SUKA ITU HAPPY??

SUKA ITU HAPPY??

Wokey…laa ni aku nak jawab tag pula. Kali ni tag dari Eca. Si Eca ni ngelat tau. Dia kata tak kisah kalau bila-bila aku jawab tag ni, tapi bila aku tag dia, dia tunggu aku jawab tag dia dulu, baru dia nak jawab tag aku.
Okeylah, memandangkan aku ni sememangnya baik hati dan tak nak kecewakan pengomen tegar aku ni, aku jawab dengan hati yang besar.

Adakah anda happy?

Not so happy. Still tak dapat kerja baru lagi. Hari tu dah gi interview, tapi rasa macam berat hati pula nak keje situ.

Kenapa anda happy?

Tak berapa happy, so tak yah jawab soalan ni.

Apakah benda yang boleh buat anda happy?

Dah dapat kerja baru yang lagi best, wages lagi lumayan, barulah aku happy. Happy bila hati senang dan tenang. Tenang lagi mendamaikan.

Pernahkah anda menerima tag?

Yeah, pernah dapat. Dari sape lagi kalau bukan dari si Eca ni. Sangat rajin tag aku. Hatoooiii…aku ni dah masuk dalam list senarai wajib mangsa tag dia. Tapi tak pe, aku tak kisah. Tu menunjukkan aku ada dalam ingatan dia. Lagi 1 tag dari Fitrihadi.

Nyatakan warna yang anda suka

Buat masa ni tak de warna yang aku suka. Aku cepat bosan, so memang tak pernah setia dengan 1 warna. Sentiasa bertukar-tukar.

Senaraikan 5 orang untuk anda tag.

Nasib baik minta 5 je. Kalau korang ni free dan rasa nak jawab, silalah jawab ya. Boleh tambah koleksi entri.

Nyatakan sifat orang yang anda tag

Mereka-mereka ini rajin update blog.

Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?

Aku happy dengan apa yang ada sekarang. Tapi ada lagi yang aku nak tak dapat lagi. So, kalau dah dapat tu, aku akan jadi lebih happy.

p/s: Tiba-tiba tag ni dah jadi luahan perasaan aku pula.

"S" UNTUK SAYANG SYA ISYA

"S" UNTUK SAYANG SYA ISYA

Salam..tiba-tiiba je rasa nak jawab tag pula. Ni la 1st time aku jawab tag. Ada lagi tag-tag yang aku tak jawab lagi. Nantilah, karang-karang bila-bila rasa nak jawab, aku jawab lah,ya. So ni tag dari Fit…tajuk si Fit ni, memang gempaq. Aiseh, Fit..bila sebut F je, memang tu je ke yang Fit ingat? Ish ish ish…dahsyat juga Fit ni ek.

OK lah, ni Rules And Regulation tag ni:

it’s harder than it looks
copy this to your own notes,
erase my answer
enter yours,
tag twenty (20) people
use the first letter of your name to answer each of the following questions,
they have to be real, nothing made up if the person before u had the same first initial, u must use different answer,
u cannot use any words twice and u can’t use your name for the boy/girl name question.
tak sudi pun pandang aku..huhu ^_^.

what is your name: Sya Isya
a four letter word: Sasa
a boy’s name: Shah Rukh Khan…Hai..my name is Khan!
a girl’s name: Sharifah Amani
an occupation: Setiausaha
a colour: S? Ada ke? Habaq mai..den tak tau…
something ur wear: Shoe
a food: Soto
something found in the bathroom: Sabun
a place: Selangor
a reason to being late: Sleepy…arghh. Malasnya nak bangun pagi pi kerja
something u shout: Sah, memang kau ngok ngek!!
a movie title: Sembilu…huhu..warga suri rumah suka layan cerita ni
something u drink: Sirap limau..nyum! nyum!
a musical group: Scorpion…what u give, u get back!
an animal: Siput
a street name: Sri Bahagia
a type of car: Saga

Ahaha..sonang ajo ni. Den jawab laju je. Cewah! Tiba-tiba nak berlagak sat.

OK, siapakah mereka yng jadi mangsa tag aku ni? Jom terjah mereka:

Eca > Hamik kau, Sya pula tag Eca..2 tag Eca tu nanti la Sya jawab, ya.
Aurikelsan > Kalau dah siap thesis tu, jawablah tag ni, eh. Kalau belum siap lagi, takyah jawab, tau

p/s: OK, suruh tag 20, ya!. Aku dah buang ‘0’ kat belakang tu, tinggal 2 je. ^_^.  Miahaha..(pinjam ketawa Melz, jap).

error: Content is protected !!