JOB DI RUMAH TIPU TAK BAYAR KOMISEN KE-3, 4, 5

job di rumah tipu tak bayar komisen ke 3 4 5

Job di rumah tipu, tak bayar komisen aku yang ke-3, 4 dan 5.

 

Waahhh… Job Di Rumah tipu? Job Di Rumah tak bayar komisen? Betul ke Job Di Rumah penipu?

 

Sebenarnya aku ada terima emel dari Job Di Rumah (JDR) beberapa minggu lepas yang mengatakan bahawa mereka tak dapat nak bayar komisen aku sebab aku tak update lagi personal information. Sebenarnya Job Di Rumah dah upgrade website dan sistem mereka, jadi untuk sistem baru ni aku lambat update informasi personal, so JDR tak dapatlah nak bayar komisen. Bukan mereka tak nak bayar. Boleh baca emel dari Job Di Rumah (sistem sekarang dipanggil agenaffiliate).

 

job di rumah tipu tak bayar komisen ke 3 4 5 JOB DI RUMAH TIPU TAK BAYAR KOMISEN KE 3, 4, 5

Lepas baca emel ni, sepantas kilat aku update personal information, terutama bahagian no akaun bank. Mestilah update cepat-cepat kan. Duit wooo, siapa tak nak, kan?.

Selepas je aku update no akaun, dalam sejam tu, terus dapat emel dari maybank yang menyatakan bahawa  RM 75 telah dipindahkan ke dalam akaun aku. Maksudnya ada 3 komisen aku yang pending sebab tak update informasi. Jadi dengan ini secara rasminya aku dah terima komisen ke-3, ke-4 dan k3-5 dari Job Di Rumah.

komisen ke 3 4 5 job di rumah JOB DI RUMAH TIPU TAK BAYAR KOMISEN KE 3, 4, 5

Job Di Rumah tipu?. Ish, memang tak lah. Setakat ni memang JDR tak pernah gagal bayar komisen kepada aku. Rakan-rakan lain pun ramai yang dah dapat komisen dari JDR ni. Ada yang dah dapat komisen yang ke 89. Fuuuhhhh.. Dahsyat kawan-kawan aku ni.

Aku mungkin tak berapa concentrate sangat dengan Job Di Rumah  ni, sebab tu lah komisen aku tak banyak masuk. Kalau rajin, memang lagi masyuk lah. Man Jadda Wa Jada lah kan.

Dengan tarif elektrif yang makin naik, kadar interest bank pun akan turut naik, jadi bagi aku, buat kerja di rumah part time adalah satu langkah yang dapat mengurangkan tekanan tak cukup duit akibat keperluan hidup yang semakin mahal sekarang ni. Banyak jawatan  kosong  kerja di rumah yang ditawarkan oleh Job Di Rumah ni. Kerja-kerjanya pun mudah seperti kerja data entry yang sememangnya boleh dilakukan hanya dari rumah.

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang Job Di Rumah ni, boleh rujuk pada artikel ini –> Kerja Di Rumah – Trend Kerja Part time Masa Kini

Jika anda tengah cari peluang  kerja di rumah dan nak tambah pendapatan sampingan, boleh lah join Job Di Rumah ni. Klik je link ini ini untuk mendaftar –> http://syaisya.com/JobDiRumah

10 comments

RANDOM GIVEAWAY RM50 TUNAI OLEH HASRULHASSAN.COM

random giveaway rm50 percuma hasrulhassan

random giveaway rm50 percuma hasrulhassan RANDOM GIVEAWAY RM50 TUNAI OLEH HASRULHASSAN.COM

Dah lama juga tak join Giveaway ni. Baru-baru ni join Contest Ephyra, Alhamdulillah, berjaya menempatkan diri sebagagai Top 10 untuk masuk ke fasa berikutnya. Kali ni nak cuba nasib kat Giveaway yang blogger otai Hasrul Hassan anjurkan pula.

Mana tahu kot rezeki aku dapat RM 50 ni kan. Syarat nak join pun simple je. 3 je langkah yang perlu dibuat iaitu buat entri Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM, subscribe RSS feed blog hasrulhassan.com dan like page hasrulhassan. Dah tu je. Lepas dah siap entri dan dah buat semua 3 langkah ni, submit penyertaan di borang yang disediakan di entri ini >> Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM <

Hadiah ditentukan secara random. Dah nama pun random giveaway kan. GA ini diadakan sebab saudara Hasrul Hassan ni nak berkongsi rezeki yang diterima. Mudah-mudahan rezeki saudara Hasrul semakin dimurahkan. icon biggrin RANDOM GIVEAWAY RM50 TUNAI OLEH HASRULHASSAN.COM

0 comments

KOMISEN KE-2 JOB DI RUMAH

komisen ke 2 job di rumah

Alhamdulillah, hari ni aku berpeluang untuk update ringkas tentang Komisen Ke-2 Job Di Rumah yang aku terima bulan September lalu. Hehe… baru nak buat entri. Buat masa sekarang ni aku giat membaiki prestasi blog ini. Jadi, kurang sikit masa diperuntukkan untuk buat entri.

Selepas komisen pertama dari program Job Di Rumah ni, komisen ke-2 pula menyusul :

 

komisen ke 2 job di rumah KOMISEN KE 2 JOB DI RUMAH

RM20 yang diterima boleh membuatkan aku tersenyum. Siapa tak suka dapat duit, kan. Walau berapa pun amount, kecil atau besar, ia tetap duit dan ia berharga. Duduk kat rumah je dapat duit, mestilah suka, kan. Siapa nak kasi?.

Setakat ni aku berpuas hati dengan Program Job Di Rumah ni. Ia memberi peluang untuk kita menjana pendapatan sampingan hanya dari rumah. Bukan aku je yang dah dapat komisen. Ramai yang dah dapat komisen dari Job Di Rumah ni.

Pengalaman buat kerja dari rumah memang seronok. Kalau nak duit dari rumah, boleh lah join Program Job Di Rumah ni. Klik je link ini –> http://syaisya.com/JobDiRumah

7 comments

SENARAI PEMENANG PERTANDINGAN MENULIS SURAT 1 MALAYSIA 2013

senarai pemenang pertandingan menulis surat 1 malaysia 2013

Masa buka website skmm.gov.my tadi, ternampak senarai pemenang Pertandingan Menulis Surat 1 Malaysia 2013. Owh, senarai pemenang dah diumumkan rupanya. Bila diumumkan tu, tak tahu pula aku.

Jadi, kepada semua peserta Pertandingan Menulis Surat 1 Malaysia 2013 ni, boleh lah tengok senarai pemenang di bawah ni. Yang bukan peserta boleh juga tengok, kot kot ada nama orang yang dikenali ke kan, kalau dia menang duit, boleh lah minta dia belanja makan. Kalau tak nampak tulisan kecil sangat, klik je gambar ni.

senarai pemenang pertandingan menulis surat 1 malaysia 2013 SENARAI PEMENANG PERTANDINGAN MENULIS SURAT 1 MALAYSIA 2013

Ok, dah tengok senarai pemenang Pertandingan Menulis Surat 1 Malaysia 2013 ni?. Ada tak nama korang atau orang yang dikenali?. Untuk yang menang, tahniah Sya Isya ucapkan!. Untuk peserta yang tak menang, jangan terlalu kecewa. Adat bertanding, ada menang ada kalah. Cuba lagi tahun hadapan. ^_^

Kongsi info ini dengan rakan-rakan anda yang lain di FB dengan menekan butang like di bawah ini.

4 comments

TIPS RUMAH TANGGA BAHAGIA | SALING MENGHARAP REDHA ILAHI

TIP RUMAH TANGGA BAHAGIA SALING MENGHARAP REDHA ILAHI

TIP RUMAH TANGGA BAHAGIA SALING MENGHARAP REDHA ILAHI TIPS RUMAH TANGGA BAHAGIA | SALING MENGHARAP REDHA ILAHI

Walaupun belum berkahwin lagi, tapi itu tak bermakna aku tak boleh nak buat entri Tips Rumah Tangga Bahagia. Bukan apa, sebelum kahwin lagi pun dah perlu cari ilmu-ilmu rumah tangga. Untuk ilmu rumah tangga ni, aku suka dengar ceramah Ustaz Kazim Elias. Ustaz ni kelakar, dan senario-senario yang beliau sebut bukanlah rekaan semata-mata. Tetapi memang berlaku di dunia nyata ini.

Alam rumah tangga pastinya banyak cabaran. Tidak sentiasa indah. Tapi tidak juga sentiasa suram muram. Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri. Untuk dua jiwa yang mempunyai jasad yang berlainan, tetapi ingin bersatu hati, pastinya kadang-kala tidak menari rentak yang sama. Ketika suami sedang ‘rock’ isteri pula ‘sentimental. Ketiga suami sedang ‘tango’, isteri pula ‘salsa’.

Seperti mana bukan mudah untuk mendirikan rumah tangga, banyak prosedur yang perlu diikut, banyak borang perlu ditandatangan, begitu juga lah dalam hal mengemudikan hal ehwal rumah tangga. Tolak ansur, sabar, memahami antara satu sama lain, saling memberi dan menerima adalah antara tonggak utama dalam menjamin rumah tangga yang bahagia.

Susah senang bersama, berhujan bersama, melihat pelangi juga bersama-sama. Barulah boleh sehati sejiwa seiya sekata. Kadang-kadang kalau angin kus kus pasangan datang, tu biasalah. Tension kot.

Tapi paling utama ialah kedua-dua suami isteri, perlulah sama-sama mengharapkan keredhaan Allah. Berusaha bersama-sama ke arah itu. InsyaAllah, rumah tangga akan diberkati, dilimpahi dengan rahmat Ilahi. Si isteri bercita-cita untuk menjadi bidadari di syurga untuk suami, suami pula bercita-cita untuk menjadi bidadara di syurga untuk isteri. Alagkah indahnya. ^_^

Sekian sahaja Tips Rumah Tangga Bahagia dari seorang blogger wanita berdasarkan teori dan pemerhatian. Praktikalnya,belum lagi. InsyaAllah, bila tiba saatnya, suatu hari nanti…. icon smile TIPS RUMAH TANGGA BAHAGIA | SALING MENGHARAP REDHA ILAHI

p/s: Suami isteri bukan untuk dimiliki!

2 comments

SISTEM JUALAN PRO (SJP) MONEY GAME? SCAM?

sistem jualan pro bukan program money game Scam
sistem jualan pro bukan program money game Scam  SISTEM JUALAN PRO (SJP) MONEY GAME? SCAM?

Sistem Jualan Pro

Pakej Sistem Jualan Pro (SJP) ini mungkin dilihat semata-mata begini “Anda bayar RM247, dan anda boleh promote SJP dan dapat komisyen RM100 bila ada orang join SJP melalui anda. Dan anda akan dapat bonus komisyen RM50 untuk tier-2. Seterusnya ahli di bawah anda akan buat perkara yang sama, dan begitulah seterusnya.”

Bukan begitu sebenarnya.

JIKA inilah yang Sistem Jualan Pro tawarkan, sebenarnya Sistem Jualan Pro tidak ada bezanya dengan program “Money Game” di luar sana. Nauzubillah. Minta dijauhkan.

Ok, saya nak anda faham ini..

1. SJP merupakan satu pakej yang menghimpunkan produk-produk terbaik & berkualiti yang boleh dijadikan rujukan oleh setiap ahli SJP untuk memulakan perniagaan melalui internet. Anda boleh rujuk pakej produk eksklusif, pakej reseller, & pakej SMS yang disediakan di ruangan membership. Jika anda memahami ilmu-ilmu yang ada dalam setiap pakej ini, saya amat yakin anda pastinya boleh menjual dengan cara PRO. Inilah konsep sebenar Sistem Jualan Pro. Anda menjual dengan ilmu & strategi PRO.

Kalau Sistem Jualan Pro bukan Scam, Kenapa Perlu Bayar Untuk Dapatkan dan Promosikan Sistem Jualan Pro?

 

2. Untuk menjadi ahli SJP, saya perlu letakkan bayaran RM247 sebagai komitmen untuk semua ahli SJP. Kerana saya yakin, orang akan lebih mudah berjaya apabila ada komitmen terhadap diri mereka. Jika ada yang rasakan RM247 tu terlalu mahal, saya minta maaf… Kerana itulah harga yang ‘reasonable’ buat masa ini. Jika anda ada matlamat yang jelas, fokus yang betul, anda boleh cover semula RM247 dalam tempoh yang singkat. Dan ianya terbukti, dah ada ahli SJP yang berjaya mencapai RM5000+ dalam tempoh 2 minggu sahaja. Jika beliau boleh lakukan, takda alasan yang anda juga tidak boleh lakukan, kerana beliau juga mendapat akses yang sama seperti ahli SJP yang lain. Tinggal lagi tindakan bagaimana yang anda perlu lakukan, sama ada tindakan biasa-biasa atau luar biasa.

sistem jualan pro program money game Scam penipu SISTEM JUALAN PRO (SJP) MONEY GAME? SCAM?

Kisah benar pelajar berjaya menjana RM 7k dalam masa 3 minggu dengan Sistem Jualan Pro

3. Jika anda lihat keseluruhan pakej yang ada diberikan di dalam membership, anda akan lihat potensi pendapatan anda lebih jauh berbanding apa yang saya nyatakan di dalam website. Anda bukan sahaja boleh capai RM20,000 bahkan jauh daripada itu. Saya telah sediakan pelbagai jenis produk reseller, yang anda boleh jual semula. Inilah antara lubuk pendapatan yang lebih besar yang anda boleh capai. Namun, apa yang penting anda tidak boleh tergesa-gesa & gelojoh. Sebab ini punca ramai yang gagal dalam bisnes.

Kursus Affiliate Rahman Basri Bonus Istimewa Sistem Jualan Pro SISTEM JUALAN PRO (SJP) MONEY GAME? SCAM?

Video Tutorial Lengkap Kursus Affiliate A-Z diterima sebagai Bonus Istimewa Sistem Jualan Pro

4. Pakej Tutorial SMS. Ini juga salah satu strategi pemasaran terkini yang saya sendiri telah gunakan dan berjaya close ribuan ringgit melaluinya. Ramai orang tanya, macam mana saya automasikan SMS saya? Apa skrip SMS yang boleh menghasilkan jualan? Semuanya saya ada terangkan dalam Pakej tutorial SMS ini. Peserta bengkel saya yang membayar lebih RM500 untuk hadir ke bengkel saya sebelum ini juga terbukti berjaya close sales kurang dalam 24 jam selepas gunakan strategi SMS marketing yang saya dedahkan dalam pakej ini. Jadi, sebagai ahli SJP, ini kelebihan anda, anda dapat tahu strategi pemasaran SMS cara PRO dengan pelaburan RM247 sekali seumur hidup anda.

sistem sms jualan rahman basri sistem jualan pro menipu SISTEM JUALAN PRO (SJP) MONEY GAME? SCAM?

Sistem SMS Jualan, satu lagi bonus yang terdapat dalam Sistem Jualan Pro

5. Memang Sistem Jualan Pro direka khas untuk memberikan komisyen sehingga 2-tier, namun SJP bukanlah semata-mata “sistem affiliate 2-tier”. Idea asal saya setup sistem ini adalah untuk memudahkan setiap orang baru/lama untuk menjana pendapatan melalui internet. RM1, RM2, RM50, RM100. Ini adalah sebagai starting untuk anda. Di mana, saya tahu ramai orang yang tidak ada pengetahuan tentang perkara teknikal website, sistem follow up, dan seumpamanya. Jadi saya sediakan satu sistem yang menjalankan tugas itu untuk anda. Anda hanya perlu fokus kepada PROMOSI / PEMASARAN sahaja.

6. Persoalannya? Bagaimana untuk lakukan pemasaran?

Jawapannya ada di dalam setiap produk yang saya pakejkan di dalam Sistem Jualan Pro ini.

- Video Kursus Affiliate

- Ebook Split Affiliate

- Video Casestudy

- Video Cara Kumpul List

- FB Marketing

- Email Marketing

Dan banyak lagi… Hampir semuanya ada di dalam pakej produk yang telah saya rangkumkan di dalam Sistem Jualan Pro ini. Jika saya jualkan secara berasingan semuanya, harganya boleh mencecah ribuan ringgit. Namun, istimewa untuk ahli SJP, anda hanya perlu bayar RM247 sekali seumur hidup dan anda bebas untuk memiliki ilmu tersebut.

Akhir kata, saya mohon maaf atas jika ada kekurangan pada sistem ini, Insyaallah dari semasa ke semasa saya akan lakukan penambahbaikan agar setiap ahli SJP akan mendapat manfaat melaluinya.

Ikhlas,

Rahman Basri

Sahabat Pemasaran Anda

Founder, Sistem Jualan Pro

Itulah dia, penjelasan dari pengasas Sistem Jualan Pro ini.

Pendapat Aku Tentang Sistem Jualan Pro (Review)

Sebenarnya, apa yang beliau terangkan di atas, itulah juga pandangan aku ketika mula-mula aku download satu persatu video tutorial dan ebook yang diberikan sebagai bonus dengan hanya membayar RM 247.

Pada aku, harga yang aku bayar ini sebenarnya tidak mahal. Bukan kerana aku kaya, aku banyak duit. Tetapi, aku nilaikan ilmu-ilmu pemasaran yang ada dalam pakej Sistem Jualan Pro ni, memang lebih dari RM 247. Sebab tu bagi aku ia tidak mahal.

Aku membeli Sistem Jualan Pro ini kerana aku nampak potensi yang ada dalam sistem ini. Kerana sistem ini telah lengkap dengan squeeze page, surat jualan, sistem autoresponder, emel dan sebagainya. Apa yang aku perlu buat hanyalah promosi. Ia jauh lebih menjimatkan masa dan tenaga berbanding dengan nak set up semua sistem satu persatu, kumpul list yang pastinya makan masa sebelum boleh berjaya menghasilkan jualan.

Aku bukan omong kosong. Tetapi aku cakap begini sebab sebelum ni aku pernah cuba untuk buat sistem autoresponder aku sendiri, tapi tersangkut di tengah jalan.  Pening juga lah, sebab banyak sangat benda nak kena set up.

Apabila aku tengok semuanya dah tersedia dalam Sistem Jualan Pro ini, tanpa toleh kiri kanan, aku membelinya. Menyesal?. Tidak sama sekali, kerana teknik-teknik yang diajarkan dalam pakej bonus Sistem Jualan Pro ni aku boleh gunakan juga untuk jualan produk fizikal aku yang lain.

Sambil menyelam sambil minum air kerana ilmu pemasaran ini sangat berguna kerana ia bersifat universal. Boleh diguna pakai untuk apa-apa produk pun.

Sistem Jualan Pro (SJP) Money Game?. Tidak sama sekali.

Sistem Jualan Pro Scam? Lagi lah bukan!. Aku sendiri dah berjaya mendapatkan komisen beberapa kali. Boleh baca entri >>> Komisen Pertama dan Kedua Sistem Jualan Pro <<< ini.

Jika anda nak belajar ilmu pemasaran, nak produk anda laris dipasaran, saya amat menggalakkan agar anda dapatkan Sistem Jualan Pro ini kerana ilmu pemasaran yang terkandung dalam Sistem Jualan Pro ini sangat lengkap dan ditunjukkan step by step. Kalau nak beli satu-satu ebook atau video tutorial lagi mahal, tetapi untuk SJP ini, anda hanya perlu laburkan RM 247 sahaja dan anda boleh menggunakan ilmu dan sistem ini seumur hidup.

Money Back Warranty Sistem Jualan Pro

Jika tak puas hati, pengasas Sistem Jualan Pro ini menjaminkan money back warranty selama setahun. Jika selama setahun ini, satu sen pun ada tak dapat hasilkan dari Sistem Jualan Pro ini, anda boleh tuntut refund daripada Rahman Basri.

jaminan sistem jualan pro warranty SISTEM JUALAN PRO (SJP) MONEY GAME? SCAM?

Klik link ini untuk mendapatkan ilmu-ilmu berharga dalam Sistem Jualan Pro >>> http://bit.ly/SistemJualanProRB

butang tempah sekarang SISTEM JUALAN PRO (SJP) MONEY GAME? SCAM?

2 comments