EPHYRA IDAMAN SAYA

EPHYRA IDAMAN SAYA

EPHYRA IDAMAN SAYA EPHYRA IDAMAN SAYA

Ephyra oh Ephyra… idaman saya. Ops! Aku bukan lesbian ya. Aku perempuan tulen. Hehe… Nama macam nama perempuan dah kan, Ephyra ni. Tapi Ephyra ni bukan seorang perempuan, tetapi sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet. Dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato). Bahan-bahan ini tugasnya merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi seri dan kesihatan dalaman dan luaran.

First time aku tahu pasal Ephyra ni ketika blogwalking ke blog salah seorang sifu aku dalam dunia blogging ni. Siapa lagi kalau bukan GTO. Entri bertajuk Apa Itu Ephyra menggamit rasa ingin tahu aku. Paling aku teruja nak baca sebab Bro Eyriqazz ni lelaki. Hik hik… selalu baca review perempuan je kan, kali ni baca review lelaki pula. Lelaki pun nak muka bersih dan awet muda juga tau. Ingat perempuan je ke nak cantik?.

Produk-produk kecantikan dan juga pelangsingan memang laris di pasaran tak kiralah untuk lelaki ke atau untuk perempuan. Ephyra ni, lelaki dan perempuan pun boleh minum. Itu antara keistimewaan Ephyra.

paket Ephyra Idaman Saya EPHYRA IDAMAN SAYA

Paket Ephyra. Hanya tuangkan dalam shaker, campur dengan air dan minum. Mudah je!

Banyak sangat produk kolagen di pasaran sekarang ni, kan?. Jadi, apa beza Ephyra dengan kolagen yang lain?

Apa beza EPHYRA dengan collagen lain?:

  • EPHYRA menggunakan kolagen ikan laut dalam jenis “white fish” yang hidup di laut dalam. Sebab ikan dekat perairan laut dalam ni bebas pencemaran.

(Bukan sebarangan ikan yang mudah didapati di pasar seperti ikan tilapia, ikan keli , atau ikan siakap tauuuu…)

  • EPHYRA menggunakan kolagen yang terhidrolisis. Kolagen terhidrolisis tu terdiri daripada pecahan asid amino yang kecil, yang mudah diserap oleh badan.

 

  • Kolagen dalam Ephyra mudah diserap – part ni yang paling penting. Tau tak kenapa ramai ambil kolagen tapi lambat nampak kesan? Sebab berat molekul kolagen yang tinggi, so badan susah nak serap. Berat molekul kolagen sesuatu brand tu diukur dalam unit DALTON (Da). Ia bukanlah tentang berapa banyak kandungan kolagen, tetapi saiz protein tersebut. Semakin cepat diserap, semakin cepatlah nampak kesan pada badan.

 

  • Fakta penting : Berat molekul collagen Ephyra = kurang dari 1500Dalton (sangat mudah diserap oleh badan). Sebab itu dengan minum EPHYRA kita dah boleh nampak kesan seawal 7 hari. Most kolagen di pasaran sekarang 3-4 kotak pengambilan baru nampak kesan.

 

  • Kandungan kolagen EPHYRA cukup untuk keperluan badan. Badan manusia tidak memerlukan kuantiti kolagen yang banyak untuk sekali ambil tetapi amount yang sedikit dan berterusan. Hati-hati ya kawan-kawan, Lebihan kolagen yang diambil boleh membebankan buah pinggang! Akibatnya, boleh menyebabkan buah pinggang gagal berfungsi.

 

  • Rasa EPHYRA paling sedap di pasaran, diakui ribuan pengguna EPHYRA.
rasa ephyra kolagen EPHYRA IDAMAN SAYA
Rasa Ephyra memang sedap. Kredit : http://nafnaf9091.blogspot.com

 

selalunya supplement-supplement ni tak berapa nak sedap. pahit la, payau la, hanyir la tapiiiii seriussss, ephyra sedap gileeee. nak cakap rasa macam air oren twisster pon ada, macam chewing gum pon ada, macam ubat gigi kanak-kanak pon ada. yang pasti sedapppp okkk. gerentiii tekak korang boleh terima sebab aku rasa, tekak aku paaaling teruk kalau makanan atau minuman tu pahit macam sayurrr :p semua jenis sayur tekak aku memang tak boleh telan. icon smile EPHYRA IDAMAN SAYA       ~ NadiaFarahida.com

 

Jom, kita tengok video ni dulu… Apa kata mereka tentang keistimewaan Ephyra:

Kenapa aku teringin untuk mencuba Ephyra?

Apabila aku tengok hasil selepas Eyriqazz meminum Ephyra, memang ada rasa teruja juga lah nak mendapatkan produk ni. Muka aku ni pun masih ada bekas-bekas jerawat lagi cuma tak terlalu ketara. Tepek dengan bedak arab, mak cik aku kata kulit aku putih mulus… Auwww! Hakikatnya tak ada lah mulus nya pun. Lubang-lubang sikit kesan jajahan jerawat yang bermaharajalela satu ketika dulu.

Ephyra Eyriqazz GTO EPHYRA IDAMAN SAYA

Sebelum dan selepas minum Ephyra

 

Ok, ni muka Eyriqazz. Jelas nampak ketara sebelum dan selepas minum Ephyra ni, kan?. Kata Eyriqazz lagi,

Alhamdulillah, masalah jerawat lama dan bintik-bintik hitam semakin berkurangan. Muka pun rasa lebih tegang. Rasa macam 2-3 tahun lebih muda.

Blogger lelaki popular ni pula cakap :

Secara jujur aku cakap .. perubahan ketara pada wajah .. Bukanlah jadi ‘ kacak tak hengat punya ‘ tapi terasa tegang dan lembut jer .. Parut jerawat dan bintik hitam pun hilang .

Mestilah aku nak cuba Ephyra ni juga kan. Belum cuba belum tahu. Manalah tahu nanti hasilnya positif. ^_^ Hilang semua kesan parut jerawat kat muka aku ni.

Kelebihan lain Ephyra

 

kelebihan Ephyra Kolagen EPHYRA IDAMAN SAYA

Kelebihan Ephyra

Ephyra ni bukan sahaja untuk mencantikkan lagi kulit wajah, tetapi mempunyai banyak lagi kelebihan lain. Antaranya :

Energy booster ~ Ramai yg beritahu, lepas minum EPHYRA kurang sangat2 rasa penat.

Rambut kurang gugur.~ Kuatkan akar rambut, malah rambut baru banyak tumbuh. Mmg betul pun sebab collagen kan stimulate hair growth.

Sistem pembuangan jadi lawas.~ bantu utk kawal berat badan. Ramai pengguna yang turun berat badan selepas minum EPHYRA

Kuku jadi cantik dan bersinar. ~rawat masalah kuku mudah patah

Cracked heel berkurang.~ tiada lagi masalah tumit merekah & kering

Lingkaran hitam bawah mata berkurang. ~ lebih sekata tona kulit

Mengurangkan sakit radang & sendi lutut ~ Ramai yang sakit lutut minum EPHYRA dalam sebulan mmg dah nampak kesan, utk golongan tua, dah boleh berjalan laju & tunaikan solat dgn mudah.

Tak percaya? Cer baca ni :

Selain itu, apa yang saya perasan selama sebulan menggunakan Ephyra ini :

1) Lebih bertenaga – Pagi-pagi kadang2 terlupa breakfast. Dengan ephyra ni, minum dan masih boleh bertahan until lunch. Aksi di “Malam” hari pun lebih bertenaga. Hehehe….
2) Lebih Mudah Buat Air Besar – Lawas dan memang selesa
3) Muka semakin kurang berminyak
4) Rasa makin sihat. Lepasni dah boleh dah start balik kembali ke “gym” dan cuba untuk kurangkan berat badan.  ~Eyriqazz.com

Apa lagi kelebihan Ephyra?

 

EPHYRA ialah skin supplement, (minuman tambahan utk kecantikan kulit), tetapi bukan kulit sahaja yang akan dapat manfaat. Bahagian yang lain pun dapat manfaatnya. Antara lain manfaat yang menarik perhatian aku ialah Ephyra ni boleh mengurangkan rambut gugur.

testimoni ephyra EPHYRA IDAMAN SAYA

Kesan Ephyra terhadap Puan Shila >> http://shilashower.blogspot.com/2012/08/ephyra-in-house.html

Selamat ke  minum Ephyra ni?. Tak bahaya ke?

Ok, yang paling penting, Ephyra ni HALAL dan selamat untuk diminum. Meh tengok sijil KKM dan sijil yang dikeluarkan oleh JAKIM.

sijil jakim dan halal ephyra EPHYRA IDAMAN SAYA

 

Holaa… Ephyra ni baik untuk kesihatan dan juga untuk menambahkan tenaga!. Must try ni. Aku ada masalah rambut gugur yang kronik… Oh oh oh… Tak sanggup tengok rambut-rambut yang keguguran layu tak bermaya. Sedih betul. Lama-lama nanti botak pula aku. icon sad EPHYRA IDAMAN SAYA

Ok, aku nak dapatkan Ephyra ni. Kalau dapat FREE lagi best, kan ^_^.

Untuk pembelian dan maklumat lanjut, boleh layari :

1) Website official – www.oceanlife2u.com

2) Facebook- www.facebook.com/oceanlife2u

3) Instagram- ephyra2u

4) Meh tengok apa kata mereka yang dah minum Ephyra ni – Youtube Ephyra

” Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com ”

10 comments

KOMISEN PERTAMA DAN KEDUA SISTEM JUALAN PRO

komisen pertama dan kedua sistem jualan pro rahman basri

KOMISEN PERTAMA DAN KEDUA SISTEM JUALAN PRO

Sebelum ni aku ada bercerita tentang Sistem Jualan Pro di blog ini. Alhamdulillah, kali pertama membuat promosi dah dapat komisen pertama dan komisen kedua dari Sistem Jualan Pro ini. Hanya dengan menggunakan teknik simple yang diajarkan oleh pemilik produk ini iaitu Tuan Rahman Basri.

Nilainya mungkin kecil tapi ia satu permulaan yang baik untuk aku. Perjalan beribu batu bermula dengan langkah pertama. Maka, komisen yang aku terima ini juga sebagai langkah pertama, pembuka tirai. icon smile KOMISEN PERTAMA DAN KEDUA SISTEM JUALAN PRO

komisen pertama dan kedua sistem jualan pro rahman basri KOMISEN PERTAMA DAN KEDUA SISTEM JUALAN PRO

Komisen pertama dan kedua Sistem Jualan Pro Rahman Basri

Melalui Sistem Jualan Pro ini, Rahman Basri bukan hanya menghasilkan produk ini, tetapi beliau juga membantu para affiliaternya dengan mengajar bagaimana untuk menjadi seorang pakar affiliate. Beliau mengajar step by step.

Kelebihan Sistem Jualan Pro ini, bukan sahaja mendapat satu sistem yang lengkap dengan autoresponder, malah terdapat video tutorial Kursus Affiliate yang bernilai RM 100. Tapi aku dapat FREE je. Memang pulun habis lah tengok video ni. Complete set untuk ilmu-ilmu yang perlu ada oleh seorang affiliater. Lain-lain video dan ebook free aku dah pernah ceritakan dalam entri sebelum ini >>> PELUANG BUAT DUIT DENGAN AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL <<<

Semestinya komisen pertama yang diterima menjadi kenangan manis buat seorang affiliater. Walau ni bukan komisen pertama aku dalam affiliate, tapi ini adalah komisen pertama aku untuk Sistem Jualan Pro ini. Ia bukan program affiliate seperti biasa yang aku join.

Erk.. betul ke ni?. Bukan Scam ???

jaminan sistem jualan pro warranty KOMISEN PERTAMA DAN KEDUA SISTEM JUALAN PRO

Jaminan Sistem Jualan Pro

Jaminan 12 bulan diberikan. Jika anda tak puas hati dan rasa pakej Jualan Pro ni hampeh, tak membantu anda menjana pendapatan langsung, anda boleh meminta wang anda dikembalikan semula. Setahun tu warranty yang diberikan. Bersamaan dengan 365 hari!.

Nak join?. Boleh lah klik link ini >>> http://syaisya.com/SistemJualanPro ^_^

p/s: Sistem Jualan Pro bukan penipu, bukan scam, bukan Skim Cepat Kaya dan juga bukan MLM. Ia adalah program affiliate.

6 comments

SISTEM JUALAN PRO – RAHSIA PENDAPATAN RM100 – RM500 SEHARI

Sistem Jualan Pro – Rahsia Pendapatan RM 100 – RM 500 Sehari

 

Mahu tak jika RM 100 – RM500 ke akaun anda setiap hari seperti result di bawah:

 

komisen jualan pro rahman basri idea bisnes dari rumah SISTEM JUALAN PRO – RAHSIA PENDAPATAN RM100   RM500 SEHARI

Komisen yang diterima oleh salah seorang afiliater dalam masa tak sampai seminggu

Untuk mendapatkan pendapatan seperti di atas, ada step yang perlu dilakukan. Bagaimana caranya?. Kita belajar daripada orang yang telah berjaya. Tiru orang yang telah berjaya adalah salah satu cara untuk berjaya dengan cepat.

Untuk itu, saya memilih Rahman Basri untuk menjadi sifu saya dan mendapatkan bimbingan direct dari beliau. Beliau akan ajar anda apa step tersebut melalui group support jika anda take action hari ini.

Jangan risau kali ini anda tidak akan keseorangan jika anda bersama-sama dengan saya dan geng-geng SJP yang lain. Ramai yang newbie di sana dan dah berjaya mendapatkan komisen pertama walaupun tak pernah tahu tentang apa itu affiliate.

komisen pertama affiliate sistem jualan pro1 SISTEM JUALAN PRO – RAHSIA PENDAPATAN RM100   RM500 SEHARI

Komisen pertama bermula dengan langkah pertama seorang newbie

Ini bukan kata-kata manis dari saya supaya anda join. Saya serius nak beri peluang pada anda bagaimana anda boleh jana pendapatan secara online.

Jadi buat keputusan sekarang.

Sertai saya dan rakan-rakan yang lain dengan klik:

butang tempah sekarang SISTEM JUALAN PRO – RAHSIA PENDAPATAN RM100   RM500 SEHARI

3 comments

PELUANG BUAT DUIT DENGAN PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL

peluang buat duit dengan affiliate komisen 2 level jualan pro
peluang buat duit dengan affiliate komisen 2 level PELUANG BUAT DUIT DENGAN PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL

Buat duit dengan affiliate

Buat Duit Dengan Program Affiliate Paling Best 2013

Hari ni aku nak kongsi dengan rakan-rakan blogger dan juga pembaca blog syaisya.com tentang peluang buat duit dengan program affiliate yang sangat best sebab boleh dapat komisen sehingga 2 level. Komisen 2 level bermaksud, bukan setakat dapat komisen hasil jualan sendiri, tapi dapat juga komisen hasil dari jualan orang yang beli sistem ini dari anda.

Berapa banyak komisen boleh dapat?. Meh tengok komisen yang akan diterima ni:

komisen affiliate 2 level jualan pro rahman basri PELUANG BUAT DUIT DENGAN PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL

Haa… lumayan, kan?. Tak nak ke?.

Selain itu, dalam Pakej Jualan Pro ini, Rahman Basri juga menambah 2 lagi cabang pendapatan yang sangat mudah untuk diperolehi iaitu :

komisen cd pm3 idea bisnes dari rumah rahman basri PELUANG BUAT DUIT DENGAN PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL

Ini bermakna ada dua cabang pendapatan dalam Sistem Jualan Pro ini iaitu :

1. Sistem Jualan Pro (Lengkap dengan replika web dan sistem autoresponder dan pelbagai video dan ebook affiliate)

2. CD MP3 Idea Bisne Dari Rumah

 

Ini adalah antara pendapatan sampingan dari rumah yang berjaya di jana oleh salah seorang pengguna Sistem Jualan Pro :

komisen jualan pro rahman basri idea bisnes dari rumah PELUANG BUAT DUIT DENGAN PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL

Komisen yang diterima oleh salah seorang afiliater dalam masa tak sampai seminggu

Apa rahsia diorang ni buat duit dengan affiliate boleh dapat komisen banyak macam ni dalam masa yang singkat?.

 

Berdasarkan pengalaman dan pengamatan Sifu Internet Marketing, Rahman Basri, beliau mendapati senjata utama dalam kejayaan seseorang ahli affiliate ialah mempunyai senarai List yang ramai dan targeted, yang mampu menghasilkan jualan. Jika anda nak tahu, list ialah mereka yang berminat dengan produk yang anda tawarkan.

Jika anda hendak buat duit di internet, tidak kira apa juga produk yang anda jual anda mestilah mempunyai laman web yang membina list secara automatik! List yang aktif dan tidak sabar menerima maklumat daripada anda! ~ Rahman Basri

Tetapi, untuk mendapatkan senarai list yang banyak, ia bukanlah kerja mudah. Banyak benda kena set up dan pastinya memakan masa yang lama untuk mendapat list yang aktif. Memang payah untuk orang yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia affiliate untuk mempunyai list yang banyak dan targeted ini.

Sebab itulah, Rahman Basri menyediakan satu sistem yang bukan sahaja mampu membina list, malah sistem ini berjaya menjana pendapatan yang diluar dugaan.

testimoni sistem jualan pro PELUANG BUAT DUIT DENGAN PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL

 

Apakah dia sistem yang hebat ini?

Sistem ini dikenali sebagai Sistem Jualan Pro (SJP). Apabila anda menjadi pengguna Sistem Jualan Pro, anda mendapat satu sistem buat duit lengkap berikut:

sistem jualan pro rahman basri komisen affiliate 2 level PELUANG BUAT DUIT DENGAN PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL

Ya. Sistem Jualan Pro adalah satu sistem yang lengkap dari A-Z. Tak perlu susah-susah nak buat squeeze page, tak perlu susah nak merangka ayat emel, tak perlu nak langgan sistem autoresponder, tak perlu set up sistem affiliate, semuanya Rahman Basri telah melakukannya untuk orang lain menikmati komisen yang besar.

Apa yang perlu dilakukan sebagai pengguna Sistem Jualan Pro ialah hanya promote link affiliate dan kemudian menerima komisen bila ada orang membeli.

Saya newbie. Tak tahu apa pasal affiliate, macam mana nak promote?

Aku juga newbie dalam affiliate. Apa yang aku buat pada hari pertama setelah aku mendaftar sebagai pengguna Sistem Jualan Pro ini, aku terus mempromosikan link affiliate aku mengikut cara yang telah diajarkan oleh Rahman Basri dalam modul di ruangan ahli. Rahman Basri mengajar step by step cara untuk membuat promosi. Dan hasilnya, sebaik sahaja aku mempromosikan link aku, sudah ada yang membuat pembayaran.

pelanggan pertama membeli PELUANG BUAT DUIT DENGAN PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL

Terus close sale!

Sudah pasti aku berasa gembira kerana buat pertama kalinya aku dapat close sales dengan produk affiliate sebegini pantas. ^_^ Sebelum-sebelum ni sampai nak nangis aku rasa bila tengok sales ‘telur katak’ je. Susah betul nak pecahkan angka ‘0’.

Inilah program affiliate yang lengkap yang pernah aku join kerana tidak perlu bersusah-payah mengarang email follow up bagai. Dalam masa yang singkat, mana nak kumpul list yang banyak apatah lagi list yang converted. Tapi melalui sistem ini, dan tunjuk ajar yang diberikan oleh Sifu Rahman Basri, ianya menjadi mudah.

Sebenarnya bukan itu sahaja yang menyebabkan aku rasa SJP ni sangat best. Ada lagi yang buat aku terperanjat dan rasa sangat impressive.  BONUS-BONUS yang diberikan memang sangat mantop!.  Complete semuanya!. Di bawah ini aku senaraikan BONUS-BONUS yang aku terima setelah menjadi pengguna Sistem Jualan Pro ini :

Bonus #1.
Pakej Video Tutorial Kursus Affiliate (Bernilai RM100!)

Bonus #2.
Pakej Ebook Split Affiliate (Bernilai RM50!)

Bonus #3.
Pakej Video Kumpul Email List cara Premium (RM100!)

Bonus #4.
Pakej Video Casestudy Jualan Affiliate di FB (RM60!)

Bonus #5.
Ebook Panduan Menulis Surat Jualan (RM50)

 

Fuuuhhh… Bonus di atas ni sahaja sudah cukup mantop. Sampai tepu kepala aku ni dek kerana menerima limpahan maklumat dalam satu-satu masa. Banyak juga video yang aku dah tengok. Tapi masih banyak lagi yang belum ditengok dan hadam. Hehe.. Man man lah kan, slow-slow kayuh. Mana larat nak hadam semua. Yang penting lepas tengok dan baca, kena bertindak!. Barulah duit masuk.

Bila aku layan lepas satu-satu video dan ebook yang terdapat dalam SJP ni, aku rasa berbaloi-baloi join SJP ni. Lepas ni dah tak payah nak beli ebook mahupun video pemasaran yang lain-lain sebab  yang Rahman Basri sediakan ni semua memang dah cukup lengkap. Untuk newbie yang baru nak belajar tentang pemasaran affiliate macam aku ni, memang rasa info-info ni sangat berguna!. Rahsia-rahsia otai IM terbongkar!

Oh, ada lagi!!!

Tak cukup dengan bonus premium yang gempak tu, Rahman Basri bagi lagi 103 produk digital yang disertakan dengan lesen RR, MRR dan PLR. Produk-produk ini boleh dijual balik dan hasil keuntungannya boleh masuk poket sendiri 100%.

bonus gempak sistem jualan pro PELUANG BUAT DUIT DENGAN PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL

Sebahagian dari produk digital yang boleh dijual semula

Ini adalah sebahagian sahaja produk digital yang diberi percuma. Ada 103 kesemuanya, tak dan lah aku nak letak semua screen shot kat dalam entri ni. Ada yang aku dah tengok video dan baca ebook nya, ada lagi yang belum. Setelah tengok sekali lalu semua bahan-bahan ni, dan baca dan tengok beberapa produk yang aku rasa urgent untuk dibaca dan ditengok, aku dapat sangat banyak ilmu baru. Barulah aku tahu apa Internet-internet Marketer yang hebat-hebat tu buat. Macam mana mereka boleh berjaya. Semuanya lengkap!. Malah ada video yang baut aku rasa surprise sangat. “Oh… macam ni rupanya diorang buat!.

Ok, panjang pula entri ni. Bagi yang berminat nak buat duit dengan affiliate, aku sarankan anda dapatkan Sistem Jualan Pro ini, sebab ianya memang cukup lengkap. Bagi aku, ianya memang satu pelaburan ilmu yang sangat berbaloi. Sambil belajar, sambil buat duit. Semuanya dah disediakan dan dah ada depan mata. Nak grab atau tidak?. Tanya pada diri sendiri.

your teacher can open the door PELUANG BUAT DUIT DENGAN PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL

Chinese proverb

 

Menarik! Tapi…Erk.. betul ke ni?. Takutlah kena tipu!!!

jaminan sistem jualan pro warranty PELUANG BUAT DUIT DENGAN PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL

Jaminan Sistem Jualan Pro

Jaminan 12 bulan diberikan. Jika anda tak puas hati dan rasa pakej Jualan Pro ni hampeh, tak membantu anda menjana pendapatan langsung, anda boleh meminta wang anda dikembalikan semula. Setahun tu warranty yang diberikan. Bersamaan dengan 365 hari!.

Bagi yan nak join, klik je link ini >>> http://syaisya.com/SistemJualanPro <<<

Selamat menjadikan FB, Blog, Forum dan Email sebagai mesin wang anda!!! Buat duit dengan affiliate BEST!

8 comments

PERCUMA! CD AUDIO MP3 IDEA BISNES DARI RUMAH

PERCUMA CD MP3 IDEA BISNES DARI RUMAH BUAT DUIT RAHMAN BASRI syaisya.com
PERCUMA CD MP3 IDEA BISNES DARI RUMAH BUAT DUIT RAHMAN BASRI syaisya.com  PERCUMA! CD AUDIO MP3 IDEA BISNES DARI RUMAH

CD percuma Idea Bisnes Dari Rumah

Hari ini saya menerima berita gembira, tuan Rahman Basri sedang melancarkan CD Audio MP3 Idea Bisnes Dari Rumah. CD ini diberikan PERCUMA kepada mereka yang mahu belajar menjana wang dari rumah.

Di dalam CD berkenaan tuan Rahman Basri berkongsikan pengalamannya menjana wang sehingga 5 angka sebulan hanya melalui bisnes dari rumah. CD AUDIO MP3 Idea Bisnes Dari Rumah ini mendedahkan idea & strategi bagaimana untuk memulakan bisnes dari rumah dengan modal yang rendah, risiko yang rendah, tapi keuntungan yang LUMAYAN!

Siapakah Rahman Basri?

rahman basri PERCUMA! CD AUDIO MP3 IDEA BISNES DARI RUMAH

Rahman Basri

Rahman Basri merupakan seorang pakar affiliate. Walaupun di universiti (UPSI), beliau adalah pelajar dalam jurusan Pendidikan Sains Fizik yang secara total tidak ada kena mengena dengan perniagaan, beliau telah mencapai kejayaan jauh lebih pantas dalam masa lebih kurang 3 tahun berbanding apa yang mampu dicapai oleh ramai lagi usahawan internet lain di Malaysia.

Seawal pembabitan beliau dalam dunia perniagaan internet, pada tiga bulan pertama, beliau hanya mampu menjana pendapatan 2 hingga ke 3 angka sahaja setiap bulan. Namun, masuk bulan keempat dan berikutnya, beliau telah berjaya melonjakkan pendapatan daripada 4 angka sehingga 5 angka dalam masa sebulan!.

Beliau juga bergiat aktif dalam melakukan training & seminar untuk membantu lebih ramai orang memulakan bisnes internet dari rumah mereka. Sehingga hari ini, saya telah berkongsi ilmu dengan lebih 20,000 orang tentang bisnes internet, dan ada antara mereka yang telah berjaya menjana pendapatan RM4 – 5 angka setiap bulan secara konsisten.

Oleh itu, beliau merupakan satu role model dan mentor yang baik untuk kita semua.

Begitulah serba ringkas mengenai latar belakang dan kisah kejayaan Rahman Basri. Setelah mendapatkan CD ini, baru saya faham bagaimana usahawan internet berjaya menjana wang dengan mudah. Jika anda berminat untuk buat duit dari rumah, tapi masih tak tahu macam mana caranya, saya mengesyokan anda mendapatkan CD ini. Ianya PERCUMA sahaja.

Bukan tu sahaja, malah anda juga akan mendapat PERCUMA “Laporan Rahsia kejayaan jana lebih RM14,500″ tanpa jual produk sendiri hanya daripada rumah. Ya, semuanya percuma untuk anda jika anda bertindak sekarang. Bukan mustahil untuk menjana wang dari rumah kerana ramai telah berjaya buat duit dari rumah.

Rebut peluang keemasan ini jika anda benar-benar serius untuk menjana pendapatan dengan bekerja dari rumah. Dapatkannya di sini > http://syaisya.com/IdeaBisnesDariRumah. Moga ia bermanfaat untuk anda. Selamat menjana pendapatan dari rumah! icon smile PERCUMA! CD AUDIO MP3 IDEA BISNES DARI RUMAH Saya sudah, ramai yang lain pun sudah. Anda bila lagi?. Orang dah nak bagi free ni, rembat je lah kan. ^_^

13 comments

UNLOCKED MAXIS BROADBAND MODEM ZTE MF190

modem broadband zte mf190

Tak tahu hujung pangkal, dengan tak ada ribut, tak ada petir, tiba-tiba rosak pula modem broadband maxis Huawei yang aku dah gunakan 3 tahun ni. Modem ni mula bengong masa aku kat kampung, balik raya haji hari minggu lepas.

Aku cuba lah masukkan sim kad broadband Umobile mak aku dalam modem ni, tengok-tengok ada connection, tapi Internet Explorer, Mozilla Firefox semua kosong je, tak ada apa yang display. Dia loading je tak habis-habis. Boring lah aku macam tu kan. Aku tekan pangkah je lah.

Bila aku masukkan simkad Digi aku dalam modem tu pun, sama juga hasilnya. Masa tu aku ingat sebab quota simkad aku memang dah nak habis, tu yang slow loading. Tapi bila aku dah balik ke universiti, pasang sim kad broadband Digi yang baru aku beli, tak boleh juga loading. Owh, geramnya. Aku pun call lah hotline Digi. Payah juga nak bercakap dengan operator. Busy.

Akhirnya dapat juga cakap dengan operator setelah dail beberapa kali dan menunggu lama juga. Berapa minit tah total aku tunggu, tak timing lah pula. Ding dong ding dong… bla bla bla… operator reset kan no sim aku. Lepas tu still lagi tak boleh. Tapi operator cakap tengok connection ni ada. Sepatutnya boleh. Mungkin modem rosak. Alamak! icon sad UNLOCKED MAXIS BROADBAND MODEM ZTE MF190

modem broadband huawei e1552 syaisya dot com UNLOCKED MAXIS BROADBAND MODEM ZTE MF190

modem broadband Huawei E1552

So, aku cari lah modem baru. Nak beli. Malas nak pi Maxis centre untuk minta technician check modem tu, sebab agak jauh Maxis Centre dari tempat aku. Kat JB ni, Maxis Centre kat Taman Molek. Umobile Centre, Celcom Centre, semua pun kat sana lah.

Dalam pencarian modem ni, memang aku cari modem broadband yang unlocked siap-siap. Senang nanti, semua sim kad pun aku boleh sumbat. Kalau yang lock, macam modem broadband Celcom yang mak aku guna, dah lock, bila aku try unlocked guna no yang aku dapatkan dari software, tak boleh pula. Kena block kot modem tu. Nak kata no IMEI salah, betul dah. Modem yang aku beli ni, nak masukkan Maxis pun boleh, Celcom, Digi, Umobile atau lain-lain sim kad Pre-paid dan Post-paid pun boleh.

So, modem broadband maxis baru yang aku pakai ni memang dah siap-siap unlock. Modem ni Model ZTE MF190.  Speed boleh mencecah sehingga 7.2 Mbps. So far, dah beberapa hari aku pakai modem ni ok, tak ada apa-apa masalah. Siap ada warranty lagi tu, 3 bulan.

kelajuan modem broadband unlocked boleh masuk semua sim kad ZTE MF190 UNLOCKED MAXIS BROADBAND MODEM ZTE MF190

Ni lah dia modem yang aku gunakan. Menggantikan modem Huawei E1552 Maxis yang aku gunakan sebelum ni, yang sempat berkhidmat dengan aku 3 tahun je. Modem baru yang aku guna ni, ZTE MF190 ni, sama je macam Huawei. Cuma design dia je lain sikit.

modem broadband zte mf190 syaisya dot com UNLOCKED MAXIS BROADBAND MODEM ZTE MF190

Unlocked modem broadband ZTE MF190

Modem yang aku beli ni pun tak mahal. Memang aku cari yang murah je. Jenuh juga lah mencari sampai rasa macam nak tension juga lah.

Modem broadband unlocked ni boleh didapati di >> Modem Broadband Unlocked Murah.

Atau boleh SMS / Whatsapp  019 – 6263 820. Harga RM 60 je.

20 comments