SEGMEN BLOGLIST ABANG TERROR|TANAH TUMPAH DARAHKU

SEGMEN BLOGLIST ABANG TERROR|TANAH TUMPAH DARAHKU

Dah lama tahu pasal segmen bloglost abang terror yang memang terror ni, tapi baru hari ni sampai seru nak buat entry. Macam best je kan menempel kat blog orang terror ni. Follower 3ribu lebih dah woo…Memang abang terror, terror.

Ok, tanpa membebel panjang, sebab sekarang ni aku main kejar-kejar dengan masa, aku nak memenuhi syarat untuk join segmen ni. Perlu jawab soalan-soalan berikut dengan hati yang tulus ikhlas.

1. Dimana anda dilahirkan?
Di Batu Pahat, Johor.

2. Dimana anda dibesarkan?
Di Johor juga.

3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror.
Sudah semestinya Johor yang tercinta.

4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
Sebab di sini lah aku dilahirkan, dibesarkan dan menerima pendidikan segalanya di sini, Johor yang sentiasa di hatiku.

NAK JOIN?. KLIK JE SINI.

 

error: Content is protected !!