Baju Kurung Pahang Songket Warna Pastel Koleksi Gema Pastel Songket

Baju Kurung Pahang Songket Warna Pastel Koleksi Gema Pastel Songket

Khas untuk anda yang gemarkan warna pastel. Baju Kurung Pahang Songket Warna Pastel Koleksi Gema Pastel ni khas untuk anda gayakan ke mana jua :). Nak pakai untuk majlis rasmi yang bertemakan songket? Atau Tradisional pun boleh sis 🙂

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG PAHANG SONGKET KOLEKSI GEMA PASTEL SONGKET 

  • Patern baju kurung pahang yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung. Mummy-mummy semua tak perlu risau sebab selesa pakai kain ni.
  • Material baju dari jenis kain linen cotton yang berkualiti tinggi dan texture yg menarik.

  • Selesa dan tidak panas untuk cuaca khatulistiwa Malaysia
  • Kain lipat batik diperbuat dari jenis kain Sakura Thai Silk. Juga mempunya texture yang sangat lembut dan selesa.

  • LIMITED edition.

  • Saiz : SS, S, M, L, XL, 2XL dan 3XL

  • Baju Kurung  PAHANG

  • Kain Lipat Batik
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-grey-kelabu-GPS-871

GPS-871 Grey – S, L, XL

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-coral-GPS-872

GPS-872 Coral – S, XL

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-dark-teal-GPS-873

GPS-873 Dark Teal – S, L

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-coral-GPS-874

GPS-874 Coral – XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-magenta-GPS-875

GPS-875 Magenta – XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-light-lavender-ungu-purple-gps-354

GPS-354 Light Lavender –  SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-hijau-olive-green-gps-355

GPS-355 Olive – SS, S

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-hijau-jadite-green-gps-356

GPS-356 Jadite Green – S, M, 2XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-rose-pink-merah-jambu-gps-357

GPS-357 Rose Pink – M

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-krim-cream-gps-358

GPS-358 – Gobie Dessert Cream – S, 3XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
UKURAN_GPS
===
HARGA
===
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Pahang Songket Bali Koleksi Gemersik Hawa

Baju Kurung Pahang Songket Bali Koleksi Gemersik Hawa

Khas untuk anda yang sukakan design yang simple tapi cantik. Baju Kurung Pahang Songket Bali Koleksi Gemersik Hawa ini sangat sesuai untuk anda. Boleh dipakai ke majlis rasmi yang bertemakan songket atau tema tradisional. 🙂
Cutting : Baju Kurung Pahang 
 
Kain Lipat Batik 
Material Baju : Paloma / Tessa / Valentino Soluna
Material Kain : Cotton Bali
Saiz : S, M, L, XL
 
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-biru-steel-blue-KGH-860

KGH-860 Steel Blue – M

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-red-heart-merah-hati-KGH-861

KGH-861 Red Heart – S, L, XL

 .
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-coklat-burnt-lamber-KGH-862

KGH-862 Burnt Lamber – S, M, L, XL

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-red-heart-merah-hati-KGH-863

KGH-863 Merah Hati – M, L

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-coklat-burnt-lamber-KGH-864

KGH-864 Burnt Lamber – S, L

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-red-chilli-merah-cili-KGH-865

KGH-865 Red Chilli – M, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

UKURAN_KGH

===
HARGA
===
RM 130  (Semenanjung)
RM 135 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Pahang Koleksi Songket Adinda Mahsuri Songket 2017

Baju Kurung Pahang Koleksi Songket Adinda Mahsuri Songket 2017

Baju kurung songket sentiasa mendapat permintaan ramai. Lebih-lebih lagi dibuat cutting baju kurung pahang. Memang ramai lah yang suka.  

Koleksi Baju Kurung Pagang ADINDA MAHSURI SONGKET ini didatangkan dengan 17 warna-warna gojes kegemaran ramai yang sweet-sweet.

Yang pastinya, warna-warna ini insyaAllah boleh buat sis kelihatan ekslusif dan mewah ketika memakainya. Mana nak dapat baju yang ekslusif dengan harga yang rendah macam ni lagi?

.Apa yang best kebabomm ADINDA MAHSURI SONGKET ni?

Baju Kurung Pahang 

Kain Lipat Batik

Material : SONGKET INDIA yang digabungkan dengan kain plain dari material DZARRA HEAVY VALENTINO yang superb quality!  

Songket India ni best sangat tau, serap peluh..tak gatal. 

19 pilihan warna yang manis gojes!

 Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL,  XXL, XXL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-ungu-cerah-light-purple-redstone-AMS-771

AMS-771 Light  Purple – SS, L, XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-merah-redstone-AMS-772

AMS-772 Redstone – SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-hijau-jeruk-pickle-green-AMS-773

AMS-773  Pickle Green – SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-hijau-forest-green-AMS-775

AMS-775 Forest Green – SS, S

.

baju-raya-2017-kurung-pahang-songket-deep-indigo-purple-ams-777

AMS-777 Deep Indigo – S, 3XL

.

baju-raya-2017-kurung-pahang-songket-ungu-purple-plum-ams-778

AMS-778 Purple Plum – L

.

baju-kurung-pahang-songket-merah-rasberry-red-ams-882

AMS-882 Rasberry Red – S, M, L, XL, XXL

.

AMS-883 Medium Sea Green - XL,

AMS-883 Medium Sea Green – XL

.

baju-kurung-pahang-songket-blue-black-dark-purple-biru-gelap-ams-884

AMS-884 Blue Black (Baju) Dark Purple (Kain) – L, XL, XXL

.

baju-kurung-pahang-songket-biru-turqoise-blue-ams-885

AMS-885 Turqoise Blue – M, L, XL

.

baju-kurung-2017-kurung-pahang-songket-turqoise-ams-887

AMS-887 Turqoise – L, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===

JADUAL UKURAN SAIZ 

===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran AMS

===

HARGA

===

RM 180  (Semenanjung)

RM 185 (Sabah / Sarawak)

*Saiz XXL Tambah RM 20

**Saiz 3XL Tambah RM 30

===

CARA ORDER

 ===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

Baju Kurung Batik (Kurung Pahang) Koleksi ABL

Baju Kurung Batik (Kurung Pahang) Koleksi ABL

Baju kurung batik sentiasa dicari. Terutama untuk anda yang bekerja kerajaan atau yang aktif berpersatuan.

Baju kurung batik sangat sinonim dengan majlis-majlis rasmi.

Mana nak cari baju batik yang bukan setakat cantik, tapi selesa, tak mudah renyuk. Paling penting, rasa sejuk. Almaklum, cuaca di Malaysia ni kan semakin panas. Hanya di As Syahid Collections, menyediakan baju yang cantik selesa untuk anda pakai ke mana jua. 

 Corak Printed Lace bertone senada koleksi terbaru kali ini akan menjadikan anda tampil elegan di majlis rasmi yang memerlukan anda pakai baju batik.  

Keistimewaan Baju Kurung Batik Koleksi ABL – ADORIA BERIL LACE COLLECTION 

  • Design Lace Printed bertone color menyerlahkan penampilan anda yang memakainya.
  • Exclusive limited edition lace printed
  • Baju diperbuat dari Kain jenis Walili Creepe yg berkualiti tinggi. Sejuk dan sedap dipakai di mana jua.
  • Lembut
  • Tak mudah renyuk. 
  • Senang dijaga
  • Corak batik yang sangat sesuai untuk digayakan ke majlis-majlis rasmi
  • LIMITED edition.  
  • Cutting : Baju Kurung  Pahang, berleher baju kurung dan berpesak
  • Kain Susun Tepi
  • Saiz:  SS, S, M, L, XL dan XXL
  • 7 warna pilihan yang cantik menarik untuk anda pilih dan gayakan dengan penuh yakin 🙂

.

baju-kurung-batik-pahang-terkini-2016-online-coklat-ABL-131

ABL-131 coklat – SS, XXL

.

baju-kurung-batik-pahang-terkini-2016-online-dark-red-merah-gelap-ABL-134

ABL-134 Merah Gelap – SS, S

.

baju-kurung-pahang-batik-terkini-2017-hijau-green-ABL-135

ABL-135 Hijau – S, XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran ABL

.

===
HARGA
===
RM 100  (Semenanjung)
RM 105 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===

.

Baju Kurung Songket (Kurung Pahang) Koleksi Adinda Mahsuri

Baju Kurung Songket (Kurung Pahang) Koleksi Adinda Mahsuri

Baju Kurung Songket Terkini 2017 Koleksi Adinda Mahsuri (Kurung Pahang) 

Dilancarkan koleksi baju kurung terkini untuk tahun baru (2017) dari As Syahid Collections : Koleksi Adinda Mahsuri.

Raya pun dah nak dekat ni kan. Dah boleh mula buat persiapan awal, kan dear. 
 
Kalau tak nak jadikan sebagai baju raya pun, baju kurung songket ni sesuai sangat untuk anda gayakan di majlis perkahwinan, pertunangan, hi tea. Nak pakai untuk pergi ke tempat kerja pun boleh.
.
ADINDA MAHSURI SONGKET ni didatangkan dengan warna-warna gojes kegemaran ramai yang sweet-sweet. Yang pastinya, warna-warna ini insyaAllah boleh buat sis feeling-feeling beautiful. Memberikan keyakinan pada diri di mana jua sis pergi. 
.

Keistimewaan Koleksi Baju Kurung Songket AMS – Adinda Mahsuri 

 
  •  Baju Kurung Pahang 
  •  Kain Lipat Batik
  •  Material : SONGKET INDIA yang digabungkan dengan kain plain dari material DZARRA HEAVY VALENTINO yang  superb quality!  
  •  Songket India ni best sangat tau, serap peluh. Tak gatal pula tu.  
  •  5 pilihan warna yang manis gojes!
  •  Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL dan XXL
 .

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-ungu-cerah-light-purple-redstone-AMS-771

AMS-771 Light  Purple – SS, L, XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-merah-redstone-AMS-772

AMS-772 Redstone – SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-hijau-jeruk-pickle-green-AMS-773

AMS-773  Pickle Green – SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-hijau-forest-green-AMS-775

AMS-775 Forest Green – SS, S

.

baju-raya-2017-kurung-pahang-songket-deep-indigo-purple-ams-777

AMS-777 Deep Indigo – S, 3XL

.

baju-raya-2017-kurung-pahang-songket-ungu-purple-plum-ams-778

AMS-778 Purple Plum – L

.

baju-kurung-pahang-songket-merah-rasberry-red-ams-882

AMS-882 Rasberry Red – S, M, L, XL, XXL

.

AMS-883 Medium Sea Green - XL,

AMS-883 Medium Sea Green – XL

.

baju-kurung-pahang-songket-blue-black-dark-purple-biru-gelap-ams-884

AMS-884 Blue Black (Baju) Dark Purple (Kain) – L, XL, XXL

.

baju-kurung-pahang-songket-biru-turqoise-blue-ams-885

AMS-885 Turqoise Blue – M, L, XL

.

baju-kurung-2017-kurung-pahang-songket-turqoise-ams-887

AMS-887 Turqoise – L, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===

JADUAL UKURAN SAIZ 

===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran AMS

===

HARGA

===

RM 180  (Semenanjung)

RM 185 (Sabah / Sarawak)

*Saiz XXL Tambah RM 20

**Saiz 3XL Tambah RM 30

===

CARA ORDER

 ===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

 

Baju Kurung Batik Terkini Koleksi ECE

Baju Kurung Batik Terkini Koleksi ECE

Khas untuk anda yang mencari baju kurung batik terkini untuk digayakan ke mana jua majlis rasmi. 

Nak pakai untuk ke pejabat / ke tempat kerja pun boleh dear 🙂

Sebab design batik ni catchy dan tak terlalu formal. 

Batik – sentiasa mendapat tempat di hati peminatnya yang tersendiri. 

Keistimewaan Baju Kurung Pahang Batik Eliza Caruso Exclusive  SPECIAL SERIES (ECE ) 

  • Cutting Baju Kurung Pahang, Kain Lipat batik  yang exclusive.
  • Baju diperbuat dari Material Kain Korean Valentino Silk ( Plain ) .
  • Dipadankan dengan ‘panel batik‘ di lengan dan kain bawah ( dari jenis material Galaxy Silk ) menaikkan seri anggun anda yang memakainya.      
  • READY STOCK. 
  • LIMITED SIZE: SS, S, M , L, XL, XXL
baju-kurung-batik-terkini-online-ungu-purple-passion-ECE-662

ECE-662 Purple PassionSS, S

baju-kurung-batik-terkini-online-hijau-lumut-olive-green-ECE-663

ECE-663 Olive Green SS

.
baju-kurung-batik-terkini-gold-brown-emas-coklat-ECE-664

ECE-664 Gold Brown – S

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran ECE
===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
*Saiz XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
  .
Baju Kurung Batik : Kurung Pahang Heritage Batik Series

Baju Kurung Batik : Kurung Pahang Heritage Batik Series

Koleksi Heritage Batik Series merupakan koleksi Ekslusif, berkonsepkan batik dengan cutting baju kurung  pahang. Baju kurung ini sangat sesuai untuk anda gayakan di majlis-majlis rasmi yang memerlukan anda memakai baju tema batik.

Bukan itu sahaja. Baju Kurung Pahang Batik ini juga sangat sesuai digayakan ke mana jua. Nak pakai untuk ke pejabat, ke sekolah, ke majlis perkahwinan pun boleh juga. 

Nak dijadikan sebagai baju raya pun boleh. No problem. Boleh saja 🙂 

 

Baju Kurung Batik Koleksi Heritage Batik Exclusive (HBE)

    • Cutting :  Baju Kurung Pahang 

    • Kain : Lipat batik  (tidak terbelah)

    • Material : Baju diperbuat dari Material Kain Korean Valentino Silk ( Plain ) .

    • Dipadankan dengan ‘panel batik ‘ di lengan dan kain bawah (dari jenis material Galaxy Silk ) menaikkan seri anggun si pemakai .      

    • READY STOCK. 

    • LIMITED SIZE: S, M , L, XL  

    • 4 Pilihan warna untuk anda gayakan. 

       

KOLEKSI INI DAH SOLD OUT 

KLIK SINI untuk PILIH KOLEKSI BAJU KURUNG TERBARU

===

HARGA

===

RM 150  (Semenanjung)

RM 155 (Sabah / Sarawak)

===

CARA ORDER

 ===

 SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

 SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

Fesyen Baju Kurung Pahang Pelikat Terkini – Koleksi Mahsuri

Fesyen Baju Kurung Pahang Pelikat Terkini – Koleksi Mahsuri

.
Fesyen Baju Kurung Pahang Pelikat Terkini 2016 kali ini sangat sesuai untuk anda yang mahukan sentuhan rasa tradisional atau Kesultanan Melayu.  Terutama, jika anda mencari-cari baju kurung tema tradisional atau Kesultanan Melayu untuk digayakan ke majlis makan malam atau majlis rasmi. 
Baju ini sesuai juga untuk anda pakai ke tempat kerja.  Jika anda cikgu, nak pakai baju ni untuk ke sekolah, mengajar pun boleh. 
.

Keistimewaan Baju Kurung Pahang Pelikat Terkini – Koleksi MAHSURI 

.
 
✔ Material : Pelikat benang 5000++
✔ Potongan : Baju Kurung Pahang, Kain selisih batik (tidak terbelah)
✔ Baju Kurung Pahang Pelikat Mahsuri direka dengan mengggabungkan 5 warna cantik yang berwarna-warni – memberikan kesan ceria kepada anda yang memakainya.
✔ Corak menegak menjadikan anda kelihatan lebih langsing. Sangat sesuai untuk anda yang badan berisi. 
✔ Sesuai digayakan dalam semua majlis – Majlis perkahwinan, majlis pertunangan, ke pejabat, mahupun ke majlis makan malam atau majlis rasmi yang bertemakan Kesultanan Melayu atau Tema Tradisional. Nak pakai sebagai baju raya pun cantik. You will look different!
✔ Saiz : SS, S, M, L dan XL. Untuk koleksi ini tiada saiz XXL. 
✔ Muslimah compliance – Patuh Syariah. Labuh, tidak nipis, tidak jarang, tidak ikut bentuk badan.
✔ Wajib ada dalam wardrobe anda jika anda wanita muslimah moden yang sukakan kelainan! ?
✔ VERY LIMITED EDITION.  Dah habis, tak restok ye. Nak baju ni, meh wasap saya laju-laju.  Siapa lambat,melepas lah…
✔ Pilih color mana yang anda nak sekarang sebelum orang lain grab baju-baju ni :
 .
baju-kurung-pahang-pelikat-tradisional-kesultanan-melayu-pink-merah-jambu-murah-terkini-online-M-02

M-02 – SS

 .
baju-kurung-pahang-pelikat-tradisional-kesultanan-melayu-oren-kuning-murah-terkini-online-M-04.jpg

M-04 – SS, S

.

baju-kurung-pahang-pelikat-tradisional-kesultanan-melayu-kuning-hijau-murah-terkini-online-M-05.jpg

M-05 – SS

 .
PERHATIAN : Warna gambar pada model adalah 90% real color. Perbezaan disebabkan faktor pencahayaan kamera dan resolusi skrin komputer/laptop atau handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju anda (semua ukuran dalam inchi) :
ukuran-baju-kurung-pahang-pelikat-tradisional-kesultanan-melayu-terkini-online-M
===
HARGA
===
RM 160 (Semenanjung)
RM 165 (Sabah/Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
Baju Raya 2015 Baju Kurung Pahang Corak Bunga Sutera Kasih

Baju Raya 2015 Baju Kurung Pahang Corak Bunga Sutera Kasih

Baju Kurung Pahang Corak Bunga Koleksi Sutera Kasih

Jika anda masih tercari-cari baju raya 2015 untuk digayakan, anda boleh pilih di antara baju kurung pahang corak bunga dari Koleksi Sutera Kasih ini.

Ia diperbuat dari kain jenis China Silk yang mampu memberikan rasa lembut dan selesa kepada anda.

 

Baju Raya 2015 terkini dari As Syahid Collections.
Cutting : Baju Kurung Pahang
Material kain : China Silk Gred A+
Design konsep : Corak Bunga Overlapping design
Kain : Susun tepi
 Saiz : SS, S, M, L, XL, XXL
baju raya 2015 china silk baju kurung pahang corak bunga kuning
SK-100 Bunga Kuning – SOLD OUT
baju raya 2015 kain china silk baju kurung pahang corak bunga tiger cantik
 SK – 200 Corak Bunga Tiger  – SOLD OUT

SK-300 Bunga Ros – SOLD OUT

 Perhatian : Warna pakaian adalah 90% real color. Perbezaan color disebabkan resolusi pencahayaan laptop / handphone anda dan flash camera. Warna sebenar biasanya lebih gelap berbanding gambar.

Tentukan saiz anda berdasarkan jadual ukuran ini :

===
HARGA
===
RM 130 (Semenanjung)
RM 135 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
===
SMS / WhastApp “Kod baju, Saiz ” ke 019 -776 3820 
p/s: Nak cepat dapat reply?. Sila whatsApp kerana saya aktif di WhatsApp.
Klik gambar di bawah untuk koleksi baju kurung terkini :

 

Baju Raya 2015 Terkini | Baju Kurung Songket Crepe Silk

Seperti yang dijanjikan, koleksi Baju Raya 2015 telah dilancarkan!!!.

Ramadhan semakin menghampiri kita. Kami di As Syahid Collections mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.

Saya doakan agar Ramadhan anda kali ini lebih baik dari Ramadhan sebelum ini. Aamiin Ya Mujib ^_^.

Koleksi Raya 2015 kali ini ialah baju kurung songket.

Baju ini diperbuat daripada kain Crepe Silk gred A++. Kainnya yang lembut mampu memberikan rasa selesa dan cantik kepada anda.

Anda akan rasa selesa dan tak panas memakai baju ini walaupun sudah sakan beraya dari pagi hingga ke malam.

Kain ini juga tidak mudah renyuk.

Anda akan tetap kekal bergaya sepanjang hari kerana baju anda tidak renyuk walaupun anda telah duduk berpuluh-puluh kali. ^_^

Cutting Baju kurung songket ini cutting Kurung Pahang.

Kain lipat tepi.

Ada saiz SS, S, M, L, XL dan XXL.

Didatangkan dengan 9 Pilihan warna cantik untuk anda pilih dan gayakan.

KOLEKSI INI DAH SOLD OUT 

KLIK SINI untuk PILIH KOLEKSI BAJU KURUNG TERBARU

===
HARGA
===
RM 180 (Semenanjung)
RM 185 (Sabah Sarawak)Saiz XXL Tambah RM 20

Nak kelihatan cantik menggayakan Baju Kurung Songket ini di hari raya yang bakal menjelma?. 
SMS / WhatsApp “Kod Baju & Saiz” ke 019 – 776 3820 
 
p/s : Nak dapat respon yang cepat?. Wasap saya, ya. Saya aktif di wasap kiki emoticon
error: Content is protected !!

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 14684160 bytes) in /home/eertoado/public_html/wp-includes/functions.php on line 625