10 Tip Penting Buat Duit Dengan Affiliate Untuk Newbie

10 Tip Penting Buat Duit Dengan Affiliate Untuk Newbie

Tip untuk Newbie Affiliate

Sekarang, perniagaan menerusi affiliate tidak lagi menjadi satu perniagaan yang rahsia. Perniagaan affiliate sudah terkenal dan menjadi satu trend terbaru untuk menjana pendapatan tambahan. Malah, perniagaan affiliate juga semakin menjadi pilihan berbanding perniagaan MLM dan setiap hari semakin ramai orang menceburi bidang perniagaan ini.

Bagi membantu anda yang mahu menceburi perniagaan affiliate, saya sertakan beberapa tip untuk anda jadikan panduan.

  1. Pemasaran affiliate bukan menjanjikan duit mudah.

Di sebalik cerita yang kononnya menjana pendapatan affiliate adalah senang dan ia boleh memberi pendapatan yang lumayan, sebenarnya ia sangat susah. Ya, jana pendapatan melalui affiliate adalah sangat susah dan anda perlu sedar akan perkara ini. Tiada jalan mudah untuk berjaya dalam perniagaan affiliate. Jadi, jika anda ingin berjaya, anda perlu bersedia untuk berusaha dengan bersungguh – sungguh.

2. Jangan terlalu tamak dan mempromosi beberapa produk serentak.

Pastikan anda jangan melakukan beberapa aktiviti promosi secara serentak. Anda bebas untuk mempromosi seberapa banyak mungkin produk affiliate. Namun, anda perlulah membina kempen promosi satu persatu.

3. Jangan langkaui proses pembelajaran.

Jika ingin berjaya, anda perlu ada ilmu. Jangan pula berlagak sombong dan terus mengalah apabila gagal dalam affiliate. Jangan takut untuk laburkan wang dan masa bagi proses pembelajaran.

4. Sentiasa menjadi unik

Jika ingin berjaya, anda jangan meniru teknik orang lain bulat – bulat. Jika anda meniru orang lin, anda tidak akan kemana – mana. Dua kereta yang mempunyai kelajuan yang sama berlumba di jalan raya yang lurus, siapa yang bermula dahulu, dialah yang akan menang. Begitu juga dengan aktiviti meniru di mana mereka yang memulakan dahulu teknik tersebut, pasti akan mengatasi anda.

Cara terbaik untuk meniru cara pakar adalah dengan memahami konsep pemasaran mereka. Dari pemahaman ini, anda boleh wujudkan take action anda sendiri. Seperti ketika sedang menjawab soalan peperiksaan, semua orang menjawab soalan dengan menggunakan ayat mereka sendiri yang berdasarkan konsep yang sama.

5. Bersabar untuk berjaya.

Jika anda tidak bersabar, kegagalan pasti akan menjelma. Jika anda bersabar, kejayaan akan datang pada anda. Bersabar adalah cara untuk memastikan anda terus berusaha. ini kerana, proses pembelajaran untuk jadi kaya adalah sukar dan sangat rumit. Ada orang gagal sebanyak 1000 kali sebelum mereka berjaya. Ada orang gagal sekali dan terus berjaya. Ia bergantung pada rezeki dan nasib anda.

Kita tidak tahu di mana rezeki kita, jadi kita perlu sentiasa terus mencuba. Jangan sesekali berhenti jika anda gagal. Alam ada cara tersendiri untuk memberi anda kejayaan.

6. Simpan duit anda.

Jangan terlalu boros berbelanja ketika ingin mempelajari cara pemasaran. Ada di kalangan newbie affiliate terlalu boros membeli produk – produk berkaitan make money online di internet. Di mana akhirnya, mereka menjadi ketagih untuk membeli dari melakukan take action. Jimat wang anda. Sebelum membeli sesuatau produk pastikan anda sudah menyiasat kadar kualiti yang ada produk tersebut. Selepas itu take action.

7. Belajar berdisiplin.

Untuk berjaya anda perlu ada disiplin. Kurangkan bermain facebook, membaca forum-forum tanpa melakukan tindakan susulan. Jangan berpuas hati dengan kerja anda. Sentiasa upgrade teknik pemasaran anda.

8. Jangan berhenti bekerja jika anda tidak lagi stabil.

Bekerja makan gaji menghasilkan pendapatan tanpa had di mana anda pasti memperoleh gaji di penghujung bulan. Jadi, jangan berhenti bekerja melainkan pendapatan anda sudah berada pada tahap yang stabil.

9. Buat jadual

Sebaiknya buat jadual untuk kerja-kerja pemasaran affiliate. Tak kira sama ada anda buat affiliate full time atau part time, jadikannya sebagai aktiviti penting dalam hidup anda. Memang banyak kerja yang perlu dibuat setiap hari. Jadi, jalan paling baik ialah susun jadual dan buat kerja ikut jadual yang telah anda tetapkan sendiri ikut kemampuan anda. 

10. D.U.I.T

Guna formula D. U.I.T

Doa
Usaha
Istiwamah

Tawakal

Jangan lupa Allah. Allah sentiasa ada bersama kita 🙂

Itulah dia 10 tip buat duit dengan affiliate untuk newbiw. Semoga anda berjaya buat duit dengan affiliate secara online ni. Stay fokus dan istiqamah. InsyaAllah, hasil, Allah yang berikan. 

10 Tip Penting Buat Duit Dengan Affiliate Untuk Newbie

Apa Itu Affiliate Marketing? Macam Mana Buat Duit Dengan Affiliate?

Ekonomi sekarang makin mencabar. Lebih-lebih lagi bila ada desas-desus yang menyatakan tahun depan, 2023 adalah tahun kegawatan ekonomi. Harga barang semakin naik. Yang tertekan semakin rasa tertekan. Stress, depress dan macam-macam lagi sakit dan gangguan emosi berlaku. Gawat gawat gawat!. Stress kan?

Apa yang perlu dilakukan apabila keadaan semakin gawat ni? Nak mengeluh saja? Nak marah peniaga sebab harga barang naik?

Anda tak boleh kawal keadaan. Tapi anda hanya boleh kawal diri sendiri. Anda ada 2 pilihan.

  1. Berjimat cermat.
  2. Tambah pendapatan

Antara pilihan 1 dan pilihan 2, lebih mudah untuk buat pilihan yang no 2. Sebab, pilihan 1, seberapa banyak pun nak berjimat, ada komitmen-komitmen yang tak boleh nak dipotong juga. Terutama keperluan harian dan bulanan.

Jadi, dalam artikel ini akan menerangkan bagaimana untuk tambah pendapatan dengan affiliate marketing.

Apa Itu Affiliate Marketing?

(more…)

2 Cara Jana Duit Dengan Affiliate

2 Cara Jana Duit Dengan Affiliate

macam mana nak buat duit dengan affiliate jana duit online dari rumah percuma

Dalam banyak-banyak model buat duit di internet, buat duit dengan affiliate adalah antara favourite aku. Dah 2 tahun aku buat duit dengan affiliate ni.

Aku suka jadi agen affiliate sebab dengan affiliate, aku tak perlu fikir banyak benda, kecuali cara untuk promote dan menghasilkan jualan je. Ada 2 cara jana duit dengan affiliate, iaitu melalui pay per sale (PPS) dan juga pay per lead (PPL).

2 Cara Buat Duit Dengan Affiliate

1. Pay Per Sales (PPS)



Untuk PPS ini, komisyen akan dibayar untuk setiap jualan yang berjaya dihasilkan setelah melakukan kerja-kerja promosi. Sebagai contoh, kalau produk tu berharga RM 100, komisen yang diberikan oleh pemilik produk / website pula ialah 50%, maka aku dapatlah RM 50 untuk 1 jualan yang terhasil. Kalau berjaya jual 10, dapatlah komisen RM 500.

Setakat ni komisen paling tinggi untuk 1 unit produk yang aku berjaya jual ialah RM 125. 🙂

Haaa… lumayan, kan 😉

Ni adalah screen shot komisen salah satu produk affiliate yang aku promosikan. Baru berjaya hasilkan jualan sebanyak 3 unit. Komisen 1 unit = RM 50. 🙂

macam mana nak dapat komisen affiliate dapat jana duit di internet dengan mudah online dari rumah

2. Pay Per Lead (PPL)



Jika nak dibandingkan dengan PPS, adalah jauh lebih mudah untuk dapatkan komisyen dengan PPL.

Sebab?.

Biasanya pemilik produk / website akan offer produk percuma untuk prospek download. Sebagai agen affiliate, hanya perlu promote link affiliate untuk bawa prospek ke laman daftar nama dan emel yang disediakan.

Untuk PPL ni, biasanya pemilik produk memberikan komisen RM 1, atau RM 2 untuk setiap prospek yang download atau mendaftar. Ada juga pemilik produk yang berikan sehingga RM 3 untuk setiap prospek yang mendaftar.

Katalah pemilik tu bagi RM 2 untuk satu prospek/lead yang kita berjaya bawa. Lepas anda promote, anda berjaya dapatkan 10 orang yang download atau daftar. Jadi, komisen yang anda akan dapat ialah RM 2 x 10 = RM20.

Senang je, kan?.

PPL lebih mudah kerana dengan PPL anda hanya perlu promosikan produk percuma sahaja. Biasanya, prospek akan mendaftar untuk download benda yang diberikan secara percuma. Berbanding dengan PPS, prospek perlu keluarkan duit untuk mendapatkan produk tersebut.

Jadi, jika anda baru je nak berjinak-jinak untuk buat duit dengan affiliate, aku cadangkan agar belajar jana komisen dengan program PPL dahulu.

Dari situ, secara tak langsung anda akan tahu bagaimana cara untuk mempromosikan produk affiliate PPS.

Nak jana duit dengan affiliate PPL, tapi masih blur?.

Jika anda perlukan penerangan lebih jelas mengenai cara-cara untuk buat duit dengan affiliate PPL, anda boleh tonton 4 Video Tutorial INI. Dengan menonton video ini, anda akan lebih jelas tentang :

>> Konsep PPL
>> Cara untuk mendaftar PPL
>> Cara untuk mempromosikan Affiliate PPL yang terbukti berkesan menjana komisen
>> Cara untuk anda anjurkan program Affiliate PPL. Mana tahu, suatu hari nanti, anda pula yang akan jadi penganjur PPL untuk mempromosikan produk anda sendiri 🙂

Klik link di bawah untuk tonton 4 Video Tutorial Cara Simple Buat Duit Dengan Affiliate PPL –> www.atozaffiliatemarketing.com/affiliateabc

“You Are Never Too Old To Learn How To Make Money Being An Affiliate Marketer” ~ Momsaffiliatemarketing

cara mudah buat duit dengan affiliate jana duit di internet online dari rumah

JANA DUIT TANPA MODAL |KOMISEN AFFILIATE ASHADEE KE 7

JANA DUIT TANPA MODAL |KOMISEN AFFILIATE ASHADEE KE 7

JANA DUIT TANPA MODAL DENGAN AFFILIATE – KOMISEN ASHADEE KE 7

Semalam hari Rabu. Aku buat selamber je. Walaupun untuk beberapa Rabu yang lalu sepanjang bulan 10 dan 11, aku suka dan menantikan hari Rabu.

Kenapa dengan Rabu?.

Ada apa dengan hari Rabu?.

Owh, ini bukan sebab Wordless Wednesday, ya. Tak ada kaitan langsung. Dah lama tak buat entri Wordless Wednesday sebenarnya. Ohoho…

Tapi, aku tunggu hari Rabu sebab…

Sebab… Ashadee bayar komisen hari Rabu… tapi bukan setiap Rabu, selang seli. 2 minggu sekali, dapat payment.

Alkisah… Rabu kali ni aku buat derk je.. sebab ingatkan tak ada lagi dah komisen aku…

Malam tu nak transfer duit ke adik aku, patutnya aku buka cimbclicks, tapi tersilap pula. Ter’login’ maybank2u. Terkejut tengok tiba-tiba duit jadi banyak. Aik!. Dari mana datang ni?.

Terus lah aku check today’s transaction.

Taraaaa!!!!

jana duit tanpa modal online dari rumah komisen affiliate ashadee ke 7

Komisen Affiliate Ashadee Ke-7

Surprise dari Ashadee!.

Dalam hati aku “Oh, ada lagi rupanya komisen aku, ingatkan semua dah dapat bayarannya. Alhamdulillah 🙂

Oleh yang demikian, ini merupakan Komisen Affiliate melalui Ashadee ku yang ke-7

Of course lah aku suka. Dapat duit kan, mestilah suka!. Ke ada orang yang tak suka dapat duit?. Kalau korang tak suka dapat duit, bak mai duit tu kat aku, meh!. Hehe… ^_^

Anyway, bulan 10 memang aku aktif juga promote ebook yang ada kat Ashadee. So, hasilnya masih dapat dituai sehingga sekarang. Alhamdulillah.

Itu lah yang bestnya buat duit dengan affiliate ni, tak yah buat kerja parah-parah sangat. Set and go pun boleh.

Mula-mula masa nak setting tu, banyak juga lah masa dikorbankan. Tapi, lepas-lepas tu, boleh je tinggalkan.

Dan masih lagi berhasil. Cuma hasilnya tak sama dengan beriya-iya promote lah kan. Ini aku promnote koboi-kobi je ni. Buat duit online je, dari rumah, duduk depan laptop je ketuk-ketuk keyboard. Hehe ^_^

Buat Duit Tanpa Modal Dari Rumah Dengan Affiliate



Program affiliate adalah salah satu cara buat duit tanpa modal dari rumah yang boleh dilakukan secara online sahaja.

Bukan setakat tanpa modal, malah dengan affiliate juga, kita boleh jana duit tanpa produk sendiri, sebab affiliate ni, kita promote produk orang lain, tak kiralah ebook ke, video ke, seminar ke… apa-apalah.

Produk fizikal pun ada juga yang buat program affiliate seperti Lazada.

Kalau join affiliate ni, tugasnya hanya promote link affiliate. Kalau ada orang beli dari link affiliate kita, maka kita akan dapat komisen.

Mungkin anda yang baca entri ni dah biasa dengan affiliate kan?. Macam mana?. Mesti dah banyak dapat buat duit dengan affiliate, kan?. Kalau dah banyak, tahniah!.

Kalau belum banyak, atau tak pernah dapat duit pun dari program affiliate, don’t worry. Boleh teruskan belajar dan berusaha.

Mula-mula dulu masa pertama kali aku cuba buat duit tanpa modal dengan affiliate ni pun, nak nangis juga lah. Hihi.. Pengakuan jujur ni ^_^

Yang penting, ada niat yang suci murni untuk buat duit dengan affiliate. Cari rezeki yang halal dan diberkati, untuk tambah pendapatan sampingan atau kalau yang masih belum bekerja, memang sangat sesuai buat duit dengan affiliate ni.

Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Cuma, kita boleh pilih, nak lalu jalan jauh ke… nak lalu jalan dekat ke… nak lalu highway ke… nak lalu jalan kampung ke…

Pilih lah yang mana-mana pun, asalkan dapat sampai ke destinasi yang dituju dengan selamat (matlamat yang ingin dicapai).

Kalau anda baru ni tahu tentang kewujudan program affiliate, tapi nak juga jana duit tanpa modal dengan affiliate, bukan tu je, malah teringin juga nak merasa keseronokan dapat duit dengan affiliate ni, tapi tak tahu macam mana nak start, daftar je nama dan emel DI SINI.

InsyaAllah, anda akan diajar step by step bagaimana cara untuk buat duit dengan affiliate. InsyaAllah, anda akan faham dan rasa tak lah susah sangat buat duit dengan affiliate ni!.

Jika anda serius nak belajar cara jana duit online tanpa modal dari rumah dengan affiliate, anda boleh tonton Video Tutorial Cara Simple Buat Duit Dengan Affiliate Dalam Tempoh Kurang 24 Jam ini.

Jom buat duit dengan affiliate! 🙂

PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 5 TIER WANG DOT COM KINI DILANCARKAN

PROGRAM AFFILIATE KOMISEN 5 TIER WANG DOT COM KINI DILANCARKAN

Program Affiliate 5 tier kini di lancarkan…

 

program affiliate komisen 5 tier wang dot com dilancarkan

 

Pagi ni aku dapat tahu mengenai 1 lagi program affiliate baru yang menawarkan komisen 5 tier. Wow! 5 tier, ok. Lumayan juga ni, boleh dapat komisen banyak kali.

Komisen akan dibayar 2 kali dalam sebulan :

1) Pada setiap 1, 2,dan 3 haribulan (awal bulan).
2) Pada setiap 15, 16 dan 17 haribulan (pertengahan bulan).

Minimum payout ialah RM10.

Produk yang boleh dipromote :

– Produk Fizikal (baju, kasut, produk kecantikan, etc)

– Produk Digital (ebook, software , etc)

– Servis (servis translate, bina website, etc)

Nak daftar sebagai agen affiliate ni PERCUMA sahaja. Boleh daftar di SINI –> https://syaisya.com/Affiliate Wang Dot Com

 

Daftar Sebagai Merchant PERCUMA

cara termudah bina perniagaan di internet

Lagi satu, bukan setakat boleh jadi affiliate, tapi boleh juga jadi merchant. Kalau ada produk sendiri untuk dijual, bolehlah letakkan produk sendiri di sini  untuk dipromosikan oleh agen-agen. Dengan cara ini, produk kita lagi mudah terjual kerana akan mempunyai agen-agen yang ramai untuk membantu mempromosikan produk kita tu.

Produk yang boleh dijual :

– Produk Fizikal (baju, kasut, produk kecantikan, etc)

– Produk Digital (ebook, software , etc)

– Servis (servis translate, bina website, etc)

Terma dan syarat untuk jadi merchant mudah je. Boleh rujuk sini –> Merchant Wang Dot Com

TAK perlukan sebarang modal untuk sertai program affiliate ataupun untuk jadi merchant dan masukkan produk sendiri untuk dijual.

InsyaAllah, next year baru boleh letakkan produk untuk dijual. Tapi dah boleh mula daftar sebagai agen affiliate sekarang ni.

Semuanya percuma.. Daftar sekarang. Boleh lah tambah duit poket dengan jana pendapatan sampingan secara online a.k.a buat kerja dari rumah ni. Tak susah pun sebenarnya. Daftar pun PERCUMA je kan. Tak keluar duit walau satu sen pun ^_^

SISTEM JUALAN PRO (SJP) MONEY GAME? SCAM?

SISTEM JUALAN PRO (SJP) MONEY GAME? SCAM?

sistem jualan pro bukan program money game Scam

Sistem Jualan Pro

Pakej Sistem Jualan Pro (SJP) ini mungkin dilihat semata-mata begini “Anda bayar RM247, dan anda boleh promote SJP dan dapat komisyen RM100 bila ada orang join SJP melalui anda. Dan anda akan dapat bonus komisyen RM50 untuk tier-2. Seterusnya ahli di bawah anda akan buat perkara yang sama, dan begitulah seterusnya.”

Bukan begitu sebenarnya.

JIKA inilah yang Sistem Jualan Pro tawarkan, sebenarnya Sistem Jualan Pro tidak ada bezanya dengan program “Money Game” di luar sana. Nauzubillah. Minta dijauhkan.

Ok, saya nak anda faham ini..

1. SJP merupakan satu pakej yang menghimpunkan produk-produk terbaik & berkualiti yang boleh dijadikan rujukan oleh setiap ahli SJP untuk memulakan perniagaan melalui internet. Anda boleh rujuk pakej produk eksklusif, pakej reseller, & pakej SMS yang disediakan di ruangan membership. Jika anda memahami ilmu-ilmu yang ada dalam setiap pakej ini, saya amat yakin anda pastinya boleh menjual dengan cara PRO. Inilah konsep sebenar Sistem Jualan Pro. Anda menjual dengan ilmu & strategi PRO.

Kalau Sistem Jualan Pro bukan Scam, Kenapa Perlu Bayar Untuk Dapatkan dan Promosikan Sistem Jualan Pro?

 

2. Untuk menjadi ahli SJP, saya perlu letakkan bayaran RM247 sebagai komitmen untuk semua ahli SJP. Kerana saya yakin, orang akan lebih mudah berjaya apabila ada komitmen terhadap diri mereka. Jika ada yang rasakan RM247 tu terlalu mahal, saya minta maaf… Kerana itulah harga yang ‘reasonable’ buat masa ini. Jika anda ada matlamat yang jelas, fokus yang betul, anda boleh cover semula RM247 dalam tempoh yang singkat. Dan ianya terbukti, dah ada ahli SJP yang berjaya mencapai RM5000+ dalam tempoh 2 minggu sahaja. Jika beliau boleh lakukan, takda alasan yang anda juga tidak boleh lakukan, kerana beliau juga mendapat akses yang sama seperti ahli SJP yang lain. Tinggal lagi tindakan bagaimana yang anda perlu lakukan, sama ada tindakan biasa-biasa atau luar biasa.

sistem jualan pro program money game Scam penipu

Kisah benar pelajar berjaya menjana RM 7k dalam masa 3 minggu dengan Sistem Jualan Pro

3. Jika anda lihat keseluruhan pakej yang ada diberikan di dalam membership, anda akan lihat potensi pendapatan anda lebih jauh berbanding apa yang saya nyatakan di dalam website. Anda bukan sahaja boleh capai RM20,000 bahkan jauh daripada itu. Saya telah sediakan pelbagai jenis produk reseller, yang anda boleh jual semula. Inilah antara lubuk pendapatan yang lebih besar yang anda boleh capai. Namun, apa yang penting anda tidak boleh tergesa-gesa & gelojoh. Sebab ini punca ramai yang gagal dalam bisnes.

Kursus Affiliate Rahman Basri Bonus Istimewa Sistem Jualan Pro

Video Tutorial Lengkap Kursus Affiliate A-Z diterima sebagai Bonus Istimewa Sistem Jualan Pro

4. Pakej Tutorial SMS. Ini juga salah satu strategi pemasaran terkini yang saya sendiri telah gunakan dan berjaya close ribuan ringgit melaluinya. Ramai orang tanya, macam mana saya automasikan SMS saya? Apa skrip SMS yang boleh menghasilkan jualan? Semuanya saya ada terangkan dalam Pakej tutorial SMS ini. Peserta bengkel saya yang membayar lebih RM500 untuk hadir ke bengkel saya sebelum ini juga terbukti berjaya close sales kurang dalam 24 jam selepas gunakan strategi SMS marketing yang saya dedahkan dalam pakej ini. Jadi, sebagai ahli SJP, ini kelebihan anda, anda dapat tahu strategi pemasaran SMS cara PRO dengan pelaburan RM247 sekali seumur hidup anda.

sistem sms jualan rahman basri sistem jualan pro menipu

Sistem SMS Jualan, satu lagi bonus yang terdapat dalam Sistem Jualan Pro

5. Memang Sistem Jualan Pro direka khas untuk memberikan komisyen sehingga 2-tier, namun SJP bukanlah semata-mata “sistem affiliate 2-tier”. Idea asal saya setup sistem ini adalah untuk memudahkan setiap orang baru/lama untuk menjana pendapatan melalui internet. RM1, RM2, RM50, RM100. Ini adalah sebagai starting untuk anda. Di mana, saya tahu ramai orang yang tidak ada pengetahuan tentang perkara teknikal website, sistem follow up, dan seumpamanya. Jadi saya sediakan satu sistem yang menjalankan tugas itu untuk anda. Anda hanya perlu fokus kepada PROMOSI / PEMASARAN sahaja.

6. Persoalannya? Bagaimana untuk lakukan pemasaran?

Jawapannya ada di dalam setiap produk yang saya pakejkan di dalam Sistem Jualan Pro ini.

– Video Kursus Affiliate

– Ebook Split Affiliate

– Video Casestudy

– Video Cara Kumpul List

– FB Marketing

– Email Marketing

Dan banyak lagi… Hampir semuanya ada di dalam pakej produk yang telah saya rangkumkan di dalam Sistem Jualan Pro ini. Jika saya jualkan secara berasingan semuanya, harganya boleh mencecah ribuan ringgit. Namun, istimewa untuk ahli SJP, anda hanya perlu bayar RM247 sekali seumur hidup dan anda bebas untuk memiliki ilmu tersebut.

Akhir kata, saya mohon maaf atas jika ada kekurangan pada sistem ini, Insyaallah dari semasa ke semasa saya akan lakukan penambahbaikan agar setiap ahli SJP akan mendapat manfaat melaluinya.

Ikhlas,

Rahman Basri

Sahabat Pemasaran Anda

Founder, Sistem Jualan Pro

Itulah dia, penjelasan dari pengasas Sistem Jualan Pro ini.

Pendapat Aku Tentang Sistem Jualan Pro (Review)

Sebenarnya, apa yang beliau terangkan di atas, itulah juga pandangan aku ketika mula-mula aku download satu persatu video tutorial dan ebook yang diberikan sebagai bonus dengan hanya membayar RM 247.

Pada aku, harga yang aku bayar ini sebenarnya tidak mahal. Bukan kerana aku kaya, aku banyak duit. Tetapi, aku nilaikan ilmu-ilmu pemasaran yang ada dalam pakej Sistem Jualan Pro ni, memang lebih dari RM 247. Sebab tu bagi aku ia tidak mahal.

Aku membeli Sistem Jualan Pro ini kerana aku nampak potensi yang ada dalam sistem ini. Kerana sistem ini telah lengkap dengan squeeze page, surat jualan, sistem autoresponder, emel dan sebagainya. Apa yang aku perlu buat hanyalah promosi. Ia jauh lebih menjimatkan masa dan tenaga berbanding dengan nak set up semua sistem satu persatu, kumpul list yang pastinya makan masa sebelum boleh berjaya menghasilkan jualan.

Aku bukan omong kosong. Tetapi aku cakap begini sebab sebelum ni aku pernah cuba untuk buat sistem autoresponder aku sendiri, tapi tersangkut di tengah jalan.  Pening juga lah, sebab banyak sangat benda nak kena set up.

Apabila aku tengok semuanya dah tersedia dalam Sistem Jualan Pro ini, tanpa toleh kiri kanan, aku membelinya. Menyesal?. Tidak sama sekali, kerana teknik-teknik yang diajarkan dalam pakej bonus Sistem Jualan Pro ni aku boleh gunakan juga untuk jualan produk fizikal aku yang lain.

Sambil menyelam sambil minum air kerana ilmu pemasaran ini sangat berguna kerana ia bersifat universal. Boleh diguna pakai untuk apa-apa produk pun.

Sistem Jualan Pro (SJP) Money Game?. Tidak sama sekali.

Sistem Jualan Pro Scam? Lagi lah bukan!. Aku sendiri dah berjaya mendapatkan komisen beberapa kali. Boleh baca entri >>> Komisen Pertama dan Kedua Sistem Jualan Pro <<< ini.

Jika anda nak belajar ilmu pemasaran, nak produk anda laris dipasaran, saya amat menggalakkan agar anda dapatkan Sistem Jualan Pro ini kerana ilmu pemasaran yang terkandung dalam Sistem Jualan Pro ini sangat lengkap dan ditunjukkan step by step. Kalau nak beli satu-satu ebook atau video tutorial lagi mahal, tetapi untuk SJP ini, anda hanya perlu laburkan RM 247 sahaja dan anda boleh menggunakan ilmu dan sistem ini seumur hidup.

Money Back Warranty Sistem Jualan Pro

Jika tak puas hati, pengasas Sistem Jualan Pro ini menjaminkan money back warranty selama setahun. Jika selama setahun ini, satu sen pun ada tak dapat hasilkan dari Sistem Jualan Pro ini, anda boleh tuntut refund daripada Rahman Basri.

jaminan sistem jualan pro warranty

UPDATE TERKINI : PENDAFTARAN SISTEM JUALAN PRO TELAH DITUTUP. 

Jika anda berminat untuk menjana pendapatan melalui internet, saya sangat galakkan anda baca Case Study ini Bagaimana Seorang Newbie Menjana Komisen RM 21 Ribu Dengan Affiliate Dalam Masa 2 Minggu.

error: Content is protected !!