RM100 DARI DENAIHATI.COM

RM100 DARI DENAIHATI.COM

Setelah beberapa hari tak blogging, asyik hadap jurnal je, sikit lagi nak siap tapi aku ala-ala dah tak boleh nak hadap jurnal lagi. Isk isk uwaaa…. Jadi, buat sementara ni, aku nak buat kerja lain dulu. Saja je, alihkan tumpuan sekejap. Supaya otak aku ni boleh...
BLOG REVIEW DI BLOG SOP.NAME.MY

BLOG REVIEW DI BLOG SOP.NAME.MY

  Bro Sop kembali lagi dengan Segmen Review 1 Hari 1 Blog. Rasanya dah lama blog aku tak direview. Untuk blog syaisya.com ni memang belum pernah direview oleh sesiapa lagi. Tapi untuk blog lama, akumerpatiputih.blogspot.com pernah beberapa kali direview 😀 So, nak...
REZEKI DI BULAN RAMADHAN MENANG 2 GIVEAWAY

REZEKI DI BULAN RAMADHAN MENANG 2 GIVEAWAY

Sana sini aku lihat blogger mendapat BE baru dari Nuffnang dan ramai yang mengatakannya sebagai rezeki Ramadhan. Walau aku tak dapat sebarang BE baru setelah cash out yang terkini, atau lebih tepat lagi sejak status Glitteri aku hilang tanpa aku membuat sebarang...
PROMOSI 30% DISKAUN HARGA TIKET LEGOLAND MALAYSIA

PROMOSI 30% DISKAUN HARGA TIKET LEGOLAND MALAYSIA

Hari tu balik kampung sempat singgah sekejap kedai buku Popular. Kat pintu masuk kedai tu, terpampang pula promosi baucar 30% diskaun tiket Legoland Malaysia. Oh, teruja aku melihatnya, lalu bertanya pada cashier di kaunter. Menurut cashier tu, voucher 30% diskaun off...