Notice: Trying to get property of non-object in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
SET UP KEDAI ONLINE E-COMMERCE PERCUMA

SET UP KEDAI ONLINE E-COMMERCE PERCUMA

Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga aku set up kedai online e-commerce sendiri dengan PERCUMA menggunakan ecwid. Salah satu target aku tahun ini ialah ada produk sendiri dan online store sendiri. Kini, e-commerce online store aku yang pertama telah pun siap. ūüôā

Ya, aku tahu, kalau upah orang lagi senang. Jimat masa dan tenaga. Tapi aku suka buat sendiri. Satu kepuasan bagi aku. Self satisfaction. Dan lagi satu, aku rasa added value pada diri sendiri. Sebab aku dah reti buat 1 lagi benda. Hehe… Skill baru lah ni kiranya. ^_^

Anyway, kedai online ni aku letakkan dalam menu di blog ini. Aku jual genie bra, slimming suit dan arm shapper (bengkung lengan). Simple je kedai ni. Nak setup pun tak susah memandangkan aku pernah set up kedai e-commerce juga sebelum ni di laman web 1nita dengan di guide oleh Noorizam Shah (pakar ebay). Cuma aku kurang berminat dengan kedai online aku yang kat laman web 1nita tu. Tapi ada juga lah sales datang dari laman web tu.

genie bra slimming suit bengkung lengan arm shapper

Genie Bra, Slimming Suit dan Arm Shapper

Tak lama pun masa yang diambil untuk set up kedai online ni. Sebab memang simple cara set up e-commerce online store di ecwid ni. Buat malam tadi, memandangkan mata dah mengantuk time tu, so pergerakan pun slow sikit. Kalau tak malam tadi lagi dah siap kedai online ni. Total adalah dalam 6 jam untuk siapkannya.

Meh datang kedai online aku ni. Cuci mata pun boleh. Klik je link di bawah ini :

Genie Bra Original Murah

6 KELEBIHAN AL-QURAN DIGITAL READ PEN

6 KELEBIHAN AL-QURAN DIGITAL READ PEN

1 set Al Quran Digital Read Pen

Pakej lengkap: Al Quran digital, read pen, buku Iqra, buku doa, charger, earphone, usb cable

Dengan teknologi terbaru yang canggih, kini telah tercipta Al Quran Read Pen (pen elektronik yang akan membaca surah-surah dalam Al-Quran apabila disentuh di mana-mana surah yang terdapat di dalam Al-Quran yang disediakan). Dengan pen ini, pengguna dapat memperbetulkan bacaan Al-Quran.

Di bawah ini video cara read pen ini berfungsi dan kelebihannya:

6 Kelebihan Al-Quran Digital Read Pen:

1. Budak Kecil pun boleh belajar menggunakannya

Ya, budak kecik pun boleh gunakannya! Ini menunjukkan ianya sangat senang digunakan! Tak perlu tahu IT, tak perlu kemahiran teknikal! Start pen, buka Quran, tunjukkan pen pada mana -mana ayat Quran yang nak dibaca, dan ianya akan bacakan ayat tersebut. Sungguh senang nak belajar! Hohoho..(tak percaya? tonton video di atas).

read pen al-quran digital

Sentuh sahaja pada mana-mana surah dalam Al-Quran, read pen ini akan mengeluarkan suara membacakan surah tersebut.

2. Sama seperti Al-Quran biasa, termasuk Iqra dan doa-doa

Al-Quran ini lengkap sama seperti Quran yang biasa kita gunakan. Malah telah disediakan Iqra untuk anak-anak, dan juga buku doa. Guna pen bersama Quran, Iqra dan buku doa ini, insyallah anda pasti sukakannya! Boleh belajar untuk diri sendiri, boleh juga ajar anak-anak baca Iqra, dan anda sendiri boleh menghafal doa dengan mudah!.

Buku Iqra Al-Quran Digital Read pen

Percuma buku Iqra

Buku doa al-Quran Digital read pen

Percuma buku doa

3. Terjemahan 2 bahasa. Nak BM ke BI?

Baca Quran tak lengkap kalau tanpa terjemahannya. Menggunakan pen ini, tafsir Al-Quran boleh diketahui sama ada dalam Bahasa Melayu Malaysia atau Bahasa Inggeris. Nak BM boleh, nak BI pun boleh.

4. Bacaan dari bukan orang sembarangan tapi dari orang yang mahir

Belajar dengan cara mendengar bacaan dari Imam Besar Masjidil Haram dan dari Qari terkenal:

1. Sheikh Abdul Rahman As Sudais

2. Sheikh Saad Al-Ghamidy

3. Sheikh Misyari Rashid

4. Sheikh Abdul Al-Matrud

Nak pandai, belajarlah dari yang PAKAR….Suara merdu, bacaan tepat dengan tajwid yang betul serta dengan taranum yang mengagumkan.

5. Berfungsi sebagai MP3 Player

Ada MP3 nasyid-nasyid yang merdu untuk didengari. Yang bestnya lagi, kalau nak DOWNLOAD lagu-lagu nasyid di komputer untuk disimpan dalam pen quran digital ini pun boleh. USB Cable ada disediakan.

6. Tak perlu beli bateri

Dengan model terbaru ini, tak perlu bazir duit untuk beli bateri lagi. Charger elektrik ada dibekalkan bersama. Selepas guna 8 jam, hanya perlu cas semula. Senang je, kan.

charger read pen alquran digital

Charger

Kelulusan dari KDN

Pen Quran digital ini adalah TULEN dan telah mendapat kelulusan KDN. Boleh rujuk kepada pelekat hologram yang ada pada quran digital ini.

Nombor kelulusan KDN

Nombor kelulusan KDN

pelekat hologram yang sah

Pelekat hologram yang sah

Jaminan selama 1 tahun

Jaminan (warranty) 1 tahun diberikan kepada pelanggan. Produk yang mempunyai error atau bermasalah boleh dipulangkan dan akan ditukarkan dengan yang baru.

p/s: Selain dari dapat membantu belajar Al-Quran dan melancarkan bacaan, Al-Quran digital ini juga sesuai untuk dijadikan sebagai hantaran perkahwinan, cenderahati perpisahan, sumbangan kepada Masjid atau madrasah, pemberian seorang anak kepada ibu bapa  dan hadiah kepada orang yang tersayang. 

Harganya hanya RM290, penghantaran percuma ke seluruh Malaysia menggunakan courier CityLink Express. Macam mana nak dapatkan Al-Quran Digital read pen yang bagus ni?. Klik SINI untuk pembelian. 

mana nak beli Al Quran Digital read pen

p/s: Beritahu rakan-rakan anda di Facebook mengenai Al-Quran digital read pen ini dengan menekan butang share.