KENAPA MESTI NAK GORES KERETA ORANG??

May 26, 2010

Uish…hari ni aku bad mood seharian kat tempat kerja. Habis orang sana sini aku marah. MArah bersebab, ya. Bukannya marah orang yang tak buat salah. Aku marah kat orang yang tak faham2 bahasa je. Awatnyer aku jadi bad mood + pemarah gila babas kat offis? Apa yang dah jadi? Pagi-pagi lagi aku dah memasamkan bin […]

Read the full article →

SUKA ITU HAPPY??

May 26, 2010

Wokey…laa ni aku nak jawab tag pula. Kali ni tag dari Eca. Si Eca ni ngelat tau. Dia kata tak kisah kalau bila-bila aku jawab tag ni, tapi bila aku tag dia, dia tunggu aku jawab tag dia dulu, baru dia nak jawab tag aku. Okeylah, memandangkan aku ni sememangnya baik hati dan tak nak […]

Read the full article →

TEMPAT MENARIK DI LANGKAWI (PART 7) ~ UNDERWATER WORLD (PART 3)

May 25, 2010

Ni antara fauna-fauna yang terdapat di Underwater World ni. Belut Zebra Eel Kuasa Allah, tiada tandingannya. Kun Fayakun!. Tempat lain yang kami lawati ialah Cable Car. Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Tweet

Read the full article →

TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY

May 24, 2010

Nak ni: Tapi kalau dapat ni lagi best! Ini: Ini: Ini: Ini: Dan ini: Menghasilkan ini: Taraaa!!!! Aku buat magik. Fabrik lain, tapi jadi beg lain. Ah? Tak magik ke? Ala…anggaplah ia magik, ya!..Aku cari fabrik yang serupa tak jumpalah… p/s: Cik As, bag2 hand made Cik As benar2 memukau la.. Tweet

Read the full article →

GIVEAWAY FLUSHIES

May 24, 2010

Ia comel! Comel comel comel! (gaya Upin Ipin). Sya pun nak juga. Boleh letak kat kereta. Giveaway ni selipar jepun Pink nak bagi. Tweet

Read the full article →

BIDAS PEDAS LIDAS REVIEW IN

May 23, 2010

Salam, semua..OK, seperti yang telah aku janjikan pada IN awal bulan hari tu, aku akan meresponse kepada IN memandangkan dia telah mengreview blog aku ni. Kalau korang nak baca apa yang dia tulis, meh pakat ramai-ramai klik sini. Alkisahnya, kat sini aku nak bidas dengan pedas lidasnya apa yang IN tulis pasal blog aku ni. […]

Read the full article →

OUR MOMENT WITH NATURE CONTEST

May 23, 2010

Memandangkan aku ni memang suka join contest, jadi kali ni aku nak join contest yang dianjurkan oleh Ziq sempena anniversary blog dia yang ke 2 tahun. Wah! 2 tahun dah usia blog dia. Blog aku ni baby je lagi, baru 5 bulan.  Ni 1st time aku join contest yang berkonsepkan fotografi. Oleh kerana aku memang banyak sangat gambar dengan […]

Read the full article →

"S" UNTUK SAYANG SYA ISYA

May 21, 2010

Salam..tiba-tiiba je rasa nak jawab tag pula. Ni la 1st time aku jawab tag. Ada lagi tag-tag yang aku tak jawab lagi. Nantilah, karang-karang bila-bila rasa nak jawab, aku jawab lah,ya. So ni tag dari Fit…tajuk si Fit ni, memang gempaq. Aiseh, Fit..bila sebut F je, memang tu je ke yang Fit ingat? Ish ish ish…dahsyat […]

Read the full article →

1ST GIVEAWAY PUTRI-ROH

May 21, 2010

Ni 1st time Putri roh nak bagi giveaway dan 1st time jugalah aku join giveaway putri-roh ni. Syarat yang sangat mudah. Sepantas kilat aku join. Korang yang nak join, baik join cepat. Tarikh tutup lusa je tau. Jam 4.20 petang. Tweet

Read the full article →

SEMUA ORANG PUN ADA MASALAH

May 18, 2010

Masalah…aduhai..masalah… Masalah… .Kau datang dan pergi sesuka hati..Kau datang dan pergi tak tentu masa…Kau nak datang, kau datang..Kau nak pergi, kau pergi…Kau datang tanpa dipinta…Tapi kau takkan pergi tanpa disuruh… Masalah…Ketiadaan kau, jangan dicari…Kehadiran kau, tak boleh ditangisi.. Masalah…Tanpa kau, hidup kurang bererti…Tapi kehadiran kau, boleh buat kepala pusing begini… Masalah…ohhhhhhh…masalah… Masalah betul lah. Huhu… Tweet

Read the full article →