SISTEM JUALAN PRO (SJP) MONEY GAME? SCAM?

SISTEM JUALAN PRO (SJP) MONEY GAME? SCAM?

sistem jualan pro bukan program money game Scam

Sistem Jualan Pro

Pakej Sistem Jualan Pro (SJP) ini mungkin dilihat semata-mata begini “Anda bayar RM247, dan anda boleh promote SJP dan dapat komisyen RM100 bila ada orang join SJP melalui anda. Dan anda akan dapat bonus komisyen RM50 untuk tier-2. Seterusnya ahli di bawah anda akan buat perkara yang sama, dan begitulah seterusnya.”

Bukan begitu sebenarnya.

JIKA inilah yang Sistem Jualan Pro tawarkan, sebenarnya Sistem Jualan Pro tidak ada bezanya dengan program “Money Game” di luar sana. Nauzubillah. Minta dijauhkan.

Ok, saya nak anda faham ini..

1. SJP merupakan satu pakej yang menghimpunkan produk-produk terbaik & berkualiti yang boleh dijadikan rujukan oleh setiap ahli SJP untuk memulakan perniagaan melalui internet. Anda boleh rujuk pakej produk eksklusif, pakej reseller, & pakej SMS yang disediakan di ruangan membership. Jika anda memahami ilmu-ilmu yang ada dalam setiap pakej ini, saya amat yakin anda pastinya boleh menjual dengan cara PRO. Inilah konsep sebenar Sistem Jualan Pro. Anda menjual dengan ilmu & strategi PRO.

Kalau Sistem Jualan Pro bukan Scam, Kenapa Perlu Bayar Untuk Dapatkan dan Promosikan Sistem Jualan Pro?

 

2. Untuk menjadi ahli SJP, saya perlu letakkan bayaran RM247 sebagai komitmen untuk semua ahli SJP. Kerana saya yakin, orang akan lebih mudah berjaya apabila ada komitmen terhadap diri mereka. Jika ada yang rasakan RM247 tu terlalu mahal, saya minta maaf… Kerana itulah harga yang ‘reasonable’ buat masa ini. Jika anda ada matlamat yang jelas, fokus yang betul, anda boleh cover semula RM247 dalam tempoh yang singkat. Dan ianya terbukti, dah ada ahli SJP yang berjaya mencapai RM5000+ dalam tempoh 2 minggu sahaja. Jika beliau boleh lakukan, takda alasan yang anda juga tidak boleh lakukan, kerana beliau juga mendapat akses yang sama seperti ahli SJP yang lain. Tinggal lagi tindakan bagaimana yang anda perlu lakukan, sama ada tindakan biasa-biasa atau luar biasa.

sistem jualan pro program money game Scam penipu

Kisah benar pelajar berjaya menjana RM 7k dalam masa 3 minggu dengan Sistem Jualan Pro

3. Jika anda lihat keseluruhan pakej yang ada diberikan di dalam membership, anda akan lihat potensi pendapatan anda lebih jauh berbanding apa yang saya nyatakan di dalam website. Anda bukan sahaja boleh capai RM20,000 bahkan jauh daripada itu. Saya telah sediakan pelbagai jenis produk reseller, yang anda boleh jual semula. Inilah antara lubuk pendapatan yang lebih besar yang anda boleh capai. Namun, apa yang penting anda tidak boleh tergesa-gesa & gelojoh. Sebab ini punca ramai yang gagal dalam bisnes.

Kursus Affiliate Rahman Basri Bonus Istimewa Sistem Jualan Pro

Video Tutorial Lengkap Kursus Affiliate A-Z diterima sebagai Bonus Istimewa Sistem Jualan Pro

4. Pakej Tutorial SMS. Ini juga salah satu strategi pemasaran terkini yang saya sendiri telah gunakan dan berjaya close ribuan ringgit melaluinya. Ramai orang tanya, macam mana saya automasikan SMS saya? Apa skrip SMS yang boleh menghasilkan jualan? Semuanya saya ada terangkan dalam Pakej tutorial SMS ini. Peserta bengkel saya yang membayar lebih RM500 untuk hadir ke bengkel saya sebelum ini juga terbukti berjaya close sales kurang dalam 24 jam selepas gunakan strategi SMS marketing yang saya dedahkan dalam pakej ini. Jadi, sebagai ahli SJP, ini kelebihan anda, anda dapat tahu strategi pemasaran SMS cara PRO dengan pelaburan RM247 sekali seumur hidup anda.

sistem sms jualan rahman basri sistem jualan pro menipu

Sistem SMS Jualan, satu lagi bonus yang terdapat dalam Sistem Jualan Pro

5. Memang Sistem Jualan Pro direka khas untuk memberikan komisyen sehingga 2-tier, namun SJP bukanlah semata-mata “sistem affiliate 2-tier”. Idea asal saya setup sistem ini adalah untuk memudahkan setiap orang baru/lama untuk menjana pendapatan melalui internet. RM1, RM2, RM50, RM100. Ini adalah sebagai starting untuk anda. Di mana, saya tahu ramai orang yang tidak ada pengetahuan tentang perkara teknikal website, sistem follow up, dan seumpamanya. Jadi saya sediakan satu sistem yang menjalankan tugas itu untuk anda. Anda hanya perlu fokus kepada PROMOSI / PEMASARAN sahaja.

6. Persoalannya? Bagaimana untuk lakukan pemasaran?

Jawapannya ada di dalam setiap produk yang saya pakejkan di dalam Sistem Jualan Pro ini.

– Video Kursus Affiliate

– Ebook Split Affiliate

– Video Casestudy

– Video Cara Kumpul List

– FB Marketing

– Email Marketing

Dan banyak lagi… Hampir semuanya ada di dalam pakej produk yang telah saya rangkumkan di dalam Sistem Jualan Pro ini. Jika saya jualkan secara berasingan semuanya, harganya boleh mencecah ribuan ringgit. Namun, istimewa untuk ahli SJP, anda hanya perlu bayar RM247 sekali seumur hidup dan anda bebas untuk memiliki ilmu tersebut.

Akhir kata, saya mohon maaf atas jika ada kekurangan pada sistem ini, Insyaallah dari semasa ke semasa saya akan lakukan penambahbaikan agar setiap ahli SJP akan mendapat manfaat melaluinya.

Ikhlas,

Rahman Basri

Sahabat Pemasaran Anda

Founder, Sistem Jualan Pro

Itulah dia, penjelasan dari pengasas Sistem Jualan Pro ini.

Pendapat Aku Tentang Sistem Jualan Pro (Review)

Sebenarnya, apa yang beliau terangkan di atas, itulah juga pandangan aku ketika mula-mula aku download satu persatu video tutorial dan ebook yang diberikan sebagai bonus dengan hanya membayar RM 247.

Pada aku, harga yang aku bayar ini sebenarnya tidak mahal. Bukan kerana aku kaya, aku banyak duit. Tetapi, aku nilaikan ilmu-ilmu pemasaran yang ada dalam pakej Sistem Jualan Pro ni, memang lebih dari RM 247. Sebab tu bagi aku ia tidak mahal.

Aku membeli Sistem Jualan Pro ini kerana aku nampak potensi yang ada dalam sistem ini. Kerana sistem ini telah lengkap dengan squeeze page, surat jualan, sistem autoresponder, emel dan sebagainya. Apa yang aku perlu buat hanyalah promosi. Ia jauh lebih menjimatkan masa dan tenaga berbanding dengan nak set up semua sistem satu persatu, kumpul list yang pastinya makan masa sebelum boleh berjaya menghasilkan jualan.

Aku bukan omong kosong. Tetapi aku cakap begini sebab sebelum ni aku pernah cuba untuk buat sistem autoresponder aku sendiri, tapi tersangkut di tengah jalan.  Pening juga lah, sebab banyak sangat benda nak kena set up.

Apabila aku tengok semuanya dah tersedia dalam Sistem Jualan Pro ini, tanpa toleh kiri kanan, aku membelinya. Menyesal?. Tidak sama sekali, kerana teknik-teknik yang diajarkan dalam pakej bonus Sistem Jualan Pro ni aku boleh gunakan juga untuk jualan produk fizikal aku yang lain.

Sambil menyelam sambil minum air kerana ilmu pemasaran ini sangat berguna kerana ia bersifat universal. Boleh diguna pakai untuk apa-apa produk pun.

Sistem Jualan Pro (SJP) Money Game?. Tidak sama sekali.

Sistem Jualan Pro Scam? Lagi lah bukan!. Aku sendiri dah berjaya mendapatkan komisen beberapa kali. Boleh baca entri >>> Komisen Pertama dan Kedua Sistem Jualan Pro <<< ini.

Jika anda nak belajar ilmu pemasaran, nak produk anda laris dipasaran, saya amat menggalakkan agar anda dapatkan Sistem Jualan Pro ini kerana ilmu pemasaran yang terkandung dalam Sistem Jualan Pro ini sangat lengkap dan ditunjukkan step by step. Kalau nak beli satu-satu ebook atau video tutorial lagi mahal, tetapi untuk SJP ini, anda hanya perlu laburkan RM 247 sahaja dan anda boleh menggunakan ilmu dan sistem ini seumur hidup.

Money Back Warranty Sistem Jualan Pro

Jika tak puas hati, pengasas Sistem Jualan Pro ini menjaminkan money back warranty selama setahun. Jika selama setahun ini, satu sen pun ada tak dapat hasilkan dari Sistem Jualan Pro ini, anda boleh tuntut refund daripada Rahman Basri.

jaminan sistem jualan pro warranty

Klik link ini untuk mendapatkan ilmu-ilmu berharga dalam Sistem Jualan Pro >>> http://bit.ly/SistemJualanProRB

tempah sistem jualan pro sekarang

SISTEM JUALAN PRO – RAHSIA PENDAPATAN RM100 – RM500 SEHARI

SISTEM JUALAN PRO – RAHSIA PENDAPATAN RM100 – RM500 SEHARI

Sistem Jualan Pro – Rahsia Pendapatan RM 100 – RM 500 Sehari

 

Mahu tak jika RM 100 – RM500 ke akaun anda setiap hari seperti result di bawah:

 

komisen jualan pro rahman basri idea bisnes dari rumah

Komisen yang diterima oleh salah seorang afiliater dalam masa tak sampai seminggu

Untuk mendapatkan pendapatan seperti di atas, ada step yang perlu dilakukan. Bagaimana caranya?. Kita belajar daripada orang yang telah berjaya. Tiru orang yang telah berjaya adalah salah satu cara untuk berjaya dengan cepat.

Untuk itu, saya memilih Rahman Basri untuk menjadi sifu saya dan mendapatkan bimbingan direct dari beliau. Beliau akan ajar anda apa step tersebut melalui group support jika anda take action hari ini.

Jangan risau kali ini anda tidak akan keseorangan jika anda bersama-sama dengan saya dan geng-geng SJP yang lain. Ramai yang newbie di sana dan dah berjaya mendapatkan komisen pertama walaupun tak pernah tahu tentang apa itu affiliate.

komisen pertama affiliate sistem jualan pro rahman basrie

Komisen pertama bermula dengan langkah pertama seorang newbie

Ini bukan kata-kata manis dari saya supaya anda join. Saya serius nak beri peluang pada anda bagaimana anda boleh jana pendapatan secara online.

Jadi buat keputusan sekarang.

Sertai saya dan rakan-rakan yang lain dengan klik:

tempah sistem jualan pro sekarang

PELUANG BUAT DUIT DENGAN PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL

PELUANG BUAT DUIT DENGAN PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 2 LEVEL

peluang buat duit dengan affiliate komisen 2 level jualan pro

Buat duit dengan affiliate

Buat Duit Dengan Program Affiliate Paling Best 2013

Hari ni aku nak kongsi dengan rakan-rakan blogger dan juga pembaca blog syaisya.com tentang peluang buat duit dengan program affiliate yang sangat best sebab boleh dapat komisen sehingga 2 level. Komisen 2 level bermaksud, bukan setakat dapat komisen hasil jualan sendiri, tapi dapat juga komisen hasil dari jualan orang yang beli sistem ini dari anda.

Berapa banyak komisen boleh dapat?. Meh tengok komisen yang akan diterima ni:

komisen affiliate 2 level jualan pro rahman basri

Haa… lumayan, kan?. Tak nak ke?.

Selain itu, dalam Pakej Jualan Pro ini, Rahman Basri juga menambah 2 lagi cabang pendapatan yang sangat mudah untuk diperolehi iaitu :

komisen cd pm3 idea bisnes dari rumah rahman basri

Ini bermakna ada dua cabang pendapatan dalam Sistem Jualan Pro ini iaitu :

1. Sistem Jualan Pro (Lengkap dengan replika web dan sistem autoresponder dan pelbagai video dan ebook affiliate)

2. CD MP3 Idea Bisne Dari Rumah

 

Ini adalah antara pendapatan sampingan dari rumah yang berjaya di jana oleh salah seorang pengguna Sistem Jualan Pro :

komisen jualan pro rahman basri idea bisnes dari rumah

Komisen yang diterima oleh salah seorang afiliater dalam masa tak sampai seminggu

Apa rahsia diorang ni buat duit dengan affiliate boleh dapat komisen banyak macam ni dalam masa yang singkat?.

 

Berdasarkan pengalaman dan pengamatan Sifu Internet Marketing, Rahman Basri, beliau mendapati senjata utama dalam kejayaan seseorang ahli affiliate ialah mempunyai senarai List yang ramai dan targeted, yang mampu menghasilkan jualan. Jika anda nak tahu, list ialah mereka yang berminat dengan produk yang anda tawarkan.

Jika anda hendak buat duit di internet, tidak kira apa juga produk yang anda jual anda mestilah mempunyai laman web yang membina list secara automatik! List yang aktif dan tidak sabar menerima maklumat daripada anda! ~ Rahman Basri

Tetapi, untuk mendapatkan senarai list yang banyak, ia bukanlah kerja mudah. Banyak benda kena set up dan pastinya memakan masa yang lama untuk mendapat list yang aktif. Memang payah untuk orang yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia affiliate untuk mempunyai list yang banyak dan targeted ini.

Sebab itulah, Rahman Basri menyediakan satu sistem yang bukan sahaja mampu membina list, malah sistem ini berjaya menjana pendapatan yang diluar dugaan.

testimoni sistem jualan pro

 

Apakah dia sistem yang hebat ini?

Sistem ini dikenali sebagai Sistem Jualan Pro (SJP). Apabila anda menjadi pengguna Sistem Jualan Pro, anda mendapat satu sistem buat duit lengkap berikut:

sistem jualan pro rahman basri komisen affiliate 2 level

Ya. Sistem Jualan Pro adalah satu sistem yang lengkap dari A-Z. Tak perlu susah-susah nak buat squeeze page, tak perlu susah nak merangka ayat emel, tak perlu nak langgan sistem autoresponder, tak perlu set up sistem affiliate, semuanya Rahman Basri telah melakukannya untuk orang lain menikmati komisen yang besar.

Apa yang perlu dilakukan sebagai pengguna Sistem Jualan Pro ialah hanya promote link affiliate dan kemudian menerima komisen bila ada orang membeli.

Saya newbie. Tak tahu apa pasal affiliate, macam mana nak promote?

Aku juga newbie dalam affiliate. Apa yang aku buat pada hari pertama setelah aku mendaftar sebagai pengguna Sistem Jualan Pro ini, aku terus mempromosikan link affiliate aku mengikut cara yang telah diajarkan oleh Rahman Basri dalam modul di ruangan ahli. Rahman Basri mengajar step by step cara untuk membuat promosi. Dan hasilnya, sebaik sahaja aku mempromosikan link aku, sudah ada yang membuat pembayaran.

pelanggan pertama membeli

Terus close sale!

Sudah pasti aku berasa gembira kerana buat pertama kalinya aku dapat close sales dengan produk affiliate sebegini pantas. ^_^ Sebelum-sebelum ni sampai nak nangis aku rasa bila tengok sales ‘telur katak’ je. Susah betul nak pecahkan angka ‘0’.

Inilah program affiliate yang lengkap yang pernah aku join kerana tidak perlu bersusah-payah mengarang email follow up bagai. Dalam masa yang singkat, mana nak kumpul list yang banyak apatah lagi list yang converted. Tapi melalui sistem ini, dan tunjuk ajar yang diberikan oleh Sifu Rahman Basri, ianya menjadi mudah.

Sebenarnya bukan itu sahaja yang menyebabkan aku rasa SJP ni sangat best. Ada lagi yang buat aku terperanjat dan rasa sangat impressive.  BONUS-BONUS yang diberikan memang sangat mantop!.  Complete semuanya!. Di bawah ini aku senaraikan BONUS-BONUS yang aku terima setelah menjadi pengguna Sistem Jualan Pro ini :

Bonus #1.
Pakej Video Tutorial Kursus Affiliate (Bernilai RM100!)

Bonus #2.
Pakej Ebook Split Affiliate (Bernilai RM50!)

Bonus #3.
Pakej Video Kumpul Email List cara Premium (RM100!)

Bonus #4.
Pakej Video Casestudy Jualan Affiliate di FB (RM60!)

Bonus #5.
Ebook Panduan Menulis Surat Jualan (RM50)

 

Fuuuhhh… Bonus di atas ni sahaja sudah cukup mantop. Sampai tepu kepala aku ni dek kerana menerima limpahan maklumat dalam satu-satu masa. Banyak juga video yang aku dah tengok. Tapi masih banyak lagi yang belum ditengok dan hadam. Hehe.. Man man lah kan, slow-slow kayuh. Mana larat nak hadam semua. Yang penting lepas tengok dan baca, kena bertindak!. Barulah duit masuk.

Bila aku layan lepas satu-satu video dan ebook yang terdapat dalam SJP ni, aku rasa berbaloi-baloi join SJP ni. Lepas ni dah tak payah nak beli ebook mahupun video pemasaran yang lain-lain sebab  yang Rahman Basri sediakan ni semua memang dah cukup lengkap. Untuk newbie yang baru nak belajar tentang pemasaran affiliate macam aku ni, memang rasa info-info ni sangat berguna!. Rahsia-rahsia otai IM terbongkar!

Oh, ada lagi!!!

Tak cukup dengan bonus premium yang gempak tu, Rahman Basri bagi lagi 103 produk digital yang disertakan dengan lesen RR, MRR dan PLR. Produk-produk ini boleh dijual balik dan hasil keuntungannya boleh masuk poket sendiri 100%.

bonus gempak sistem jualan pro

Sebahagian dari produk digital yang boleh dijual semula

Ini adalah sebahagian sahaja produk digital yang diberi percuma. Ada 103 kesemuanya, tak dan lah aku nak letak semua screen shot kat dalam entri ni. Ada yang aku dah tengok video dan baca ebook nya, ada lagi yang belum. Setelah tengok sekali lalu semua bahan-bahan ni, dan baca dan tengok beberapa produk yang aku rasa urgent untuk dibaca dan ditengok, aku dapat sangat banyak ilmu baru. Barulah aku tahu apa Internet-internet Marketer yang hebat-hebat tu buat. Macam mana mereka boleh berjaya. Semuanya lengkap!. Malah ada video yang baut aku rasa surprise sangat. “Oh… macam ni rupanya diorang buat!.

Ok, panjang pula entri ni. Bagi yang berminat nak buat duit dengan affiliate, aku sarankan anda dapatkan Sistem Jualan Pro ini, sebab ianya memang cukup lengkap. Bagi aku, ianya memang satu pelaburan ilmu yang sangat berbaloi. Sambil belajar, sambil buat duit. Semuanya dah disediakan dan dah ada depan mata. Nak grab atau tidak?. Tanya pada diri sendiri.

your teacher can open the door

Chinese proverb

 

Menarik! Tapi…Erk.. betul ke ni?. Takutlah kena tipu!!!

jaminan sistem jualan pro warranty

Jaminan Sistem Jualan Pro

Jaminan 12 bulan diberikan. Jika anda tak puas hati dan rasa pakej Jualan Pro ni hampeh, tak membantu anda menjana pendapatan langsung, anda boleh meminta wang anda dikembalikan semula. Setahun tu warranty yang diberikan. Bersamaan dengan 365 hari!.

Bagi yan nak join, klik je link ini >>> http://syaisya.com/SistemJualanPro <<<

Selamat menjadikan FB, Blog, Forum dan Email sebagai mesin wang anda!!! Buat duit dengan affiliate BEST!

error: Content is protected !!