KOMISEN KE-8 DARI JOB DI RUMAH | KERJA PART TIME DI RUMAH

KOMISEN KE-8 DARI JOB DI RUMAH | KERJA PART TIME DI RUMAH

Alhamdulillah, hari ni senyum lagi pagi-pagi apabila cek emel, tengok ada dapat notifikasi dari Maybank2u. Klik Solution, iaitu Job Di Rumah masukkan lagi RM 25 dalam bank aku sebagai komisen ke-8.

komisen ke 8 dari job di rumah kerja part time dari rumah

Yeah. Alhamdulillah, duit masuk lagi. Memang seronok buat duit dengan Job Di Rumah ni. Duduk di rumah je boleh dapat duit. Dengan sekarang ni semua benda pun nak naik, tarif elektrik naik, gula dah naik, tol pun naik, semua pun nak naik, gaji je yang susah bebenor nak naik, so ┬ákerja sampingan di rumah menjadi pilihan aku. Boleh lah tambah duit poket, ya tak?. ­čśÇ

Ok, untuk sesiapa yang nak buat duit dari rumah dan tambah pendapatan sampingan dengan kerja part time di rumah je, boleh lah klik sini untuk join Job Di Rumah –>┬áhttp://syaisya.com/JobDiRumah

KOMISEN KE-6 & KE-7 JOB DI RUMAH | KERJA DARI RUMAH YANG BEST

KOMISEN KE-6 & KE-7 JOB DI RUMAH | KERJA DARI RUMAH YANG BEST

Petang tadi, cek akaun bank, terperanjat tiba-tiba tengok duit bertambah. Setahu aku, malam tadi dah keluarkan duit dah. Hehe… Bila cek kat today transaction, ada orang bank in RM 50. Terus syak, ni mesti komisen dari Job Di Rumah ni.

komisen ke-6 & ke-7 dari job di rumah

Cepat-cepat cek emel, ya betul! Job Di Rumah bayar aku komisen lagi. Alhamdulillah. Memang seronok buat kerja dari rumah ni. Siapa yang tengah cari kerja kosong di rumah, boleh lah apply Job Di Rumah ni. Tak susah mana pun kerjanya. Kerja data entri pun ada. Kalau yang ada blog, nak kerja buat blog post pun ada. Yang pandai BI, boleh lah buat kerja-kerja translation.

Actually, ni komisen ke-7 aku terima dari Job Di Rumah setelah menerima komisen ke-6 11 hari yang lalu.

Photo

komisen dari job di rumah kerja kosong di rumah

Job Di Rumah menyediakan banyak peluang pekerjaan dari rumah. Kita sendiri boleh pilih dan apply kerja mana yang kita nak. Untuk maklumat lanjut mengenai Job Di Rumah, boleh lah layari –> Soal Jawab & Senarai Kerja Job Di Rumah

JOB DI RUMAH TIPU TAK BAYAR KOMISEN KE-3, 4, 5

JOB DI RUMAH TIPU TAK BAYAR KOMISEN KE-3, 4, 5

Job di rumah tipu, tak bayar komisen aku yang ke-3, 4 dan 5.

 

Waahhh… Job Di Rumah tipu? Job Di Rumah┬átak bayar komisen? Betul ke Job Di Rumah penipu?

 

Sebenarnya aku ada terima emel dari Job Di Rumah (JDR) beberapa minggu lepas yang mengatakan bahawa mereka tak dapat nak bayar komisen aku sebab aku tak update lagi personal information. Sebenarnya Job Di Rumah dah upgrade website dan sistem mereka, jadi untuk sistem baru ni aku lambat update informasi personal, so JDR tak dapatlah nak bayar komisen. Bukan mereka tak nak bayar. Boleh baca emel dari Job Di Rumah (sistem sekarang dipanggil agenaffiliate).

 

job di rumah tipu tak bayar komisen ke 3 4 5

Lepas baca emel ni, sepantas kilat aku update personal information, terutama bahagian no akaun bank. Mestilah update cepat-cepat kan. Duit wooo, siapa tak nak, kan?.

Selepas je aku update no akaun, dalam sejam tu, terus dapat emel dari maybank yang menyatakan bahawa  RM 75 telah dipindahkan ke dalam akaun aku. Maksudnya ada 3 komisen aku yang pending sebab tak update informasi. Jadi dengan ini secara rasminya aku dah terima komisen ke-3, ke-4 dan k3-5 dari Job Di Rumah.

komisen ke 3 4 5 job di rumah

Job Di Rumah tipu?. Ish, memang tak lah. Setakat ni memang JDR tak pernah gagal bayar komisen kepada aku. Rakan-rakan lain pun ramai yang dah dapat komisen dari JDR ni. Ada yang dah dapat komisen yang ke 89. Fuuuhhhh.. Dahsyat kawan-kawan aku ni.

Aku mungkin tak berapa concentrate sangat dengan Job Di Rumah  ni, sebab tu lah komisen aku tak banyak masuk. Kalau rajin, memang lagi masyuk lah. Man Jadda Wa Jada lah kan.

Dengan tarif elektrif yang makin naik, kadar interest bank pun akan turut naik, jadi bagi aku, buat kerja di rumah part time adalah satu langkah yang dapat mengurangkan tekanan tak cukup duit akibat keperluan hidup yang semakin mahal sekarang ni. Banyak jawatan  kosong  kerja di rumah yang ditawarkan oleh Job Di Rumah ni. Kerja-kerjanya pun mudah seperti kerja data entry yang sememangnya boleh dilakukan hanya dari rumah.

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang Job Di Rumah ni, boleh rujuk pada artikel ini –> Kerja Di Rumah – Trend Kerja Part time Masa Kini

Jika anda tengah cari peluang ┬ákerja di rumah dan nak tambah pendapatan sampingan, boleh lah join Job Di Rumah ni. Klik je link ini ini untuk mendaftar –>┬áhttp://syaisya.com/JobDiRumah

KOMISEN PERTAMA JOB DI RUMAH

KOMISEN PERTAMA JOB DI RUMAH

Baru ni nak buat entri Komisen Pertama Job Di Rumah. Komisen ni sebenarnya aku terima lama dah. Cuma tak publish je. Aku memang suka sangat peram entri. Adehh.. sikap suka tangguh-tangguh kerja ni memang tak bagus. Kalau nak duit masyuk tiap-tiap bulan, memang kena bersihkan diri dari sikap suka bertangguh. Bak kata ayah aku “Kerja bertangguh, pencuri masa”. ­čś«

komisen pertama job di rumah buat kerja part time kat rumah

Memang bukan mustahil pun kalau nak buat duit dari rumah ni. In fact, kerja dari rumah lagi best. Tak payah nak keluar duit minyak kereta. Minyak pun dah makin naik, kan.

Siapa kata Job Di Rumah ni scam?. Job Di Rumah ni bayar komisen tiap-tiap hari lagi tu. Bukan sebulan sekali, bukan sebulan 2 kali. Tapi setiap kali ada komisen untuk kita, Job Di Rumah memang akan bank in terus komisen tu.

Yang tak tahu apa kerja yang Job Di Rumah ni tawarkan, boleh baca tentang Job Di Rumah ni dengan klik link ini :

Kerja Di Rumah, Trend Kerja Part Time Masa Kini.

Kepada anda yang nak buat duit dengan kerja part time dari rumah ni, boleh lah klik link di bawah ini :

Kerja Part Time Job Di Rumah

Saya sudah menjana pendapatan dari rumah. Anda bila lagi?

PENGUMUMAN PENTING! Harga akan dinaikkan 1 kali ganda!

Sekarang ini, harga untuk pendaftaran Job Di Rumah ini ialah RM 50. Tetapi, harga akan dinaikkan ke  RM100 pada/selepas 1 Disember 2013. Ini kerana kos penyelenggaraan semakin meningkat. Kalau nak join, cepat join sebelum harga dinaikkan 1 kali ganda!. Klik SINI untuk join sebelum harga dinaikkan!.

SUMBER PENDAPATAN SELEPAS BERSARA

SUMBER PENDAPATAN SELEPAS BERSARA

Ketika menyertai Worksyop Pelaburan Ahad lepas, aku telah ditanya oleh seorang speaker “Apa perancangan awak untuk bersara nanti?”. Erk… Aku memang tak ada jawapannya sebab memang aku tidak pernah buat pelan rancangan persaraan aku. Haa.. Nampak di situ aku dah kantoi yang aku tak ada set matlamat. Tak ada planning hidup yang teratur. Kita kena merancang. Rancang pelan persaraan kita nanti. Adakah nanti selepas bersara kita terpaksa bekerja semula sebab tiada sumber pendapatan selepas bersara.

Sememangnya salah satu cara untuk bersara dengan aman ialah dengan membuat pelaburan. Jika telah bermula sejak usia muda lagi, 30 tahun akan dating nanti apabila dah bersara, boleh lah duduk goyang kaki, tapi duit masuk. Sebab dah sedia ada pasif income.

Tapi, bagaimana pula dengan yang tiada pasif income. Terpaksa mendapatkan aktif income. Bekerja untuk mendapatkan duit. Tapi dah tua, apa sangat kerja yang boleh dilakukan. Masih mahu bekerja keras?. Bak kata speaker tu, saya kesian tengok orang tua yang bekerja jaga. Ada juga yang masih terpaksa membanting tulang empat kerat.

sumber pendapatan selepas bersara orang tua job di rumah

Dunia sekarang dunia tanpa sempadan. Maklumat di hujung jari. Duit juga dihujung jari. Duit pun dah tak berpindah tangan lagi dah, tapi sebaliknya cuma berpindah akaun bank je. Maybank2u, CIMBClicks dan sewaktu dengannya. Perbankan online je kan. Duit tak tengok, tak pegang,┬átapi tengok angka je dekat skrin. Skrin laptop, skrin computer, skrin handset, skrin ATM…

Dengan kecanggihan teknologi masa kini juga sebenarnya boleh membantu kita buat duit di hujung jari. Sekarang ni dah semakin menular trend bekerja di rumah. Duduk di rumah, hadap laptop, boleh dah dapat jana pendapatan. Macam-macam cara boleh buat duit dengan internet. Asalkan ada talian internet di rumah, boleh lah buat kerja dari rumah. Lagi jimat sebenarnya. Tak payah lah keluar duit minyak. Minyak pun semakin naik harga kan.

Cubalah dulu job di rumah ni.  Bayaran pun best sebab dibayar dalam USD. Kos? Hanya kos talian internet je. Try tengok laman web jobdirumah ni. Ramai yang dah berjaya buat duit dengan Job Di Rumah. Anda bila lagi?

Sumber gambar : Bangjo

error: Content is protected !!