JANA DUIT TANPA MODAL |KOMISEN AFFILIATE ASHADEE KE 7

JANA DUIT TANPA MODAL |KOMISEN AFFILIATE ASHADEE KE 7

JANA DUIT TANPA MODAL DENGAN AFFILIATE – KOMISEN ASHADEE KE 7

Semalam hari Rabu. Aku buat selamber je. Walaupun untuk beberapa Rabu yang lalu sepanjang bulan 10 dan 11, aku suka dan menantikan hari Rabu.

Kenapa dengan Rabu?.

Ada apa dengan hari Rabu?.

Owh, ini bukan sebab Wordless Wednesday, ya. Tak ada kaitan langsung. Dah lama tak buat entri Wordless Wednesday sebenarnya. Ohoho…

Tapi, aku tunggu hari Rabu sebab…

Sebab… Ashadee bayar komisen hari Rabu… tapi bukan setiap Rabu, selang seli. 2 minggu sekali, dapat payment.

Alkisah… Rabu kali ni aku buat derk je.. sebab ingatkan tak ada lagi dah komisen aku…

Malam tu nak transfer duit ke adik aku, patutnya aku buka cimbclicks, tapi tersilap pula. Ter’login’ maybank2u. Terkejut tengok tiba-tiba duit jadi banyak. Aik!. Dari mana datang ni?.

Terus lah aku check today’s transaction.

Taraaaa!!!!

jana duit tanpa modal online dari rumah komisen affiliate ashadee ke 7

Komisen Affiliate Ashadee Ke-7

Surprise dari Ashadee!.

Dalam hati aku “Oh, ada lagi rupanya komisen aku, ingatkan semua dah dapat bayarannya. Alhamdulillah ūüôā

Oleh yang demikian, ini merupakan Komisen Affiliate melalui Ashadee ku yang ke-7

Of course lah aku suka. Dapat duit kan, mestilah suka!. Ke ada orang yang tak suka dapat duit?. Kalau korang tak suka dapat duit, bak mai duit tu kat aku, meh!. Hehe… ^_^

Anyway, bulan 10 memang aku aktif juga promote ebook yang ada kat Ashadee. So, hasilnya masih dapat dituai sehingga sekarang. Alhamdulillah.

Itu lah yang bestnya buat duit dengan affiliate ni, tak yah buat kerja parah-parah sangat. Set and go pun boleh.

Mula-mula masa nak setting tu, banyak juga lah masa dikorbankan. Tapi, lepas-lepas tu, boleh je tinggalkan.

Dan masih lagi berhasil. Cuma hasilnya tak sama dengan beriya-iya promote lah kan. Ini aku promnote koboi-kobi je ni. Buat duit online je, dari rumah, duduk depan laptop je ketuk-ketuk keyboard. Hehe ^_^

Buat Duit Tanpa Modal Dari Rumah Dengan Affiliate



Program affiliate adalah salah satu cara buat duit tanpa modal dari rumah yang boleh dilakukan secara online sahaja.

Bukan setakat tanpa modal, malah dengan affiliate juga, kita boleh jana duit tanpa produk sendiri, sebab affiliate ni, kita promote produk orang lain, tak kiralah ebook ke, video ke, seminar ke… apa-apalah.

Produk fizikal pun ada juga yang buat program affiliate seperti Lazada.

Kalau join affiliate ni, tugasnya hanya promote link affiliate. Kalau ada orang beli dari link affiliate kita, maka kita akan dapat komisen.

Mungkin anda yang baca entri ni dah biasa dengan affiliate kan?. Macam mana?. Mesti dah banyak dapat buat duit dengan affiliate, kan?. Kalau dah banyak, tahniah!.

Kalau belum banyak, atau tak pernah dapat duit pun dari program affiliate, don’t worry. Boleh teruskan belajar dan berusaha.

Mula-mula dulu masa pertama kali aku cuba buat duit tanpa modal dengan affiliate ni pun, nak nangis juga lah. Hihi.. Pengakuan jujur ni ^_^

Yang penting, ada niat yang suci murni untuk buat duit dengan affiliate. Cari rezeki yang halal dan diberkati, untuk tambah pendapatan sampingan atau kalau yang masih belum bekerja, memang sangat sesuai buat duit dengan affiliate ni.

Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Cuma, kita boleh pilih, nak lalu jalan jauh ke… nak lalu jalan dekat ke… nak lalu highway ke… nak lalu jalan kampung ke…

Pilih lah yang mana-mana pun, asalkan dapat sampai ke destinasi yang dituju dengan selamat (matlamat yang ingin dicapai).

Kalau anda baru ni tahu tentang kewujudan program affiliate, tapi nak juga jana duit tanpa modal dengan affiliate, bukan tu je, malah teringin juga nak merasa keseronokan dapat duit dengan affiliate ni, tapi tak tahu macam mana nak start, daftar je nama dan emel DI SINI.

InsyaAllah, anda akan diajar step by step bagaimana cara untuk buat duit dengan affiliate. InsyaAllah, anda akan faham dan rasa tak lah susah sangat buat duit dengan affiliate ni!.

Jika anda serius nak belajar cara jana duit online tanpa modal dari rumah dengan affiliate, anda boleh tonton Video Tutorial Cara Simple Buat Duit Dengan Affiliate Dalam Tempoh Kurang 24 Jam ini.

Jom buat duit dengan affiliate! ūüôā

JANA DUIT TANPA MODAL DENGAN ILANCEE.COM

JANA DUIT TANPA MODAL DENGAN ILANCEE.COM

Jana Duit Tanpa Modal Di iLancee.com

 jana duit tanpa modal di ilancee

Beberapa minggu lepas aku dapat tahu, di iLancee.com, kita boleh jana duit tanpa modal. Modal yang aku maksudkan di sini ialah modal duit.

Untuk jana duit tanpa modal duit¬†di iLancee.com ini,¬†anda hanya memerlukan modal kemahiran, masa ataupun idea. Kalau anda seorang yang kreatif, lagilah boleh buat duit di iLancee ni. ūüôā

Apa Itu iLancee.com?

iLancee.com merupakan satu laman web di mana penjual menawarkan barang, perkhidmatan, kemahiran, ebook dan sebagainya pada harga yang rendah bermula dengan RM 5 РRM500.

Pendek kata, banyak barang-barang murah dijual di iLancee ni. Cer tengok skrin shot kat atas tu, murah-murah je harganya, kan? ūüôā

Antara benda yang boleh dijual di iLancee.com :

  • ebook
  • grafik seperti logo, ebook cover dan sebagainya
  • Artikel PLR
  • Barang fizikal – baju, buku, tudung, kasut, raket dan sebagainya.
  • Perkhidmatan – menulis artikel, menulis blog, khidmat nasihat¬†dan sebagainya.
  • Theme WordPress
  • Plugin blog
  • Kraftangan
  • dan¬†macam-macam lagi….

Macam Mana Nak Daftar iLancee?

Pendaftaran iLancee adalah PERCUMA sahaja.

Untuk daftar, klik –> DAFTAR iLancee

Isikan nama, alamat emel dan password dan sign up.

Ok dah, senang je. Dah siap daftar.

Lepas tu, 1 emel akan dihantar yang bertajuk “Selamat Datang ke iLancee”. Jangan lupa klik link yang ada dalam emel tersebut untuk pengesahan.

Lepas dah sahkan emel ni, barulah boleh tawarkan apa-apa perkhidmatan atau barang yang nak dijual di iLancee ini dengan membina gig.

Buat Duit Tanpa Modal Di iLancee.com

Jadi, anda boleh tawarkan apa-apa sahaja servis atau barang yang anda mahukan. Jika barang fizikal melibatkan kos penghantaran, anda boleh tentukan kos tersebut pada gig yang anda bina.

Ok, mudah je, tak susah untuk jana duit tanpa modal. Ada banyak tempat yang anda boleh tawarkan perkhidmatan ataupun jual produk-produk di internet ni.

Ramai orang focus buat duit di Facebook je, tapi tak ramai yang tahu, selain Facebook, ada banyak lagi lubuk-lubuk untuk buat duit di internet ni.

Nak buat duit tanpa modal?. Daftar terus di iLancee. Percuma je :).

Good luck!.

p/s: Dah ada baju raya?.¬†Kalau belum ada baju raya, kat sini¬†ada banyak pilihan baju raya –> Koleksi Baju Raya Terkini¬†2014

error: Content is protected !!