Tutorial Lengkap FBoomX Software by Solvy

Untuk pembeli software FBoomX, ikut step by step yang ditunjukkan dalam video di bawah untuk cara guna software FBoomX. Sebaiknya jangan skip video. Tengok sehingga habis. Kalau tak faham, boleh pause dan ulang tengok beberapa kali sambil buat.

Luangkan masa untuk belajar cara efektif menggunakan software ini dengan sabar. Tip dan strategi buat marketing di Facebook group menggunakan software FBoomX turut diajar dalam video-video tutorial ni. Jika anda rajin belajar, dan follow step by step yang diajarkan, insyaAllah, akan dapat result yang baik seperti kebanyakan pengguna FBoomX yang lain.

Jika ada masalah teknikal, hubungi team support teknikal Solvy. Link teknikal support Solvy ada diberikan dalam WhatsApp dan emel ketika pembelian.


1.0 Tutorial Cara Install Software FBoomX Solvy

10.1 Tutorial Cara Uninstall dan Install Software FBOOMX versi terbaru

1.1 Cara Add Akaun Facebook Software FBoomX

1.2 Create Group List – FBoomX Software

1.3  Tutorial Cara Post Iklan ke Facebook Group dan Time Settings FBoomX

1.4  Tutorial Cara Auto Join Group FBoomX

1.5 Tutorial Cara Auto Post Iklan Tanpa Join Group Facebook – FBoomX

1.6 Tutorial Cara Share Post To Group Facebook Posting Gambar Guna Software FBoomX

1.7 Tutorial Cara Share Post to Group Posting Reels dan Video Menggunakan Software FBoomX

1.8 Tutorial Cara Auto Add Friend Facebook Menggunakan Software FBoomX & Tip Free Marketing di FB Personal

1.9 Tutorial Cara Wall Engagement & Tip Elak Kena Block Facebook

1.10 Tutorial Cara Share Reels Facebook ke Group & Tip Buat Content Reels Viral :

1.11 Tutorial & Tip Beriklan di FB Group Tanpa Join Group :

Cara Dapatkan Software FBoomX

Jika anda nak mudahkan marketing di Facebook anda secara automasi dengan software FBoomX, anda boleh dapatkan software FBoomX ini dengan tekan butang “SAYA NAK FBOOMX” di bawah ini :

1.12 Facebook Kena Block / Ban? Apa nak buat? – Sharing Pengalaman Xifu Viral :

1.13 Tutorial Unistall FBoom Lama & Install FBoomX Versi Terbaru

1.14 Tutorial Cara Post Ada Background di Facebook, Cara Naikkan Engagement dan Tip Elak Facebook Kena Disabled/Block

1.15 Tutorial Cara Add Targeted Friends Di Facebook Untuk Tingkatkan Jualan

1.16 Tutorial Cara Buat Akaun Facebook Baru & Banyak Serta Tip Supaya Facebook Tak Kena Disabled / Block

Gunakan software FBoomX ini dengan sebaiknya untuk memudahkan marketing anda di Facebook. Ada cara boleh auto, kenapa nak buat manual kan? Patah jari ooo buat manual. So, auto kan je marketing bisnes anda dengan software FBoomX ni.

Jika anda masih belum ada FBoomX, anda boleh dapatkan software FBoomX ini dengan tekan butang “SAYA NAK FBOOMX” di bawah ini (Tengah ada OFFER best sekarang ni. So, tekan butang hijau di bawah sekarang) :

Pemilik Restoran Ini Pecahkan Rahsia Naikkan Sales

Pemilik Restoran Ini Pecahkan Rahsia Naikkan Sales

Dalam artikel  ini, kami akan membawa anda perjalanan yang menginspirasi seorang profesional industri hotel yang berubah menjadi usahawan berjaya. Minat mendalam beliau ini terhadap seni kuliner membawanya untuk memulakan perniagaan restoran sendiri, yang telah berkembang pesat. 

.

.

Memulakan Bisnes Restoran

Dengan visi yang jelas dalam fikiran, Tuan Nik mengambil langkah besar dan memulakan syarikat sendiri. Bermula dengan sebuah kafe kecil yang menghasilkan snek dan pencuci mulut, beliau secara beransur-ansur memperluaskan menu untuk menjual hidangan lain.

Impak Pandemik

Seperti banyak perniagaan lain, usahawan ini juga menghadapi cabaran yang dibawa oleh pandemik. Walau bagaimanapun, beliau cepat beradaptasi dan menemui peluang baru dalam pasaran. Beliau sedar, cas FoodPanda tinggi dan ini menyebabkan untung hanya sedikit. Satu hari, beliau bertemu dengan FBoom dan mula belajar mengautomasikan bisnes beliau.

Cabaran Terbesar Bisnes

Salah satu cabaran terbesar dalam industri makanan adalah mengurus sumber manusia dengan berkesan. Tuan Nik mengakui ini dan menekankan kepentingan membina pasukan yang kuat. Dengan kakitangan yang betul, termasuk tukang masak, pelayan lelaki, dan pelayan perempuan, mereka dapat menyediakan perkhidmatan yang luar biasa kepada pelanggan mereka. Menjaga pasukan kerja yang bermotivasi dan mahir menjadi kunci kejayaan mereka.

Marketing kepada Lebih Ramai Orang

Untuk menjimatkan kos marketing, Tuan Nik menggunakan Software FBoom untuk mengiklankan produk beliau di Facebook dengan post iklan ke banyak group Facebook. 

TEKAN SINI UNTUK INFO LANJUT FBOOM

.

Nak berjaya, belajar dari orang yang berjaya. Jika anda juga adalah pengusaha restoran, tonton video di atas sehingga habis untuk belajar rahsia kejayaan Tuan Nik naikkan sales restoran beliau dengan menggunakan zero kos marketing.

 

Tutorial Cara Mudah Post Ke Facebook Group Banyak-banyak Secara Auto

Tutorial Cara Mudah Post Ke Facebook Group Banyak-banyak Secara Auto

Salah satu teknik pemasaran Facebook yang berkesan ialah buat iklan di group Facebook. Tapi, penat kan jari tu kalau nak tekan post satu-satu. Silap-silap hari bulan, boleh patah jari tu. 

Sebab tu lah dalam post kali ni, Sya nak tunjukkan Tutorial Mudah Cara Post Ke Facebook Group Banyak-banyak secara auto (Auto Post Facebook Group).

Tonton video di bawah ini sehingga habis.

 

 

Haa… senang kan. Tekan-tekan je dah boleh pos ke 1,000 FB group sehari. Dah siap setting post tu, biarkan je lah dia post secara auto. Awak dah boleh buat kerja-kerja bisnes yang lain, seperti layan WhatsApp close sales ke, buat kerja-kerja rumah ke (ye lah, ramai suri rumah yang buat duit online jadi dropship dan affiliate, kan).

So, nak senang jimat masa dan senang kerja bisnes awak, seterusnya boleh naikkan sales awak, bolehlah gunakan Software FboomX yang power macam kat dalam video tu. Klik je butang hijau di bawah untuk dapatkan FBoomX. 

SAYA NAK ROKETKAN SALES DENGAN FBOOMX

Ramai dah orang bisnes yang dah gunakan FboomX ni. Masing-masing seronok sales melompat naik lepas guna FboomX. Kalau tak percaya, boleh baca kat sini >> Feedback FBoomX.   

Sekarang ni bisnes dah semakin mencabar, sebab pesaing dah makin ramai. Makin ramai orang yang masuk dalam dunia bisnes sejak PKP lalu. Jadi, jika awak masih menggunakan teknik dan strategi yang sama, hasilnya pun akan sama juga. 

Zaman sekarang zaman auto. Kalau masih lagi menggunakan manual satu-satu nak buat, penat lerrr…. Anak-anak pun terabai sebab takde masa nak luangkan dengan anak-anak. 

Kalau awak betul-betul nak ubah bisnes dan hidup, boleh mulakan dengan ubah cara buat marketing. Ada banyak cara sebenarnya untuk jimatkan banyak masa untuk marketing. 

Jika awak buat marketing guna WhatsApp, boleh gunakan software Waboost ni untuk blast ke prospek dan custimer. So, boleh lah Follow up lebih 1000 no wasap sehari tanpa pegang handphone

Jika awak buat marketing guna Instagram, boleh gunakan software Prozta ni untuk tingkatkan follower & engagement secara Auto di Instagram mengikut niche bisnes awak. Boleh tonton video di bawah ini bagaimana naikkan followers di Instagram dengan cepat dan mudah.

 

SAYA NAK NAIKKAN FOLLOWERS DI IG

Jika awak buat marketing guna Telegram, boleh gunakan software Telegrow ni untuk Extract database dan send mesej ke lebih 1000 database di Telegram dengan hanya 1 klik.

Jika awak buat marketing guna TikTok, boleh gunakan software TipTop ni untuk Dapatkan 1K Follower Targeted di TikTok kurang dari 24 jam secara organik tanpa pegang phone.

Kalau awak tak pandai nak tulis copywritng, awak boleh dapat FREE software copywriting bila awak dapatkan salah satu software di atas. Senang guna software copywriting ni, auto siapkan copywriting awak. Bukan 1 je copywriting awak akan dapat, nak hasilkan 100 copywriting pun boleh.   

So, buatlah keputusan yang bijak untuk masa depan bisnes dan keluarga awak. Setiap hari masa semakin rasa macam kejap je berlalu, kan. Sebab tu sekarang ni usahawan-usahawan yang berjaya sebenarnya ramai yang gunakan software untuk bisnes mereka. So, nak kekal relevan dalma bisnes sekarang ni, kenalah bersaing dengan cara yang tepat.  

Ni Sya nak pecahkan rahsia ni. Sebenarnya kan, awak boleh dapatkan semua software di atas dalam 1 harga yang murah. Boleh dapatkan offer pakej combo. Tekan je butang hijau di bawah untuk dapatkan OFFER COMBO :

.

SAYA NAK COMBO 6 SOFTWARE AUTO

.

KELAS BISNES & MARKETING PERCUMA 

Mungkin anda selalu rasa lost dalam bisnes. Sebenarnya, nak berbisnes ni perlukan ilmu. Dan ilmu ni pula perlu di update dari mase ke masa. Jangan risau, sebenarnya sekarang ni banyak kelas-kelas bisne syang bagus-bagus. Tak semestinya berbayar, yang FREE pun ada. Jika anda bersungguh untuk belajar bisnes dan nak naikkan sales bisnes anda, jemput join Group Kelas Marketing PERCUMA ini. Klik butang oren di bawah untuk join : 

JOIN KELAS BISNES & MARKETING PERCUMA

.

Sya doakan bisnes awak semakin maju dan lebih ramai orang dapat manfaat dari bisnes yang awak jalankan. Aamiin Ya Razzaq Ya Mujib.

.

Cara Post Iklan ke Banyak Facebook Group Tanpa Kena Block Dengan FB

Cara Post Iklan ke Banyak Facebook Group Tanpa Kena Block Dengan FB

Lagi ramai orang nampak iklan kita, maka lagi tinggi peratus kita boleh dapatkan sales. 

Salah satu cara untuk poskan iklan di banyak Facebook Group adalah dengan Post Iklan Secara Auto hanya gunakan FBOOM.

Jadi, apa itu Software FBOOM ? 

✅ Software FBOOM ini boleh postkan iklan tuan/puan secara automatik ke dalam group2 facebook sebanyak 300++ kali dalam sehari utk satu akaun Facebook

✅ login software, masukkan ayat iklan,gambar, tekan start dan boleh tinggalkan software akan postkan iklan

✅ kalau banyak akaun Facebook, lagilah mudah viral.

✅ lagi ramai nampak iklan, lagi banyak sales. Hoorei!

✅ software perlu install dalam laptop/pc microsoft windows

✅ saiz kecil 15 MB

✅ lesen penggunaan seumur hidup

✅ boleh berpindah laptop/pc jika format, rosak atau hilang

✅ perlu internet untuk software jalankan kerja Ada soalan lagi tak boss/puan?? Tanya di komen ye.

Tonton Video Cara Post Iklan ke Banyak Facebook Group menggunakan Fboom di bawah :

 

.

Update Terkini : Software Fboom telah diupgare kepada software FboomX. FboomX lagi best sebab boleh post menggunakan 10 akaun Facebook serentak. Tonton video di bawah untuk tengok macam mana FboomX buat kerja marketing untuk anda : 

 

.

Update Terkini : Software Fboom telah diupgare kepada software FboomX. FboomX lagi best sebab boleh post menggunakan 10 akaun Facebook serentak. Dah tonton video di atas sampai habis untuk tengok macam mana FboomX buat kerja? Ini lah antara benda yang best, sebab software ni diupgrade. Semua pengguna boleh dapat free update. 

Kalau boss/puan ada software ini OK Tak?

Sekaranglah masanya untuk anda lebatkan jualan . Jangan tunggu lagi.

Klik butang di bawah ini untuk dapatkan software yang power ini :

SAYA NAK NAIKKAN SALES GUNA FBOOMX

.

.

error: Content is protected !!