Fuhhhh..aku tak tahu nak cakap macam mana..tapi ni lah yang aku rasa. Blog bro Ben ni memang macam pisang goreng panas. Dia post je entry, sekejap je komen dah berduyun. Dia buat segment jelajah, berderet yang request. Sekarang tengah open permohonan untuk masuk dalam kategori blog list kat blog dia, ramai betul yang automatik apply, termasuklah aku. Cayalah, bro!. Congratz!.
p/s: Lamanya tak makan pisang goreng

BACA JUGA :  TELEKUNG DAN 37 TEKNIK HAPUSKAN MASALAH KEKERINGAN IDEA
error: Content is protected !!