INI BLOG NEWBIE

June 1, 2010

Haish..apa lah nak jadi ngan aku ni. Nak buat entri tapi dok blogwalking pula..memang pantang klik kat 1 blog, mula lah kaki ni melarat-larat jalan dari 1 rumah ke 1 rumah. Aiseh!.. OK, alkisahnya, ni aku nak taip entri yang dah lama aku nak taip, tapi baru ni menaipnya. Apa pasal baru hari buat entri […]

Read the full article →

NUFFNANG EARNING BUKAN LAGI RM 0.00

May 31, 2010

Hari ni sebenarnya aku agak penat. Huwaaa…bukan penat bekerja, eh. Aku hari ni sangat malas nak buat kerja. Asyik terlelap je kat tempat kerja. Dah geram asyik terlelap je, aku berdiri, buat kerja sambil diri. Tapi boleh terlelap juga. Astaghfirullahalazim…hampeh betul aku ni. So, balik kerja hari ni on time, ajak member pi makan mcd..ouw..best!. […]

Read the full article →

CONTEST CABUTAN BERTUAH RM50

May 29, 2010

Wow! Hadiah lumayan. Cabutan bertuah. Boleh dapat RM50 kalau bertuah. Aku memang rajin join cabutan bertuah, cuma mungkin belum cukup bertuah. Mana lah tahu kot kali ni ada rezeki, kan. InsyaAllah..kalau dah rezeki aku, tak ke mana..Hukhuk… Jom klik kat banner ni untuk join!. Syarat tersangat mudah dan dah ramai pun yang join. RM50 untuk […]

Read the full article →

FREE BLOGWALKING SOFTWARE

May 28, 2010

(Sila baca dengan nyanyian lagu iklan axion) Mari-mari semua dengar ini cerita… Aku nak habaq ada satu berita… Ada 1 software berguna… Untuk blogwalking memang baik punyer… Mari-mari klik sini untuk tahu apa softwarenya… Haaa..cepat2 join, terbuka untuk 50 orang jer… Thank you pakcik husen.. Tweet

Read the full article →

JOM REVIEW BLOG ARIED RIFKE

May 27, 2010

Uhhhh..hari ni aku teramat sangat lah mengantuknya kat tempat kerja. Padahal semalam tidur awal, pukul 11. Selalunya pukul 1.30 baru aku tidur. Tulah yang peliknya mata aku ni, bila tidur awal, ngantuk kat tempat kerja. Bila tidur lambat tak ngantuk pula. Adeh! Aku pun tak faham dalam erti kata yang sebenarnya. Jadi, masa anak buah […]

Read the full article →

KENAPA MESTI NAK GORES KERETA ORANG??

May 26, 2010

Uish…hari ni aku bad mood seharian kat tempat kerja. Habis orang sana sini aku marah. MArah bersebab, ya. Bukannya marah orang yang tak buat salah. Aku marah kat orang yang tak faham2 bahasa je. Awatnyer aku jadi bad mood + pemarah gila babas kat offis? Apa yang dah jadi? Pagi-pagi lagi aku dah memasamkan bin […]

Read the full article →

SUKA ITU HAPPY??

May 26, 2010

Wokey…laa ni aku nak jawab tag pula. Kali ni tag dari Eca. Si Eca ni ngelat tau. Dia kata tak kisah kalau bila-bila aku jawab tag ni, tapi bila aku tag dia, dia tunggu aku jawab tag dia dulu, baru dia nak jawab tag aku. Okeylah, memandangkan aku ni sememangnya baik hati dan tak nak […]

Read the full article →

TEMPAT MENARIK DI LANGKAWI (PART 7) ~ UNDERWATER WORLD (PART 3)

May 25, 2010

Ni antara fauna-fauna yang terdapat di Underwater World ni. Belut Zebra Eel Kuasa Allah, tiada tandingannya. Kun Fayakun!. Tempat lain yang kami lawati ialah Cable Car. Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Tweet

Read the full article →

TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY

May 24, 2010

Nak ni: Tapi kalau dapat ni lagi best! Ini: Ini: Ini: Ini: Dan ini: Menghasilkan ini: Taraaa!!!! Aku buat magik. Fabrik lain, tapi jadi beg lain. Ah? Tak magik ke? Ala…anggaplah ia magik, ya!..Aku cari fabrik yang serupa tak jumpalah… p/s: Cik As, bag2 hand made Cik As benar2 memukau la.. Tweet

Read the full article →

GIVEAWAY FLUSHIES

May 24, 2010

Ia comel! Comel comel comel! (gaya Upin Ipin). Sya pun nak juga. Boleh letak kat kereta. Giveaway ni selipar jepun Pink nak bagi. Tweet

Read the full article →