SINETRON CINTA MELODY|SINOPSIS, PELAKON, OST

SINETRON CINTA MELODY|SINOPSIS, PELAKON, OST

Sinetron Cinta Melody mulai ditayangkan 5 Mei 2011 di Astro Ria setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 6.30 petang. Drama sebanyak 36 episod ini memang menarik, best dan menyakitkan hati. Ahaks! Boleh diserang gangguan emosi tengok cerita ni sebab geram dekat mak cik dan...
OH TIDAK! BANDWITH DAH NAK HABIS!

OH TIDAK! BANDWITH DAH NAK HABIS!

Aduh! Lihatlah gambar yang tertera di atas. Bandwith aku dah warna merah dah tu. Hari ni baru 22 haribulan, tapi dah gunakan 89% dari bandwith bulanan yang dibenarkan. Setiap bulan aku hanya ada 10Gb sahaja bandwith. Ada lagi 8 hari ni untuk survive. Mampukah aku...
KALI PERTAMA MENANG TEMPAT PERTAMA DALAM CONTEST

KALI PERTAMA MENANG TEMPAT PERTAMA DALAM CONTEST

Alhamdulillah. Tu je yang mampu aku ucapkan tatkala membaca keputusan Contest review blog 2dayblogger.com. yang dikeluarkan oleh saudara Faisal. Terkejut!. Itulah reaksi pertama aku. Macam tak percaya pun ado. Hik2 😀 Aku mengetahui tentang contest ini pada hari kedua...