GIVEAWAY DARI CIK REENA TAN

GIVEAWAY DARI CIK REENA TAN

Setelah sekian lama aku pasif dalam blogging, dah lama juga tak join contest dan GA sana sini. Beberapa hari lepas aku ada join GA lelaki kacak RM100. Contest SEO lelaki kacak aku pun nak join juga. Tapi tak tahu lah bila entri lelaki kacak aku tu nak siap. Huhu..

Dah lama tak aktif blogging ni, banyak entri yang pending. Banyak hadiah contest yang aku dapat tak buat pun lagi entri. Sian penaja. Huhu..

hotel impiana KLCC Kuala Lumpur

Hadiah GA Cik Reena Tan. Voucher Impiana KLCC Hotel Kuala Lumpur

Ok, so hari ni nak join Giveaway dari Cik Reena Tan pula.

Komen aku tentang blog Cik Reena Tan ni (syarat nak join GA ni kena bagi komen tentang blog Cik Reena Tan):

1. First impression: Blog kemas, simple, tak serabut.

2. First time masuk blog ni, aku dapati ada banyak entri menarik dalam blog ni. Bahasa yang digunakan simple. Cara penyampaian lembut. Suka baca entri pasal hati kat blog ni. Tahinah, Cik Reena Tan. Entri best lah 😀

3.  Yang ketiga, tak tahu sebenarnya nak komen apa. Rasanya Cik Reena ni suka anjurkan contest. Bagus2! Keep it up. 😀

CONTEST SEO : CINTA KOTAK FIBOX

CONTEST SEO : CINTA KOTAK FIBOX

Contest SEO : Cinta Kotak Fibox. Begitulah tajuk entri aku kali ni. Lambat betul aku nak buat entri ni. Susah juga nak buat entri pasal benda yang tak familiar ni. Kalau takde contest, aku pun tak tahu pasal kotak Fibox ni. Cinta Kotak Fibox? Apa tu?

contest seo cinta kotak fibox

contest seo cinta kotak fibox

Apakah itu Kotak Fibox?

Kotak Fibox ni merupakan kotak chatting di kalangan blogger. Ha… di sini lah blogger berchatting dan berkenal-kenalan antara satu sama lain. Tak kenal maka tak cinta, kan?. So, marilah bercinta di Kotak Fibox. Eh hehe…ok, acah je. Bukan suruh korang bercinta sesama blogger di Kotak Fibox ni, tapi nak suruh korang jatuh cinta pada Kotak Fibox.

Walaupun Kotak Fibox ni masih lagi dalam fasa beta dan masih belum banyak features lagi, tapi dah memadailah untuk dijadikan tempat para blogger bersantai dan berbincang. Apa yang nak dibincangkan, terpulanglah di kalangan ahli Kotak Fibox.

Contest SEO : Cinta Kotak Fibox.

Sekarang ni, admin Kotak Fibox sedang mengadakan satu contest yang menarik, iaitu Contest SEO yang diberi nama Contest SEO : Cinta Kotak Fibox.  Lama juga contest SEO ni berlangsung sebenarnya. Dari 6 March sehingga April. Kira sebulan lah juga. Lagi lama contest seo lelaki kacak yang sedang menjadi kegilaan ramai blogger sekarang ni. Aku pun masih belum menyertai lagi contest seo lelaki kacak tu. Dush! Bila tah nak buat entri tu. Tengok semua hebat-hebat belaka. Kadang-kadang turun juga confident level ni.

Ok lah, bagi yang berminat nak sertai Contest SEO Cinta Kotak Fibox ni, boleh lah baca kat SINI syarat-syarat penyertaan.  Banyak juga syarat contest seo ni. Tapi takpe lah, follow je semua syarat. Tak susah mana pun. Untuk yang masih belum kenal apa itu Kotak Fibox, meh lah berkenalan dengannya kat SINI.

Nak ajak Faiz (tuudia), Man (sukacuka), Syu (Syu90), Juan (wanwidget) dan Badariah (bardboo).

p/s: Cantik kan, banner Contest SEO Cinta Kotak Fibox kat atas tu. Sweet je burung tu berdating. Comel 😀