Notice: Trying to get property of non-object in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
KOMISEN KE-8 DARI JOB DI RUMAH | KERJA PART TIME DI RUMAH

KOMISEN KE-8 DARI JOB DI RUMAH | KERJA PART TIME DI RUMAH

Alhamdulillah, hari ni senyum lagi pagi-pagi apabila cek emel, tengok ada dapat notifikasi dari Maybank2u. Klik Solution, iaitu Job Di Rumah masukkan lagi RM 25 dalam bank aku sebagai komisen ke-8.

komisen ke 8 dari job di rumah kerja part time dari rumah

Yeah. Alhamdulillah, duit masuk lagi. Memang seronok buat duit dengan Job Di Rumah ni. Duduk di rumah je boleh dapat duit. Dengan sekarang ni semua benda pun nak naik, tarif elektrik naik, gula dah naik, tol pun naik, semua pun nak naik, gaji je yang susah bebenor nak naik, so  kerja sampingan di rumah menjadi pilihan aku. Boleh lah tambah duit poket, ya tak?. 😀

Ok, untuk sesiapa yang nak buat duit dari rumah dan tambah pendapatan sampingan dengan kerja part time di rumah je, boleh lah klik sini untuk join Job Di Rumah –> http://syaisya.com/JobDiRumah

KOMISEN KE-6 & KE-7 JOB DI RUMAH | KERJA DARI RUMAH YANG BEST

KOMISEN KE-6 & KE-7 JOB DI RUMAH | KERJA DARI RUMAH YANG BEST

Petang tadi, cek akaun bank, terperanjat tiba-tiba tengok duit bertambah. Setahu aku, malam tadi dah keluarkan duit dah. Hehe… Bila cek kat today transaction, ada orang bank in RM 50. Terus syak, ni mesti komisen dari Job Di Rumah ni.

komisen ke-6 & ke-7 dari job di rumah

Cepat-cepat cek emel, ya betul! Job Di Rumah bayar aku komisen lagi. Alhamdulillah. Memang seronok buat kerja dari rumah ni. Siapa yang tengah cari kerja kosong di rumah, boleh lah apply Job Di Rumah ni. Tak susah mana pun kerjanya. Kerja data entri pun ada. Kalau yang ada blog, nak kerja buat blog post pun ada. Yang pandai BI, boleh lah buat kerja-kerja translation.

Actually, ni komisen ke-7 aku terima dari Job Di Rumah setelah menerima komisen ke-6 11 hari yang lalu.

Photo

komisen dari job di rumah kerja kosong di rumah

Job Di Rumah menyediakan banyak peluang pekerjaan dari rumah. Kita sendiri boleh pilih dan apply kerja mana yang kita nak. Untuk maklumat lanjut mengenai Job Di Rumah, boleh lah layari –> Soal Jawab & Senarai Kerja Job Di Rumah

JOB DI RUMAH TIPU TAK BAYAR KOMISEN KE-3, 4, 5

JOB DI RUMAH TIPU TAK BAYAR KOMISEN KE-3, 4, 5

Job di rumah tipu, tak bayar komisen aku yang ke-3, 4 dan 5.

 

Waahhh… Job Di Rumah tipu? Job Di Rumah tak bayar komisen? Betul ke Job Di Rumah penipu?

 

Sebenarnya aku ada terima emel dari Job Di Rumah (JDR) beberapa minggu lepas yang mengatakan bahawa mereka tak dapat nak bayar komisen aku sebab aku tak update lagi personal information. Sebenarnya Job Di Rumah dah upgrade website dan sistem mereka, jadi untuk sistem baru ni aku lambat update informasi personal, so JDR tak dapatlah nak bayar komisen. Bukan mereka tak nak bayar. Boleh baca emel dari Job Di Rumah (sistem sekarang dipanggil agenaffiliate).

 

job di rumah tipu tak bayar komisen ke 3 4 5

Lepas baca emel ni, sepantas kilat aku update personal information, terutama bahagian no akaun bank. Mestilah update cepat-cepat kan. Duit wooo, siapa tak nak, kan?.

Selepas je aku update no akaun, dalam sejam tu, terus dapat emel dari maybank yang menyatakan bahawa  RM 75 telah dipindahkan ke dalam akaun aku. Maksudnya ada 3 komisen aku yang pending sebab tak update informasi. Jadi dengan ini secara rasminya aku dah terima komisen ke-3, ke-4 dan k3-5 dari Job Di Rumah.

komisen ke 3 4 5 job di rumah

Job Di Rumah tipu?. Ish, memang tak lah. Setakat ni memang JDR tak pernah gagal bayar komisen kepada aku. Rakan-rakan lain pun ramai yang dah dapat komisen dari JDR ni. Ada yang dah dapat komisen yang ke 89. Fuuuhhhh.. Dahsyat kawan-kawan aku ni.

Aku mungkin tak berapa concentrate sangat dengan Job Di Rumah  ni, sebab tu lah komisen aku tak banyak masuk. Kalau rajin, memang lagi masyuk lah. Man Jadda Wa Jada lah kan.

Dengan tarif elektrif yang makin naik, kadar interest bank pun akan turut naik, jadi bagi aku, buat kerja di rumah part time adalah satu langkah yang dapat mengurangkan tekanan tak cukup duit akibat keperluan hidup yang semakin mahal sekarang ni. Banyak jawatan  kosong  kerja di rumah yang ditawarkan oleh Job Di Rumah ni. Kerja-kerjanya pun mudah seperti kerja data entry yang sememangnya boleh dilakukan hanya dari rumah.

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang Job Di Rumah ni, boleh rujuk pada artikel ini –> Kerja Di Rumah – Trend Kerja Part time Masa Kini

Jika anda tengah cari peluang  kerja di rumah dan nak tambah pendapatan sampingan, boleh lah join Job Di Rumah ni. Klik je link ini ini untuk mendaftar –> http://syaisya.com/JobDiRumah

KOMISEN KE-2 JOB DI RUMAH

KOMISEN KE-2 JOB DI RUMAH

Alhamdulillah, hari ni aku berpeluang untuk update ringkas tentang Komisen Ke-2 Job Di Rumah yang aku terima bulan September lalu. Hehe… baru nak buat entri. Buat masa sekarang ni aku giat membaiki prestasi blog ini. Jadi, kurang sikit masa diperuntukkan untuk buat entri.

Selepas komisen pertama dari program Job Di Rumah ni, komisen ke-2 pula menyusul :

 

komisen ke 2 job di rumah

RM20 yang diterima boleh membuatkan aku tersenyum. Siapa tak suka dapat duit, kan. Walau berapa pun amount, kecil atau besar, ia tetap duit dan ia berharga. Duduk kat rumah je dapat duit, mestilah suka, kan. Siapa nak kasi?.

Setakat ni aku berpuas hati dengan Program Job Di Rumah ni. Ia memberi peluang untuk kita menjana pendapatan sampingan hanya dari rumah. Bukan aku je yang dah dapat komisen. Ramai yang dah dapat komisen dari Job Di Rumah ni.

Pengalaman buat kerja dari rumah memang seronok. Kalau nak duit dari rumah, boleh lah join Program Job Di Rumah ni. Klik je link ini –> http://syaisya.com/JobDiRumah

SET UP KEDAI ONLINE E-COMMERCE PERCUMA

SET UP KEDAI ONLINE E-COMMERCE PERCUMA

Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga aku set up kedai online e-commerce sendiri dengan PERCUMA menggunakan ecwid. Salah satu target aku tahun ini ialah ada produk sendiri dan online store sendiri. Kini, e-commerce online store aku yang pertama telah pun siap. 🙂

Ya, aku tahu, kalau upah orang lagi senang. Jimat masa dan tenaga. Tapi aku suka buat sendiri. Satu kepuasan bagi aku. Self satisfaction. Dan lagi satu, aku rasa added value pada diri sendiri. Sebab aku dah reti buat 1 lagi benda. Hehe… Skill baru lah ni kiranya. ^_^

Anyway, kedai online ni aku letakkan dalam menu di blog ini. Aku jual genie bra, slimming suit dan arm shapper (bengkung lengan). Simple je kedai ni. Nak setup pun tak susah memandangkan aku pernah set up kedai e-commerce juga sebelum ni di laman web 1nita dengan di guide oleh Noorizam Shah (pakar ebay). Cuma aku kurang berminat dengan kedai online aku yang kat laman web 1nita tu. Tapi ada juga lah sales datang dari laman web tu.

genie bra slimming suit bengkung lengan arm shapper

Genie Bra, Slimming Suit dan Arm Shapper

Tak lama pun masa yang diambil untuk set up kedai online ni. Sebab memang simple cara set up e-commerce online store di ecwid ni. Buat malam tadi, memandangkan mata dah mengantuk time tu, so pergerakan pun slow sikit. Kalau tak malam tadi lagi dah siap kedai online ni. Total adalah dalam 6 jam untuk siapkannya.

Meh datang kedai online aku ni. Cuci mata pun boleh. Klik je link di bawah ini :

Genie Bra Original Murah

KOMISEN PERTAMA JOB DI RUMAH

KOMISEN PERTAMA JOB DI RUMAH

Baru ni nak buat entri Komisen Pertama Job Di Rumah. Komisen ni sebenarnya aku terima lama dah. Cuma tak publish je. Aku memang suka sangat peram entri. Adehh.. sikap suka tangguh-tangguh kerja ni memang tak bagus. Kalau nak duit masyuk tiap-tiap bulan, memang kena bersihkan diri dari sikap suka bertangguh. Bak kata ayah aku “Kerja bertangguh, pencuri masa”. 😮

komisen pertama job di rumah buat kerja part time kat rumah

Memang bukan mustahil pun kalau nak buat duit dari rumah ni. In fact, kerja dari rumah lagi best. Tak payah nak keluar duit minyak kereta. Minyak pun dah makin naik, kan.

Siapa kata Job Di Rumah ni scam?. Job Di Rumah ni bayar komisen tiap-tiap hari lagi tu. Bukan sebulan sekali, bukan sebulan 2 kali. Tapi setiap kali ada komisen untuk kita, Job Di Rumah memang akan bank in terus komisen tu.

Yang tak tahu apa kerja yang Job Di Rumah ni tawarkan, boleh baca tentang Job Di Rumah ni dengan klik link ini :

Kerja Di Rumah, Trend Kerja Part Time Masa Kini.

Kepada anda yang nak buat duit dengan kerja part time dari rumah ni, boleh lah klik link di bawah ini :

Kerja Part Time Job Di Rumah

Saya sudah menjana pendapatan dari rumah. Anda bila lagi?

PENGUMUMAN PENTING! Harga akan dinaikkan 1 kali ganda!

Sekarang ini, harga untuk pendaftaran Job Di Rumah ini ialah RM 50. Tetapi, harga akan dinaikkan ke  RM100 pada/selepas 1 Disember 2013. Ini kerana kos penyelenggaraan semakin meningkat. Kalau nak join, cepat join sebelum harga dinaikkan 1 kali ganda!. Klik SINI untuk join sebelum harga dinaikkan!.