RM100 GIVE AWAY DARI EYRIQAZZ.COM

Kih kih kih. Sekali aku update blog, lepas gian, join contest banyak-banyak sementara ada kesempatan. Mana tahu kot ada rezeki aku, kan. 😀 Contest simple-simple ni memang aku boleh join. Hehe… Macam mana cara nak join GA Eyriqazz ni? Buat satu entri bertajuk...

ECA YEAR END GIVEAWAY #4

Support rakan blogger Eca untuk Year End GA #4. Tak dapat nak join semua contest yang eca buat. Tapi dapat join 2, kira ok juga lah kan. 😀 Tag: Kak Sharidawati.blogspot.com Faiz Tuudia.com  Year End’s Giveaway&Contest oleh ecadwinkyasha.com ditaja oleh...

iPHONE 5 GADGET IMPIAN SHARIDAWATI.BLOGSPOT.COM GIVEAWAY

Wink wink. Dah lama tak update blog, dah lama tak blog walking, dah lama tak jenguk blog syaisya.com, dah lama tak baca blog. Wah…serba-serbi dah lama. Yang paling aku terasa, dah lama tak join contest dan dah lama tak menang contest. Dah tak join, macam mana...

GAMBAR ANAK NABIL RAJA LAWAK

Baru ni berkesempatan tengok gambar anak Nabil Raja Lawak. Nabil kini sudah bergelar bapa :D. Alhamdulillah, tahniah kepada Nabil dan isterinya, Nazirah Ayub. Anak perempuan Nabil ini selamat dilahirkan pada pukul 8.40 pagi 25/11/2012 menerusi pembedahan Caesarean di...
PANDUAN LENGKAP TEMUDUGA DPLI-SR j-QAF

PANDUAN LENGKAP TEMUDUGA DPLI-SR j-QAF

Anda Dipanggil Menduduki Peperiksaan Pegawai Arkib 1 April ini? PAKEJ RUJUKAN LENGKAP PEPERIKSAAN PEGAWAI ARKIB S41 ini boleh membantu anda membuat persediaan!.  Anda akan dapat :  25++ NOTA RINGKAS berkaitan jawatan Pegawai Arkib yang anda perlu tahu sebagai senjata...