Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/similar-posts/languages/en/stemmer.php on line 296

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/similar-posts/languages/en/stemmer.php on line 296

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/similar-posts/languages/en/stemmer.php on line 308

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/similar-posts/languages/en/stemmer.php on line 309

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/similar-posts/languages/en/stemmer.php on line 310
Tip berkaitan malaysia 0 arsenal 4 | Syaisya.com
KEPUTUSAN RASMI MALAYSIA VS ARSENAL 2011

KEPUTUSAN RASMI MALAYSIA VS ARSENAL 2011

malaysia vs arsenal

Akhirnya, setelah 90 minit perlawanan Malaysia vs Arsenal, berserta 1 minit dan 3 minit masa tambahan untuk separuh masa pertama dan separuh masa ke-2, Malaysia tewas ditangan Arsenal 4-0. Huhu..

Apa yang aku lihat, Malaysia ada banyak peluang, tapi sayang seribu kali sayang, peluang yang tak digunakan sebaiknya. Bola yang disepak terlalu tinggi sehingga jauh melepasi palang gol.

Ternyata keeper Arsenal tidak banyak diuji. Sebaliknya, keeper Malaysia terpaksa bekerja keras. Separuh masa pertama, Sharbinee menjaga gawang. 2 gol bolos. Gol pertama pada minit ke 5, gol ke 2 pada minit ke-36″.

Separuh masa kedua menyaksikan Khairul Fahmi berusaha bersungguh, tetapi 2 gol juga berjaya bolos. Gol ke-3 Arsenal pada minit ke-58″ dan akhirnya gol ke-4 pada waktu kecederaan.

Andakah insan bertuah yang memenangi iPad 2, Sony Ericsson Xperia or Sony Ericsson W8?

Keputusan rasmi Malaysia vs Arsenal 2011: Malaysia 0-4 Arsenal. Apapun, skuad Harimau Malaya telah mencuba sebaiknya dan corak permainan yang ditunjukkan berkembang baik sepanjang perlawanan berlangsung.

Yang aku nampak, masa awal-awal perlawanan, Malaysia nak lepas bola ke separuh padang pun payah. Lepas tu pass bola ke Sharbinee. Banyak kali juga lah Sharbinee kena tendang bola melepasi separuh padang.

Lepas tu, dah lama-lama sikit main, baru lah Malaysia dapat banyak peluang. Cuma sayang juga apabila free kick tidak dapat disempurnakan. Apapun, memang nampak kelincahan pemain Arsenal. Langkah mereka pun 2 kali lagi panjang dari langkah pemain Malaysia.

p/s: Tetap menyokong Malaysia dan berharap agar bola sepak Malaysia semakin maju.

VIDEO GOL MALAYSIA VS ARSENAL 2011

Kongsi keputusan ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan butang share ini.

error: Content is protected !!