SYAISYA.COM MENANG LAWAN SEO FIGHT DENGAN EYRIQAZZ.COM

SYAISYA.COM MENANG LAWAN SEO FIGHT DENGAN EYRIQAZZ.COM

Ehehe…tiba-tiba je aku terbaca pasal SEO fight and challenge di blog Puanbee. Puanbee fight dengan Cikgu Dahlia. Nak tahu resultnya siapa yang menang?. Klik sini. Masa baca komen-komen yang terdapat kat entri puanbee tu, tiba-tiba pula aku tersenyum-senyum,...
RAMAI DAH BERJAYA BUAT DUIT DENGAN CHURP CHURP

RAMAI DAH BERJAYA BUAT DUIT DENGAN CHURP CHURP

Cerita pasal churp churp ni, aku tengok ramai dah berjaya menjana pendapatan melaluinya. Dulu kalau tak silap aku, aku start dengar pasal churp churp ni sejak tahun lepas. Actually, awal juga lah aku join churp churp ni. Tapi tak pernah aktif pun. Hik2..Tak tahulah...
BEST KE BUAT DUIT DENGAN NUFFNANG? BILA BOLEH KAYA?

BEST KE BUAT DUIT DENGAN NUFFNANG? BILA BOLEH KAYA?

Pernah tak anda ditanya atau terjumpa dengan soalan di atas?. Soalan ni aku jumpa di dalam komen satu blog post tu. Tak ingat blog post kat blog yang mana satu. Tapi, aku sendiri pernah diajukan soalan tentang buat duit dengan blog ni (Nuffnang) oleh bukan blogger...
BLOG YANG BANYAK KEKURANGANNYA

BLOG YANG BANYAK KEKURANGANNYA

    Blog baru aku ni masih banyak kekurangannya. Entah mengapa aku agak kurang sikit mood nak adjust-adjust blog ni sejak berhosting sendiri. Blog ni pun dah semakin cacamarba. Kadang-kadang aku sendiri pun rasa apa je lah blog yang aku buat ni. Hik2..tapi...
EPISOD AKHIR MANTERA ANJASMORO TV3

EPISOD AKHIR MANTERA ANJASMORO TV3

  Drama Mantera Anjasmoro sebanyak 13 episod ini telah ditayangkan di TV3 sejak 3 Mac 2011, setiap Khamis, pukul 9.30 malam. Drama seram ini lebih banyak menampilkan adegan suspens dan permainan emosi berbanding paparan makhluk halus atau hantu secara terbuka....
CONTEST: DAFTAR IPANELONLINE & MENANG RM100

CONTEST: DAFTAR IPANELONLINE & MENANG RM100

  Aku nyaris terlupa untuk join contest ni. Nasib baiklah aku teringat tentang contest ni sebelum tarikh tutupnya, 31 Mei ni. Nama: Sya Isya email: syaisya5@gmail.com Hadiah untuk pemenang utama ialah RM 100. Jom lah join. Kot lah ada rezeki korang. Dan juga kot...