. Ada 2 cara jana duit dengan affiliate, iaitu melalui pay per sale (PPS) dan juga pay per lead (PPL).

2 Cara Buat Duit Dengan Affiliate

1. Pay Per Sales (PPS)



Untuk PPS ini, komisyen akan dibayar untuk setiap jualan yang berjaya dihasilkan setelah melakukan kerja-kerja promosi. Sebagai contoh, kalau produk tu berharga RM 100, komisen yang diberikan oleh pemilik produk / website pula ialah 50%, maka aku dapatlah RM 50 untuk 1 jualan yang terhasil. Kalau berjaya jual 10, dapatlah komisen RM 500.

Setakat ni komisen paling tinggi untuk 1 unit produk yang aku berjaya jual ialah RM 125. 🙂

Haaa… lumayan, kan 😉

Ni adalah screen shot komisen salah satu produk affiliate yang aku promosikan. Baru berjaya hasilkan jualan sebanyak 3 unit. Komisen 1 unit = RM 50. 🙂

macam mana nak dapat komisen affiliate dapat jana duit di internet dengan mudah online dari rumah

2. Pay Per Lead (PPL)



Jika nak dibandingkan dengan PPS, adalah jauh lebih mudah untuk dapatkan komisyen dengan PPL.

Sebab?.

Biasanya pemilik produk / website akan offer produk percuma untuk prospek download. Sebagai agen affiliate, hanya perlu promote link affiliate untuk bawa prospek ke laman daftar nama dan emel yang disediakan.

Untuk PPL ni, biasanya pemilik produk memberikan komisen RM 1, atau RM 2 untuk setiap prospek yang download atau mendaftar. Ada juga pemilik produk yang berikan sehingga RM 3 untuk setiap prospek yang mendaftar.

Katalah pemilik tu bagi RM 2 untuk satu prospek/lead yang kita berjaya bawa. Lepas anda promote, anda berjaya dapatkan 10 orang yang download atau daftar. Jadi, komisen yang anda akan dapat ialah RM 2 x 10 = RM20.

Senang je, kan?.

PPL lebih mudah kerana dengan PPL anda hanya perlu promosikan produk percuma sahaja. Biasanya, prospek akan mendaftar untuk download benda yang diberikan secara percuma. Berbanding dengan PPS, prospek perlu keluarkan duit untuk mendapatkan produk tersebut.

Jadi, jika anda baru je nak berjinak-jinak untuk buat duit dengan affiliate, aku cadangkan agar belajar jana komisen dengan program PPL dahulu.

Dari situ, secara tak langsung anda akan tahu bagaimana cara untuk mempromosikan produk affiliate PPS.

Nak jana duit dengan affiliate PPL, tapi masih blur?.

Jika anda perlukan penerangan lebih jelas mengenai cara-cara untuk buat duit dengan affiliate PPL, anda boleh tonton 4 Video Tutorial INI. Dengan menonton video ini, anda akan lebih jelas tentang :

>> Konsep PPL
>> Cara untuk mendaftar PPL
>> Cara untuk mempromosikan Affiliate PPL yang terbukti berkesan menjana komisen
>> Cara untuk anda anjurkan program Affiliate PPL. Mana tahu, suatu hari nanti, anda pula yang akan jadi penganjur PPL untuk mempromosikan produk anda sendiri 🙂

Klik link di bawah untuk tonton 4 Video Tutorial Cara Simple Buat Duit Dengan Affiliate PPL –> www.atozaffiliatemarketing.com/affiliateabc

“You Are Never Too Old To Learn How To Make Money Being An Affiliate Marketer” ~ Momsaffiliatemarketing

cara mudah buat duit dengan affiliate jana duit di internet online dari rumah

JANA DUIT TANPA MODAL |KOMISEN AFFILIATE ASHADEE KE 7

JANA DUIT TANPA MODAL |KOMISEN AFFILIATE ASHADEE KE 7

JANA DUIT TANPA MODAL DENGAN AFFILIATE – KOMISEN ASHADEE KE 7

Semalam hari Rabu. Aku buat selamber je. Walaupun untuk beberapa Rabu yang lalu sepanjang bulan 10 dan 11, aku suka dan menantikan hari Rabu.

Kenapa dengan Rabu?.

Ada apa dengan hari Rabu?.

Owh, ini bukan sebab Wordless Wednesday, ya. Tak ada kaitan langsung. Dah lama tak buat entri Wordless Wednesday sebenarnya. Ohoho…

Tapi, aku tunggu hari Rabu sebab…

Sebab… Ashadee bayar komisen hari Rabu… tapi bukan setiap Rabu, selang seli. 2 minggu sekali, dapat payment.

Alkisah… Rabu kali ni aku buat derk je.. sebab ingatkan tak ada lagi dah komisen aku…

Malam tu nak transfer duit ke adik aku, patutnya aku buka cimbclicks, tapi tersilap pula. Ter’login’ maybank2u. Terkejut tengok tiba-tiba duit jadi banyak. Aik!. Dari mana datang ni?.

Terus lah aku check today’s transaction.

Taraaaa!!!!

jana duit tanpa modal online dari rumah komisen affiliate ashadee ke 7

Komisen Affiliate Ashadee Ke-7

Surprise dari Ashadee!.

Dalam hati aku “Oh, ada lagi rupanya komisen aku, ingatkan semua dah dapat bayarannya. Alhamdulillah 🙂

Oleh yang demikian, ini merupakan Komisen Affiliate melalui Ashadee ku yang ke-7

Of course lah aku suka. Dapat duit kan, mestilah suka!. Ke ada orang yang tak suka dapat duit?. Kalau korang tak suka dapat duit, bak mai duit tu kat aku, meh!. Hehe… ^_^

Anyway, bulan 10 memang aku aktif juga promote ebook yang ada kat Ashadee. So, hasilnya masih dapat dituai sehingga sekarang. Alhamdulillah.

Itu lah yang bestnya buat duit dengan affiliate ni, tak yah buat kerja parah-parah sangat. Set and go pun boleh.

Mula-mula masa nak setting tu, banyak juga lah masa dikorbankan. Tapi, lepas-lepas tu, boleh je tinggalkan.

Dan masih lagi berhasil. Cuma hasilnya tak sama dengan beriya-iya promote lah kan. Ini aku promnote koboi-kobi je ni. Buat duit online je, dari rumah, duduk depan laptop je ketuk-ketuk keyboard. Hehe ^_^

Buat Duit Tanpa Modal Dari Rumah Dengan Affiliate



Program affiliate adalah salah satu cara buat duit tanpa modal dari rumah yang boleh dilakukan secara online sahaja.

Bukan setakat tanpa modal, malah dengan affiliate juga, kita boleh jana duit tanpa produk sendiri, sebab affiliate ni, kita promote produk orang lain, tak kiralah ebook ke, video ke, seminar ke… apa-apalah.

Produk fizikal pun ada juga yang buat program affiliate seperti Lazada.

Kalau join affiliate ni, tugasnya hanya promote link affiliate. Kalau ada orang beli dari link affiliate kita, maka kita akan dapat komisen.

Mungkin anda yang baca entri ni dah biasa dengan affiliate kan?. Macam mana?. Mesti dah banyak dapat buat duit dengan affiliate, kan?. Kalau dah banyak, tahniah!.

Kalau belum banyak, atau tak pernah dapat duit pun dari program affiliate, don’t worry. Boleh teruskan belajar dan berusaha.

Mula-mula dulu masa pertama kali aku cuba buat duit tanpa modal dengan affiliate ni pun, nak nangis juga lah. Hihi.. Pengakuan jujur ni ^_^

Yang penting, ada niat yang suci murni untuk buat duit dengan affiliate. Cari rezeki yang halal dan diberkati, untuk tambah pendapatan sampingan atau kalau yang masih belum bekerja, memang sangat sesuai buat duit dengan affiliate ni.

Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Cuma, kita boleh pilih, nak lalu jalan jauh ke… nak lalu jalan dekat ke… nak lalu highway ke… nak lalu jalan kampung ke…

Pilih lah yang mana-mana pun, asalkan dapat sampai ke destinasi yang dituju dengan selamat (matlamat yang ingin dicapai).

Kalau anda baru ni tahu tentang kewujudan program affiliate, tapi nak juga jana duit tanpa modal dengan affiliate, bukan tu je, malah teringin juga nak merasa keseronokan dapat duit dengan affiliate ni, tapi tak tahu macam mana nak start, daftar je nama dan emel DI SINI.

InsyaAllah, anda akan diajar step by step bagaimana cara untuk buat duit dengan affiliate. InsyaAllah, anda akan faham dan rasa tak lah susah sangat buat duit dengan affiliate ni!.

Jika anda serius nak belajar cara jana duit online tanpa modal dari rumah dengan affiliate, anda boleh tonton Video Tutorial Cara Simple Buat Duit Dengan Affiliate Dalam Tempoh Kurang 24 Jam ini.

Jom buat duit dengan affiliate! 🙂

JANA DUIT TANPA MODAL DENGAN ILANCEE.COM

JANA DUIT TANPA MODAL DENGAN ILANCEE.COM

Jana Duit Tanpa Modal Di iLancee.com

 jana duit tanpa modal di ilancee

Beberapa minggu lepas aku dapat tahu, di iLancee.com, kita boleh jana duit tanpa modal. Modal yang aku maksudkan di sini ialah modal duit.

Untuk jana duit tanpa modal duit di iLancee.com ini, anda hanya memerlukan modal kemahiran, masa ataupun idea. Kalau anda seorang yang kreatif, lagilah boleh buat duit di iLancee ni. 🙂

Apa Itu iLancee.com?

iLancee.com merupakan satu laman web di mana penjual menawarkan barang, perkhidmatan, kemahiran, ebook dan sebagainya pada harga yang rendah bermula dengan RM 5 – RM500.

Pendek kata, banyak barang-barang murah dijual di iLancee ni. Cer tengok skrin shot kat atas tu, murah-murah je harganya, kan? 🙂

Antara benda yang boleh dijual di iLancee.com :

  • ebook
  • grafik seperti logo, ebook cover dan sebagainya
  • Artikel PLR
  • Barang fizikal – baju, buku, tudung, kasut, raket dan sebagainya.
  • Perkhidmatan – menulis artikel, menulis blog, khidmat nasihat dan sebagainya.
  • Theme WordPress
  • Plugin blog
  • Kraftangan
  • dan macam-macam lagi….

Macam Mana Nak Daftar iLancee?

Pendaftaran iLancee adalah PERCUMA sahaja.

Untuk daftar, klik –> DAFTAR iLancee

Isikan nama, alamat emel dan password dan sign up.

Ok dah, senang je. Dah siap daftar.

Lepas tu, 1 emel akan dihantar yang bertajuk “Selamat Datang ke iLancee”. Jangan lupa klik link yang ada dalam emel tersebut untuk pengesahan.

Lepas dah sahkan emel ni, barulah boleh tawarkan apa-apa perkhidmatan atau barang yang nak dijual di iLancee ini dengan membina gig.

Buat Duit Tanpa Modal Di iLancee.com

Jadi, anda boleh tawarkan apa-apa sahaja servis atau barang yang anda mahukan. Jika barang fizikal melibatkan kos penghantaran, anda boleh tentukan kos tersebut pada gig yang anda bina.

Ok, mudah je, tak susah untuk jana duit tanpa modal. Ada banyak tempat yang anda boleh tawarkan perkhidmatan ataupun jual produk-produk di internet ni.

Ramai orang focus buat duit di Facebook je, tapi tak ramai yang tahu, selain Facebook, ada banyak lagi lubuk-lubuk untuk buat duit di internet ni.

Nak buat duit tanpa modal?. Daftar terus di iLancee. Percuma je :).

Good luck!.

p/s: Dah ada baju raya?. Kalau belum ada baju raya, kat sini ada banyak pilihan baju raya –> Koleksi Baju Raya Terkini 2014

100 RAHSIA PSIKOLOGI PELANGGAN REVIEW

100 RAHSIA PSIKOLOGI PELANGGAN REVIEW

psikologi-manusia

Berniaga adalah satu aktiviti yang tidak asing lagi bagi aku. Sejak kecil, seperti yang pernah aku ceritakan dalam entri INI, aku sudah mula berniaga.

Kemudian, aktiviti berniaga diteruskan juga ketika aku belajar di peringkat Sarjana Muda di universiti. Ya, petang-petang je, aku jual kuih, buah, bihun dan nasi lemak. Bukan aku masak kesemua ini, aku sekadar jual sahaja dan ambil komisen untuk setiap bungkus yang berjaya dijual. Untung atas angin, modal masa dan tenaga je. 🙂

Aktiviti berjualan ini aku teruskan apabila aku menyambung pelajaran ke peringkat Sarjana. Mujur aku terserempak dengan supplier ni, satu hari tu. Jadi, aku minta nombor telefon dia. Mula-mula, aku simpan je nombor dia walaupun pada ketika itu tak nak menjual kuih, sebab petang-petang, aku lebih suka berblog dan dapat duit dari blog dan bisnes online yang aku buat.

Tahun akhir, barulah aku mula menjual. Seronok lah dapat duit setiap hari. Bukan setakat dapat duit, duit pun tak luak sebab kalau ada makanan lebih, supplier bagi aku. Dah lah dapat duit, dapat makan free lagi tu. Best lah kan. 🙂

 

Pengalaman Sedih Berniaga

 

Tapi, masa mula-mula aku jual kuih di kolej ni, alahai… mana lah budak-budak ni tak keluar bilik pun beli makanan yang aku jual. Berat dan penat tau round satu kolej yang besar ni, tapi tak ramai yang membeli.

kenapa pelanggan tak nak beli produk yang kita jual

2, 3 hari berlalu, masih kurang sambutan. Ada banyak sebab yang dapat aku fikirkan.

1) Budak-budak tak tahu lagi ada jual makanan petang-petang ni.
2) Mungkin mereka tiada di bilik waktu itu.

Jadi, apa aku buat, aku tukar strategi. Mula-mula dulu aku start dari aras paling atas, aras 4. Tak ramai penghuni, jadi buat penat je aku jual situ dulu. Aku pun tukar strategi, aku mulakan dari aras bawah. Haa…. ramai sikit yang beli.

Kemudian, bila aku asyik menyiapkan kerja, sepatutnya aku mula menjual pukul 4.30 atau pukul 5, aku jadi jual lambat. Pukul 5.30 baru aku jual. Haaaa…. Rupa-rupanya, lagi ramai yang beli bila aku jual lambat sikit. Hehe….

Jadi, aku dah tahu behavior budak-budak kolej ini. Apa yang aku perasan, ramai yang keluar dari bilik beli makanan dengan aku, muka, muka baru bangun tidur. Haaa….Sebab tu lah aku jual awal tak ramai beli. Sebab?. Sebab apa lagi?. Sebab diorang tidur lah!.

Semakin nak hujung-hujung sem, aku semakin sibuk. Jadi, semakin lambat aku jual kuih. Kadang-kadang sampai pukul 6. Tapi, laju juga jual lagi lambat ni. Nasi lemak, laju. Cepat je habis. Baru 2 aras aku round dah habis.

Tapi kalau aku jual dalam pukul 5 tu, kuih yang laju.

Haa…. nampak tak perbezaannya?. Waktu dan juga apa makanan yang dimakan?.

Kalau hari hujan, tak usah cakap lah. Aku suka hujan petang-petang. Memang rezeki aku lah :). Tak sampai 2 aras pun semua stok makanan aku habis!.

cara lakukan produk yang kita jual

Nampak tak?. Nampak tak?. In order untuk lariskan barang jualan kita, kita kena tahu behavior pelanggan. Apa yang mereka fikirkan. Apa yang mereka mahukan. Dalam erti kata lain “Psikologi Pelanggan”.

Selalunya masa menjual, aku ada juga menggunakan beberapa teknik agar walaupun pelanggan nak beli 1 je makanan, contoh, nak beli nasi lemak je, tapi nanti boleh jadi dia beli kuih dan buah juga. Hehe… Ada caranya. Bukan teknik upsell, bukan juga teknik bagi bonus. 🙂

Kenapa nak biarkan 1 orang beli banyak-banyak?. Senang je, supaya aku tak penat kena cari pelanggan lain. So, boleh cepat balik bilik, sambung kerja-kerja lain  🙂

Walaupun nampak simple je, jual kuih je pun… jual nasi lemak je pun… tapi itu tak bermakna boleh cincai boncai. Aku kena fikir dan susun strategi. Sebab, setiap hari pun, aku akan target, 30 minit je jual, habis!. 2 aras je, habis!. Itu target aku.

Jadi, untuk mencapai target, aku perlu memahami behavior pelanggan. Aku perlu tahu aras mana, wing mana yang high demand, apa yang diorang suka dan apa yang diorang nak. Kadang-kadang, aku request dari supplier. Diorang suka donut. Jadi, aku minta donut banyak-banyak dari supplier. Gitu lah.. Lebihkan apa yang pelanggan suka. Kurangkan apa yang pelanggan tak suka. Guna Prinsip Pareto.

Ini dunia perniagaan offline. Macam mana pula kalau berniaga secara online?.

Teknik Lariskan Jualan Secara Online

 

Sama juga. Kena tahu psikologi pelanggan. Kena tahu behavior pelanggan. Kena tahu kat mana pelanggan-pelanggan ini berkumpul.

Haaa… yang ni aku sangat terasa kepentingannya tatkala nak buat iklan di FB Ads. Tengok orang lain berniaga di FB masyuk je kan. Rancak je kan. Tahukah anda, ia tidak semudah itu?.

Huwaaaaa… Kenapa aku cakap macam tu?. Sebab aku dah rasa banyak kali lah, sebab tu aku tahu. Banyak wooo nak kena belajar. Seriously, memahami psikologi pelanggan adalah perkara yang penting kalau kita nak pelanggan beli barang yang kita jual.

Namun begitu, aku belum cukup pandai dan belum cukup memahami psikologi pelanggan-pelanggan di internet ni. Hihi… walaupun konsepnya sama je dengan offline, tapi offline tak perlu nak buat ayat yang menarik perhatian sangat!.

Barang ada depan mata. Kita ni pun ada depan mata pelanggan. Mereka kenal kita dan mereka nampak apa barang yang mereka nak beli. Suka?. Nak?. Mereka akan beli.

Tapi kalau online?. Pelanggan tak kenal siapa kita, barang pun mereka tak boleh nak belek, kecuali tengok gambar je. Tu belum kira beberapa perkara teknikal yang perlu dilakukan untuk setting itu ini. Kadang-kadang nak klik kat mana pun tak tahu. Haha… Aku lah tu!.

Bila setting semua dah elok, mula mempromosikan barang, tak ada orang pun nak beli?. Aik?.

baby berkerut dahi

 

Kenapa?. Kenapa tak ada orang nak beli?

Penat dah ni tau, setting bagai. Promosi bagai…

Sebab aku sering lupa ini :

“Orang tak akan beli sesuatu barang itu kalau mereka tak tahu kenapa mereka perlu beli barang tu”.

Haa… satu ayat je tu, tapi maksudnya mendalam. Ini bukan ayat aku, tapi ayat dari salah seorang tok guru aku. Ecewah, tok guru tu. Bukan tok guru silat, ya. 🙂

Jadi, kenapa pelanggan perlu beli produk yang aku jual?. Macam mana nak buat supaya mereka beli?. Memandangkan persoalan ini adalah persoalan yang penting untuk melariskan jualan, jadi, aku tak teragak-agak untuk mendapatkan ebook 100 Rahsia Psikologi Pelanggan yang di tulis oleh salah seorang rakan blogger aku ni.

Dah banyak kali chit chat ngan dia, so secara tak langsung, boleh tahu juga “what type of person he is”. So, daripada aku ting tong dok fikir macam mana nak buat ayat supaya orang beli produk yang aku jual, baik aku baca je ebook ni, fahamkan sambil cari idea macam mana nak tambah ajinomoto dan perisa yang dibenarkan dalam aktiviti-aktivi promosi aku nanti.

Lagipun, ebook ini ditulis berlandaskan asas yang kukuh, iaitu ia berdasarkan pengalaman penulis yang pernah bekerja dalam khidmat pelanggan (maksudnya, beliau dah masak dah dengan kerenah pelanggan ni) dan juga ia berlandaskan buku jualan yang terlaris di pasaran, The Psychology of Selling karya Brian Tracy.

buku brian tracy the psychology of selling psikologi menjual

Siapakah Brian Tracy?

Brian Tracy terkenal sebagai salah seorang pelatih penjualan terbaik di dunia. Buku beliau sudah terjual di 35 negara, diterjemahkan ke dalam 24 bahasa dan telah berjaya membantu 5 juta orang mencapai matlamat hidup.

Buku ini mengandungi 236 muka surat. Sebagai jalan short cut, aku dapatkan je ebook 100 Rahsia Psikologi Pelanggan ini, kerana ia adalah ringkasan yang padat daripada buku ini ditambah lagi dengan pengalaman penulis dalam melayan kerenah pelanggan yang macam-macam ragam.

Ok, panjang sangat dah ni. Tahniah, kalau anda berjaya baca sampai ke ayat ini!. Anda memang best!. Thumbs up 5 kali. Terima kasih!

Jadi, kalau anda merupakan seorang peniaga, ada produk yang nak dijual, tak kira lah produk anda sendiri atau anda agen dropship / agen affiliate, memahami psikologi pelanggan adalah penting. Anda boleh mempelajari bukan 10, tapi 100 Rahsia Psikologi Pelanggan di dalam ebook ini >>  100 Rahsia Psikologi Pelanggan.

SISTEM JUALAN PRO (SJP) MONEY GAME? SCAM?

SISTEM JUALAN PRO (SJP) MONEY GAME? SCAM?

sistem jualan pro bukan program money game Scam

Sistem Jualan Pro

Pakej Sistem Jualan Pro (SJP) ini mungkin dilihat semata-mata begini “Anda bayar RM247, dan anda boleh promote SJP dan dapat komisyen RM100 bila ada orang join SJP melalui anda. Dan anda akan dapat bonus komisyen RM50 untuk tier-2. Seterusnya ahli di bawah anda akan buat perkara yang sama, dan begitulah seterusnya.”

Bukan begitu sebenarnya.

JIKA inilah yang Sistem Jualan Pro tawarkan, sebenarnya Sistem Jualan Pro tidak ada bezanya dengan program “Money Game” di luar sana. Nauzubillah. Minta dijauhkan.

Ok, saya nak anda faham ini..

1. SJP merupakan satu pakej yang menghimpunkan produk-produk terbaik & berkualiti yang boleh dijadikan rujukan oleh setiap ahli SJP untuk memulakan perniagaan melalui internet. Anda boleh rujuk pakej produk eksklusif, pakej reseller, & pakej SMS yang disediakan di ruangan membership. Jika anda memahami ilmu-ilmu yang ada dalam setiap pakej ini, saya amat yakin anda pastinya boleh menjual dengan cara PRO. Inilah konsep sebenar Sistem Jualan Pro. Anda menjual dengan ilmu & strategi PRO.

Kalau Sistem Jualan Pro bukan Scam, Kenapa Perlu Bayar Untuk Dapatkan dan Promosikan Sistem Jualan Pro?

 

2. Untuk menjadi ahli SJP, saya perlu letakkan bayaran RM247 sebagai komitmen untuk semua ahli SJP. Kerana saya yakin, orang akan lebih mudah berjaya apabila ada komitmen terhadap diri mereka. Jika ada yang rasakan RM247 tu terlalu mahal, saya minta maaf… Kerana itulah harga yang ‘reasonable’ buat masa ini. Jika anda ada matlamat yang jelas, fokus yang betul, anda boleh cover semula RM247 dalam tempoh yang singkat. Dan ianya terbukti, dah ada ahli SJP yang berjaya mencapai RM5000+ dalam tempoh 2 minggu sahaja. Jika beliau boleh lakukan, takda alasan yang anda juga tidak boleh lakukan, kerana beliau juga mendapat akses yang sama seperti ahli SJP yang lain. Tinggal lagi tindakan bagaimana yang anda perlu lakukan, sama ada tindakan biasa-biasa atau luar biasa.

sistem jualan pro program money game Scam penipu

Kisah benar pelajar berjaya menjana RM 7k dalam masa 3 minggu dengan Sistem Jualan Pro

3. Jika anda lihat keseluruhan pakej yang ada diberikan di dalam membership, anda akan lihat potensi pendapatan anda lebih jauh berbanding apa yang saya nyatakan di dalam website. Anda bukan sahaja boleh capai RM20,000 bahkan jauh daripada itu. Saya telah sediakan pelbagai jenis produk reseller, yang anda boleh jual semula. Inilah antara lubuk pendapatan yang lebih besar yang anda boleh capai. Namun, apa yang penting anda tidak boleh tergesa-gesa & gelojoh. Sebab ini punca ramai yang gagal dalam bisnes.

Kursus Affiliate Rahman Basri Bonus Istimewa Sistem Jualan Pro

Video Tutorial Lengkap Kursus Affiliate A-Z diterima sebagai Bonus Istimewa Sistem Jualan Pro

4. Pakej Tutorial SMS. Ini juga salah satu strategi pemasaran terkini yang saya sendiri telah gunakan dan berjaya close ribuan ringgit melaluinya. Ramai orang tanya, macam mana saya automasikan SMS saya? Apa skrip SMS yang boleh menghasilkan jualan? Semuanya saya ada terangkan dalam Pakej tutorial SMS ini. Peserta bengkel saya yang membayar lebih RM500 untuk hadir ke bengkel saya sebelum ini juga terbukti berjaya close sales kurang dalam 24 jam selepas gunakan strategi SMS marketing yang saya dedahkan dalam pakej ini. Jadi, sebagai ahli SJP, ini kelebihan anda, anda dapat tahu strategi pemasaran SMS cara PRO dengan pelaburan RM247 sekali seumur hidup anda.

sistem sms jualan rahman basri sistem jualan pro menipu

Sistem SMS Jualan, satu lagi bonus yang terdapat dalam Sistem Jualan Pro

5. Memang Sistem Jualan Pro direka khas untuk memberikan komisyen sehingga 2-tier, namun SJP bukanlah semata-mata “sistem affiliate 2-tier”. Idea asal saya setup sistem ini adalah untuk memudahkan setiap orang baru/lama untuk menjana pendapatan melalui internet. RM1, RM2, RM50, RM100. Ini adalah sebagai starting untuk anda. Di mana, saya tahu ramai orang yang tidak ada pengetahuan tentang perkara teknikal website, sistem follow up, dan seumpamanya. Jadi saya sediakan satu sistem yang menjalankan tugas itu untuk anda. Anda hanya perlu fokus kepada PROMOSI / PEMASARAN sahaja.

6. Persoalannya? Bagaimana untuk lakukan pemasaran?

Jawapannya ada di dalam setiap produk yang saya pakejkan di dalam Sistem Jualan Pro ini.

– Video Kursus Affiliate

– Ebook Split Affiliate

– Video Casestudy

– Video Cara Kumpul List

– FB Marketing

– Email Marketing

Dan banyak lagi… Hampir semuanya ada di dalam pakej produk yang telah saya rangkumkan di dalam Sistem Jualan Pro ini. Jika saya jualkan secara berasingan semuanya, harganya boleh mencecah ribuan ringgit. Namun, istimewa untuk ahli SJP, anda hanya perlu bayar RM247 sekali seumur hidup dan anda bebas untuk memiliki ilmu tersebut.

Akhir kata, saya mohon maaf atas jika ada kekurangan pada sistem ini, Insyaallah dari semasa ke semasa saya akan lakukan penambahbaikan agar setiap ahli SJP akan mendapat manfaat melaluinya.

Ikhlas,

Rahman Basri

Sahabat Pemasaran Anda

Founder, Sistem Jualan Pro

Itulah dia, penjelasan dari pengasas Sistem Jualan Pro ini.

Pendapat Aku Tentang Sistem Jualan Pro (Review)

Sebenarnya, apa yang beliau terangkan di atas, itulah juga pandangan aku ketika mula-mula aku download satu persatu video tutorial dan ebook yang diberikan sebagai bonus dengan hanya membayar RM 247.

Pada aku, harga yang aku bayar ini sebenarnya tidak mahal. Bukan kerana aku kaya, aku banyak duit. Tetapi, aku nilaikan ilmu-ilmu pemasaran yang ada dalam pakej Sistem Jualan Pro ni, memang lebih dari RM 247. Sebab tu bagi aku ia tidak mahal.

Aku membeli Sistem Jualan Pro ini kerana aku nampak potensi yang ada dalam sistem ini. Kerana sistem ini telah lengkap dengan squeeze page, surat jualan, sistem autoresponder, emel dan sebagainya. Apa yang aku perlu buat hanyalah promosi. Ia jauh lebih menjimatkan masa dan tenaga berbanding dengan nak set up semua sistem satu persatu, kumpul list yang pastinya makan masa sebelum boleh berjaya menghasilkan jualan.

Aku bukan omong kosong. Tetapi aku cakap begini sebab sebelum ni aku pernah cuba untuk buat sistem autoresponder aku sendiri, tapi tersangkut di tengah jalan.  Pening juga lah, sebab banyak sangat benda nak kena set up.

Apabila aku tengok semuanya dah tersedia dalam Sistem Jualan Pro ini, tanpa toleh kiri kanan, aku membelinya. Menyesal?. Tidak sama sekali, kerana teknik-teknik yang diajarkan dalam pakej bonus Sistem Jualan Pro ni aku boleh gunakan juga untuk jualan produk fizikal aku yang lain.

Sambil menyelam sambil minum air kerana ilmu pemasaran ini sangat berguna kerana ia bersifat universal. Boleh diguna pakai untuk apa-apa produk pun.

Sistem Jualan Pro (SJP) Money Game?. Tidak sama sekali.

Sistem Jualan Pro Scam? Lagi lah bukan!. Aku sendiri dah berjaya mendapatkan komisen beberapa kali. Boleh baca entri >>> Komisen Pertama dan Kedua Sistem Jualan Pro <<< ini.

Jika anda nak belajar ilmu pemasaran, nak produk anda laris dipasaran, saya amat menggalakkan agar anda dapatkan Sistem Jualan Pro ini kerana ilmu pemasaran yang terkandung dalam Sistem Jualan Pro ini sangat lengkap dan ditunjukkan step by step. Kalau nak beli satu-satu ebook atau video tutorial lagi mahal, tetapi untuk SJP ini, anda hanya perlu laburkan RM 247 sahaja dan anda boleh menggunakan ilmu dan sistem ini seumur hidup.

Money Back Warranty Sistem Jualan Pro

Jika tak puas hati, pengasas Sistem Jualan Pro ini menjaminkan money back warranty selama setahun. Jika selama setahun ini, satu sen pun ada tak dapat hasilkan dari Sistem Jualan Pro ini, anda boleh tuntut refund daripada Rahman Basri.

jaminan sistem jualan pro warranty

Klik link ini untuk mendapatkan ilmu-ilmu berharga dalam Sistem Jualan Pro >>> http://bit.ly/SistemJualanProRB

tempah sistem jualan pro sekarang

KOMISEN PERTAMA DAN KEDUA SISTEM JUALAN PRO

KOMISEN PERTAMA DAN KEDUA SISTEM JUALAN PRO

KOMISEN PERTAMA DAN KEDUA SISTEM JUALAN PRO

Sebelum ni aku ada bercerita tentang Sistem Jualan Pro di blog ini. Alhamdulillah, kali pertama membuat promosi dah dapat komisen pertama dan komisen kedua dari Sistem Jualan Pro ini. Hanya dengan menggunakan teknik simple yang diajarkan oleh pemilik produk ini iaitu Tuan Rahman Basri.

Nilainya mungkin kecil tapi ia satu permulaan yang baik untuk aku. Perjalan beribu batu bermula dengan langkah pertama. Maka, komisen yang aku terima ini juga sebagai langkah pertama, pembuka tirai. 🙂

komisen pertama dan kedua sistem jualan pro rahman basri

Komisen pertama dan kedua Sistem Jualan Pro Rahman Basri

Melalui Sistem Jualan Pro ini, Rahman Basri bukan hanya menghasilkan produk ini, tetapi beliau juga membantu para affiliaternya dengan mengajar bagaimana untuk menjadi seorang pakar affiliate. Beliau mengajar step by step.

Kelebihan Sistem Jualan Pro ini, bukan sahaja mendapat satu sistem yang lengkap dengan autoresponder, malah terdapat video tutorial Kursus Affiliate yang bernilai RM 100. Tapi aku dapat FREE je. Memang pulun habis lah tengok video ni. Complete set untuk ilmu-ilmu yang perlu ada oleh seorang affiliater. Lain-lain video dan ebook free aku dah pernah ceritakan dalam entri sebelum ini >>> PELUANG BUAT DUIT DENGAN AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL <<<

Semestinya komisen pertama yang diterima menjadi kenangan manis buat seorang affiliater. Walau ni bukan komisen pertama aku dalam affiliate, tapi ini adalah komisen pertama aku untuk Sistem Jualan Pro ini. Ia bukan program affiliate seperti biasa yang aku join.

Erk.. betul ke ni?. Bukan Scam ???

jaminan sistem jualan pro warranty

Jaminan Sistem Jualan Pro

Jaminan 12 bulan diberikan. Jika anda tak puas hati dan rasa pakej Jualan Pro ni hampeh, tak membantu anda menjana pendapatan langsung, anda boleh meminta wang anda dikembalikan semula. Setahun tu warranty yang diberikan. Bersamaan dengan 365 hari!.

Nak join?. Boleh lah klik link ini >>> http://syaisya.com/SistemJualanPro ^_^

p/s: Sistem Jualan Pro bukan penipu, bukan scam, bukan Skim Cepat Kaya dan juga bukan MLM. Ia adalah program affiliate.

error: Content is protected !!