FIRST GIVEAWAY SEMPENA NUFFNANG BLOGOPOLIS MALAYSIA 2012

Saya mahu menyertai First Giveaway yg dianjurkan oleh seorang Mommy Blogger di Malaysia iaitu sharidawati.blogspot.com. Owh, hadiah best. 1st price, handbag!. Wah! I want it!. Sya nak juga. hehe… ( padahal handbag dah ada dah). Tapi saja je kan, Sya memang suka...

SPECIAL GIVEAWAY BY AIMAN

    Tiba-tiba hari ni aku terajin pula nak join GA. Lama dah menyepi di blog ni. Bila start blogging balik je, biasanya memang aku cari GA atau contest. Hehe… habit sudah.. OK, tertarik nak join GA ni sebab hadiahnya menarik. Nak tau apa hadiahnya?....

MAHAMAHU.COM ANDA MAHU 2012

Mahamahu.com sedang menganjurkan contest. Hadiah seperti di bawah: Ni pula slogan dari Sya Isya: Maha sedang menganjurkan contest Mahu beri hadiah Maha menarik menyebabkan rasa Mahu untuk menyertainya. Hadiah Maha best, siapa yang tak Mahu, kan?. Maha rugi kalau tak...

LELAKI KACAK DAN GADIS BERTUDUNG

Lelaki kacak sana sini aku jumpa sejak 2 bulan lalu. Bukan setakat jumpa lelaki kacak kat tempat-tempat yang aku pergi, mahupun lelaki kacak disekeliling aku ni. Tapi kat dalam blog pun, sana sini cerita pasal lelaki kacak dengan definisi masing-masing, sehinggakan...

JUARA EURO 2012

Sekarang ni ramai lelaki kacak yang dilanda penyakit tidur lewat pagi. Bukan tidur lewat malam, tapi tidur lewat pagi sebab bersengkang mata melayan perlawanan bola Euro 2012. Wanita cantik yang menjadi pasangan lelaki kacak ni pula terpaksa bersabar dengan kerenah...

GA LELAKI KACAK RM100

Tanpa membuang masa, hari ni aku nak join GA lelaki kacak RM100 yang dianjurkan oleh blogger lelaki kacak ini. GA ni simple je. Aaron Aziz mesti bangga dapat jadi model banner untuk GA Lelaki Kacak RM100 ini, sebab muka dia ada di merata blog Malaysia memandangkan dah...

PERTANDINGAN MENULIS SURAT 1 MALAYSIA 2012

1) MAKLUMAT PERTANDINGAN MENULIS SURAT 1 MALAYSIA 2012 Pertandingan Menulis Surat 1Malaysia ini dibuka kepada para pelajar sekolah rendah Tahun 3 hingga Tahun 6 (Kategori A), para pelajar sekolah menengah Tingkatan 1 hingga Tingkatan 3 (Kategori B) dan para pelajar...

T-SHIRT BLOGGING WOOTMEDIA PERCUMA

  Smart tak t-shirt kat atas ni?. Ni t-shirt blogging dari wootmedia. Sekarang ni wootmedia ada buat GA, nak bagi 20 helai t-shirt secara percuma kepada 20 orang blogger yang bertuah. Disebabkan t-shirt ni smart + aku memang suka join contest dan GA ni, so aku...

HADIAH DARI 2 ORANG BLOGGER LELAKI KACAK

2 orang blogger lelaki kacak bagi aku hadiah dan aku rasa nak abadikan kenangan dapat hadiah ni kat blog ini. Balik kampung bulan lepas, 1 bungkusan pos laju dan 1 lagi surat sudah menunggu aku. Hehe.. Akhirnya sampai juga hadiah dari lelaki kacak maskulin yang...