Baju Kurung Pahang Songket Bali Koleksi Gemersik Hawa

Baju Kurung Pahang Songket Bali Koleksi Gemersik Hawa

Khas untuk anda yang sukakan design yang simple tapi cantik.¬†Baju Kurung Pahang Songket Bali Koleksi Gemersik Hawa ini sangat sesuai untuk anda. Boleh dipakai ke majlis rasmi yang bertemakan songket atau tema tradisional. ūüôā
Cutting : Baju Kurung Pahang 
 
Kain Lipat Batik 
Material Baju : Paloma / Tessa / Valentino Soluna
Material Kain : Cotton Bali
Saiz : S, M, L, XL
 
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-biru-steel-blue-KGH-860

KGH-860 Steel Blue – M

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-red-heart-merah-hati-KGH-861

KGH-861 Red Heart –¬†S, L, XL

 .
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-coklat-burnt-lamber-KGH-862

KGH-862 Burnt Lamber –¬†S, M, L, XL

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-red-heart-merah-hati-KGH-863

KGH-863 Merah Hati – M, L

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-coklat-burnt-lamber-KGH-864

KGH-864 Burnt Lamber –¬†S, L

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-red-chilli-merah-cili-KGH-865

KGH-865 Red Chilli –¬†M, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

UKURAN_KGH

===
HARGA
===
RM 130  (Semenanjung)
RM 135 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Songket (Kurung Pahang) Koleksi Adinda Mahsuri

Baju Kurung Songket (Kurung Pahang) Koleksi Adinda Mahsuri

Baju Kurung Songket Terkini 2017 Koleksi Adinda Mahsuri (Kurung Pahang) 

Dilancarkan koleksi baju kurung terkini untuk tahun baru (2017) dari As Syahid Collections : Koleksi Adinda Mahsuri.

Raya pun dah nak dekat ni kan. Dah boleh mula buat persiapan awal, kan dear. 
 
Kalau tak nak jadikan sebagai baju raya pun, baju kurung songket ni sesuai sangat untuk anda gayakan di majlis perkahwinan, pertunangan, hi tea. Nak pakai untuk pergi ke tempat kerja pun boleh.
.
ADINDA MAHSURI SONGKET ni didatangkan dengan warna-warna gojes kegemaran ramai yang sweet-sweet. Yang pastinya, warna-warna ini insyaAllah boleh buat sis feeling-feeling beautiful. Memberikan keyakinan pada diri di mana jua sis pergi. 
.

Keistimewaan Koleksi Baju Kurung Songket AMS РAdinda Mahsuri 

 
  • ¬†Baju Kurung Pahang¬†
  • ¬†Kain Lipat Batik
  • ¬†Material : SONGKET INDIA yang digabungkan dengan kain plain dari material DZARRA¬†HEAVY VALENTINO¬†yang¬† superb quality! ¬†
  • ¬†Songket India ni best sangat tau, serap peluh. Tak gatal pula tu. ¬†
  • ¬†5 pilihan warna yang manis gojes!
  • ¬†Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL dan XXL
 .

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-ungu-cerah-light-purple-redstone-AMS-771

AMS-771 Light ¬†Purple –¬†SS, L, XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-merah-redstone-AMS-772

AMS-772 Redstone – SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-hijau-jeruk-pickle-green-AMS-773

AMS-773 ¬†Pickle Green –¬†SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-hijau-forest-green-AMS-775

AMS-775 Forest Green – SS, S

.

baju-raya-2017-kurung-pahang-songket-deep-indigo-purple-ams-777

AMS-777 Deep Indigo –¬†S, 3XL

.

baju-raya-2017-kurung-pahang-songket-ungu-purple-plum-ams-778

AMS-778 Purple Plum –¬†L

.

baju-kurung-pahang-songket-merah-rasberry-red-ams-882

AMS-882 Rasberry Red¬†–¬†S, M, L, XL, XXL

.

AMS-883 Medium Sea Green - XL,

AMS-883 Medium Sea Green¬†–¬†XL

.

baju-kurung-pahang-songket-blue-black-dark-purple-biru-gelap-ams-884

AMS-884 Blue Black (Baju) Dark Purple (Kain)¬†–¬†L, XL, XXL

.

baju-kurung-pahang-songket-biru-turqoise-blue-ams-885

AMS-885 Turqoise Blue¬†–¬†M, L, XL

.

baju-kurung-2017-kurung-pahang-songket-turqoise-ams-887

AMS-887 Turqoise¬†–¬†L, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===

JADUAL UKURAN SAIZ 

===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran AMS

===

HARGA

===

RM 180  (Semenanjung)

RM 185 (Sabah / Sarawak)

*Saiz XXL Tambah RM 20

**Saiz 3XL Tambah RM 30

===

CARA ORDER

 ===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

 

Baju Kurung Batik Terkini Koleksi ECE

Baju Kurung Batik Terkini Koleksi ECE

Khas untuk anda yang mencari baju kurung batik terkini untuk digayakan ke mana jua majlis rasmi. 

Nak pakai untuk ke pejabat / ke tempat kerja pun boleh dear ūüôā

Sebab design batik ni catchy dan tak terlalu formal. 

Batik Рsentiasa mendapat tempat di hati peminatnya yang tersendiri. 

Keistimewaan Baju Kurung Pahang Batik Eliza Caruso Exclusive  SPECIAL SERIES (ECE ) 

  • Cutting¬†Baju Kurung Pahang, Kain¬†Lipat batik¬†¬†yang exclusive.
  • Baju diperbuat dari Material Kain Korean Valentino Silk ( Plain ) .
  • Dipadankan dengan ‘panel batik‘ di lengan dan kain bawah ( dari jenis material Galaxy Silk ) menaikkan seri anggun anda yang memakainya.¬† ¬† ¬†¬†
  • READY STOCK.¬†
  • LIMITED SIZE: SS, S, M , L, XL, XXL
baju-kurung-batik-terkini-online-ungu-purple-passion-ECE-662

ECE-662 Purple PassionSS, S

baju-kurung-batik-terkini-online-hijau-lumut-olive-green-ECE-663

ECE-663 Olive Green SS

.
baju-kurung-batik-terkini-gold-brown-emas-coklat-ECE-664

ECE-664 Gold Brown – S

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran ECE
===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
*Saiz XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
  .
error: Content is protected !!