GIVEAWAY CELAK ARAB

GIVEAWAY CELAK ARAB

Esok hari peluang terakhir untuk join Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati. Tapi entri nya masih tak buat lagi. Haish! Entahlah, awat liat sangat aku nak taip entri tu aku pun tak tahu. Mungkin sebab tahu takkan menang, kot. 😀 Malam ni aku rasa macam nak bagi sokongan...
10 ENTRI TERBAIK DENAIHATI

10 ENTRI TERBAIK DENAIHATI

Denaihati.com merupakan salah satu blog yang mesti aku terjah setiap hari. Namun, sempena bulan Syawal yang mulia ini, sibuk dengan sambutan hari lebaran, tak sempat nak sentuh laptop, mahupun berblog menggunakan Samsung Galaxy Tab 8.9 yang dimiliki. Maklumlah, nak...
GENG SKODENG BLOG

GENG SKODENG BLOG

  Jom Skodeng Blog nama segmen diberi, Syarat yang mudah menarik hati, Ada hadiah yang tak berapa misteri, 15 Ogos tarikh tutup hantar link entri. 😀 Banner di atas silalah klik, Kalau nak join dan upkan trafik. 😀 p/s: Kebelakangan ni aku suka pula berpantun dalam...
RM100 DARI DENAIHATI.COM

RM100 DARI DENAIHATI.COM

Setelah beberapa hari tak blogging, asyik hadap jurnal je, sikit lagi nak siap tapi aku ala-ala dah tak boleh nak hadap jurnal lagi. Isk isk uwaaa…. Jadi, buat sementara ni, aku nak buat kerja lain dulu. Saja je, alihkan tumpuan sekejap. Supaya otak aku ni boleh...