JUBAH MODEN NURSING FRIENDLY LAVENZI COTTON MURAH ONLINE

JUBAH MODEN NURSING FRIENDLY LAVENZI COTTON MURAH ONLINE

jubah nursing breast feeding jubah menyusu ibu mengandung murah online terkini terbaru

Jubah Moden Menyusu Nursing Friendly (Breast Feed) Lavenzi Cotton Terkini

Untuk ibu ibu yang sedang menyusukan anak, ramai yang nak bergaya dengan jubah, tapi, kalau pakai jubah, susah pula nak breast feed kan. Kalau pakai baju, boleh lah selak. Kalau pakai jubah?.

Atas permintaan ramai, kami di As Syahid Collections mereka jubah KHAS untuk ibu-ibu yang sedang menyusukan bayi.

Jubah ni nursing friendly, atau ada juga yang panggil breast feeding (bf) friendly.

Untuk memudahkan ibu-ibu menyusukan, jubah ini direka dengan zip 12 inchi di bahagian depan. Leher jubah ini pula berleher bulat.

Jadi, sekarang anda tak perlu risau jika mahu bergaya dengan jubah, tetapi anda sedang menyusukan anak anda!.

Antara ciri-ciri menarik jubah ini ialah :

✔ JUBAH Muslimah Moden dengan Kombinasi Color yang menarik.

✔ Cutting Princess Cut ( Kembang Kebawah ) yang menawan.

✔ Jubah ini diperbuat dari material Kain Lavenzi Cotton yang berkualiti TINGGI, TIDAK Panas, Tidak Mudah Renyuk.

✔ Kain yang lembut dan “flow” yang cantik dengan tampak kain yang ‘Terjatuh’ kemas.

✔ Hampir Tidak Perlu di Gosok!. Senang dan mudah sebab tak perlu buang masa iron baju 😀

✔ Kainnya TIDAK licin dan TIDAK jarang.

✔ Ada “caft” dan satu butang di bahagian pergelangan tangan.

✔ Kombinasi 2 color yang padan dan menawan si pemakai.

✔ Pilihan yang tepat untuk koleksi Jubah Elegant anda.

Jubah Nursing Friendly Jubah Menyusu Lavenzi Cotton Online Murah Hijau Kuning

JSZ-101, Hijau- Kuning – SOLD OUT

Jubah Nursing Friendly Breast Feed Menyusu Lavenzi Cotton Online Murah Hijau Kuning

.

Jubah Nursing Friendly Breast Feed Menyusu Lavenzi Cotton Online Murah Kuning Hijau

JSZ-102, Kuning – Hijau – SOLD OUT

Jubah Nursing Friendly Breast Feed Menyusu Lavenzi Cotton Online Murah Hijau Kuning

.

Jubah Nursing Friendly Breast Feed Menyusu Lavenzi Cotton Online Murah Biru Ungu Merah Jambu

JSZ-104, Purple Pink – Blue – SOLD OUT

Jubah Nursing Friendly Breast Feed Menyusu Lavenzi Cotton Online Murah Purple Pink - Blue

 

Jubah Nursing Friendly Breast Feed Menyusu Lavenzi Cotton Online Murah Oren - Grey

JSK-105, Oren – Kelabu – SOLD OUT

===
Saiz
===

SS, S, M, L

===
Ukuran Saiz
===

Rujuk jadual ukuran ini untuk menentukan saiz jubah anda :

Ukuran saiz jubah nursing friendly (breast feeding friendly) lavenzy cotton online murah

Ukuran saiz jubah nursing friendly (breast feeding friendly)

====
Harga
===

RM169 (sm) / 174 (ss) sahaja

===
Cara Order
===

SMS / WhatsApp ke 019 – 776 3820

Perhatian: Warna Pakaian akan mungkin/akan berbeza sedikit dari yang sebenar kerana faktor Pencahayaan.

Klik link di bawah untuk melihat koleksi lain Jubah Nursing dari As Syahid Collections :

Klik Butang di Bawah Untuk Melihat Koleksi Terkini Jubah dan Baju Kurung :

Klik Butang di Bawah Untuk Melihat Koleksi Tekini Baju Kurung Murah Online Cantik

FESYEN JUBAH MUSLIMAH TERKINI | KAIN COTTON CANTIK DAN SELESA

FESYEN JUBAH MUSLIMAH TERKINI | KAIN COTTON CANTIK DAN SELESA

FESYEN JUBAH MUSLIMAH TERKINI | KAIN COTTON CANTIK DAN SELESA

Jubah Muslimah Online Terkini 2014 untuk raya

Koleksi Jubah Muslimah Terkini 2014

 

Kali ni, aku nak kongsikan satu koleksi jubah muslimah dari As Syahid Collections yang mempunyai kombinasi 2 warna yang padan. Ada 5 pilihan warna kesemuanya. Kesemuanya warna lembut dan sejuk mata memandang :). Cuma warna merah hitam tu je nampak terang sikit, tapi tetap kelihatan manis sebab dipadankan dengan warna hitam.

Jubah ni diperbuat dari kain Lavenzi Cotton yang berkualiti tinggi. Kain ni lembut dan “flow” dia cantik. So, kain nampak ‘terjatuh’ kemas. Jubah ni juga tak licin dan tak jarang.

Leher jubah ni bulat, ada zip kat bahagian belakang. Senang lah nak sarung nanti.

Kat bahagian lengan pula, ada “caft” dan satu butang. Caft ni boleh disinsing sampai siku, jadi, tak ada masalah bila nak ambil wudhuk nanti. Caft jubah ni pula, bukan jenis yang kembang kalau kita dah sinsing ke siku.

Cutting jubah ni besar, tak menampakkan bentuk badan 🙂

Jika anda meminati jubah, jubah Koleksi Jubah Siti Khadijah ini adalah pilihan yang tepat untuk koleksi jubah anda.

Memang sesuai sangat lah pakai jubah ni untuk apa jua majlis. Nak menggayakan jubah ni pada hari raya nanti pun boleh. 🙂

Jom tengok setiap warna jubah muslimah terkini ni :

fesyen jubah muslimah online cotton terkini merah hitam

Merah – Hitam, JSK-201 – SOLD OUT

 

Fesyen Jubah Muslimah Cotton Terkini 2014 Biru - Kelabu JSK-202

Biru – Kelabu, JSK-202 – L Sahaja

.

Fesyen Jubah Muslimah Terkini 2014 Kelabu Pink

Grey – Dusty Pink, JSK-203 – M Sahaja

.

Jubah Cotton Muslimah Online Terkini Kelabu Ungu Purple

Grey – Purple, JSK-204 – SS, L, XL

.

Jubah Online Murah Muslimah Fesyen Terkini 2014 Oren Hijau

Green Grey – Light Orange, JSK-205 – SOLD OUT

 

Untuk pengetahuan, cutting jubah ni besar. Jadi, untuk yang berbadan besar, boleh juga menggayakan jubah ini. Wanita yang berbadan XXXL juga masih boleh bergaya dengan koleksi jubah terkini ini kerana ia juga merupakan jubah plus size.  Sila rujuk jadual saiz di bawah untuk menentukan saiz jubah anda.

 

Koleksi Jubah Saiz Plus Size

Saiz Jubah

Perhatian: Warna pakaian akan mungkin/akan berbeza sedikit dari yang sebenar kerana faktor pencahayaan.

Jubah Muslimah Terkini, kain cotton lavenzi berkualiti, selesa dipakai dan harga yang berpatutan. 🙂

Harga : RM 159 (Semenanjung); RM 165 (Sabah/Sarawak)

Nak kelihatan anggun dan sopan menggayakan Jubah Muslimah ini di hari raya nanti?.

Untuk tempahan : SMS / WhatsApp <Kod Jubah> <Saiz> ke 019 – 776 3820

Nak lebih banyak pilihan baju kurung dan jubah terkini?. KLIK SINI 🙂

Update ASC
error: Content is protected !!