Mimpi Cinderella Slot Lestary tv3

Mimpi Cinderella Slot Lestary TV3

Mimpi Cinderella ganti Bukan Bidadari di Slot Lestary  mulai 25 September. Drama Bukan Bidadari ni Sya sempat tengok dalam 4 episod pertama je. Susah dah nak layan drama sejak tv rosak ni. huhu.. 🙁 Drama Adam dan Hawa pun layan online je.

PELAKON MIMPI CINDERELLA

Eina Azman

Afiq Muiz

Izzue Islam

Hiera Hassan

Sharifah Shahora

Mahmud Ali Bashah

Aida Khalida

Zarina AF (Cik Lorna)

 

Nampaknya pelakon utama dalam seperi Eina Azman dan Afiq Muiz agak baru lagi, Hiera Hassan (pelakon pilih Kasih 3) juga masih baru tetapi sudah dikenali terutama dalam drama bersiri Keluarga Iskandar. Eina Azman merupakan  anak saudara Juliza Adlizan manakala Afiq Muiz ada pertalian darah dengan pelakon 90-an dan model Edika Yusuf.

Awal Ashaari lawan dengan bini dia, Schya?.

SINOPSIS MIMPI CINDERELLA

Drama Mimpi Cinderella mengisahkan Saleha yang selalu dibuli ibu tiri serta 2 orang adik tirinya di kampung. Saleha mengimpikan hidup yang senang di bandar. Saleha dapat kerja dengan Cik Lorna. Tapi Lorna tak suka gaya Saleha yang masih kekampungan lalu mengupah pembantunya Lokman untuk mengubah penampilan Saleha.

Sains = boring?

Dalam episod pertama, Lorna pulang secara mengejut ke tanah air. Kepulangannya mengejutkan semua, terutama Lokman, setiausaha syarikat yang diarahkan mencari pembantu peribadi untuk Lorna kerana kepulangan Lorna begitu awal. Lokman belum membuat keputusan siapa yang akan dipilih sebagai pembantu peribadinya. Lokman menunjukkan calon-calon yang sudah ditemuduga…

PROMO MIMPI CINDERELLA

Kalau tengok promo Mimpi Cinderella ni, memang ceritanya Cinderella didera oleh mak tirinya (Sharifah Shahora) dan kakak tirinya. Lepas tu, Cinderella dibawa pergi oleh sebuah kereta mewah. Aplikasi dari cerita dongeng kanak Cinderella lah juga ni. Agak-agaknya pukul 12 malam, dia kena balik tak ek, dalam cerita ni?. Hehe 😀  Apapun, kalau nak tahu cerita Mimpi Cinderella ni macam mana, tengok je lah malam ni start ditayangkan.

Mak, ayah, tolonglah jangan tinggalkan saya…

Sumber: Nurizspace, ocean-blu

Kongsi drama Mimpi Cinderella ini dengan rakan-rakan anda yang lain di FB dengan menekan butang share / like ini. Follow FB syaisya.com untuk maklumat akan datang.

BACA JUGA :  PELAKON & SINOPSIS SANTAU MERASUK SLOT SERAM TV3
error: Content is protected !!