Baju Raya 2015 Terkini | Baju Kurung Songket Crepe Silk

Seperti yang dijanjikan, koleksi Baju Raya 2015 telah dilancarkan!!!.

Ramadhan semakin menghampiri kita. Kami di As Syahid Collections mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.

Saya doakan agar Ramadhan anda kali ini lebih baik dari Ramadhan sebelum ini. Aamiin Ya Mujib ^_^.

Koleksi Raya 2015 kali ini ialah baju kurung songket.

Baju ini diperbuat daripada kain Crepe Silk gred A++. Kainnya yang lembut mampu memberikan rasa selesa dan cantik kepada anda.

Anda akan rasa selesa dan tak panas memakai baju ini walaupun sudah sakan beraya dari pagi hingga ke malam.

Kain ini juga tidak mudah renyuk.

Anda akan tetap kekal bergaya sepanjang hari kerana baju anda tidak renyuk walaupun anda telah duduk berpuluh-puluh kali. ^_^

Cutting Baju kurung songket ini cutting Kurung Pahang.

Kain lipat tepi.

Ada saiz SS, S, M, L, XL dan XXL.

Didatangkan dengan 9 Pilihan warna cantik untuk anda pilih dan gayakan.

KOLEKSI INI DAH SOLD OUT 

KLIK SINI untuk PILIH KOLEKSI BAJU KURUNG TERBARU

===
HARGA
===
RM 180 (Semenanjung)
RM 185 (Sabah Sarawak)Saiz XXL Tambah RM 20

Nak kelihatan cantik menggayakan Baju Kurung Songket ini di hari raya yang bakal menjelma?. 
SMS / WhatsApp “Kod Baju & Saiz” ke 019 – 776 3820 
 
p/s : Nak dapat respon yang cepat?. Wasap saya, ya. Saya aktif di wasap kiki emoticon
Baju Kurung Songket Terkini 2015 Cun Mengancam

Baju Kurung Songket Terkini 2015 Cun Mengancam

Wehooo… Nak update kat sini. As Syahid Collections baru sahaja launch koleksi baju kurung terbaru. Kalau sebelum ini, kami keluarkan baju kurung pelikat, kali ini, giliran baju kurung songket pula dan diberi nama Songket Sri Ayu Vistana.

Koleksi kali ini diperbuat dari Kain Printed Songket Crepe Silk.

Kain jenis Crepe Silk ni licin, lembut, selesa dipakai, tak panas dan yang paling best tak mudah renyuk. So, senang nanti nak pergi kerja, tak payah susah-susah nak iron baju. Kalau dah terbangun lambat nak pergi kerja pun, just sarung je baju ni. Tak payah iron pun boleh. ^_^

Untuk penggemar baju kurung corak songket, ini adalah pilihan yang berbaloi-baloi!. Tak akan rasa gatal pakai baju ni sebab corak songket ni printed, bukan songket yang berbulu-bulu tu.

Ada 5 warna cun mengancam untuk dipilih :

baju kurung songket terkini 2015 burgendy

Burgendy

kain baju kurung songket warna burgendy

Close Up, Burgendy

baju kurung songket printed crepe silk jade green

baju kurung songket maroon terkini 2015

Maroon

kain baju kurung songket maroon

Close up kain

baju kurung songket ungu

Purple

baju kurung songket coklat

Sienna Brown

baju kurung songket sienna brown

close up kain

Jadual ukuran saiz baju kurung songket SVA

Rujuk jadual saiz ukuran baju ini untuk tentukan saiz anda.

Ingin kelihatan cantik menawan raya ni dengan baju kurung songket yang cun mengancam?. Rujuk cara order di bawah :


===
CARA ORDER
===
SMS / WhatsApp “Kod Baju dan Saiz” ke 019 – 776 3820

p/s: WhatsApp lebih cepat response ^_^

Klik untuk koleksi baju kurung terkini

 

Update ASC
error: Content is protected !!

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 14684160 bytes) in /home/eertoado/public_html/wp-includes/functions.php on line 625