[REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

Alhamdulillah, dah sebulan ni dapat minum Ephyra, minuman kolagen yang kaya dengan vitamin C dan 9 keajaiban alam semulajadi (kolagen ikan laut dalam, acai beri, astaxanthin, L-glutathione, acerolla cherry, serbuk tomato, bunga marigold, superberry dan gam akasia). Terima kasih kepada Eyriqazz dan Oceanlife2u yang memberi peluang kepada aku mencuba Ephyra ni untuk 40 hari icon smile [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

First Impression

Ephyra minuman kolagen kebaikan ephyra [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

First impression, sebaik sahaja buka bungkusan yang Ephyra hantar, aku dah teruja dah dengan kotaknya yang cantik. Packaging sachet juga cantik.

Ok, memang rasa tak sabar nak consume Ephyra, tapi memandangkan waktu terima parcel Ephyra ni, dah tengah hari, dan aku pun dah bersarapan, jadi tertundalah hasrat di hati. Esoknya, pagi-pagi sebelum sarapan, memang Ephyra lah yang aku terjah dulu. icon smile [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U Dah tak sabar nak rasa lah katakan, sebab sana sini orang dok cakap Ephyra ni sedap. So, nak lah juga rasa, kan ^_^

Rasa Ephyra ni, masam. Macam sunquick je rasanya. Tapi sedap lah. Aku suka je minum Ephyra ni. Memandangkan aku tak dapat shaker dan tak ada pun shaker, so aku kacau je Ephyra ni dengan sudu. Sambil kacau tu aku selawat, baca Al-Fatihah, doa. icon smile [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

rasa ephyra [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

Review aku ni adalah berdasarkan pada senarai khasiat pengambilan yang terdapat dalam flyers Ephyra yang diterima sekali dengan pack premium dan trial pack. Tapi, aku dah rangkumkan khasiat ini mengikut kategori yang difikirkan sesuai. Senang nak bandingkan, apa yang Ephyra janjikan khasiatnya dengan hasil pengalaman aku sendiri. Hehe… icon smile [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

khasiat pengambilan ephyra [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

Khasiat Pengambilan Ephyra vs Pengalaman Sendiri

 

1. Kulit (lebih anjal, lebih lembap & halus, tona kulit menjadi sekata, melicin, mencerah dan menegangkan kulit – anti penuaan)

Yang ni aku setujuuuu sangat. Sebab kakak aku kata, muka aku nampak lembap. Tak lah macam muka dia, kering je. Hehe… yabedabedewwwww icon smile [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U icon smile [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U icon smile [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

Ada sekali tu, aku teraba lah muka sambil-sambil tengok video… Letak jari kat muka, menjelajahi muka ni, tiba-tiba dalam hati “rasa licin lak muka ni”. O’ooooo…. Tiba-tiba senyuman terukir di bibir… Mestilah, sebab aku dah perasan kulit muka aku licin macam kulit muka anak sedara aku yang baru setahun lebih tu. Ahaks! Makngah dah perasan ni, habislah… icon razz [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

Ok, memang rasa lebih licin. Sebelum ni, rasa kasar juga lah kulit muka ni. Almaklumlah, jerawat rajin tumbuh kan.  Yup, Ephyra dah tolong baiki kulit muka aku ni. Boleh tengok gambar di bawah untuk melihat tahap kulit dah lebih licin berbanding sebelum minum Ephyra.

Lagi satu, memang sekarang ni suka juga lah tengok muka sendiri kat cermin. Sebab memang muka ni nampak lebih bermaya dan berseri. Sebelum ni selalu sangat orang tegur muka nampak penat je.

2. Jerawat (hilangkan jeragat, parut jerawat & sembuhkan jerawat)

sebelum dan selepas Ephyra [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

Ok, inilah kesan minum Ephyra ke atas muka aku. Yeay! Nampak lebih flawless dan jerawat pun tinggal sebiji je lagi. Ni Memang kes jerawat degil ni. InsyaAllah, jika aku teruskan minum Ephyra ni, akan hilanglah jerawat tu, kan.

Lagipun ni baru sebulan minum Ephyra. Kalau teruskan minum should be better lah kan. icon biggrin [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

Sila abaikan warna kulit muka aku sebelum dan selepas ni sebab gambar diambil menggunakan device yang berlainan. Yang ‘sebelum’ tu shoot guna Tab, yang ‘selepas’ tu pula shoot guna kamera. Huhu…

3. Rangsang kulit baru dan penyembuhan luka

Ermm.. yang ni aku tak perasan pula kesannya pada aku. Nak kata ada luka mana-mana tak ada lah pula. So, tak boleh komen part ni.

4. Kurangkan masalah resdung

Memangdangkan aku tak ada masalah resdung, jadi, no komen juga. Kawan-kawan boleh try baca testimoni / review pengguna Ephyra yang lain yang mempunyai masalah resdung. Tengok apa mereka kata icon biggrin [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

5. Memberi tenaga sesuai untuk warga emas dan uzur.

Ahah! Yang ni memang superb. Ephyra memang energy booster yang sangat bagus. Aku ni jenis yang suka skip lunch. Pagi pula sarapan roti je.  Biasanya bila dah petang dalam pukul 3 ke atas tu, aku akan rasa lembik, tak bermaya. Rasa tak larat je nak buat kerja. Nak baring je rasa.

Tapi lepas consume Ephyra ni, yang aku perasan, walaupun aku tak lunch, aku masih segar dan larat nak buat kerja sampai ke petang tu!. Wow! Memang terbaik lah. So, apa yang aku baca kat blog-blog, yang mengatakan Ephyra ni energy booster,  memang betul. Oh yeah!. Pengguna Ephyra tak tipu dan tak buat review yang tak betul.  Tak baik tipu tau… tipu dosa icon smile [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

gambar Ephyra [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

6. Rambut (Kuatkan folikel rambut & mengurangkan keguguran rambut, merawat rambut gugur)

Tang rambut gugur ni aku memang ada masalah rambut gugur. Memang kritikal lah masalah keguguran rambut ni. Rasa sedih tau bila tengok rambut banyak gugur ni. Ye lah, karang muda-muda lagi dah botak. Tak cantik lah kan. Rambut kan mahkota wanita.

Masalah rambut aku ni, bila lalukan jari jemari ke rambut ni (ala-ala iklan syampu guna jari pun boleh), oh mak ai… kemain lah banyaknya rambut yang tercabut. Huhuhu… memang kritikal. Tapi Alhamdulillah, lepas minum Ephyra ni,  bila lurutkan jari ke rambut, ada dalam sehelai dua je rambut. icon smile [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U Happy lah kan, sebab rambut dah kurang gugur.

7. Kesihatan (meningkatkan sistem imunisasi & metabolisma badan)

Yang ni, Alhamdulillah, sepanjang minum Ephyra ni, tiada sebarang penyakit yang melekat kat aku ni. Alhamdulillah.

8. Merawat kuku dan rekahan tumit kaki

Alhamdulillah, aku tiada masalah kuku dan rekahan tumit kaki. Tuan puan boleh baca review dari seorang rakan blogger ni yang ada masalah rekahan tapak kaki. Untuk kuku cantik pula boleh baca pengalaman blogger wanita ini.

9. Penyakit kronik ( tekanan darah tinggi & kencing manis, risiko kanser dan tumor, gout / stroke)

Ephyra membantu menurunkan kolestrol dan menstabilkan kandungan gula dalam darah, mengurangkan risiko kanser dan tumor dan merawat penyakit gout / stroke. Selain dari itu, Ephyra juga sesuai merawat sembelit, buasir dan mampu menstabilkan pesakit yang mempunyai sakit jantung.

Alhamdulillah, semua penyakit ni aku tak ada. Jadi, aku tiada pengalaman untuk menguji sejauh mana keberkesanan Ephyra terhadap penyakit-penyakit ini.

10.  Memberi kekenyangan (sesuai untuk proses diet)

Bila minum je Ephyra ni, memang lepas tu rasa kenyang dalam sejam gitu. Tapi lepas tu rasa lapar lah. Hehe… Aku minum Ephyra ni setiap pagi sebelum sarapan. Akak aku kata, memang lah kenyang air. Huhu… Anyway, biasanya kalau aku kenyang air pun, boleh bertahan dalam setengah jam je. Ephyra ni tahan lebih lama.

11. Mengurangkan berat badan tanpa diet

Wink-wink. Ni part yang paling best dan paling menggembirakan aku. Ok, memang tak sangka tau. Aku dapat kembali kepada berat asal. Sebelum ni berat aku dari 42 pergi ke 51. Lepas tu, aku berusaha lah menurunkan berat badan ni (tapi aku memang takde nya lah nak diet-diet control makan ni).

Apa yang aku buat, aku pakai je slimming suit (ala… girdle tu lah)… Turun memang lah turun, jadi 47 kg. Lepas tu yang bestnya, dia naik balik pula. Jadi 49. Cis! Aku dah tensen dah tau. Dah lah orang dok kata aku gemuk je. Berat badan ni pula boleh tahan juga degilnya. Dah naik, tak mahu turun.

Pastu ni, tup-tup, lepas 2 minggu minum Ephyra, aku timbang lah. Masa tu kat kampung. Terperanjat tau, macam tak percaya je. Eh… 45?. Biar betul. Fikir-fikir balik, apa yang aku buat sampai berat boleh turun?. Girdle tu pun aku dah jarang pakai. Nak kata rajin joging pun, tak juga. Ada-ada pun tiap-tiap petang aku round satu kolej, jual makanan.

Haha… tiba-tiba teringat Ephyra pula. Ephyra?. Cek balik kat dalam flyers, sah lah. Memang ada tulis kat sini boleh turunkan berat badan. Wink wink. Ok, I like!

Sekarang ni pun, perut yang buncit ni dah tak sekeras dulu. Kalau dulu keras perut ni bila ditekan. Memang lah susah nak kempiskan perut buncit ni kalau ia keras. Tapi sekarang, Alhamdulillah, dah lembik bila ditekan. Hehe… Aku dah terbayang dah, best lah lepas ni perut aku senang lah nak kempis. Sebab lemak degil kat perut ni pun dah pecah kan.

Memang tak payah susah-susah pun nak berdiet dengan adanya Ephyra ni icon smile [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

Kesimpulan

Ok, basically, itulah dia kebaikan yang Ephyra janjikan dan juga kesannya terhadap aku selepas 30 paket Ephyra aku minum. Kesannya paling nampak ketara pada kulit wajah dan tenaga. Lagi satu kesan yang ketara yang aku alami ialah masalah keputihan. Ha…. memang beres lah. Dah tak ada masalah keputihan lagi. Rasa jauh lebih selesa icon smile [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

Bagi yang nak cuba Ephyra ni, boleh lah cuba. Aku sendiri pun rasa memang nak teruskan consume Ephyra ni. Sebab memang dah nampak kesan positif pada diri sendiri. Lepas ni boleh lah kempis perut, muka pun boleh bersih nanti. Tak sabar tau nak muka bersih. Jerawat dah lah suka sangat kat muka aku ni. hua huwa…

p/s: Kesan untuk setiap orang tak sama lah kan. Masing-masing punya diri kan. Sebelum ni asyik baca orang kata Ephyra ni bagus, bila sendiri dah minum Ephyra ni, baru tahu, memang bagus pun. Dan memang sungguh bagai di kata. Tak rugi cuba Ephyra. icon biggrin [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

1174798 411506125646898 1454966355 n [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

Bagi yang nak cuba-cuba minum Ephyra ni,

Harga sekotak : RM197.00
Harga 2 kotak : RM394.00

Tapi sekarang nampak kat FB Page Ephyra ada buat promosi. 2 kotak, RM 360 sahaja. Nak grab, meh cepat grab!

1551716 411287185668792 819607973 n [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U

Maklumat lanjut mengenai Ephyra, boleh didapati di laman berikut :
Instagram EPHYRA : @ephyra2u
Telefon: 0341417889 atau SMS/ WhatsApp :  019 – 626 3820
Selamat mencuba! icon smile [REVIEW] TESTIMONI EPHYRA MINUMAN KOLAGEN KELUARAN OCEANLIFE2U
4 comments

PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 5 TIER WANG DOT COM KINI DILANCARKAN

program affiliate komisen 5 tier wang dot com dilancarkan

Program Affiliate 5 tier kini di lancarkan…

 

program affiliate komisen 5 tier wang dot com dilancarkan PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 5 TIER WANG DOT COM KINI DILANCARKAN

 

Pagi ni aku dapat tahu mengenai 1 lagi program affiliate baru yang menawarkan komisen 5 tier. Wow! 5 tier, ok. Lumayan juga ni, boleh dapat komisen banyak kali.

Komisen akan dibayar 2 kali dalam sebulan :

1) Pada setiap 1, 2,dan 3 haribulan (awal bulan).
2) Pada setiap 15, 16 dan 17 haribulan (pertengahan bulan).

Minimum payout ialah RM10.

Produk yang boleh dipromote :

– Produk Fizikal (baju, kasut, produk kecantikan, etc)

– Produk Digital (ebook, software , etc)

– Servis (servis translate, bina website, etc)

Nak daftar sebagai agen affiliate ni PERCUMA sahaja. Boleh daftar di SINI –> http://syaisya.com/Affiliate Wang Dot Com

 

Daftar Sebagai Merchant PERCUMA

cara termudah bina perniagaan di internet PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 5 TIER WANG DOT COM KINI DILANCARKAN

Lagi satu, bukan setakat boleh jadi affiliate, tapi boleh juga jadi merchant. Kalau ada produk sendiri untuk dijual, bolehlah letakkan produk sendiri di sini  untuk dipromosikan oleh agen-agen. Dengan cara ini, produk kita lagi mudah terjual kerana akan mempunyai agen-agen yang ramai untuk membantu mempromosikan produk kita tu.

Produk yang boleh dijual :

– Produk Fizikal (baju, kasut, produk kecantikan, etc)

– Produk Digital (ebook, software , etc)

- Servis (servis translate, bina website, etc)

Terma dan syarat untuk jadi merchant mudah je. Boleh rujuk sini –> Merchant Wang Dot Com

TAK perlukan sebarang modal untuk sertai program affiliate ataupun untuk jadi merchant dan masukkan produk sendiri untuk dijual.

InsyaAllah, next year baru boleh letakkan produk untuk dijual. Tapi dah boleh mula daftar sebagai agen affiliate sekarang ni.

Semuanya percuma.. Daftar sekarang. Boleh lah tambah duit poket dengan jana pendapatan sampingan secara online a.k.a buat kerja dari rumah ni. Tak susah pun sebenarnya. Daftar pun PERCUMA je kan. Tak keluar duit walau satu sen pun ^_^

4 comments

5 CARA BERKESAN LUPAKAN KEKASIH LAMA

5 CARA lupakan kekasih lama

5 Cara Melupakan Bekas Kekasih Lama

 

5 CARA lupakan kekasih lama 5 CARA BERKESAN LUPAKAN KEKASIH LAMA

Wawwweeee… Tiba-tiba dalam blog syaisya.com ni ada kategori Tip Cinta pula. Saje je lah. Sebenarnya, tengah selak-selak buku “101 Rahsia Penguat Nurani” karya Dr. HM Tuah. Tiba-tiba mata tertancap pada halaman Tip Membuang Cinta Lama.

Jadi, rasa terpanggil lah untuk kongsikan Tip Melupakan Bekas Kekasih ni dengan pembaca-pembaca syaisya.com icon smile 5 CARA BERKESAN LUPAKAN KEKASIH LAMA

Ok, di sini di ‘highlight‘ kan 5 cara yang berkesan untuk melupakan kekasih lama:

  1. Usah simpan semua kenangan bersamanya, musnahkan sahaja atau berikan kepada pihak-pihak lain andai barang berkenaan sangat berharga dan bernilai.
  2. Usah kerap mendengar lagu-lagu nostalgia yang ada kaitan dengan bekas kekasih.
  3. Banyak-banyak ingatkan Allah setiap kali kerinduan datang dan anggaplah ia mainan syaitan semata-mata.
  4. Jangan ambil tahu lagi perkembangan bekas kekasih apalagi menghubunginya walau sekadar bertanya khabar.
  5. Ketahuilah bahawa pasangan sekarang sememangnya yang terbaik dan itulah jodoh anda.

Ok, walaupun tip ni cuma 5 je, tapi aku rasa 5 cara ini adalah cara yang berkesan untuk melupakan bekas kekasih. Tak perlu diingat dan dikenang perkara yang telah berlalu. Life Must Go On!. No turning back!.

Ecewah, cakap memang senang lah kan. Tapi orang yang menanggung tu yang rasa kesengsaraannya. Betul tak?.

Aisey, aku ni bukan sekadar bercakap sahaja. Bukan cakap je pandai. Aku pernah juga melalui proses melupakan cinta monyet aku. Hew hew… tapi kami tak couple pun, ok. Suka juga kat dia. Dia pun suka kat aku, tapi aku tahu aku dan dia takkan ke mana-mana.

That’s it. 6 tahun dia dihatiku, memang bukan mudah untuk melupakan. Tapi aku kuat!. Aku tahu aku boleh let him go. Sampai masa aku tengok gambar perkahwinan dia kat FB pun (saje je stalk fb dia), aku steady je lagi.

Hehehe… tengok muka anak dia sebiji muka dia taw. Ok lah tu, aku doakan dia bahagia bersama isteri dan anak-anak dia. Tapi sekarang tak tahu lah dia anak dah berapa. Tak stalk lagi. Tu sekali je.

Camne aku boleh lupakan?. Just forget it!. You must have desire and passionate untuk melupakan insan itu. Itu je. It’s all about your determination and nawaitu. Yakin yang aku akan dapat pasangan yang lebih baik dan terbaik untuk aku, keluarga, agama, bangsa dan negara  ^_^

p/s: Ubat, walau pun pahit, tapi kita kena telan juga kalau nak sembuh icon wink 5 CARA BERKESAN LUPAKAN KEKASIH LAMA

Gambar heart broken diambil dari lbeeandthemoneytree.com

8 comments

KOMISEN KE-6 & KE-7 JOB DI RUMAH | KERJA DARI RUMAH YANG BEST

komisen ke-6 & ke-7 dari job di rumah

Petang tadi, cek akaun bank, terperanjat tiba-tiba tengok duit bertambah. Setahu aku, malam tadi dah keluarkan duit dah. Hehe… Bila cek kat today transaction, ada orang bank in RM 50. Terus syak, ni mesti komisen dari Job Di Rumah ni.

komisen ke 7 dari job di rumah KOMISEN KE 6 & KE 7 JOB DI RUMAH | KERJA DARI RUMAH YANG BEST

Cepat-cepat cek emel, ya betul! Job Di Rumah bayar aku komisen lagi. Alhamdulillah. Memang seronok buat kerja dari rumah ni. Siapa yang tengah cari kerja kosong di rumah, boleh lah apply Job Di Rumah ni. Tak susah mana pun kerjanya. Kerja data entri pun ada. Kalau yang ada blog, nak kerja buat blog post pun ada. Yang pandai BI, boleh lah buat kerja-kerja translation.

Actually, ni komisen ke-7 aku terima dari Job Di Rumah setelah menerima komisen ke-6 11 hari yang lalu.

 KOMISEN KE 6 & KE 7 JOB DI RUMAH | KERJA DARI RUMAH YANG BEST

komisen dari job di rumah kerja kosong di rumah

Job Di Rumah menyediakan banyak peluang pekerjaan dari rumah. Kita sendiri boleh pilih dan apply kerja mana yang kita nak. Untuk maklumat lanjut mengenai Job Di Rumah, boleh lah layari –> Soal Jawab & Senarai Kerja Job Di Rumah

4 comments

JOB DI RUMAH TIPU TAK BAYAR KOMISEN KE-3, 4, 5

job di rumah tipu tak bayar komisen ke 3 4 5

Job di rumah tipu, tak bayar komisen aku yang ke-3, 4 dan 5.

 

Waahhh… Job Di Rumah tipu? Job Di Rumah tak bayar komisen? Betul ke Job Di Rumah penipu?

 

Sebenarnya aku ada terima emel dari Job Di Rumah (JDR) beberapa minggu lepas yang mengatakan bahawa mereka tak dapat nak bayar komisen aku sebab aku tak update lagi personal information. Sebenarnya Job Di Rumah dah upgrade website dan sistem mereka, jadi untuk sistem baru ni aku lambat update informasi personal, so JDR tak dapatlah nak bayar komisen. Bukan mereka tak nak bayar. Boleh baca emel dari Job Di Rumah (sistem sekarang dipanggil agenaffiliate).

 

job di rumah tipu tak bayar komisen ke 3 4 5 JOB DI RUMAH TIPU TAK BAYAR KOMISEN KE 3, 4, 5

Lepas baca emel ni, sepantas kilat aku update personal information, terutama bahagian no akaun bank. Mestilah update cepat-cepat kan. Duit wooo, siapa tak nak, kan?.

Selepas je aku update no akaun, dalam sejam tu, terus dapat emel dari maybank yang menyatakan bahawa  RM 75 telah dipindahkan ke dalam akaun aku. Maksudnya ada 3 komisen aku yang pending sebab tak update informasi. Jadi dengan ini secara rasminya aku dah terima komisen ke-3, ke-4 dan k3-5 dari Job Di Rumah.

komisen ke 3 4 5 job di rumah JOB DI RUMAH TIPU TAK BAYAR KOMISEN KE 3, 4, 5

Job Di Rumah tipu?. Ish, memang tak lah. Setakat ni memang JDR tak pernah gagal bayar komisen kepada aku. Rakan-rakan lain pun ramai yang dah dapat komisen dari JDR ni. Ada yang dah dapat komisen yang ke 89. Fuuuhhhh.. Dahsyat kawan-kawan aku ni.

Aku mungkin tak berapa concentrate sangat dengan Job Di Rumah  ni, sebab tu lah komisen aku tak banyak masuk. Kalau rajin, memang lagi masyuk lah. Man Jadda Wa Jada lah kan.

Dengan tarif elektrif yang makin naik, kadar interest bank pun akan turut naik, jadi bagi aku, buat kerja di rumah part time adalah satu langkah yang dapat mengurangkan tekanan tak cukup duit akibat keperluan hidup yang semakin mahal sekarang ni. Banyak jawatan  kosong  kerja di rumah yang ditawarkan oleh Job Di Rumah ni. Kerja-kerjanya pun mudah seperti kerja data entry yang sememangnya boleh dilakukan hanya dari rumah.

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang Job Di Rumah ni, boleh rujuk pada artikel ini –> Kerja Di Rumah – Trend Kerja Part time Masa Kini

Jika anda tengah cari peluang  kerja di rumah dan nak tambah pendapatan sampingan, boleh lah join Job Di Rumah ni. Klik je link ini ini untuk mendaftar –> http://syaisya.com/JobDiRumah

8 comments

RANDOM GIVEAWAY RM50 TUNAI OLEH HASRULHASSAN.COM

random giveaway rm50 percuma hasrulhassan

random giveaway rm50 percuma hasrulhassan RANDOM GIVEAWAY RM50 TUNAI OLEH HASRULHASSAN.COM

Dah lama juga tak join Giveaway ni. Baru-baru ni join Contest Ephyra, Alhamdulillah, berjaya menempatkan diri sebagagai Top 10 untuk masuk ke fasa berikutnya. Kali ni nak cuba nasib kat Giveaway yang blogger otai Hasrul Hassan anjurkan pula.

Mana tahu kot rezeki aku dapat RM 50 ni kan. Syarat nak join pun simple je. 3 je langkah yang perlu dibuat iaitu buat entri Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM, subscribe RSS feed blog hasrulhassan.com dan like page hasrulhassan. Dah tu je. Lepas dah siap entri dan dah buat semua 3 langkah ni, submit penyertaan di borang yang disediakan di entri ini >> Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM <

Hadiah ditentukan secara random. Dah nama pun random giveaway kan. GA ini diadakan sebab saudara Hasrul Hassan ni nak berkongsi rezeki yang diterima. Mudah-mudahan rezeki saudara Hasrul semakin dimurahkan. icon biggrin RANDOM GIVEAWAY RM50 TUNAI OLEH HASRULHASSAN.COM

0 comments