Cara Post Iklan ke Banyak Facebook Group Tanpa Kena Block Dengan FB

Cara Post Iklan ke Banyak Facebook Group Tanpa Kena Block Dengan FB

Lagi ramai orang nampak iklan kita, maka lagi tinggi peratus kita boleh dapatkan sales. 

Salah satu cara untuk poskan iklan di banyak Facebook Group adalah dengan Post Iklan Secara Auto hanya gunakan FBOOM.

Jadi, apa itu Software FBOOM ? 

✅ Software FBOOM ini boleh postkan iklan tuan/puan secara automatik ke dalam group2 facebook sebanyak 300++ kali dalam sehari utk satu akaun Facebook

✅ login software, masukkan ayat iklan,gambar, tekan start dan boleh tinggalkan software akan postkan iklan

✅ kalau banyak akaun Facebook, lagilah mudah viral.

✅ lagi ramai nampak iklan, lagi banyak sales. Hoorei!

✅ software perlu install dalam laptop/pc microsoft windows

✅ saiz kecil 15 MB

✅ lesen penggunaan seumur hidup

✅ boleh berpindah laptop/pc jika format, rosak atau hilang

✅ perlu internet untuk software jalankan kerja Ada soalan lagi tak boss/puan?😁 Tanya di komen ye.

Tonton Video Cara Post Iklan ke Banyak Facebook Group menggunakan Fboom di bawah :

 

.

Kalau boss/puan ada software ini OK Tak?

Sekaranglah masanya untuk anda lebatkan jualan . Jangan tunggu lagi.

Klik butang di bawag ini untuk dapatkan software yang power ini :

SAYA NAK FBOOM

CARA BERNIAGA MELALUI FACEBOOK

CARA BERNIAGA MELALUI FACEBOOK

cara berniaga melalui facebook

 

Teknik Pemasaran Facebook Yang Berkesan sangat membantu para peniaga yang ingin mengetahui cara berniaga melalui Facebook. Walaupun ramai yang dapat buat duit dengan Facebook dan jualan meningkat banyak dengan Facebook, namun terdapat beberapa persoalan yang perlu dijawab sebelum berniaga melalui Facebook.

Persoalan yang Perlu Ada Jawapan Sebelum Berniaga di Facebook

  1. Siapakah bakal pembeli produk kita?
  2. Di manakah tempat kita berhubung dengan bakal pembeli produk kita?
  3. Bagaimanakah cara kita mendapatkan bakal pembeli produk kita?
  4. Apakah produk yang mendapat permintaan pembeli?
  5. Apakah produk yang patut kita tawarkan?

Soalan-soalan ini adalah sangat penting untuk dijawab sebelum mula menggunakan Facebook sebagai medium pemasaran kerana ini akan menentukan hala tuju dan matlamat kita untuk berjaya dalam pemasaran Facebook. Ianya tidaklah terlalu sukar sebenarnya jika kita tahu akan teknik sebenar. Cara paling mudah, ialah belajar dengan orang yang telah berjaya dalam pemasaran Facebook.

Anda boleh belajar dengan  Rahman Basri dan juga Syed Faiz yang telah berjaya memletupkan jualan mereka dengan Facebook. Anda boleh klik link di bawah ini untuk mengetahui rahsia kejayaan mereka :-

 Cara Berniaga di Facebook

TEKNIK PEMASARAN FACEBOOK BERKESAN

TEKNIK PEMASARAN FACEBOOK BERKESAN

teknik pemasaran facebook berkesan

Facebook kini menjadi laman wajib yang dilawati oleh kebanyakan orang. Di mana-mana sahaja kita boleh tengok orang melayari laman Facebook. Jumlah total penggunaan FB lebih daripada 500 juta di seluruh dunia. Sebagai seorang peniaga, adalah rugi jika tidak memanfaatkan fenomena penggunaan Facebook yang sangat meluas ini. Ini kerana banyak masa dihabiskan oleh kebanyakan orang dengan berFB.

Terdapat banyak kelebihan yang kita perolehi jika dapat tackle pemasaran Facebook dengan berkesan. Antaranya :

  1. Jualan akan meningkat
  2. Produk yang kita jual boleh dikenali ramai
  3. Lebih mudah membuat branding
  4. dan macam-macam lagi.

Terdapat beberapa teknik pemasaran Facebook yang berkesan. Antaranya :

  1. Teknik Pemasaran Facebook 1 – Bina Fan Page Produk
  2. Teknik Pemasaran Facebook 2 – Memaksimakan Penggunaan Fan Page
  3. Teknik Pemasaran Facebook 3 – Sistem Perkongsian Gambar Yang Menarik
  4. Teknik Pemasaran Facebook 4 – Rancang Strategi “paksa” pelanggan

Teknik pemasaran Facebook yang berkesan mampu memberikan pulangan yang lumayan kepada para peniaga. Teknik pemasaran FB ini bukan sahaja sesuai untuk peniaga online, malah peniaga yang telah sedia mempunyai kedai juga boleh menggunakan teknik ini. Ini kerana, gabungan online dan offline akan memantapkan lagi hasil jualan. Adalah satu kerugian besar jika peniaga tidak memasarkan produk yang dijual dalam Facebook. Facebook adalah antara lubuk duit.

Sekarang ni, di Malaysia pun sudah ada 1 sistem lengkap khas untuk peniaga yang nak letupkan bisnes mereka. Sistem tingkatkan jualan ini akan bantu anda memahami dan menguasai keempat-empat teknik pemasaran Facebook di atas dalam sekelip mata sahaja. Anda cuma perlu bayar untuk dapatkan sistem ini dan anggap saja 4 teknik pemasaran facebook di atas sudah pun anda kuasai.

error: Content is protected !!