Cara Bina Team Marketing Automasi

Cara Bina Team Marketing Automasi

Jadi, dalam artikel kali ini, Sya sediakan video, bagaimana anda boleh jimatkan kos marketing dengan bina team marketing secara automasi.

Tengok sampai habis video di bawah ini. Jangan tengok sekerat jalan. Penting untuk tengok video ni sampai habis untuk dapatkan kefahaman yang betul bagaimana nak bina team pemasaran automasi.

.

Jika anda dah bersedia nak naikkan sales dengan kos marketing yang rendah, dan nak buat marketing secara konsisten, tapi ada banyak masa nak buat benda lain dan ada banyak masa bersama dengan family, anda boleh dapatkan software automasi ini dengan tekan tulisan biru di bawah :

Saya Nak Automasikan Marketing & Banyak Masa Bersama Keluarga
Pemilik Restoran Ini Pecahkan Rahsia Naikkan Sales

Pemilik Restoran Ini Pecahkan Rahsia Naikkan Sales

Dalam artikel  ini, kami akan membawa anda perjalanan yang menginspirasi seorang profesional industri hotel yang berubah menjadi usahawan berjaya. Minat mendalam beliau ini terhadap seni kuliner membawanya untuk memulakan perniagaan restoran sendiri, yang telah berkembang pesat. 

.

.

Memulakan Bisnes Restoran

Dengan visi yang jelas dalam fikiran, Tuan Nik mengambil langkah besar dan memulakan syarikat sendiri. Bermula dengan sebuah kafe kecil yang menghasilkan snek dan pencuci mulut, beliau secara beransur-ansur memperluaskan menu untuk menjual hidangan lain.

Impak Pandemik

Seperti banyak perniagaan lain, usahawan ini juga menghadapi cabaran yang dibawa oleh pandemik. Walau bagaimanapun, beliau cepat beradaptasi dan menemui peluang baru dalam pasaran. Beliau sedar, cas FoodPanda tinggi dan ini menyebabkan untung hanya sedikit. Satu hari, beliau bertemu dengan FBoom dan mula belajar mengautomasikan bisnes beliau.

Cabaran Terbesar Bisnes

Salah satu cabaran terbesar dalam industri makanan adalah mengurus sumber manusia dengan berkesan. Tuan Nik mengakui ini dan menekankan kepentingan membina pasukan yang kuat. Dengan kakitangan yang betul, termasuk tukang masak, pelayan lelaki, dan pelayan perempuan, mereka dapat menyediakan perkhidmatan yang luar biasa kepada pelanggan mereka. Menjaga pasukan kerja yang bermotivasi dan mahir menjadi kunci kejayaan mereka.

Marketing kepada Lebih Ramai Orang

Untuk menjimatkan kos marketing, Tuan Nik menggunakan Software FBoom untuk mengiklankan produk beliau di Facebook dengan post iklan ke banyak group Facebook. 

TEKAN SINI UNTUK INFO LANJUT FBOOM

.

Nak berjaya, belajar dari orang yang berjaya. Jika anda juga adalah pengusaha restoran, tonton video di atas sehingga habis untuk belajar rahsia kejayaan Tuan Nik naikkan sales restoran beliau dengan menggunakan zero kos marketing.

 

Tutorial Cara Mudah Post Ke Facebook Group Banyak-banyak Secara Auto

Tutorial Cara Mudah Post Ke Facebook Group Banyak-banyak Secara Auto

Salah satu teknik pemasaran Facebook yang berkesan ialah buat iklan di group Facebook. Tapi, penat kan jari tu kalau nak tekan post satu-satu. Silap-silap hari bulan, boleh patah jari tu. 

Sebab tu lah dalam post kali ni, Sya nak tunjukkan Tutorial Mudah Cara Post Ke Facebook Group Banyak-banyak secara auto (Auto Post Facebook Group).

Tonton video di bawah ini sehingga habis.

 

 

Haa… senang kan. Tekan-tekan je dah boleh pos ke 1,000 FB group sehari. Dah siap setting post tu, biarkan je lah dia post secara auto. Awak dah boleh buat kerja-kerja bisnes yang lain, seperti layan WhatsApp close sales ke, buat kerja-kerja rumah ke (ye lah, ramai suri rumah yang buat duit online jadi dropship dan affiliate, kan).

So, nak senang jimat masa dan senang kerja bisnes awak, seterusnya boleh naikkan sales awak, bolehlah gunakan Software FboomX yang power macam kat dalam video tu. Klik je butang hijau di bawah untuk dapatkan FBoomX. 

SAYA NAK ROKETKAN SALES DENGAN FBOOMX

Ramai dah orang bisnes yang dah gunakan FboomX ni. Masing-masing seronok sales melompat naik lepas guna FboomX. Kalau tak percaya, boleh baca kat sini >> Feedback FBoomX.   

Sekarang ni bisnes dah semakin mencabar, sebab pesaing dah makin ramai. Makin ramai orang yang masuk dalam dunia bisnes sejak PKP lalu. Jadi, jika awak masih menggunakan teknik dan strategi yang sama, hasilnya pun akan sama juga. 

Zaman sekarang zaman auto. Kalau masih lagi menggunakan manual satu-satu nak buat, penat lerrr…. Anak-anak pun terabai sebab takde masa nak luangkan dengan anak-anak. 

Kalau awak betul-betul nak ubah bisnes dan hidup, boleh mulakan dengan ubah cara buat marketing. Ada banyak cara sebenarnya untuk jimatkan banyak masa untuk marketing. 

Jika awak buat marketing guna WhatsApp, boleh gunakan software Waboost ni untuk blast ke prospek dan custimer. So, boleh lah Follow up lebih 1000 no wasap sehari tanpa pegang handphone

Jika awak buat marketing guna Instagram, boleh gunakan software Prozta ni untuk tingkatkan follower & engagement secara Auto di Instagram mengikut niche bisnes awak. Boleh tonton video di bawah ini bagaimana naikkan followers di Instagram dengan cepat dan mudah.

 

SAYA NAK NAIKKAN FOLLOWERS DI IG

Jika awak buat marketing guna Telegram, boleh gunakan software Telegrow ni untuk Extract database dan send mesej ke lebih 1000 database di Telegram dengan hanya 1 klik.

Jika awak buat marketing guna TikTok, boleh gunakan software TipTop ni untuk Dapatkan 1K Follower Targeted di TikTok kurang dari 24 jam secara organik tanpa pegang phone.

Kalau awak tak pandai nak tulis copywritng, awak boleh dapat FREE software copywriting bila awak dapatkan salah satu software di atas. Senang guna software copywriting ni, auto siapkan copywriting awak. Bukan 1 je copywriting awak akan dapat, nak hasilkan 100 copywriting pun boleh.   

So, buatlah keputusan yang bijak untuk masa depan bisnes dan keluarga awak. Setiap hari masa semakin rasa macam kejap je berlalu, kan. Sebab tu sekarang ni usahawan-usahawan yang berjaya sebenarnya ramai yang gunakan software untuk bisnes mereka. So, nak kekal relevan dalma bisnes sekarang ni, kenalah bersaing dengan cara yang tepat.  

Ni Sya nak pecahkan rahsia ni. Sebenarnya kan, awak boleh dapatkan semua software di atas dalam 1 harga yang murah. Boleh dapatkan offer pakej combo. Tekan je butang hijau di bawah untuk dapatkan OFFER COMBO :

.

SAYA NAK COMBO 6 SOFTWARE AUTO

.

KELAS BISNES & MARKETING PERCUMA 

Mungkin anda selalu rasa lost dalam bisnes. Sebenarnya, nak berbisnes ni perlukan ilmu. Dan ilmu ni pula perlu di update dari mase ke masa. Jangan risau, sebenarnya sekarang ni banyak kelas-kelas bisne syang bagus-bagus. Tak semestinya berbayar, yang FREE pun ada. Jika anda bersungguh untuk belajar bisnes dan nak naikkan sales bisnes anda, jemput join Group Kelas Marketing PERCUMA ini. Klik butang oren di bawah untuk join : 

JOIN KELAS BISNES & MARKETING PERCUMA

.

Sya doakan bisnes awak semakin maju dan lebih ramai orang dapat manfaat dari bisnes yang awak jalankan. Aamiin Ya Razzaq Ya Mujib.

.

error: Content is protected !!

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 27643726 bytes) in /home/eertoado/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 3466