Notice: Trying to get property of non-object in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Baju Kebarung Labuh Corak Bunga Jelita Rossa

Baju Kebarung Labuh Corak Bunga Jelita Rossa

 Keistimewaan Kebarung Jelita Rossa 

  •  Gabungan corak bunga berkaki dan warna “omrey” yang exclusive
  •  Kebarung berzip depan memudahkan pemakaian dan “bf friendly
  •  Diperbuat daripada material Kain Walili Creepe yang bermutu tingg
  •  Kain lipat batik menyerlahkan gaya dan kesopanan wanita muslimah
  •  Tersedia dalam saiz S, M, L, XL dan XXL
 .
baju-kebarung-kebarong-bunga-terkini-2017-kjr-881-pink-merah-jambu

KJR-881 Pink – S, L, XL, XXL

 .
baju-kebarung-kebarong-bunga-terkini-2017-kjr-882-oren-orange

KJR-882 Oren –  M, L, XL

.
baju-kebarung-kebarong-bunga-terkini-2017-kjr-883-green-hijau

KJR-883 Hijau –  S, M, XL

.
baju-kebarung-kebarong-bunga-terkini-2017-kjr-884-coklat-brown

KJR-884 Coklat –  S, M, L, XL, XXL

.

baju-kebarung-kebarong-bunga-terkini-2017-kjr-885-red-merah

KJR-885 Merah –  S, M, XL, XXL

. 

 
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

Ukuran Kebarung KJR

===
HARGA
===
RM 130  (Semenanjung)
RM 135 (Sabah / Sarawak)
Size XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Pahang Koleksi Songket Adinda Mahsuri Songket 2017

Baju Kurung Pahang Koleksi Songket Adinda Mahsuri Songket 2017

Baju kurung songket sentiasa mendapat permintaan ramai. Lebih-lebih lagi dibuat cutting baju kurung pahang. Memang ramai lah yang suka.  

Koleksi Baju Kurung Pagang ADINDA MAHSURI SONGKET ini didatangkan dengan 17 warna-warna gojes kegemaran ramai yang sweet-sweet.

Yang pastinya, warna-warna ini insyaAllah boleh buat sis kelihatan ekslusif dan mewah ketika memakainya. Mana nak dapat baju yang ekslusif dengan harga yang rendah macam ni lagi?

.Apa yang best kebabomm ADINDA MAHSURI SONGKET ni?

Baju Kurung Pahang 

Kain Lipat Batik

Material : SONGKET INDIA yang digabungkan dengan kain plain dari material DZARRA HEAVY VALENTINO yang superb quality!  

Songket India ni best sangat tau, serap peluh..tak gatal. 

19 pilihan warna yang manis gojes!

 Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL,  XXL, XXL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-ungu-cerah-light-purple-redstone-AMS-771

AMS-771 Light  Purple – SS, L, XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-merah-redstone-AMS-772

AMS-772 Redstone – SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-hijau-jeruk-pickle-green-AMS-773

AMS-773  Pickle Green – SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-hijau-forest-green-AMS-775

AMS-775 Forest Green – SS, S

.

baju-raya-2017-kurung-pahang-songket-deep-indigo-purple-ams-777

AMS-777 Deep Indigo – S, 3XL

.

baju-raya-2017-kurung-pahang-songket-ungu-purple-plum-ams-778

AMS-778 Purple Plum – L

.

baju-kurung-pahang-songket-merah-rasberry-red-ams-882

AMS-882 Rasberry Red – S, M, L, XL, XXL

.

AMS-883 Medium Sea Green - XL,

AMS-883 Medium Sea Green – XL

.

baju-kurung-pahang-songket-blue-black-dark-purple-biru-gelap-ams-884

AMS-884 Blue Black (Baju) Dark Purple (Kain) – L, XL, XXL

.

baju-kurung-pahang-songket-biru-turqoise-blue-ams-885

AMS-885 Turqoise Blue – M, L, XL

.

baju-kurung-2017-kurung-pahang-songket-turqoise-ams-887

AMS-887 Turqoise – L, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===

JADUAL UKURAN SAIZ 

===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran AMS

===

HARGA

===

RM 180  (Semenanjung)

RM 185 (Sabah / Sarawak)

*Saiz XXL Tambah RM 20

**Saiz 3XL Tambah RM 30

===

CARA ORDER

 ===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

Baju Kurung Batik Pucci Terkini 2017 Kain Duyung Koleksi SME

Baju Kurung Batik Pucci Terkini 2017 Kain Duyung Koleksi SME

Baju Kurung Batik Pucci Terkini 2017 Kain Duyung Koleksi SME
 .
Ramai yang suka dengan Baju Kurung Pucci Batik Koleksi PMC sebelum ini. Syukur Alhamdulillah 🙂
 .
Oleh kerana ramai yang suka, jadi untuk menepati citarasa anda, koleksi kali ini kami bawakan Koleksi Seroja Mermaid Exclusive dengan corak pucci yang lebih anggun, dipadankan dengan kain duyung.
 .
?Jatuh cinta terus dengan baju kurung Malaysia koleksi “SEROJA MERMAID EXCLUSIVE”
 .
Jawapan pada semua soalan penggayaan dapat diselesaikan dengan corak yang mempersona dan menggamit rasa selesa kepada anda yang memakainya 🙂 Hanya yang pakai sahaja yang tahu keselesaan baju ini. 
.

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG BATIK PUCCI KOLEKSI SEROJA MERMAID EXCLUSIVE

  • pucci batik latest design baju kurung Malaysia yang longgar dan selesa-potongan yg sentiasa mendapat permintaan ramai
  • kombinasi warna yang membangkitkan aura si pemakai
  • jenis kain-valentino creepe yang tidak melekap di badan, selesa dipakai dan sejuk
  • material less iron, lembut dan flowy
  • baju depan plain, bahagian belakang baju bercorak penuh
  • pinggang kain separa getah
  • kain duyung – mengikut syariat-tidak menampakkan kaki
  • Saiz :  S, M, L, XL, XXL 
 .
baju-kurung-moden-labuh-malaysia-pucci-batik-coklat-gelap-dark-coklat-SME-140

SME-140 Coklat Gelap – S, M, L, XL dan XXL

.

baju-kurung-moden-labuh-malaysia-pucci-batik-coklat-gelap-dark-coklat-SME-141

SME-141 Coklat Gelap – S, M, XL dan XXL

.

baju-kurung-moden-labuh-malaysia-pucci-batik-ungu-gelap-dark-purple-SME-142

SME-142 Dark Purple – M, XXL

.

baju-kurung-moden-labuh-malaysia-pucci-batik-coklat-gelap-dark-coklat-SME-143

SME-143 Coklat Gelap – S, M, L, XL, XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran SME baru
===
HARGA
===
RM 130  (Semenanjung)
RM 135 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

.

Baju Raya | Baju Kurung Moden Labuh Terkini Koleksi Raisya Briona

Baju Raya | Baju Kurung Moden Labuh Terkini Koleksi Raisya Briona

Baju Kurung Moden Labuh Terkini 2017 Koleksi Raisya Briona terinspirasi dari bunga kebangsaan Malaysia, iaitu bunga raya.

Direka istimewa dengan cutting baju kurung moden yang labuh dan longgar – Sesuai digayakan oleh semua bentuk badan wanita masa kini.  

Design yang simple, tetapi mempunyai kerlas nya yang tersendiri ^_^

Keistimewaan Baju Kurung Moden Terkini 2017 Koleksi Raisya Briona

  • Cutting : Baju Kurung Moden Labuh (Loose – Tiada Dart di belakang)
  • Cutting kain : Kain duyung yang selesa. Loose dan mudah digayakan.
  • Material Baju : Baju diperbuat dari Material Kain Galaxy Printed Berkualiti Gred A ++
  • Material Kain : Kain diperbuat dari kain Tessa Metalic dari Korea yang sangat selesa.
  • Dijamin tidak renyuk dan mudah di iron
  • Dipadankan dengan ‘panel blocking’ di lengan dan bawah baju ( bahagian depan sahaja) menaikkan seri anggun anda yang memakainya.
  • Mempunyai 5 warna yang super gojess, semua cantik-cantik, tak jemu mata memandang ?
  • READY STOCK.
  • Size : S, M, L, XL dan XXL

.

baju kurung moden labuh malaysia terkini 2017 online dodger blue biru RBC-821

RBC-821 Dodger Blue – XL dan XXL.

.

baju kurung moden labuh terkini 2017 online light coral oren RBC-822

RBC-822 Light Coral – SS, S, XL dan XXL

.

baju kurung moden labuh malaysia terkini 2017 online red chili merah cili RBC-824

RBC-824 Red Chili – SS, S, XXL

.

baju kurung moden labuh malaysia terkini 2017 online gold emas RBC-825

RBC-825 Gold – SS, M, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran RBC

.

===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===

.

Baju Kurung Moden Batik Pucci PMC

Baju Kurung Moden Batik Pucci PMC

Oh My Pucci 🙂

Pucci cantik kan?. Ramai yang suka pucci sekarang ni.

Yeah, ni ada koleksi terbaru Baju Kurung Pucci Batik koleksi terbaru 2017 dari As Syahid Collections untuk anda gayakan ke mana jua majlis. 

Nak jadikan untuk baju raya 2017 pun boleh. Sebab pucci memang tengah in sangat sekarang ni kan 🙂

Keistimewaan Baju Kurung Moden Batik Pucci PALOMA MYSTIQUE COLLECTION (PMC)

  • Lengan baju bercorak batik pucci menyerlahkan penampilan anda. 
  • Cutting : Baju Kurung Malaysia. 
  • Design KHAS dan Unik dengan Kain Lipat Batik depan/selisih batik. Tak nampak kaki (patut syariah). Kain tak terbelah ye dear 🙂 As Syahid Collections memang takde jual kain terbelah. Don’t worry ^_^
  • Baju Polos dari kain jenis Twill Paloma yang bermutu tinggi– HOT SELLING FABRIC!
  • Tak mudah kedut
  • Senang iron 
  • Senang nak jaga baju ni 
  • Material jenis lembut, sedap dan selesa dipakai.  
  • Kain dari jenis galaxy printed creepe dengan corak yang memukau mata yang memandang. WOW! 
  • Saiz : S, M, L dan XXL
  • READY STOCK! – Dapat baju boleh terus pakai 🙂
  • Didatangkan dengan 5 warna cantik yang sentiasa mendapat permintaan ramai.
baju-kurung-malaysia-batik-terkini-2017-online-ungu-gelap-dark-purple-PMC-122

PMC-122 Dark Purple – XL

.
baju-kurung-moden-malaysia-terkini-ungu-violet-purple-PMC-126

PMC-126 Violet – M, XL

.
baju-kurung-moden-malaysia-terkini-dark-grey-kelabu-gelap-PMC-128

PMC-128 Dark Grey – M, L, XXL

.

baju-kurung-moden-malaysia-terkini-dark-maroon-gelap-PMC-129

PMC-129 Dark Maroon – S, L, XL

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran PMC

===
HARGA
===
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
*Saiz XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Batik (Kurung Pahang) Koleksi ABL

Baju Kurung Batik (Kurung Pahang) Koleksi ABL

Baju kurung batik sentiasa dicari. Terutama untuk anda yang bekerja kerajaan atau yang aktif berpersatuan.

Baju kurung batik sangat sinonim dengan majlis-majlis rasmi.

Mana nak cari baju batik yang bukan setakat cantik, tapi selesa, tak mudah renyuk. Paling penting, rasa sejuk. Almaklum, cuaca di Malaysia ni kan semakin panas. Hanya di As Syahid Collections, menyediakan baju yang cantik selesa untuk anda pakai ke mana jua. 

 Corak Printed Lace bertone senada koleksi terbaru kali ini akan menjadikan anda tampil elegan di majlis rasmi yang memerlukan anda pakai baju batik.  

Keistimewaan Baju Kurung Batik Koleksi ABL – ADORIA BERIL LACE COLLECTION 

  • Design Lace Printed bertone color menyerlahkan penampilan anda yang memakainya.
  • Exclusive limited edition lace printed
  • Baju diperbuat dari Kain jenis Walili Creepe yg berkualiti tinggi. Sejuk dan sedap dipakai di mana jua.
  • Lembut
  • Tak mudah renyuk. 
  • Senang dijaga
  • Corak batik yang sangat sesuai untuk digayakan ke majlis-majlis rasmi
  • LIMITED edition.  
  • Cutting : Baju Kurung  Pahang, berleher baju kurung dan berpesak
  • Kain Susun Tepi
  • Saiz:  SS, S, M, L, XL dan XXL
  • 7 warna pilihan yang cantik menarik untuk anda pilih dan gayakan dengan penuh yakin 🙂

.

baju-kurung-batik-pahang-terkini-2016-online-coklat-ABL-131

ABL-131 coklat – SS, XXL

.

baju-kurung-batik-pahang-terkini-2016-online-dark-red-merah-gelap-ABL-134

ABL-134 Merah Gelap – SS, S

.

baju-kurung-pahang-batik-terkini-2017-hijau-green-ABL-135

ABL-135 Hijau – S, XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran ABL

.

===
HARGA
===
RM 100  (Semenanjung)
RM 105 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===

.