Jana Duit Tanpa Modal Di iLancee.com

 jana duit tanpa modal di ilancee

Beberapa minggu lepas aku dapat tahu, di iLancee.com, kita boleh jana duit tanpa modal. Modal yang aku maksudkan di sini ialah modal duit.

Untuk jana duit tanpa modal duit di iLancee.com ini, anda hanya memerlukan modal kemahiran, masa ataupun idea. Kalau anda seorang yang kreatif, lagilah boleh buat duit di iLancee ni. 🙂

Apa Itu iLancee.com?

iLancee.com merupakan satu laman web di mana penjual menawarkan barang, perkhidmatan, kemahiran, ebook dan sebagainya pada harga yang rendah bermula dengan RM 5 – RM500.

Pendek kata, banyak barang-barang murah dijual di iLancee ni. Cer tengok skrin shot kat atas tu, murah-murah je harganya, kan? 🙂

Antara benda yang boleh dijual di iLancee.com :

  • ebook
  • grafik seperti logo, ebook cover dan sebagainya
  • Artikel PLR
  • Barang fizikal – baju, buku, tudung, kasut, raket dan sebagainya.
  • Perkhidmatan – menulis artikel, menulis blog, khidmat nasihat dan sebagainya.
  • Theme WordPress
  • Plugin blog
  • Kraftangan
  • dan macam-macam lagi….

Macam Mana Nak Daftar iLancee?

Pendaftaran iLancee adalah PERCUMA sahaja.

Untuk daftar, klik –> DAFTAR iLancee

Isikan nama, alamat emel dan password dan sign up.

Ok dah, senang je. Dah siap daftar.

Lepas tu, 1 emel akan dihantar yang bertajuk “Selamat Datang ke iLancee”. Jangan lupa klik link yang ada dalam emel tersebut untuk pengesahan.

Lepas dah sahkan emel ni, barulah boleh tawarkan apa-apa perkhidmatan atau barang yang nak dijual di iLancee ini dengan membina gig.

Buat Duit Tanpa Modal Di iLancee.com

Jadi, anda boleh tawarkan apa-apa sahaja servis atau barang yang anda mahukan. Jika barang fizikal melibatkan kos penghantaran, anda boleh tentukan kos tersebut pada gig yang anda bina.

Ok, mudah je, tak susah untuk jana duit tanpa modal. Ada banyak tempat yang anda boleh tawarkan perkhidmatan ataupun jual produk-produk di internet ni.

Ramai orang focus buat duit di Facebook je, tapi tak ramai yang tahu, selain Facebook, ada banyak lagi lubuk-lubuk untuk buat duit di internet ni.

Nak buat duit tanpa modal?. Daftar terus di iLancee. Percuma je :).

Good luck!.

p/s: Dah ada baju raya?. Kalau belum ada baju raya, kat sini ada banyak pilihan baju raya –> Koleksi Baju Raya Terkini 2014