PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 5 TIER WANG DOT COM KINI DILANCARKAN

PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 5 TIER WANG DOT COM KINI DILANCARKAN

Program Affiliate 5 tier kini di lancarkan…     Pagi ni aku dapat tahu mengenai 1 lagi program affiliate baru yang menawarkan komisen 5 tier. Wow! 5 tier, ok. Lumayan juga ni, boleh dapat komisen banyak kali. Komisen akan dibayar 2 kali dalam sebulan : 1) Pada setiap 1, 2,dan 3 haribulan (awal bulan). 2) Pada setiap 15, 16 dan 17 haribulan (pertengahan bulan). Minimum payout ialah RM10. Produk yang boleh dipromote : – Produk Fizikal (baju, kasut, produk kecantikan, etc) – Produk Digital (ebook, software , etc) – Servis (servis translate, bina website, etc) Nak daftar sebagai agen affiliate ni PERCUMA sahaja. Boleh daftar di SINI –> http://syaisya.com/Affiliate Wang Dot Com   Daftar Sebagai Merchant PERCUMA Lagi satu, bukan setakat boleh jadi affiliate, tapi boleh juga jadi merchant. Kalau ada produk sendiri untuk dijual, bolehlah letakkan produk sendiri di sini  untuk dipromosikan oleh agen-agen. Dengan cara ini, produk kita lagi mudah terjual kerana akan mempunyai agen-agen yang ramai untuk membantu mempromosikan produk kita tu. Produk yang boleh dijual : – Produk Fizikal (baju, kasut, produk kecantikan, etc) – Produk Digital (ebook, software , etc) – Servis (servis translate, bina website, etc) Terma dan syarat untuk jadi merchant mudah je. Boleh rujuk sini –> Merchant Wang Dot Com TAK perlukan sebarang modal untuk sertai program affiliate ataupun untuk jadi merchant dan masukkan produk sendiri untuk dijual. InsyaAllah, next year baru boleh letakkan produk untuk dijual. Tapi dah boleh mula daftar sebagai agen affiliate sekarang ni. Semuanya percuma.. Daftar sekarang. Boleh lah tambah duit poket dengan jana pendapatan sampingan secara online a.k.a buat kerja dari rumah ni. Tak susah pun...
5 CARA BERKESAN LUPAKAN KEKASIH LAMA

5 CARA BERKESAN LUPAKAN KEKASIH LAMA

5 Cara Melupakan Bekas Kekasih Lama   Wawwweeee… Tiba-tiba dalam blog syaisya.com ni ada kategori Tip Cinta pula. Saje je lah. Sebenarnya, tengah selak-selak buku “101 Rahsia Penguat Nurani” karya Dr. HM Tuah. Tiba-tiba mata tertancap pada halaman Tip Membuang Cinta Lama. Jadi, rasa terpanggil lah untuk kongsikan Tip Melupakan Bekas Kekasih ni dengan pembaca-pembaca syaisya.com Ok, di sini di ‘highlight‘ kan 5 cara yang berkesan untuk melupakan kekasih lama: Usah simpan semua kenangan bersamanya, musnahkan sahaja atau berikan kepada pihak-pihak lain andai barang berkenaan sangat berharga dan bernilai. Usah kerap mendengar lagu-lagu nostalgia yang ada kaitan dengan bekas kekasih. Banyak-banyak ingatkan Allah setiap kali kerinduan datang dan anggaplah ia mainan syaitan semata-mata. Jangan ambil tahu lagi perkembangan bekas kekasih apalagi menghubunginya walau sekadar bertanya khabar. Ketahuilah bahawa pasangan sekarang sememangnya yang terbaik dan itulah jodoh anda. Ok, walaupun tip ni cuma 5 je, tapi aku rasa 5 cara ini adalah cara yang berkesan untuk melupakan bekas kekasih. Tak perlu diingat dan dikenang perkara yang telah berlalu. Life Must Go On!. No turning back!. Ecewah, cakap memang senang lah kan. Tapi orang yang menanggung tu yang rasa kesengsaraannya. Betul tak?. Aisey, aku ni bukan sekadar bercakap sahaja. Bukan cakap je pandai. Aku pernah juga melalui proses melupakan cinta monyet aku. Hew hew… tapi kami tak couple pun, ok. Suka juga kat dia. Dia pun suka kat aku, tapi aku tahu aku dan dia takkan ke mana-mana. That’s it. 6 tahun dia dihatiku, memang bukan mudah untuk melupakan. Tapi aku kuat!. Aku tahu aku boleh let him go. Sampai masa aku tengok gambar perkahwinan dia kat FB pun (saje je stalk fb dia), aku steady je lagi. Hehehe… tengok muka anak dia sebiji muka dia taw. Ok lah tu, aku doakan...
KOMISEN KE-6 & KE-7 JOB DI RUMAH | KERJA DARI RUMAH YANG BEST

KOMISEN KE-6 & KE-7 JOB DI RUMAH | KERJA DARI RUMAH YANG BEST

Petang tadi, cek akaun bank, terperanjat tiba-tiba tengok duit bertambah. Setahu aku, malam tadi dah keluarkan duit dah. Hehe… Bila cek kat today transaction, ada orang bank in RM 50. Terus syak, ni mesti komisen dari Job Di Rumah ni. Cepat-cepat cek emel, ya betul! Job Di Rumah bayar aku komisen lagi. Alhamdulillah. Memang seronok buat kerja dari rumah ni. Siapa yang tengah cari kerja kosong di rumah, boleh lah apply Job Di Rumah ni. Tak susah mana pun kerjanya. Kerja data entri pun ada. Kalau yang ada blog, nak kerja buat blog post pun ada. Yang pandai BI, boleh lah buat kerja-kerja translation. Actually, ni komisen ke-7 aku terima dari Job Di Rumah setelah menerima komisen ke-6 11 hari yang lalu. Job Di Rumah menyediakan banyak peluang pekerjaan dari rumah. Kita sendiri boleh pilih dan apply kerja mana yang kita nak. Untuk maklumat lanjut mengenai Job Di Rumah, boleh lah layari –> Soal Jawab & Senarai Kerja Job Di...
JOB DI RUMAH TIPU TAK BAYAR KOMISEN KE-3, 4, 5

JOB DI RUMAH TIPU TAK BAYAR KOMISEN KE-3, 4, 5

Job di rumah tipu, tak bayar komisen aku yang ke-3, 4 dan 5.   Waahhh… Job Di Rumah tipu? Job Di Rumah tak bayar komisen? Betul ke Job Di Rumah penipu?   Sebenarnya aku ada terima emel dari Job Di Rumah (JDR) beberapa minggu lepas yang mengatakan bahawa mereka tak dapat nak bayar komisen aku sebab aku tak update lagi personal information. Sebenarnya Job Di Rumah dah upgrade website dan sistem mereka, jadi untuk sistem baru ni aku lambat update informasi personal, so JDR tak dapatlah nak bayar komisen. Bukan mereka tak nak bayar. Boleh baca emel dari Job Di Rumah (sistem sekarang dipanggil agenaffiliate).   Lepas baca emel ni, sepantas kilat aku update personal information, terutama bahagian no akaun bank. Mestilah update cepat-cepat kan. Duit wooo, siapa tak nak, kan?. Selepas je aku update no akaun, dalam sejam tu, terus dapat emel dari maybank yang menyatakan bahawa  RM 75 telah dipindahkan ke dalam akaun aku. Maksudnya ada 3 komisen aku yang pending sebab tak update informasi. Jadi dengan ini secara rasminya aku dah terima komisen ke-3, ke-4 dan k3-5 dari Job Di Rumah. Job Di Rumah tipu?. Ish, memang tak lah. Setakat ni memang JDR tak pernah gagal bayar komisen kepada aku. Rakan-rakan lain pun ramai yang dah dapat komisen dari JDR ni. Ada yang dah dapat komisen yang ke 89. Fuuuhhhh.. Dahsyat kawan-kawan aku ni. Aku mungkin tak berapa concentrate sangat dengan Job Di Rumah  ni, sebab tu lah komisen aku tak banyak masuk. Kalau rajin, memang lagi masyuk lah. Man Jadda Wa Jada lah kan. Dengan tarif elektrif yang makin naik, kadar interest bank pun akan turut...
RANDOM GIVEAWAY RM50 TUNAI OLEH HASRULHASSAN.COM

RANDOM GIVEAWAY RM50 TUNAI OLEH HASRULHASSAN.COM

Dah lama juga tak join Giveaway ni. Baru-baru ni join Contest Ephyra, Alhamdulillah, berjaya menempatkan diri sebagagai Top 10 untuk masuk ke fasa berikutnya. Kali ni nak cuba nasib kat Giveaway yang blogger otai Hasrul Hassan anjurkan pula. Mana tahu kot rezeki aku dapat RM 50 ni kan. Syarat nak join pun simple je. 3 je langkah yang perlu dibuat iaitu buat entri Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM, subscribe RSS feed blog hasrulhassan.com dan like page hasrulhassan. Dah tu je. Lepas dah siap entri dan dah buat semua 3 langkah ni, submit penyertaan di borang yang disediakan di entri ini >> Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM < Hadiah ditentukan secara random. Dah nama pun random giveaway kan. GA ini diadakan sebab saudara Hasrul Hassan ni nak berkongsi rezeki yang diterima. Mudah-mudahan rezeki saudara Hasrul semakin dimurahkan....
KOMISEN KE-2 JOB DI RUMAH

KOMISEN KE-2 JOB DI RUMAH

Alhamdulillah, hari ni aku berpeluang untuk update ringkas tentang Komisen Ke-2 Job Di Rumah yang aku terima bulan September lalu. Hehe… baru nak buat entri. Buat masa sekarang ni aku giat membaiki prestasi blog ini. Jadi, kurang sikit masa diperuntukkan untuk buat entri. Selepas komisen pertama dari program Job Di Rumah ni, komisen ke-2 pula menyusul :   RM20 yang diterima boleh membuatkan aku tersenyum. Siapa tak suka dapat duit, kan. Walau berapa pun amount, kecil atau besar, ia tetap duit dan ia berharga. Duduk kat rumah je dapat duit, mestilah suka, kan. Siapa nak kasi?. Setakat ni aku berpuas hati dengan Program Job Di Rumah ni. Ia memberi peluang untuk kita menjana pendapatan sampingan hanya dari rumah. Bukan aku je yang dah dapat komisen. Ramai yang dah dapat komisen dari Job Di Rumah ni. Pengalaman buat kerja dari rumah memang seronok. Kalau nak duit dari rumah, boleh lah join Program Job Di Rumah ni. Klik je link ini –>...