KALI PERTAMA MENANG TEMPAT PERTAMA DALAM CONTEST

KALI PERTAMA MENANG TEMPAT PERTAMA DALAM CONTEST

Alhamdulillah. Tu je yang mampu aku ucapkan tatkala membaca keputusan Contest review blog 2dayblogger.com. yang dikeluarkan oleh saudara Faisal. Terkejut!. Itulah reaksi pertama aku. Macam tak percaya pun ado. Hik2 ­čśÇ Aku mengetahui tentang contest ini pada hari kedua...
REVIEW BLOG 2DAYBLOGGER

REVIEW BLOG 2DAYBLOGGER

Sejarah aku dan 2Day Blogger.com Aku mula kenal dengan blog 2Day Blogger ni sejak awal tahun ni (2011). Kira agak baru jugalah aku berkenalan dengan blog ni. Kali pertama aku datang blog ni pun, aku dah jatuh cinta padanya. Sebab? Sebab blog ni punyai keistimewaan...
GAME CASTROL MAGNETIC DI FACEBOOK BEST.

GAME CASTROL MAGNETIC DI FACEBOOK BEST.

Baru-baru ni, ada game baru kat FB, game Castrol Magnatec. Dalam game ni mengkehendaki kita untuk mengisi piston dengan minyak Castrol seperti di rajah di bawah.     Game ni secara defaultnya akan detect muka kita kalau webcame kita active. Kalau tak aktif,...