Tips Pemarkahan Dalam Perolehan Kerajaan

Tips Pemarkahan Dalam Perolehan Kerajaan

Tips Pemarkahan Dalam Perolehan Kerajaan Tahniah jika anda sudah cuba memasuki kontrak kerajaan dan telah memenanginya! Tapi, jika anda baru sahaja bercadang untuk memasuki perolehan kerajaan (tender kerajaan), anda masih belum terlewat untuk memohonnya. Sebelum ini...
4 Kategori Tender Kerajaan Yang Anda Patut Tahu

4 Kategori Tender Kerajaan Yang Anda Patut Tahu

Artikel kali ini saya akan kongsikan sedikit mengenai 4 kategori tender kerajaan yang anda patut tahu jika anda mahu memenangi Perolehan Kerajaan atau Tender Kerajaan. Bila sebut mengenai tender kerajaan, perkara pertama anda perlu ingat adalah nilainya di atas...
Malaysia Best Blog 2015

Malaysia Best Blog 2015

Fuyooohh… Malaysia Best Blog 2015 lah. Caya lah. Aku tengok lepas seorang, seorang blogger senaraikan Blog Terbaik Malaysia 2015 mengikut kaca mata mereka sendiri walaupun ada di antara mereka yang tidak berkaca mata. Rupa-rupanya ada Contest SEO. Aku yang dah...
Bantuan Periuk Nasi Untuk Mangsa Banjir Pantai Timur 2014

Bantuan Periuk Nasi Untuk Mangsa Banjir Pantai Timur 2014

Sumbangan Bagi Mengumpul Dana Untuk 2000 Periuk Nasi Untuk Warga Pantai Timur dilancarkan. Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Impak akibat banjir kepada antara mangsa-mangsa banjir bukan seminggu dua sahaja atau sehingga banjir surut, tetapi akan...
Bantuan Barang Keperluan Mangsa Banjir Pantai Timur

Bantuan Barang Keperluan Mangsa Banjir Pantai Timur

Bantuan masih diperlukan. Misi dilanjutkan sehingga 2 Januari 2015. Mohon perhatian kepada barang keperluan yang diutamakan. Sukarelawan juga diperlukan, boleh datang terus ke pusat pengumpulan antara jam 10 pagi -10 malam. Pusat pengumpulan beroperasi 24 jam untuk...
Derma Mangsa Banjir 2014 Sambil Belajar Buat Duit Online

Derma Mangsa Banjir 2014 Sambil Belajar Buat Duit Online

Menyedari hakikat yang mangsa banjir perlukan pertolongan, ramai yang nak menghulurkan bantuan. Tapi, ada juga yang tak tahu cara mana nak salurkan bantuan. Ada banyak channel untuk menghulurkan bantuan sebenarnya. Pilih sahaja yang mana satu yang dipercayai. Ini ada...