NAK JADI SUPPLIER I TAK?

Hari ni aku cek email yang termasuk dalam SPAM. Terjumpa lah 1 email ni, dari orang yang tak aku kenali. Tajuk punyalah baik, dia beri salam. Bila aku baca email tu, inilah yang tertera. assalamualaikum, I’m Mazni Bt Ahmad, I work with R.Gems...

NAK LAYAN CERITA APA NI?

Alamak! Hari ni dah 11 haribulan. Tinggal 3 hari je lagi untuk aku habiskan quota broadband aku ni. Setiap bulan aku langgan untuk quota 3 GB, tapi la ni, baru 1,7 GB je aku guna. Rugi kalau aku tak over usage. Hari ni je lah peluang untuk aku habiskan quota ni,...

HATI SAKIT..SAKIT HATI

Benci! Benci! Benci! Aku benci kau! Benci sangat! Menyampah! Menyampah! Menyampah! Menyampah tengok muka kau! Menyampah sangat! Meluat! Meluat! Meluat! Meluat dengan perangai kau! Meluat sangat! Sakit! Sakit! Sakit! Hati aku sakit! Kau sakitkan hati ku! Pergi! Pergi!...

KEJAP NAK, KEJAP TAK NAK

Mmmm… Semalam,   aku tak update blog memandangkan jadual aku semalam padat, dari sebelum subuh hingga ke tengah malam. Semalam, ada sesuatu yang berlaku pada aku, pengalaman yang boleh buat aku gelak guling2 bila diingat-ingatkan balik. Kawan aku yang...

APABILA SEKALI LAGI DIRI DIUJI

2 tahun yang lalu, aku pernah mengalami masalah ini. Kali ni, sekali lagi diriku diuji. Aku akui, sebagai manusia biasa, diri ini, tidak dapat lari dari ujian. Ujian datang dan pergi sesuka hati. Yang pastinya, aku tak perlu melarikan diri dari ujian ini. Hanya perlu...