BAJU RAYA 2014 LIMITED EDITION KOLEKSI TERKINI BAJU KURUNG

BAJU RAYA 2014 LIMITED EDITION KOLEKSI TERKINI BAJU KURUNG

BAJU RAYA 2014 LIMITED EDITION | KOLEKSI RAINBOW SONGKET

baju raya 2014 limited edition fesyen terkini baju kurung kain songket online murah 2

Baju Raya 2014 Limited Edition

Baju Raya 2014 Limited Edition ni direka khas untuk anda yang nak menggayakan baju yang lain dari yang lain di hari raya Aidilfitri 2014 ini.

Koleksi Baju Kurung Rainbow Songket ini, setiap warna, hanya ada 2 pasang sahaja setiap saiz!.

Ia benar-benar special limited edition!. Jadi, anda takkan pakai baju yang sama macam orang lain pakai raya nanti!. 🙂

✔ LIMITED EDITION !! Setiap warna hanya ada 2 pasang sahaja untuk setiap saiz!

✔ Warna-warni Aidilfitri ..Ada 14 warna kesemuanya.

✔ Rainbow Cotton 3D dipadankan dengan kain dari Vietnam Silk – songket design

✔ Design baju kurung pesak gantung

✔ Material baju – Cotton 3d

✔ Material kain – Vietnam silk – SONGKET DESIGN

✔ Kain lipat batik

✔ Saiz : SS, S, M, L, XL (ukuran baju ada di bawah)

baju raya limited edition coklat fesyen baju kurung pesak gantung online murah

RS-101 –  SOLD OUT

.

baju raya 2014 limited edition terkini mustard fesyen baju kurung pesak gantung murah online cantik

Mustard, RS-102 –  SOLD OUT

.

Baju Raya 2014 Limited Edition Terkini Oren Fesyen Baju Kurung Pesak Gantung Kain Songket

Oren, RS-103 –  SOLD OUT

.

baju raya 2014 limited edition merah fesyen baju kurung terkini pesak gantung murah online cantik songket

Merah, RS-104 –  SOLD OUT

.

Baju raya 2014 terkini limited edition biru fesyen baju kurung pesak gantung online murah

Biru, RS-105 –  SOLD OUT

.

baju raya 2014 limited edition terkini biru fesyen baju kurung pesak gantung kain songket online murah

Biru, RS-106 –  SOLD OUT

.

baju raya 2014 terkini limited edition kuning fesyen baju kurung pesak gantung online murah

Kuning, RS-107 –  SOLD OUT

.

baju raya limited edition 2014 terkini ungu purple fesyen baju kurung pesak gantung kain songket murah online

Ungu, RS-108 –  SOLD OUT

.

baju raya 2014 limited edition terkini hijau fesyen baju kurung murah online cantik kain songket

Hijau, RS-109 –  SOLD OUT

.

baju raya limited edition pink merah jambu 2014 fesyen baju kurung terkini edisi terhad online murah

Pink, RS-110 –  SOLD OUT

.

baju raya limited edition 2014 biru fesyen baju kurung terkini online murah kain songket vietnam silk

Biru, RS-111 –  SOLD OUT

.

baju raya limited edition terkini 2014 oren baju fesyen kurung pesak gantung kain songket murah online

Oren, RS-112 – SOLD OUT

.

baju raya 2014 limited edition terkini biru fesyen baju kurung pesak gantung kain songket murah online

Biru, RS-113 –  SOLD OUT

.

baju raya limited edition 2014 terkini fesyen baju kurung pesak gantung kain songket murah online facebook

Ungu, RS-114 – SOLD OUT

Nak lebih banyak pilihan baju kurung dan jubah terkini? KLIK SINI 🙂

Ukuran saiz baju dan kain koleksi Rainbow Songket Baju Raya 2014 Limited Edition

Ukuran saiz baju dan kain koleksi Rainbow Songket Baju Raya 2014 Limited Edition

baju raya limited edition cantik best murah lembut

=== Harga ===

Sepasang : RM 139 (Semenanjung) ; RM 145 (Sabah / Sarawak)

2 pasang : RM 250 (Semenanjung); RM 256 (Sabah / Sarawak)

=== Cara Order ===

Nak tampil istimewa lain dari yang lain di hara raya nanti?.

SMS / WhatsApp Kod Baju, Saiz, Nama Anda ke 019 – 776 3820 ^_^

Nak lebih banyak pilihan baju kurung dan jubah terkini? KLIK SINI 🙂

 

BAJU KURUNG MODEN CUTTING SLIM SULAM BAJU RAYA 2014 PILIHAN RAMAI

BAJU KURUNG MODEN CUTTING SLIM SULAM BAJU RAYA 2014 PILIHAN RAMAI

baju kurung moden slim cut baju raya 2014 hitam kuning turqoise

Koleksi Baju Kurung Moden Cutting Slim 2014

Bagi yang tak minat dengan baju kurung Pahang atau baju kurung biasa dan mahukan kelainan di Aidilfitri 2014, boleh cuba dapatkan koleksi baju kurung moden cutting slim ni. Ramai yang suka koleksi baju kurung moden slim cut Yna D’Amor ini. Ada beberapa warna yang dah direstock berkali-kali.

Di bawah ini disenaraikan ciri-ciri baju kurung moden slim cut ini :

–> Baju kurung moden ni ada dat dan zip di belakang baju.
–> Baju dilining penuh, badan dan tangan.
–> Baju diperbuat dari jenis kain jojet Chifon dan bersulam dikaki baju.
–> Kain pula dari jenis kain satin yang lembut. Design kain lipat depan, macam lipat batik.

Baju kurung moden ini sangat sesuai untuk digayakan di Hari Raya 2014 oleh semua peringkat umur kerana design bajunya yang bergaya, elegant dan menawan hati sesiapa sahaja yang memandang. 🙂

Saiz : SS, S, M, L. (jadual ukuran saiz ada diberikan di bawah).

baju kurung moden online murah baju raya 2014 hitam

Hitam, HTM-01 –  SOLD OUT

.

baju kurung moden online baju raya 2014 kuning sulam pink slim cut

Kuning, sulam pink. YD-106 –  SOLD OUT

.

baju kurung moden turqoise cutting slim sulam baju raya 2014

Turqoise, YD-103 –  SOLD OUT

.

baju kurung moden hijau online murah baju raya 2014 cutting slim

Hijau, HIJ-01 –  SOLD OUT

.

baju kurung moden biru baju raya 2014 online murah

Biru, BLU-01 –  SOLD OUT

.

baju kurung moden shocking pink merah jambu baju raya 2014

Shocking Pink, SHP-01 –  SOLD OUT

.

baju kurung moden merah jambu pink baju raya 2014 online murah

Merah jambu, PLK-01 –  SOLD OUT

.

baju kurung moden coklat brown slim cut baju raya 2014 online murah

Coklat, YD-104 –  SOLD OUT

.

baju kurung moden coklat keemasan gold brown baju raya 2014 murah online

Coklat keemasan, YGB-01 –  SOLD OUT

.

Baju kurung moden online murah terbaru fesyen terkini

YD-309 –  SOLD OUT

Baju Kurung Moden Terkini Cantik Online Murah Hitam Sulam

YD-308, Hitam Sulam Pink Sirap Bandung –  SOLD OUT

Nak lebih banyak pilihan baju kurung dan jubah terkini? KLIK SINI 🙂

Untuk menentukan saiz baju kurung moden anda, rujuk pada jadual ukuran saiz di bawah :

Ukuran saiz baju kurung moden baju raya 2014 cantik murah online

Ukuran saiz baju kurung moden

.

Harga Asal : RM169.00 (Semenanjung); RM 175 (Sabah/Sarawak).
Harga Diskaun : RM 150 (Semenanjung); RM 156 (Sabah/Sarawak)

Nak kelihatan cantik menawan menggayakan baju kurung moden ini?.

SMS / WhatsApp Kod Baju, Saiz, Nama Anda ke 019 – 776 3820 🙂

Klik Butang di Bawah Untuk Melihat Koleksi Terkini Baju Kurung :
Klik Butang di Bawah Untuk Melihat Koleksi Tekini Baju Kurung Murah Online Cantik

 

Update ASC

 

KOLEKSI BAJU RAYA 2014 | BAJU KURUNG PAHANG COTTON 3D

KOLEKSI BAJU RAYA 2014 | BAJU KURUNG PAHANG COTTON 3D

Baju Raya 2014 Baju Kurung Pahang Cotton 3D

❤ TERBARU! ~ KOLEKSI RAINBOW COTTON 3D ❤
————————————————

 

✔ Limited Aidilfitri 2014 Edition

✔ Koleksi Printed 3D dengan corak warna warni yang menarik

✔ Kain Rainbow Cotton bermutu tinggi yang terkini di pasaran.

✔ Tidak Panas dan Tidak Mudah Renyuk.

✔ 1 Lagi Koleksi Ukuran Kurung Pahang dengan kain lipat Batik.

✔ Terdapat 6 warna pilihan.

✔ Saiz dari SS, S, M, L

Baju Raya 2014 Baju Kurung Pahang Cotton 3D Pink Merah Jambu Murah

RD-101 – SOLD OUT

.

Baju Raya 2014 Baju Kurung Pahang Cotton 3D oren

RD-102 – SOLD OUT

.

Baju Raya 2014 Baju Kurung Pahang Cotton 3D Biru Turqoise

SOLD OUT

.

Baju Raya 2014 Baju Kurung Pahang Cotton 3D Hijau

RD-104 – SOLD OUT

.

Baju Raya 2014 Baju Kurung Pahang Cotton 3D Kuning Yellow

RD-105 – SOLD OUT

.

Baju Raya 2014 Baju Kurung Pahang Cotton 3D

RD-106 – SOLD OUT

Nak lebih banyak pilihan baju kurung dan jubah terkini? KLIK SINI 🙂
———–☞ Ukuran Saiz ———–

Untuk tentukan saiz, rujuk jadual ukuran ini :

Jadual ukuran Baju Raya 2014 ~ Baju Kurung Pahang Koleksi Cotton 3D

Jadual ukuran Baju Raya 2014 ~ Baju Kurung Pahang Koleksi Cotton 3D

.

———–☞ Harga ———–
RM 159 (Semenanjung)
RM 165 (Sabah/Sarawak)
——-☞ Order ——–
Untuk order, SMS/Whatsapp ke 019 – 776 3820

Nak lebih banyak pilihan baju kurung dan jubah terkini?. KLIK SINI 🙂

MINI KURUNG (BAJU KURUNG MALAYSIA) FESYEN TERKINI RAYA 2014

MINI KURUNG (BAJU KURUNG MALAYSIA) FESYEN TERKINI RAYA 2014

Koleksi Baju Kurung Malaysia (Mini Kurung) 2014 raya terkini

Koleksi Baju Kurung Malaysia (Mini Kurung) 2014

 

Kurang dari sebulan kita akan berpuasa dan selepas itu kita akan meraikan perayaan Aidilfitri. Jadi, hari raya sudah semakin dekat. Just around the corner, kata orang putih. Eceh….

Dah ada baju raya?. Ramai yang dah ada baju raya kan. Rasanya bermula bulan April, ramai dah shopping baju raya.

Bagi yang masih mencari baju raya dan inginkan kelainan dari baju kurung atau baju kurung pahang, boleh lah gayakan Baju Kurung Malaysia ni pula. Ada juga orang panggil baju ni Mini Kurung.

 Koleksi Mini Kurung ini diperbuat dari Kain Evo Silk (plain) dari Korea dan dipadankan dengan kain corak dari jenis Cotton Silk yang berkualiti Tinggi

Labuh baju ini adalah antara 29 hingga 30 inci.

Untuk kain, kain bercorak dipotong kepada 6 panel dan dicantum untuk potongan punggung agar nampak “flow” kain cantik dan kemas.

Koleksi baju kurung Malaysia ini mempunyai saiz SS, S, M & L. Sila rujuk pada jadual saiz di bawah untuk menentukan saiz anda. Cutting baju keluaran kami lebih besar berbanding saiz biasa.

Baju Raya 2014 Mini Kurung Malaysia Pink Merah Jambu

BS-408 – SOLD OUT

.

baju raya 2014 baju kurung online murah baju mini malaysia biru

BS 407 – SOLD OUT

.

baju raya 2014 baju kurung online murah biru baju kurung mini malaysia

BS-405 – SOLD OUT

.

baju kurung malaysia mini kurung fesyen baju raya 2014 terkini pink ungu

BS 302 – SOLD OUT

.

Mini Kurung Kuning Mustard Fesyen Raya terkini 2014

BS-303 (SOLD OUT)

.

Mini Kurung Baju Kurung Malaysia Biru Turqoise Terkini 2014 Raya

BS-304 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Mini Malaysia biru turqoise raya 2014 fesyen terkini

Bs-306 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Mini Baju Kurung Malaysia biru turqoise online murah 2014

BS-307 – SOLD OUT

.

mini kurung baju kurung malaysia cantik online murah raya 2014 terkini

BS-308 – SOLD OUT

.

mini kurung murah online terkini 2014 maroon merah hati

BS-309 – SOLD OUT

p/s: Perhatian: Warna Pakaian akan mungkin/akan berbeza sedikit dari yang sebenar kerana faktor pencahayaan.

Nak lebih banyak pilihan baju kurung dan jubah terkini? KLIK SINI 🙂

Saiz ukuran mini kurung / baju kurung Malaysia :

Ukuran baju kurung Malaysia (Mini Kurung)

Ukuran baju kurung Malaysia (Mini Kurung)

.

BAJU RAYA 2014 LIMITED EDITION

Setiap design baju, hanya mempunyai 2 helai sahaja, setiap saiz!.

Baju Raya 2014 baju kurung moden turqoise murah online

BS-501 – SOLD OUT

.

Baju Raya 2014 Baju Kurung Moden Baju Kurung Malaysia Oren Online Murah

BS-502 – SOLD OUT

.

Baju kurung malaysia baju raya 2014 terkini pink merah jambu murah online

BS-504 – SOLD OUT

.

baju raya 2014 naju kurung malaysia moden mini kurung purple ungu murah online

BS-503 – SOLD OUT

RM 139 (Semenanjung), RM 145 (Sabah/Sarawak)

Dapatkan segera sebelum kehabisan stok.

Setiap saiz ada stock 5 pasang sahaja. Untuk Raya 2014 Limited Edition, setiap baju hanya ada 2 pasang sahaja setiap saiz.

Stok terhad, kerana kami sentiasa keluarkan pattern baju yang terkini.

Untuk menggayakan Mini Kurung yang cantik ini,

WhatsApp / SMS <Kod Baju> <Saiz> ke 019 – 776 3820

Nak lebih banyak pilihan baju kurung dan jubah terkini?. KLIK SINI 🙂

Update ASC
BAJU KURUNG PAHANG KOLEKSI RAYA 2014 MURAH DAN CANTIK

BAJU KURUNG PAHANG KOLEKSI RAYA 2014 MURAH DAN CANTIK

Baju Kurung Pahang Baju Raya Terkini 2014 Mya Sofea As Syahid Collections

Peminat baju kurung pahang sentiasa akan mencari design baju kurung pahang yang terkini untuk digayakan ke pejabat, ke majlis perkahwinan, ataupun untuk digayakan di hari raya Aidilfitri mahupun aidiladha.

Dalam artikel kali ini, aku nak kongsikan koleksi baju kurung pahang dari As Syahid Collections yang cantik. Lagi best, kain ni tak mudah renyuk dan mudah digosok. Memang cantik untuk digayakan ke pejabat. 🙂

Selain dari itu, Koleksi Baju Kurung Pahang ini mempunyai ciri-ciri istimewa berikut :

• Material kain dari Jenama Lavenzi Cotton yang berkualiti tinggi.
Kain yang lembut dan “flow” yang cantik .
• Material kain yang sederhana ‘berat’ menampakkan kesan ‘jatuh kain’ yang Elegan.
• Kainnya tidak terlampau licin dan tidak jarang.
• Pilihan yang amat tepat untuk koleksi Baju Kurung Pahang
• Campuran fabrik dari Kain Cotton memberi Kesan TIDAK PANAS kepada si pemakai
Senang Di Gosok, Mudah Di Jaga . Tampak Kemas dan Elegan Sepanjang Masa
Sulaman Kemas Baldu dari Jenis ‘Ready- Printed’ di atas kain.

• Mudah di basuh dan Tidak Mudah Rosak

Khas untuk wanita yang suka menggayakan Baju Kurung Pahang, koleksi baju kurung pahang terkini 2014 ini amat sesuai untuk digayakan untuk apa jua majlis. Cantik dan harga berpatutan 🙂 Skroll sehingga ke bawah untuk ukuran baju kurung pahang ini, ya.

 

Baju Kurung Pahang Biru Kelabu (Blue Grey)

Biru Kelabu (Blue Grey), MS-511 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Light Pink Merah Jambu

Light Pink Merah Jambu, MS-512 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Merah Gelap

Merah Gelap, MS-513 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Ungu Lembut

Ungu Lembut (Smooth Purple),      MS-516 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Biru

Biru, MS-517 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Mustard

Mustard, MS-518 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Oren Mandarin

Oren Mandarin, MS-519 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Warna Mustard Koleksi Baju Kurung Raya 2014

Mustard, MS-411 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Merah Jambu Pink

Merah Jambu, MS-413 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Light Oren Orange Baju Raya 2014 Design Terkini

Light Oren, MS-414 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Light Blue Biru Muda Fesyen Baju Raya Terkini 2014

Biru Muda, Light Blue, MS-415 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Hijau Apple Fesyen Baju Raya 2014

Hijau Apple, MS-416 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Merah Jambu Pink Koleksi Fesyen Terkini Baju Raya 2014

Merah Jambu, MS-417 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Biru Koleksi Baju Raya 2014 Fesyen Terkini

Biru, MS-418 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Koleksi Baju Raya 2014 Fesyen Raya Terkini

Oren Mandarin, MS-419 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Peach Baju Raya 2014 Terkini

Peach, MS-420 – SOLD OUT

Nak lebih banyak pilihan baju kurung dan jubah terkini? KLIK SINI 🙂
Saiz Baju Kurung Pahang

Saiz Baju Kurung Pahang. Ukuran dada ikut ukuran punggung

Harga : RM 129.00 Sehelai (Semenanjung), RM 135 (Sabah/Sarawak)

  Nak menggayakan baju kurung pahang ini di Hari Raya yang bakal menjelang?

Pilih baju yang mana 1, lihat kod produk, kemudian :

SMS / WhatsApp  <Kod Baju> <Saiz> ke 019 – 776 3820

Nak lebih banyak pilihan baju kurung dan jubah terkini? KLIK SINI 🙂

 

error: Content is protected !!