KOMISEN PERTAMA JOB DI RUMAH

KOMISEN PERTAMA JOB DI RUMAH

Baru ni nak buat entri Komisen Pertama Job Di Rumah. Komisen ni sebenarnya aku terima lama dah. Cuma tak publish je. Aku memang suka sangat peram entri. Adehh.. sikap suka tangguh-tangguh kerja ni memang tak bagus. Kalau nak duit masyuk tiap-tiap bulan, memang kena bersihkan diri dari sikap suka bertangguh. Bak kata ayah aku “Kerja bertangguh, pencuri masa”. ­čś«

komisen pertama job di rumah buat kerja part time kat rumah

Memang bukan mustahil pun kalau nak buat duit dari rumah ni. In fact, kerja dari rumah lagi best. Tak payah nak keluar duit minyak kereta. Minyak pun dah makin naik, kan.

Siapa kata Job Di Rumah ni scam?. Job Di Rumah ni bayar komisen tiap-tiap hari lagi tu. Bukan sebulan sekali, bukan sebulan 2 kali. Tapi setiap kali ada komisen untuk kita, Job Di Rumah memang akan bank in terus komisen tu.

Yang tak tahu apa kerja yang Job Di Rumah ni tawarkan, boleh baca tentang Job Di Rumah ni dengan klik link ini :

Kerja Di Rumah, Trend Kerja Part Time Masa Kini.

Kepada anda yang nak buat duit dengan kerja part time dari rumah ni, boleh lah klik link di bawah ini :

Kerja Part Time Job Di Rumah

Saya sudah menjana pendapatan dari rumah. Anda bila lagi?

PENGUMUMAN PENTING! Harga akan dinaikkan 1 kali ganda!

Sekarang ini, harga untuk pendaftaran Job Di Rumah ini ialah RM 50. Tetapi, harga akan dinaikkan ke  RM100 pada/selepas 1 Disember 2013. Ini kerana kos penyelenggaraan semakin meningkat. Kalau nak join, cepat join sebelum harga dinaikkan 1 kali ganda!. Klik SINI untuk join sebelum harga dinaikkan!.

SUMBER PENDAPATAN SELEPAS BERSARA

SUMBER PENDAPATAN SELEPAS BERSARA

Ketika menyertai Worksyop Pelaburan Ahad lepas, aku telah ditanya oleh seorang speaker “Apa perancangan awak untuk bersara nanti?”. Erk… Aku memang tak ada jawapannya sebab memang aku tidak pernah buat pelan rancangan persaraan aku. Haa.. Nampak di situ aku dah kantoi yang aku tak ada set matlamat. Tak ada planning hidup yang teratur. Kita kena merancang. Rancang pelan persaraan kita nanti. Adakah nanti selepas bersara kita terpaksa bekerja semula sebab tiada sumber pendapatan selepas bersara.

Sememangnya salah satu cara untuk bersara dengan aman ialah dengan membuat pelaburan. Jika telah bermula sejak usia muda lagi, 30 tahun akan dating nanti apabila dah bersara, boleh lah duduk goyang kaki, tapi duit masuk. Sebab dah sedia ada pasif income.

Tapi, bagaimana pula dengan yang tiada pasif income. Terpaksa mendapatkan aktif income. Bekerja untuk mendapatkan duit. Tapi dah tua, apa sangat kerja yang boleh dilakukan. Masih mahu bekerja keras?. Bak kata speaker tu, saya kesian tengok orang tua yang bekerja jaga. Ada juga yang masih terpaksa membanting tulang empat kerat.

sumber pendapatan selepas bersara orang tua job di rumah

Dunia sekarang dunia tanpa sempadan. Maklumat di hujung jari. Duit juga dihujung jari. Duit pun dah tak berpindah tangan lagi dah, tapi sebaliknya cuma berpindah akaun bank je. Maybank2u, CIMBClicks dan sewaktu dengannya. Perbankan online je kan. Duit tak tengok, tak pegang,┬átapi tengok angka je dekat skrin. Skrin laptop, skrin computer, skrin handset, skrin ATM…

Dengan kecanggihan teknologi masa kini juga sebenarnya boleh membantu kita buat duit di hujung jari. Sekarang ni dah semakin menular trend bekerja di rumah. Duduk di rumah, hadap laptop, boleh dah dapat jana pendapatan. Macam-macam cara boleh buat duit dengan internet. Asalkan ada talian internet di rumah, boleh lah buat kerja dari rumah. Lagi jimat sebenarnya. Tak payah lah keluar duit minyak. Minyak pun semakin naik harga kan.

Cubalah dulu job di rumah ni.  Bayaran pun best sebab dibayar dalam USD. Kos? Hanya kos talian internet je. Try tengok laman web jobdirumah ni. Ramai yang dah berjaya buat duit dengan Job Di Rumah. Anda bila lagi?

Sumber gambar : Bangjo

error: Content is protected !!